Ó, jaj kiserik.Dupla D írta:Ha addig a Tisza nem ront el semmit, akkor nem hiszem, hogy bejutnak a Kutyák. Ők akkor erősek, ha nincs alternatíva, de jelenleg minden abba az irányba mutat, hogy a Tisza valós kihívója lesz a Fidesznek, így kevesebben fognak a Kutyákra voksolni. És így, hogy szerintem nem jutnak be a kutyák, nem is fognak tudni koalíciót kötni velük.halamadrid írta: Szerinterek reális, hogy 26-ban bejut a Kutyapárt?
Folyamatosak a csalódott, kiábrándult, egy kis humorra vágyó szavazók.
Én valamiért a Mi Hazánkot biztosra veszem, túl makacsak a szavazóik, viszont a DK összeomolhat. Ha úgy hozza a sors, a Tisza fix koalíciót kötne a Kutyákkal, de ez szükséghelyzetben Toroczkaiékkal is lehetséges volna?
Már ha egy 2002-höz hasonló helyzet alakul ki, mert akkor a népharag elkerülése érdekében muszáj volna MP mellé állniuk, nem? Papíron sokkal inkább gyűlölik a Fideszt.
A Tisza beleállt abba, hogy különutas politikát folytatnak. Nem fognak egyezkedni szerintem senkivel a választókörzetekben, mert akkor nem lennének hitelesek.
Mi Hazánkkal nem fognak koalíciót kötni, viszont a Fideszt el tudom képzelni, hogy a nyilvánosság előtt is összeszűrik a levet Toroczkaiékkal, ha ők kellenek ahhoz, hogy maradni tudjanak kormányon.
Összefogott a Fidesz és a Mi Hazánk a Pest vármegyei közgyűlésben