OFF
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: OFF
Persze, viszont nekem az a kis pénz is pénz, mivel suli mellett magam fizetem a bejárásom, megélhetésem, szórakozásom. Így az a +6e ft amivel alapból számoltam eléggé jól jönne. Nyilván nem fogok padlóra esni miatta, de megdolgoztam érte, adják is oda.
Persze kis pénz is pénz..., de egy napi munkabérért nem mennék valószínűleg két lépést sem... de legalábbis túl nagy energiát nem feccölnék bele. Mindent meg lehet tenni. Jogi útra lehet vinni , de azért ez elég komolytalan lenne. Nem vagyok mondjuk annyira benne ilyen témában, remélem nálam hozzáértőbb is hozzászól és segít.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hali.
Adódott egy kis problémám. Az eudiák által dolgoztam az auchannek egy napot az e kereskedelmi irodájukban törökbálinton (uncsi volt és többet nem mentem).
A fizetésnek 18.án kellett volna megjönnie. Nem kaptam meg, ezért írtam egy mailt a diákmunkaszövetkezetnek hogy mizu, erre azt írták hogy nem kaptak jelenléti ívet így nincs fizetés. röviden tömören.
Mondtam nekik hogy Jelenléti ívet nem kaptam egyik féltől sem. Viszont van képem hogy ott voltam, egy másik diákmunkással fel tudom venni a kapcsolatot aki tanúsítja hogy ott voltam, illetve munkaszerződésem is van. Illetve az egyik irodista hozott be tbálintra mert a szerződés szerint budaörsin kell dolgoznom, de mint ott kiderült mégse. Visszafele pedig az egyik managerrel mentem.
Erre nem érkezett semmilyen válasz. Holnap mennék be a szövetkezethez és megemlíteni hogy jó lenne ha azért intézkednének még is csak.
A kérdésem pedig az hogy szerintetek ezt megtehetik e?
Adódott egy kis problémám. Az eudiák által dolgoztam az auchannek egy napot az e kereskedelmi irodájukban törökbálinton (uncsi volt és többet nem mentem).
A fizetésnek 18.án kellett volna megjönnie. Nem kaptam meg, ezért írtam egy mailt a diákmunkaszövetkezetnek hogy mizu, erre azt írták hogy nem kaptak jelenléti ívet így nincs fizetés. röviden tömören.
Mondtam nekik hogy Jelenléti ívet nem kaptam egyik féltől sem. Viszont van képem hogy ott voltam, egy másik diákmunkással fel tudom venni a kapcsolatot aki tanúsítja hogy ott voltam, illetve munkaszerződésem is van. Illetve az egyik irodista hozott be tbálintra mert a szerződés szerint budaörsin kell dolgoznom, de mint ott kiderült mégse. Visszafele pedig az egyik managerrel mentem.
Erre nem érkezett semmilyen válasz. Holnap mennék be a szövetkezethez és megemlíteni hogy jó lenne ha azért intézkednének még is csak.
A kérdésem pedig az hogy szerintetek ezt megtehetik e?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ő FBŐ-s, az nem az.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Az igaz, az igaz....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Nincs. Én nem hivatásos vagyok, csak náluk dolgozom, mint munkavállaló. Nem ugyanaz a kettő.Ha már van itt rendőr..
De egyébként válaszolva a kérdésedre, ha az egész karod be van gipszelve, akkor esélyes, hogy nem nézik el.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy ujjad tört el? A csuklód? A karod? Nem mindegy. A KPM-BM rendelet ugyan nem tér ki erre konkrétan, (mármint a törésre), de céloznak rá. De nyilván rendőre válogatja, szóval én nem kockáztatnék a helyedben.A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések
3. § (1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
a) a közúti forgalomra, valamint a közútnak és környezetének a védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket
megtartani;
b) a közúti jelzések rendelkezéseinek, továbbá a forgalom irányítására, ellenőrzésére jogosultak utasításainak
eleget tenni;
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben
indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
(2) A gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat. A kétkerekű, továbbá
gépkocsinak nem minősülő háromkerekű jármű vezetője menet közben - ideértve a forgalmi okból történő megállást
is - kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.
A járművezetés személyi feltételei
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől
eltiltva nincs;
b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá
c) a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital
fogyasztásából származó alkohol.
(2) A jármű vezetését az üzemben tartó nem engedheti meg, illetőleg a vezető nem engedheti át olyan személynek,
aki az (1) bekezdésben meghatározott feltételeknek nem felel meg.
(3) Az (1) bekezdésben említett engedélyt a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Attól függ, van e a gipszen gracias pep írás.kelemen.istvan írta:Ha már van itt rendőr.. Egy kérdés: A rendőr büntet, ha gipszelt kézzel (autot) vezet az ember?
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ha már van itt rendőr.. Egy kérdés: A rendőr büntet, ha gipszelt kézzel (autot) vezet az ember?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kapcsolat:
Jó az, tuti ócó. És biztos van cirkész is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Kínában volt már valaki? Tapasztalatok?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Rendőrség. A papíron van, amit adtak. Ilyenekből lehet választani. És ezek háromféle részre vannak bontva, van egy adómentes, egy hagyományos (34,51%) meg a 49,98%-os.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ezekről még nem is hallottam... Hol dolgozol, Google?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ___Samy___
Igen, ezeket tudom. Engem az a része érdekelne, hogy pl mi az a számítógép használat, vagy a fogyasztásra kész élelmiszer utalvány. Hol lehet ezeket használni, mire jó, meg ilyenek.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
___Samy___ írta:Van itt olyan, aki tisztában van a jövő évi cafeteriával? Idebasztak ma elénk egy papírt, hogy válasszuk ki, hogy jövőre mit akarunk igényelni, de senki nem tudja, hogy a papíron lévő dolgok pontosan mit jelentenek, és mire használhatóak. Neten egyenlőre nem találok semmi ilyesmit.
Hirtelen nem találom, volt erről egy összefoglaló cikk.
Elvileg Erzsébet-kártya out, Szép kártya marad, csak azon is változnak a zsebek, és lesz kp-s juttatás is, vagyis lehet azt választani, de ez nagyon cégfüggő is. Ha megvan belinkelem.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ___Samy___
Van itt olyan, aki tisztában van a jövő évi cafeteriával? Idebasztak ma elénk egy papírt, hogy válasszuk ki, hogy jövőre mit akarunk igényelni, de senki nem tudja, hogy a papíron lévő dolgok pontosan mit jelentenek, és mire használhatóak. Neten egyenlőre nem találok semmi ilyesmit.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ki tudja R24 milyen perverz dolgon töri megint a fejét.
Jelentem én is szavaztam.Az esedékes nyereményből részesedést kérnék majd ha lehet.
Jelentem én is szavaztam.Az esedékes nyereményből részesedést kérnék majd ha lehet.