Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
Elméletileg megcsináltam.
Az volt a gond, hogy ebben a fórumban van egy új user kategória amit nem lehet törölni, méghozzá "newly registered members" néven. Ők nem tudnak PÜ-t küldeni, gondolom te is még ebbe a kategóriába esel. Utána nézek h mitől függ ez.
Az volt a gond, hogy ebben a fórumban van egy új user kategória amit nem lehet törölni, méghozzá "newly registered members" néven. Ők nem tudnak PÜ-t küldeni, gondolom te is még ebbe a kategóriába esel. Utána nézek h mitől függ ez.
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Nekem nincs ott semmi. És ha csak simán rákattintok az üzenet írása fülre, azt írja ki, hogy nincs üzenet.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Srácok, itten valami sötét varázslat van (vagy teljesen szőke vagyok :Đ), de nálam nem lehet privát üzenetet írni, és válaszolni sem tudok rájuk.
Remélem jó helyre írtam.
Remélem jó helyre írtam.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Még sok mindent alakítunk. :-)
Calma, calma.
Calma, calma.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
Multimédia részleg itt is lesz? Mérkőzések, képek stb??
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jaja, így vagyok én is.
Más. Az direkt van, hogy addig szerkesztem a hozzászólást, amíg szeretném? Javaslatként azt mondanám, hogy amíg nem érkezik következő hozzászólás addig lehessen, mint a PÜ-nél.
+ nyitva van a magánzárka, gondolom annak zárt topicnak kéne lennie.
Bár gondolom ez most nem prio
Más. Az direkt van, hogy addig szerkesztem a hozzászólást, amíg szeretném? Javaslatként azt mondanám, hogy amíg nem érkezik következő hozzászólás addig lehessen, mint a PÜ-nél.
+ nyitva van a magánzárka, gondolom annak zárt topicnak kéne lennie.
Bár gondolom ez most nem prio
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. április 14., vasárnap 13:05-kor.
Nekem is bejön, ha a főoldalra kattintok. Sőt még tájékoztatást is kapok hogyan írjak cikket.
- nmate
Gyanítottam, ezért szóltam :-)
Akkor nem bazirgálom
Akkor nem bazirgálom
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Kiderítjük, lehet neked ezt nem kellene látni.nmate írta:Inkább egy kérdés, mintsem javaslat: valahogy sikerült behoznom egy ilyen worldpress kezelőfelületet, ez micsoda? Ilyen becenevet is meg tudok adni, ami igazából sehol nem jelenik meg + még valamilyen színsémát is tudok váltani.
Ja és lesz ingyen sör?
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- nmate
Inkább egy kérdés, mintsem javaslat: valahogy sikerült behoznom egy ilyen worldpress kezelőfelületet, ez micsoda? Ilyen becenevet is meg tudok adni, ami igazából sehol nem jelenik meg + még valamilyen színsémát is tudok váltani.
Ja és lesz ingyen sör?
Ja és lesz ingyen sör?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Javaslataitok
Az oldal és a fórum is még nagyon gyerekcipőben jár, de majd 1 tucat ember dolgozik rajta, hogy minél előbb, minél otthonosabb környezetet alakítson ki itt a madridisták számára. Észrevételeiteket szívesen fogadjuk, és amennyiben megvalósíthatóak - nem, nem lesz ingyen a sör - megpróbáljuk azt minél előbb megtenni.