Ez tetszett, pacsi.Ronaldo09 írta:Nekem meg az a véleményem erről a tapsikolásról,hogy had csinálják csak katalóniában a jófiúk csapatának jófiú szurkolói.Persze ha kihajtják a belüket a pályán és úgy szenvedünk vereséget,nyílván jár a taps,de alapvetően a vereséget tappsal jutalmazni távol áll tőlem.Rómában sem tapsolták meg a veszteseket,se Spártában csak a legritkàbb esetben.Ez pedig egy oda-visszavágós párharc volt és az első meccsen megint 0ák voltak,ha katalán lennék,biztos nem tapsikolnék a lélektelen játékhoz amit kis túlzással már minden màsodik meccsen lehoznak.Nekem külön tetszik,hogy ennyire szigorú a stadion,és bár néha túlzásba esnek,de számomra ez az igényesség és kegyetlenség minőséget jelez.Jelzi azt,hogy itt tényleg csak a legjobbaknak van helyük és nem számít ki vagy,mit tettél eddig,ha elgyegültél,nincs helyed tovább az oroszlànok között.Szerintem ettől válik a Bernabeu szeretete igazán értékessé,hogy ennyire mulandó.Mint ahogy a szerelem,amely csapodár és illékony,sokkal értékesebb annál amit tudsz hogy mindig a tiéd marad.De persze ez beállítottság kérdése is.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Nekem meg az a véleményem erről a tapsikolásról,hogy had csinálják csak katalóniában a jófiúk csapatának jófiú szurkolói.Persze ha kihajtják a belüket a pályán és úgy szenvedünk vereséget,nyílván jár a taps,de alapvetően a vereséget tappsal jutalmazni távol áll tőlem.Rómában sem tapsolták meg a veszteseket,se Spártában csak a legritkàbb esetben.Ez pedig egy oda-visszavágós párharc volt és az első meccsen megint 0ák voltak,ha katalán lennék,biztos nem tapsikolnék a lélektelen játékhoz amit kis túlzással már minden màsodik meccsen lehoznak.Nekem külön tetszik,hogy ennyire szigorú a stadion,és bár néha túlzásba esnek,de számomra ez az igényesség és kegyetlenség minőséget jelez.Jelzi azt,hogy itt tényleg csak a legjobbaknak van helyük és nem számít ki vagy,mit tettél eddig,ha elgyegültél,nincs helyed tovább az oroszlànok között.Szerintem ettől válik a Bernabeu szeretete igazán értékessé,hogy ennyire mulandó.Mint ahogy a szerelem,amely csapodár és illékony,sokkal értékesebb annál amit tudsz hogy mindig a tiéd marad.De persze ez beállítottság kérdése is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
CS0ki írta:Leszarom a zászlójukat.Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.
Nem értelek, mindegy. Szerencsétlen Bernabéu folyamatosan ekézve van...aztán a 80% csak az újságból tájékozódik, meg a netről. 300 paraszt kifütyül valakit, akkor már ráhúzzák az egész stadionra. Mindegy, elengedem a témát. Felőlem gondolhatja mindenki, hogy parasztok Madridban, meg 80ezer kínai van hétről hétre, bezzeg máshol...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Leszarom a zászlójukat.Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CS0ki írta:Realista24 írta:
Volt mar ra példa.
Sima vereség, kiesés után? Mikor?
Ezt még a témához, ha már Piqué nap van,
Pique exactly a month ago on Camp Nou jeering Andre Gomes: "People who whistle players before they've kicked a ball should stay at home."
Az elveszített hazai kupadöntőn is megtapsoltuk a csapatot, a Juve elleni kiesésnél sem anyáztak, max Moratát.
Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/cr_nitros/status/855055926218371073
TÖBB
MINT
EGY
KLUB
A Time magazin szerint Neymar a legbefolyásosabb focista, generációnként egy ilyen születik.
TÖBB
MINT
EGY
KLUB
A Time magazin szerint Neymar a legbefolyásosabb focista, generációnként egy ilyen születik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Erre nem latok sok eselyt.. Persze csak azert, mert Zidane-nak a 60. percben kene cserelnie.rashidm írta:Aztán végigkocogja a maradék 30 percet.csabi* írta: ja, frissen belevezeti az első emberbe
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nekem nem lenne semmi bajom egy X-el...kikapni viszonz nem szabad!
Realista24 írta:
Volt mar ra példa.
Sima vereség, kiesés után? Mikor?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt mar ra példa.CS0ki írta:Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
Amúgy most Pique megint pofázott, amit nem neki kéne, de ebben speciel van valami. Meg is akartam említeni, hogy a barca szurkolók jó fejek voltak, sima kiesés ellenére rendesen megtapsolták a csapatot a végén. Ilyet nálunk valahogy nem tudok elképzelni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
Amúgy most Pique megint pofázott, amit nem neki kéne, de ebben speciel van valami. Meg is akartam említeni, hogy a barca szurkolók jó fejek voltak, sima kiesés ellenére rendesen megtapsolták a csapatot a végén. Ilyet nálunk valahogy nem tudok elképzelni...
- rolandantal
Hát figyeljetek, végülis nekünk az lenne a legjobb forgatókönyv, de majd eldől vasárnap, hogy mi lesz.csabi* írta:ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Aztán végigkocogja a maradék 30 percet.csabi* írta:ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
Én sem kezdetném Balet, de nem mi vagyunk az edzők.
Ha nem azt csináljuk, mint ősszel a Camp Nou-ban, tehát visszaállunk, aztán várunk, mert nekünk jó az X, akkor megverhetjük őket könnyedén is akár. Valamikor a meccsen kell tolni egy minimum 10-15-perces presszinget és nem akkor amikor már esetleg hátrányban vagyunk.
Ők biztos jönni fognak az elején, ahogy a Bayern is jött kedden. Reméljük Casemiro most bírja az iramot majd az elején, mert ha lehoz egy olyat, mint a Bayern ellen, akkor gyorsan szarban lehetünk.
Modrictól meg Kroostól egy hasonló extra kell a győzelemhez, mint kedden.
Ronaldo meg tőlem lehet szar megint, csak rakjon el két gólt aztán csókolom.
De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor talán a bajnokság utolsó szakaszában több lehetőséget kapna a Kovacic, Asensio, Isco, Morata és társai féle vonulat, mert azért az a csapat is bőven képes megverni ebben a ligában szerintem bárkit és jó lenne ha a nyáron nem távozna éppen Kovacic vagy Isco a kevés lehetőség miatt...
Ha nem azt csináljuk, mint ősszel a Camp Nou-ban, tehát visszaállunk, aztán várunk, mert nekünk jó az X, akkor megverhetjük őket könnyedén is akár. Valamikor a meccsen kell tolni egy minimum 10-15-perces presszinget és nem akkor amikor már esetleg hátrányban vagyunk.
Ők biztos jönni fognak az elején, ahogy a Bayern is jött kedden. Reméljük Casemiro most bírja az iramot majd az elején, mert ha lehoz egy olyat, mint a Bayern ellen, akkor gyorsan szarban lehetünk.
Modrictól meg Kroostól egy hasonló extra kell a győzelemhez, mint kedden.
Ronaldo meg tőlem lehet szar megint, csak rakjon el két gólt aztán csókolom.
De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor talán a bajnokság utolsó szakaszában több lehetőséget kapna a Kovacic, Asensio, Isco, Morata és társai féle vonulat, mert azért az a csapat is bőven képes megverni ebben a ligában szerintem bárkit és jó lenne ha a nyáron nem távozna éppen Kovacic vagy Isco a kevés lehetőség miatt...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem ne játsszon. Isco-Asensio-LV lehozza azt amit ő.
- rolandantal
No, ha jól felkészült állapotban (mint mentális mint fizikai) áll majd fel a csapathoz, akkor komoly veszélyt jelenthet. Pláne akkor amikor Alba felzárkózik egy támadásunkhoz, és egy kontrából a szélen elrobog a vadló.Realista24 írta:Bale edzett, teljesen normálisan, 90%, hogy kezdő lesz.
Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.Tádám írta:Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eküszöm most először nem örülök neki, hogy valaki végre felépült.
Talán Khediránál volt még ilyen...
Isco és Asensio is sokkal jobban le tudná hozni helyette.
Talán Khediránál volt még ilyen...
Isco és Asensio is sokkal jobban le tudná hozni helyette.
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Döntetlenre nyomtam.A szivem mélyén azt szeretném,hogy megsemmisítsük őket és porig alázzuk mindet.De 120 perc a bayern ellen,ők nem igazán hajtották túl magukat és az x is jó nekünk.Zz amúgy sem az a bátor edző.Ha nekik esnénk biztos,hogy bedarálnánk őket de szerintem inkább a biztonságra megyünk majd.
Meghát nekik ez az utolsó tétmeccsük idén,felszívják magukat.Mondjuk egy gyors góllal tuti összeomlanának.
Kikapni nem szabad,egy x-el lecsorogna a liga.
Meghát nekik ez az utolsó tétmeccsük idén,felszívják magukat.Mondjuk egy gyors góllal tuti összeomlanának.
Kikapni nem szabad,egy x-el lecsorogna a liga.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams