már rég, nekem bejött. bátran merem ajánlaniBabinho írta: Valakinek megvolt már a Des?
elkezdtem a Peaky Blinderst, ma befejezem az 1. évadot. egész jó.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. január 17., vasárnap 17:16
már rég, nekem bejött. bátran merem ajánlaniBabinho írta: Valakinek megvolt már a Des?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 17., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 17., vasárnap 11:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 17., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 15., péntek 23:31
Pont akartam ajánlani. Mi is most kezdtük el. Nagyon tetszik. Baromi jó a hangulata, stílusos, pörög.ArjenMagicRobben írta: Van egy új francia sorozat Netflixen Lupin címen. Még csak az első 5 rész jött ki de ajánlom mindenkinek. Alapvetően ez is rablásról szól de azért nem hasonlítanám a La Casa de Papel-hez, mert erősen más irányba mennek a dolgok.
Omar Sy játsza a főszereplőt, aki az Intouchables-ben is játszott, zseniális a csávó
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 15., péntek 22:46
egyelőre én is félretettem és várok a szinkronra.lordgabi írta: Én is itt tartok, eléggé fárasztó az idei év eddig, várok a szinkron folytatására, és akkor lehet be is aktíválom az ajándék 1 hónap Netflixet, ami járt a tévéhez, és akkor mehet 4K-ban.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. január 15., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. január 15., péntek 8:27
Én két részt néztem eddig. Vannak azért ebben is hibák, de a hangulat meg az egész jól meg van csinálva.ArjenMagicRobben írta: Van egy új francia sorozat Netflixen Lupin címen. Még csak az első 5 rész jött ki de ajánlom mindenkinek. Alapvetően ez is rablásról szól de azért nem hasonlítanám a La Casa de Papel-hez, mert erősen más irányba mennek a dolgok.
Omar Sy játsza a főszereplőt, aki az Intouchables-ben is játszott, zseniális a csávó
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. január 14., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 14., csütörtök 23:38
Én is itt tartok, eléggé fárasztó az idei év eddig, várok a szinkron folytatására, és akkor lehet be is aktíválom az ajándék 1 hónap Netflixet, ami járt a tévéhez, és akkor mehet 4K-ban._Bushido_ írta: Money Heist / La casa de papel s02
Nemtudom már ki írta korábban, hogy itt már jóval több buktatója van a sorozatnak... egyet kell vele értenem. Első évad kifejezetten jó volt - még ha pár "lehetetlen" volt ott is, de itt a másodikban több.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 14., csütörtök 18:49
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. január 14., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. január 14., csütörtök 18:25
HozzászólásSzerző: gunner » 2021. január 14., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 13., szerda 9:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 8., péntek 16:34
na igen, Ashley Eckstein hangja nagyon hozzánőtt Ahsokához, engem is kizökkentett elég rendesen.Petr írta: Amugy aki eredetileg szinkronizalta, Lars Mikkelsen is siman passzolna hozza. Talan meg jobb is lenne a hangja miatt.
Ashokanal a hangja zavart leginkabb.
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 8., péntek 16:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 8., péntek 16:20
Hát Mads nagyon nem passzolna, meg ő már játszott el SW karaktert, kilógna a lóláb picit nekem.davi10 írta: Én valahol Mads Mikkelsen-t olvastam, a tesója volt a hangja a Rebels-ben.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 8., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 8., péntek 15:51
P. Krisz írta: Star Wars pletyka
RDJ lehet Thrawn.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem