Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sentry

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 7., kedd 23:27

ziro4vr írta:
BlancoMark írta:Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..
És ki gyűjtötte őket össze, csak nem Wenger?
Perez vette őket is. :mrgreen:
Wengert úgy védik páran (szurkolókra gondolok) mint még edzőt talán soha a foci történetében. Az az ember annyi esélyt kapott hogy bizonyítson, hogy kísérletezzen eredmények nélkül mint még talán soha senki.

Bár nekem mindegy, én jót röhögtem rajtuk. Főleg azért mert a hazai szurkolók többsége egy arrogáns pöcs. :lol:

De hozzáteszem, hogy ha Zidane (és Perez?) tovább erőlteti ezt a balf*sz BBc-t akkor az első komolyabb csapat könnyedén megb*szhat minket is mert ma is úgy futkoztunk (- a BBC) mint a kis ovisok az szünetben. Össze-vissza. Nulla szervezettség, nulla taktika.

elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. március 7., kedd 23:22

Hirtelen mennyi ismerőse lett a tagnak. :lol:
Az én ismerősöm feltetelezem hogy lopta a képet és kirakta Facebookra.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 7., kedd 23:19

BlancoMark írta:Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..
És ki gyűjtötte őket össze, csak nem Wenger?
Nem illik.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 7., kedd 23:16

Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 7., kedd 23:16

elmondom írta:
soadroli írta:egy ismerősöm eltalálta mixen a mai eredményeket 500-zal. 437k-t nyert :ike: :D
Az én egyik ismerősöm is. :) :agree:
Hirtelen mennyi ismerőse lett a tagnak. :lol:

elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. március 7., kedd 23:01

soadroli írta:egy ismerősöm eltalálta mixen a mai eredményeket 500-zal. 437k-t nyert :ike: :D
Az én egyik ismerősöm is. :) :agree:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 7., kedd 22:45

egy ismerősöm eltalálta mixen a mai eredményeket 500-zal. 437k-t nyert :ike: :D
Kép

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2017. március 7., kedd 22:43

Legalább megdöntötték a Real sorozatos nyolcaddöntős elvérzéseit. :D

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. március 7., kedd 22:39

L.Miki írta:
Sierra írta:Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni
Hát ha most nem, vagy az idény végeztével, akkor tényleg sose, és akkor csak pénzkidobás az egész Arsenal...
Arsenal vezetőségnek bőven elég a BL pénz, ha leesik egy FA kupa vagy valami akkor az jó, ha nem akkor nem. Amíg nekik jön be a pénz addig nekik jó.

Akkor cserélik le Wengert ha már tényleg felgyújtják a stadiont a szurkolók és akkor se azért fogják mert kupákat akarnak valaki mással csak hogy lenyugtassák a szurkolókat.
(És az arsenal szurkoló ismerőseim többsége még mindig megtartaná Wengert :roll: )

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. március 7., kedd 22:39

Wengerrel kapcsolatban számomra az a felfoghatatlan leginkább, hogy ő maga nem unja-e a xopást?! :shifty:

..arról már letettem, hogy azt megértsem miért nem teszik ki.. :roll:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 7., kedd 22:38

Na ez a ciki. Remélem jövőre a bl-be se jutnak, ki akarja ezt nézni.
Nem illik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 7., kedd 22:38

gyalázat ami az Arsenalnál folyik. nagyon nagy potenciál lenne abban a klubban de az edzőtől a játékosokig a vezetőségen át borzalmas takarítás kéne oda. Infrastruktúra helyben nagy új stadion világszinten nagy szurkolótábor, az sem elhanyagolható hogy londoni székhelyű klub pénzük is van a vezetőségben is van orosz milliárdos aki ha minden igaz Abramovicsnál is vastagabb és mégis megelégszenek a full átlaggal.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 7., kedd 22:36

Sierra írta:Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni

Magatol le kene mondani egy ilyen utan
ZIDANE

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 7., kedd 22:36

Azert ez ilyen szinten nagyon gaz...lehet egy dinamo zagrebet nem tomnenek igy ki...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 7., kedd 22:33

Hát ha most nem, vagy az idény végeztével, akkor tényleg sose, és akkor csak pénzkidobás az egész Arsenal...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 7., kedd 22:30

Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. március 7., kedd 19:29

hunmadridista írta:Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...

Holnap pedig nem lepődnék meg rajta, ha a Barca továbbjutna...szerintem simán benne van...
. a Psg nem Celta.. a top 3 csapat után jönnek , rengeteget kell kockáztatnia a Barcának.. és ez hozza magával hogy az ellenfélnek is lesznek területei és helyzetei .(.Lesz gólhelyzete a Psg nek) egy ilyen szintű csapat ellen 4 gólos hátrány szinte behozhatatlan ..nagy nagy szerencse is kell! 1 % esélyük van kb.. Messire úgy ráállnak mint légy a carra , ha őt kiveszik már fél siker ezt ők is tudják pontosan.. Nem fog a Messi lefordulni a félpálya közepétől , és begyalogolni mint ahogy azt tette a Celta ellen a góljánál, mert úgy felrúgják .. megállítják mint a huzat.. ez már más szint.. esetleg 4 et lő a barca az még benne van.. de hogy egyet se kap? az már kizárt .. ki kell nyílniuk óhatatlanul .. Cavaniék ellen ez életveszély..

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 7., kedd 19:14

hunmadridista írta:Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...

Holnap pedig nem lepődnék meg rajta, ha a Barca továbbjutna...szerintem simán benne van...
Ez is egy forgatokonyv de ha belegondoljuk a Napoli szemszogebe magunkat kicsit akkor:
ha nagyon kinyilnak az elejen es szerzunk egy golt akkor igen hamar eldolhet a parharc. Valamint ne feledjuk el hogy olasz csapatrol beszelunk, az olaszok sosem fognak hatalmas tamadofocit nyomni, szerintem nem fognak felesleges kockazatot vallalni az elso felidoben, a masodikban is csak akkor ha nagyon raszorulnak majd.
Szerk.: ok egyertelmuen a 2-0ra fognak ramenni, nem hinnem hogy biznak egy olyan tovabbjutasban ahol mi is szerzunk golt.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 7., kedd 19:13

Én valahogy nem félek most. Bl-be odatesszük magunkat azért. Dortmund otthonában is teljesen kilátástalanul mentünk a sok gyenge bajnoki után, aztán pár percen múlt a győzelem, és nagyon korrekt teljesítményt hoztunk le. Napoli elleni hazai meccs is több mint biztató volt hozzáállásilag. Persze otthon nyílván bennük lesz a tűz,de én inkább azt látom ebbe bele,hogy ők rutintalanul nagy szívvel mennek előre mi meg rutinosan 1-2 helyzetből bebiztosítjuk.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. március 7., kedd 19:10

Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...

Vissza: