Copa del Rey
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Copa del Rey
szerintem az atma ma nagyon lazán behúzza .. de ez csak egy megérzés
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
a bilbao ma kiveri az atmát. de elfáradnak és mi meg megverjük őket 0-1-re.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogyne....és Khedirat eladjuk 100 millioert,Bendtner lesz a a Pl gólkirálya,Cristiano Ronaldo eligazol a barcelonaba,Messi meg visszavonul... És persze felvesszűk a kapcsolatot az UFO-kal....Aztán a végén még az lesz, hogy a Bilbao feltámad, elveri az AtMát, kiüt titeket, minket kiejt a Sociedad, aztán lesz egy jó kis baszk rangadó a döntőben. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Aztán a végén még az lesz, hogy a Bilbao feltámad, elveri az AtMát, kiüt titeket, minket kiejt a Sociedad, aztán lesz egy jó kis baszk rangadó a döntőben.morientes írta:Ilyen az mikor az ember a könnyebb végét akarja állandóan megfogni a dolgiknak... De amúgy teljesen mindegy melyik csapat lesz ennek a párharcnak a győztese,a barca meg lesz szexuálva rendesen... Ha mi leszünk azok,az meg maga lesz a főnyeremény...:DEgy klasszikust idézve:Hyper Kèjmámor...
- morientes
Ilyen az mikor az ember a könnyebb végét akarja állandóan megfogni a dolgiknak... De amúgy teljesen mindegy melyik csapat lesz ennek a párharcnak a győztese,a barca meg lesz szexuálva rendesen... Ha mi leszünk azok,az meg maga lesz a főnyeremény...:DEgy klasszikust idézve:Hyper Kèjmámor...tehát ha már így is úgy is szinte biztosnak érzem, hogy a real vagy az atletico lehetne a potenciális ellenfél a döntőben, akkor játszatok csak kétszer egymás ellen, két kemény és fárasztó meccset.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet, hogy én vagyok az egyetlen barcás, aki tegnap nem szomorodott el a real továbbjutás miatt, és ma az atleticoért fog szorítani, de most így vagyok vele.
bár ez a teória csak akkor érvényes, ha mi is a döntőbe jutunk a sociedad ellenében.
szóval arra, hogy mind a real, mind az atletico kiesik, nem volt érdemi esély, ha pedig a kettő közül az egyik már elődöntős, és a bilbaot vagy espanyolt kapja a döntőbe jutásért, akkor is toronymagas esélyes a továbbjutásra.
tehát ha már így is úgy is szinte biztosnak érzem, hogy a real vagy az atletico lehetne a potenciális ellenfél a döntőben, akkor játszatok csak kétszer egymás ellen, két kemény és fárasztó meccset.
ide kapcsolódva : este kemény lesz azért a bilbao-atma, sok ember véleményét olvastam, és abszolút megoszlik.
szerintem ha simeone legényésge tartja a színvonalat, amit idén hozott, akkor 1-0-ás előnynek elég kell lennie, de tényleg rohadt jó otthon a bilbao.
bár ez a teória csak akkor érvényes, ha mi is a döntőbe jutunk a sociedad ellenében.
szóval arra, hogy mind a real, mind az atletico kiesik, nem volt érdemi esély, ha pedig a kettő közül az egyik már elődöntős, és a bilbaot vagy espanyolt kapja a döntőbe jutásért, akkor is toronymagas esélyes a továbbjutásra.
tehát ha már így is úgy is szinte biztosnak érzem, hogy a real vagy az atletico lehetne a potenciális ellenfél a döntőben, akkor játszatok csak kétszer egymás ellen, két kemény és fárasztó meccset.
ide kapcsolódva : este kemény lesz azért a bilbao-atma, sok ember véleményét olvastam, és abszolút megoszlik.
szerintem ha simeone legényésge tartja a színvonalat, amit idén hozott, akkor 1-0-ás előnynek elég kell lennie, de tényleg rohadt jó otthon a bilbao.
- h3x0r
igen, februar 5-6 es 12-13. A donto meg aprilis 19.kiki. írta:Mikor lesznek az elődöntök? Jövőhét meg utána, vagy most pihi?
Mikor lesznek az elődöntök? Jövőhét meg utána, vagy most pihi?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem meg pont, hogy még egy kicsit defensivebb a kezdő. Coentrao stabilabb védekezésben mint Marci, Illarra meg nem lép fel annyira a támadásoknál mint Modric. Na majd kiderül
Nekem tetszik a kezdő.
Lehet, hogy ezúttal már kapunk gólt, de papíron illene még ezzel a kezdővel is továbbmenni. Marcelo, Pepe, Carvajal, Modric és Benzema végre pihenhetnek egy kicsit.
Lehet, hogy ezúttal már kapunk gólt, de papíron illene még ezzel a kezdővel is továbbmenni. Marcelo, Pepe, Carvajal, Modric és Benzema végre pihenhetnek egy kicsit.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ajjaj... az egész kezdőben csak isco, ronaldo, ramos és jesé tetszik nekem (persze casillas-szal semmi gond), de a védelemCasillas, Arbeloa, Nacho, Ramos, Coentrao, Alonso, Illarra, Isco, Ronaldo, Jesé és Di María.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mai kezdő: Casillas, Arbeloa, Nacho, Ramos, Coentrao, Xabi Alonso, Illarramendi, Di María, Jesé, Isco, Cristiano Ronaldo.Balinho írta:Szerintetek mennyire lesz sima a mai Copa?
Gondolom, a Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Nacho(?) - Modric, Illarra - DiMaría, Isco, CR - Benzema 11 kezd.
Bale újfent sérült...
Coentrao menni akar...csak menne már jó pénzért.
Amúgy ezekhez az átigazolási hírekhez mit szóltok?
honnan szedted hogy Bale sérült? nem azt nyilatkozta CA hogy nem sérült, de nem vállalnak felesleges kockázatot
- Balinho
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Ramos, Alonso, Ronaldo, R.Carlos, Guti, Raúl, Zidane, Puskás
Szerintetek mennyire lesz sima a mai Copa?
Gondolom, a Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Nacho(?) - Modric, Illarra - DiMaría, Isco, CR - Benzema 11 kezd.
Bale újfent sérült...
Bale újfent sérült...
Ami nem öl meg, az furcsává tesz.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A legszebb az lenne, hogy már mi bajnokok lennénk, ők pedig azonos pontszámmal állnának, és a második-harmadik helyért küzdenének.
A spanyol bajnokság témába illik inkább ez az egész.
A spanyol bajnokság témába illik inkább ez az egész.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
durva körbeverés lesz a vége majd
- morientes
Viszont az egymás elleni meccsek elég kiegyensúlyzottak lehetnek,hisz mi a calderonba megyünk az atma-hoz,a barca jön hozzánk,az atma meg megy barcelonaba...a két rangadónkból én a 4 pontal meg lennék elégedve...Az utolsó fordulón sok múlhat, ha marad ez a felállás. Egy Barca-Atletico meccsel zárni a bajnokságot most tökéletes mind a három csapat számára. Viszont a rangadókat előtte nyerni kell, annak, aki a végén is nyerni akar.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mi megverjük őket. az már 1 bukta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem hinném, hogy idén egy két meccsnél többön bukna az Atletico. A Bl-ben is tovább mennek még egy kört az is biztos. Ott meg kiélhetik magukat, ha hullámozni akarnak teljesítményben. Utána úgyis le lesz ordítva a fejük. Ősszel is a bl-ben jött a rossz forma, és nem tartott sokáig.
A tavalyi végeredményhez képest már ki lehet jelenteni, hogy jobban állnak. Persze a hátralévő 18 meccsből elbukhatnak 11-en pontokat, akkor már nem, de az már elég irreális.
38 23 7 8
20 16 3 1
Nem rajtuk áll, hogy ők lesznek a bajnokok, sokkal inkább a Barcan, és a Realon, ha valaki innentől 2-nél többet bukik, az lemondhat róla.
Az utolsó fordulón sok múlhat, ha marad ez a felállás. Egy Barca-Atletico meccsel zárni a bajnokságot most tökéletes mind a három csapat számára. Viszont a rangadókat előtte nyerni kell, annak, aki a végén is nyerni akar.
A tavalyi végeredményhez képest már ki lehet jelenteni, hogy jobban állnak. Persze a hátralévő 18 meccsből elbukhatnak 11-en pontokat, akkor már nem, de az már elég irreális.
38 23 7 8
20 16 3 1
Nem rajtuk áll, hogy ők lesznek a bajnokok, sokkal inkább a Barcan, és a Realon, ha valaki innentől 2-nél többet bukik, az lemondhat róla.
Az utolsó fordulón sok múlhat, ha marad ez a felállás. Egy Barca-Atletico meccsel zárni a bajnokságot most tökéletes mind a három csapat számára. Viszont a rangadókat előtte nyerni kell, annak, aki a végén is nyerni akar.
- morientes
Én a valencia ellen is azt éreztem,mint most az atletich ellen hogy ha megvan a meccs az jó,ha nincs az sem tragédia.Nekik a kupa nem elsőrangú.Nekik a bajnokság a prioritás...de lehet hogy ezt csak én érzem így...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
besteve7 írta:Ez megy már szeptember óta, de vmi kemény gumiból van az a lufi, és szerintem nem is nagyon fog kipukkadni, Simeone azért amennyire lehet folyamatosan rotálja őket, és az egész keret tűzben van tartva, veszélyesek lehetnek bárkire. Elsősorban a szervezettségükkel.DavieS írta:szerintem a baszkok mennek tovább, ez az AtMa egy lufi, kirobban nemsoká, akár most.
Szeptember óta megy,de az megy hogy majd tavasszal pukkannak ki..nem ősszel és az eléggé elképzelhető.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.