VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

P. Krisz

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 2., szerda 18:10

Messi arra kapta a 9.4-et mert nem dobta ki a taccsot . :smile:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 2., szerda 18:07

Toti írta: nem tudom, h jól hallottam-e, de állítólag tegnap messi lett a meccs embere.
hát ez mi? ez komoly? mert ez így akkor tök komolytalan.
A fifa.com-on lehet szavazni minden meccsre, a második félidőtől, hogy ki a meccs embere. Gondolom a sok Messi-fan nyomja rendesen.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 2., szerda 18:04

ennyit érnek ezek a szar oldalak.
meg minden ilyen szarság.

nem tudom, h jól hallottam-e, de állítólag tegnap messi lett a meccs embere.
hát ez mi? ez komoly? mert ez így akkor tök komolytalan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 2., szerda 17:56

h3x0r írta:Whoscored szerint a nyolcaddontok alom 11-e

James Rodriguez? :roll: Vegulis csak 2 golt lott, amivel tovabb is juttatta csapatat..
Özil.

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 17:54

Whoscored szerint a nyolcaddontok alom 11-e

James Rodriguez? :roll: Vegulis csak 2 golt lott, amivel tovabb is juttatta csapatat..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 2., szerda 15:51

Messi 4/4 MOM címmel áll. Szegény Di Maria...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 2., szerda 15:50

Remy írta:Durván a semmiből jöttek, mert nekem senki ne mondja, hogy a VB előtt esélyesnek tartotta volna Kolumbiát.
Nem olyan nagy meglepetés a szereplésük.
A játékosanyaguk jó, évről évre erősödött. Van egy jó edzőjük Pekkerman, aki 2006ban egy erős argentin válogatottak rakott össze. A Vbre nagyon biztosan jutottak ki

Torna kezdete előtt írtam érdemes lesz rájuk odafigyelni, mert messze juthatnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. július 2., szerda 15:52-kor.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 2., szerda 15:35

Kitartok a véleményem mellett és a franciákra szavaztam.Eljött az idő,hogy végre ők is villantsanak valami komolyat.
Abban is biztos vagyok,hogy Benzema gólkirály lesz,maximum az ifjú James köphet a levesébe. :D

A másik csapat akikkel már a VB előtt is szimpatizáltam az Belgium volt,igaz tőlük előzetesen nem vártam,hogy elődöntőig juthatnak,de most mégis reális esélyük lehet rá csak a helyzetkihasználáson jó lenne javítani.

Kolumbia eddig nagyon jól játszott megérdemelnék,hogy kiejtsék a brazilokat.Aki ilyen jó focit játszik nem lehet nem kedvelni,szóval kicsit én is divat lettem. :mrgreen: De a Kolumbia-Franciaország elődöntőn,azért maradok majd a francia barátaimnál és nekik fogok szurkolni. :)

Brazília,Argentína és Németország essen ki ilyen vicc teljesítményekkel nehogy már világbajnokok legyenek...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 2., szerda 15:15

"FourFourTwo Magazin (Magyar Kiadás) 18 órája ·
Messi már megint megmentette a gyenge Argentínát... Katt:"

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. július 2., szerda 15:14

A lakhelyem egyik buszmegállójában a kisebbség ma azon vitatkozott, hogy C.Ronaldo brazil vagy portugál? Azt kérdezte az egyik, hogy: "Tudom, hogy itt a vébén portugál, de attól még lehet brazil is, nem"? Illetve szóba hozták Neymart is. Az egyik szerint ő a világ legjobb focistája, mert nagyon jól játszik a vb-n, mindenki csak neki tud passzolni. Ja, meg hogy ha "hétvégenként" együtt tud játszani Neymar tesú és Messi, akkor a vb-n miért nem? :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 2., szerda 15:08

Franciák legyűrik a magukat kereső németeket, onnantól meg lesimázzák :shifty: Ribery az aranybogyó után a vb győzelemről is lemarad, Benzema gólkirály, Varane mvp, Pogba legjobb fiatal :Đ

francia, belga, kolumbia, ebből a háromból nyerjen egy annyit akarok
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 2., szerda 14:49

Én is a Belgákra nyomtam. Eddig azt mondtam, hogy ők akkor lesznek igazán erősek, ha az ellenfelük támadni is akar nem csak védekezni. Ez a De Bruyne, Hazard, Mertens, Mirallas, Lukaku, Origi fogat nagyon kemény és fürge elöl és egyedül a helyzetkihasználásukra kell odafigyelni. Tegnap szerintem kicsit bealudtak 2-0 után és azért éledt az amerikai válogatott.

Azonkívül még a kolumbiaiak és a franciákban van szerintem elég átütőerő. Fekete bárány meg Németország.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 2., szerda 14:36

Engem a belgák tegnap eléggé meggyőztek.
Habár "csak" az amerikaiakkal játszottak, azért az mégis egy összeszokott csapat, és eddig mindenki megszenvedett velük. Ha kicsit csiszolódna a belga védelem, és nem gyökkettővel fordulna mindegyik benga állat, simán esélyesek lennének :mrgreen:
Hazard jól kavar, de Bruyne az első meccs után már nagyon jól tolja, és Origi vagy Lukaku mindig jó napot fog ki. Ez a támadószekció bárkit meg tud forgatni, vagy le tud kontrázni. Tegnap pl. Lukaku nagyon szépen mozgott be az üres területekre.
A kapuban azért ott van, a világ egyik legjobb kapusa.
A kolumbiaiakon kívül őket érzem még, hogy odaérhetnek.

Kolumbia meg egy nagyon szervezett csapat, Zunigával, Martinezzel, Yepessel :mrgreen: És a padról is olyan játékosok jöhetnek, akik simán meccseket dönthetnek el. És még van egy Cuadrado is. Viszont a védelmet itt sem érzem elég erősnek, de még mindig stabilabb, mint a belgáké.

Németek ha oda is érnek a döntőbe, az nagyon szenvedős lesz. Igazából semmi komolyat nem mutattak meg. Portugália ellen emberhátrány, tizenegyes, Ghána ellen nulla, USA ellen unalmas 1-0, Algéria ellen pedig hosszabbítás. Reus nagyon hiányzik, illetve egy jó formában lévő Özil.

Franciákat sem érzem annyira erősnek. Svájc ellen parádés focit játszottak, de azóta semmi. Nigéria ellen voltak pillanatok, de a németek ellen ez nem lesz elég, bár ki tudja.

Hollandia még szimpatikus nekem, és Robben hatalmas formában van. Igazából ha őt kikapcsolja valaki, akkor fújtak is a narancsoknak. Mást nem látok, aki a hátán tudná vinni a csapatot. Viszont fiatalok, szinte esélytelenként érkeztek, nincs tehet a vállukon.

Costa Ricának már az is szép, hogy idáig eljutottak. Most szerintem itt a végállomás.

Argentína remélem kihullik. Nagyon szar focit játszanak, még a csoportkörben is megszenvedtek minden csapat ellen, 9 pont ide vagy oda. Messi és Di Maria húzza a csapatot, védelem bőven sebezhető, belgák háromszor körbefutják őket. Svájc ellen is, ha a 121. percben az a kapufa bemegy..na mindegy, következő körben kiesnek ilyen játékkal. Nem látszik rajtuk az a tűz, a küzdeni akarás.

Végül a brazilok. Fred, Oscar, Luiz Gustavo, Paulinho...elképesztő. Ha ezekkel megnyerik a VB-t minden elismerésem. Neymaron, David Luizon és Marcelon kívül nincs egy normális játékos. Illetve még Silva hozza a szintet. Nagyon küszködős eddig az ő útjuk is. Nem vagyok benne biztos, hogy a kolumbiaiakon túlmennek, de ha igen, akkor már a végső győzelemre is esélyesek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 2., szerda 14:33

PEEtör írta:Maradt még akár egyetlen fekete stoplis a világbajnokságon?

De tényleg, hogy a viharba terjedhettek el ezek a cipők...a mexikói lábán egyik lila, másik kék...
Kommenteket is érdemes elolvasni. :lol:
Szerintem amúgy sokan hordanának egyszerűbb színvilágú cipőlet, de a trend, a sportszergyártói szerződések nem engedik ezt meg.

És lassan a fekete/fehér vagy fehér/fekete esetleg valami egyszerű színű kombinációk lesznek a speciális kiadások, pedig rohadt szépek szoktak lenni ezek az egyszerű cipők is.
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 2., szerda 14:15

erről ennyit :mrgreen:
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 2., szerda 14:03

Remy írta:Én azt vettem észre, hogy Magyarországon rengeteg német drukker van (mármint válogatott). Ha a TV-ben fociról kérdeznek valakit, akkor a német focit mondják.

Mondjuk fura ez, hiszen pont ők bundáztak ellenünk, és emiatt nem lettünk VB győztesek anno :mrgreen:
ilyen erővel fura, hogy sokan a Franciáknak szurkolnak, annak ellenére, hogy legfőképpen miattuk ekkora most az ország. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 2., szerda 14:01

Én azt vettem észre, hogy Magyarországon rengeteg német drukker van (mármint válogatott). Ha a TV-ben fociról kérdeznek valakit, akkor a német focit mondják.

Mondjuk fura ez, hiszen pont ők bundáztak ellenünk, és emiatt nem lettünk VB győztesek anno :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 2., szerda 13:57

németek szerintem is pofára fognak esni, nem tudom mi a helyzet a nagyvilágban de mifelénk akkora hypeja van a nác.. izé németeknek, hogy el se hiszem. akármelyik mezei drukkerrel beszélek szinte mind azt mondja, hogy easy német győzlem, mert csak.
Remy írta:Durván a semmiből jöttek, mert nekem senki ne mondja, hogy a VB előtt esélyesnek tartotta volna Kolumbiát.
te miről beszélsz ? évek óta nekik szurkolok és már a vb előtt montam, hogy most még falcao nélkül is meglehet a vb arany. :coffee:

:mrgreen:
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 2., szerda 13:54

És az a legszebb az egészben, hogy Kolumbia tényleg esélyes akár a végső győzelemre is. Falcao otthon nézi a meccseket, erre a csapata a mennybe juthat. Durván a semmiből jöttek, mert nekem senki ne mondja, hogy a VB előtt esélyesnek tartotta volna Kolumbiát.

Legszebb focit tolják, és eredményesen. Kíváncsi leszek nagyon rájuk.

Ettől függetlenül a franciák jutnak erről az ágról a döntőbe B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 2., szerda 13:51

A franciákig szépen levezetted :shifty:
Én kitartok amúgy mellettük, ideje lesz alkotni nekik is valamit, ez a német csapat zavarba hozható. De ehhez gyökeres változás kell a fejekben, és nem úgy kimenni a pályára, mint a nigériaiak ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: