OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Jaja, biztonság szempontjából is jó, meg képernyőfelélesztés vagy hívásfelvétel pl. Mondjuk a dupla koppantás is ott van előbbire, de ez meg így biztonságosabb. Az asszony nem is tudja elolvasni az erotikus leveleket, amiket R24-gyel küldözgetünk egymásnak.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En csipem nagyon. Sok helyen egyszerűsíti es gyorsítja az életem.Norbii írta:amúgy van valami tényleges haszna is az ujjlenyomatolvasónak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
amúgy van valami tényleges haszna is az ujjlenyomatolvasónak?
Nemrég újítottam egy Mate 8-at, nekem bejön ez az ujjlenyomatolvasósdi. Nem kell kódot pötyögni, egy mozdulat és kész. Alig téved, más ujjára nyilván nem nyit, praktikus.
Amúgy ha már ez a téma, előtte Meizu M2 note volt, azzal is maximálisan elégedett voltam, semmi akadás, lassulás nem volt, talán 50-60k-ért. A cégnél a Xiaomik is elég népszerűek, mindenki elégedett velük. Ár/érték arányban magasan vernek szerintem minden konkurenciát a kínai telefonok, és a minőségre sem lehet panasz. Én is csak azért cseréltem, mert támogatta a cég és megtetszett a Huawei. Meg a nagy kijelzőt kihasználom munka miatt is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem vagyok egy telefonguru, de az az a fajta amin a hátoldalon van az olvasó ugye? Mert ha igen akkor arról mondjuk én is elég jókat hallottam, egyik barátomnak van olyan telefonja, múltkor a kezembe akadt, jobban is tetszett mint ezek a robbanós Samsungokziro4vr írta: Hüvelynél p9 lite vagy p9, tökéletesen elvan vele az ember, ujjlenyomatolvasó nagy királyság.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát a huaweinél picit az nem tetszik, hogy a hátlapon van, szóval mindig fel kell emelned a telefont az asztalról, ha hasznáni akarod. Nem lehet lumpul bökködni a rakott krumpli bezabálása utánziro4vr írta:Hüvelynél p9 lite vagy p9, tökéletesen elvan vele az ember, ujjlenyomatolvasó nagy királyság.
Realista24 írta:De valaki ahogy írod fizet havi 20ezret telora es meg csak ki sem használja. Az havi egy madridi repjegy
Látod. Nem volt egyszerre 800-900 €-ja, hogy státuszszimbólumot vegyen magának, inkább lassanként kifizeti szinte a dupláját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. november 16., szerda 11:19-kor.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szólítottál?Realista24 írta: Na, de mielőtt valami almabuzerátornak állít be valaki (ziro), én telefonért pont maximum 50ezret tudok elképzelni, legyen az tizennyolcas alma, vagy samsung 17. Egyik se ér többet és pont mindegyiket ugyanannyi ideig használnám.
Én amúgy, ha telefont kéne vennem, csakis Xiaomi, Huawei vagy Alma. Itt nyilván az op rendszerek közötti különbség is döntő, ki mire használja. Hüvelynél p9 lite vagy p9, tökéletesen elvan vele az ember, ujjlenyomatolvasó nagy királyság.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lakás es egyéb kiadások alap hogy vannak.
De valaki ahogy írod fizet havi 20ezret telora es meg csak ki sem használja. Az havi egy madridi repjegy
De valaki ahogy írod fizet havi 20ezret telora es meg csak ki sem használja. Az havi egy madridi repjegy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az tényleg nagy lúzer. Én mondjuk 10-13knál többet nem fizetnék telefonra (havidíj+részlet).Realista24 írta:Mondjuk aki 60-70 eurót fizet havonta és mellé méga hw-t is fizetett egy rakat pénzt, az jó nagy lúzer, meg is érdemli, hogy a komplexusa miatt ennyi perkáljon.
Én utazásra (gyerek mellett persze) szeretem költeni a pénzt, nem ilyen szarokra.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nekem nem. A középkategóriás telefonjaik nagyrészénél kihagyják. példának okáért ace, a, j.BBeno írta:
a samsung kisporolja a gorlillaglasst? ez nekem uj.
kapcsold le a lampat este toksotetben es nezd meg az amoled feketejet es nezd meg az ipst. rengeteg hasznos funkcio van ami az amoled feketeje miatt nem fogyaszt szinte semmit.
Van mikor kegyesek aztán megszánnak vele de hát inkább veszek hasonlót 20e fttal olcsóbban eustockon.
Mind a kettőnek vannak hátrányai és előnyei a másikkal szemben. Sajna nincs időm kitérni rá, de a samsung csak parasztvakitósdit játszik az amoleddel.
- ericco
- Kapcsolat:
Hát pedig ha nem cégre veszed iylen druva árak vannak.Realista24 írta:Mondjuk aki 60-70 eurót fizet havonta és mellé méga hw-t is fizetett egy rakat pénzt, az jó nagy lúzer, meg is érdemli, hogy a komplexusa miatt ennyi perkáljon.
Pl. most ez a karácsonyi "akció": 25 €-s előfizetésnél 220,- € az iPhone 7 Plus, de további 25 €-t fizetsz havonta, mint törlesztőrészletet a telefonért.
Aki ennek bedől...
nekem jelenleg a lakásra és a nem várt autócserére megy el legtöbb havontaRealista24 írta:Én utazásra (gyerek mellett persze) szeretem költeni a pénzt, nem ilyen szarokra.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk aki 60-70 eurót fizet havonta és mellé méga hw-t is fizetett egy rakat pénzt, az jó nagy lúzer, meg is érdemli, hogy a komplexusa miatt ennyi perkáljon.ericco írta:Csak mert a múltkor futottam bele ilyen véleménybe, hogy ő csak 200 €-t vett iPhonet, előfizetésre, lekötöttségre. Amiért fizet havonta 60 €-t, igaz flat program, elég sok előfizetett adattal, de mikor rákérdeztem, hogy ezt ki-e használja, azt váalszolta, hogy dehogy, ha hívok, mindig a cégit használom... Magamba lehülyéztem az illetőt, és inkább tovább álltam.Realista24 írta:Annyit sem adtam érte
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy te is ez az eset vagy, de az ember már inkább szkeptikus
Én utazásra (gyerek mellett persze) szeretem költeni a pénzt, nem ilyen szarokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Csak mert a múltkor futottam bele ilyen véleménybe, hogy ő csak 200 €-t vett iPhonet, előfizetésre, lekötöttségre. Amiért fizet havonta 60 €-t, igaz flat program, elég sok előfizetett adattal, de mikor rákérdeztem, hogy ezt ki-e használja, azt váalszolta, hogy dehogy, ha hívok, mindig a cégit használom... Magamba lehülyéztem az illetőt, és inkább tovább álltam.Realista24 írta:Annyit sem adtam érte
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy te is ez az eset vagy, de az ember már inkább szkeptikus
Látom, javítottál. Akkor esetleg privátban megoszthatnád velem a know how-tJa igen, és nincs mellé 20K-s előfizum.
Merci Zizou!
na ezekszerint van fejlodes. igaz ez a kulsohangszoros problema egy nemregi buliban tortent ahol tobb alma nem latta az adott hangszorot. es mire valakinek volt beats e az egybol pittyegett.
visszeterve a felsorolt alcatel xiaomi haweiire. alcatelt nem tanacsolom.xiaminal figyelj hogy b20 legyen benne. huaweiinel nekem a honorok tetszenek. de ajanlom meg a oneplus 3at. most jon a oneplus3t szoval lehet areses lesz naluk.
visszeterve a felsorolt alcatel xiaomi haweiire. alcatelt nem tanacsolom.xiaminal figyelj hogy b20 legyen benne. huaweiinel nekem a honorok tetszenek. de ajanlom meg a oneplus 3at. most jon a oneplus3t szoval lehet areses lesz naluk.
Welcome in 2016
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. november 16., szerda 10:52-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minden egyszerűbb lett szinte, amit írtál. Welcome in 2016.BBeno írta:de nem valaszoltal a felteveseimre. valtozott azota valami amiket felsoroltam problemakent?
Csak trollkodtamMajdnem 7 éve vagyok androidos, és ez kimerül két készülékben. Nem volt semilyen ilyen jellegű gondom. Jól kell tudni választani, ennyi.
Annyit sem adtam érteHogy jutottál hozzá az almádhoz 50 ezerért?
Ja igen, és nincs mellé 20K-s előfizum.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Hogy jutottál hozzá az almádhoz 50 ezerért?Realista24 írta:én telefonért pont maximum 50ezret tudok elképzelni
Majdnem 7 éve vagyok androidos, és ez kimerül két készülékben. Nem volt semilyen ilyen jellegű gondom. Jól kell tudni választani, ennyi.Realista24 írta:sokszor még telefonálni sem
Az HTC One M7-esem akkorát pottyant a múltkor pont a sarkára (az fém test - nem csak olyan alibi, mint az almáé - be is görbült picit, sok energiát elnyert), hogy akármelyik iPhone vagy Samsung már be is töltötte volna a pékhálós háttérképet.
Merci Zizou!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A csengőhangos probléma is változott, plusz nekem 25 féle külső hangszóró volt már bluetoothal rácsatlakoztatva, mindegyiket elfogadta és egyik sem beatses volt. Nekem 2010 óta ez most jelenleg a 3. Apple telefonom, de az tuti, hogy nekem soha a büdös életben nem lesz már másmilyen, meg hát ez már személyes dolog, de ki nem állhatom az Androdiot. Flame on.BBeno írta:de nem valaszoltal a felteveseimre. valtozott azota valami amiket felsoroltam problemakent?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2016. november 16., szerda 10:44-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor tényleg releváns a véleményeden utoljara 2012ben hasznaltam almat
Egy andoridossal sem tudsz akármit megtenni, sokszor még telefonálni semott volt a kezemben egy 100k feletti telo es nem csinalhattam vele akarmit.
Na, de mielőtt valami almabuzerátornak állít be valaki (ziro), én telefonért pont maximum 50ezret tudok elképzelni, legyen az tizennyolcas alma, vagy samsung 17. Egyik se ér többet és pont mindegyiket ugyanannyi ideig használnám.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema