VB - 2014
- P. Krisz
Re: VB - 2014
Messi arra kapta a 9.4-et mert nem dobta ki a taccsot .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A fifa.com-on lehet szavazni minden meccsre, a második félidőtől, hogy ki a meccs embere. Gondolom a sok Messi-fan nyomja rendesen.Toti írta: nem tudom, h jól hallottam-e, de állítólag tegnap messi lett a meccs embere.
hát ez mi? ez komoly? mert ez így akkor tök komolytalan.
ennyit érnek ezek a szar oldalak.
meg minden ilyen szarság.
nem tudom, h jól hallottam-e, de állítólag tegnap messi lett a meccs embere.
meg minden ilyen szarság.
nem tudom, h jól hallottam-e, de állítólag tegnap messi lett a meccs embere.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Özil.h3x0r írta:Whoscored szerint a nyolcaddontok alom 11-e
James Rodriguez? Vegulis csak 2 golt lott, amivel tovabb is juttatta csapatat..
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Whoscored szerint a nyolcaddontok alom 11-e
Messi 4/4 MOM címmel áll. Szegény Di Maria...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem olyan nagy meglepetés a szereplésük.Remy írta:Durván a semmiből jöttek, mert nekem senki ne mondja, hogy a VB előtt esélyesnek tartotta volna Kolumbiát.
A játékosanyaguk jó, évről évre erősödött. Van egy jó edzőjük Pekkerman, aki 2006ban egy erős argentin válogatottak rakott össze. A Vbre nagyon biztosan jutottak ki
Torna kezdete előtt írtam érdemes lesz rájuk odafigyelni, mert messze juthatnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. július 2., szerda 15:52-kor.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kitartok a véleményem mellett és a franciákra szavaztam.Eljött az idő,hogy végre ők is villantsanak valami komolyat.
Abban is biztos vagyok,hogy Benzema gólkirály lesz,maximum az ifjú James köphet a levesébe.
A másik csapat akikkel már a VB előtt is szimpatizáltam az Belgium volt,igaz tőlük előzetesen nem vártam,hogy elődöntőig juthatnak,de most mégis reális esélyük lehet rá csak a helyzetkihasználáson jó lenne javítani.
Kolumbia eddig nagyon jól játszott megérdemelnék,hogy kiejtsék a brazilokat.Aki ilyen jó focit játszik nem lehet nem kedvelni,szóval kicsit én is divat lettem. De a Kolumbia-Franciaország elődöntőn,azért maradok majd a francia barátaimnál és nekik fogok szurkolni.
Brazília,Argentína és Németország essen ki ilyen vicc teljesítményekkel nehogy már világbajnokok legyenek...
Abban is biztos vagyok,hogy Benzema gólkirály lesz,maximum az ifjú James köphet a levesébe.
A másik csapat akikkel már a VB előtt is szimpatizáltam az Belgium volt,igaz tőlük előzetesen nem vártam,hogy elődöntőig juthatnak,de most mégis reális esélyük lehet rá csak a helyzetkihasználáson jó lenne javítani.
Kolumbia eddig nagyon jól játszott megérdemelnék,hogy kiejtsék a brazilokat.Aki ilyen jó focit játszik nem lehet nem kedvelni,szóval kicsit én is divat lettem. De a Kolumbia-Franciaország elődöntőn,azért maradok majd a francia barátaimnál és nekik fogok szurkolni.
Brazília,Argentína és Németország essen ki ilyen vicc teljesítményekkel nehogy már világbajnokok legyenek...
"FourFourTwo Magazin (Magyar Kiadás) 18 órája ·
Messi már megint megmentette a gyenge Argentínát... Katt:"
Messi már megint megmentette a gyenge Argentínát... Katt:"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A lakhelyem egyik buszmegállójában a kisebbség ma azon vitatkozott, hogy C.Ronaldo brazil vagy portugál? Azt kérdezte az egyik, hogy: "Tudom, hogy itt a vébén portugál, de attól még lehet brazil is, nem"? Illetve szóba hozták Neymart is. Az egyik szerint ő a világ legjobb focistája, mert nagyon jól játszik a vb-n, mindenki csak neki tud passzolni. Ja, meg hogy ha "hétvégenként" együtt tud játszani Neymar tesú és Messi, akkor a vb-n miért nem?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Franciák legyűrik a magukat kereső németeket, onnantól meg lesimázzák Ribery az aranybogyó után a vb győzelemről is lemarad, Benzema gólkirály, Varane mvp, Pogba legjobb fiatal :Đ
francia, belga, kolumbia, ebből a háromból nyerjen egy annyit akarok
francia, belga, kolumbia, ebből a háromból nyerjen egy annyit akarok
Nem illik.
Én is a Belgákra nyomtam. Eddig azt mondtam, hogy ők akkor lesznek igazán erősek, ha az ellenfelük támadni is akar nem csak védekezni. Ez a De Bruyne, Hazard, Mertens, Mirallas, Lukaku, Origi fogat nagyon kemény és fürge elöl és egyedül a helyzetkihasználásukra kell odafigyelni. Tegnap szerintem kicsit bealudtak 2-0 után és azért éledt az amerikai válogatott.
Azonkívül még a kolumbiaiak és a franciákban van szerintem elég átütőerő. Fekete bárány meg Németország.
Azonkívül még a kolumbiaiak és a franciákban van szerintem elég átütőerő. Fekete bárány meg Németország.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Engem a belgák tegnap eléggé meggyőztek.
Habár "csak" az amerikaiakkal játszottak, azért az mégis egy összeszokott csapat, és eddig mindenki megszenvedett velük. Ha kicsit csiszolódna a belga védelem, és nem gyökkettővel fordulna mindegyik benga állat, simán esélyesek lennének
Hazard jól kavar, de Bruyne az első meccs után már nagyon jól tolja, és Origi vagy Lukaku mindig jó napot fog ki. Ez a támadószekció bárkit meg tud forgatni, vagy le tud kontrázni. Tegnap pl. Lukaku nagyon szépen mozgott be az üres területekre.
A kapuban azért ott van, a világ egyik legjobb kapusa.
A kolumbiaiakon kívül őket érzem még, hogy odaérhetnek.
Kolumbia meg egy nagyon szervezett csapat, Zunigával, Martinezzel, Yepessel És a padról is olyan játékosok jöhetnek, akik simán meccseket dönthetnek el. És még van egy Cuadrado is. Viszont a védelmet itt sem érzem elég erősnek, de még mindig stabilabb, mint a belgáké.
Németek ha oda is érnek a döntőbe, az nagyon szenvedős lesz. Igazából semmi komolyat nem mutattak meg. Portugália ellen emberhátrány, tizenegyes, Ghána ellen nulla, USA ellen unalmas 1-0, Algéria ellen pedig hosszabbítás. Reus nagyon hiányzik, illetve egy jó formában lévő Özil.
Franciákat sem érzem annyira erősnek. Svájc ellen parádés focit játszottak, de azóta semmi. Nigéria ellen voltak pillanatok, de a németek ellen ez nem lesz elég, bár ki tudja.
Hollandia még szimpatikus nekem, és Robben hatalmas formában van. Igazából ha őt kikapcsolja valaki, akkor fújtak is a narancsoknak. Mást nem látok, aki a hátán tudná vinni a csapatot. Viszont fiatalok, szinte esélytelenként érkeztek, nincs tehet a vállukon.
Costa Ricának már az is szép, hogy idáig eljutottak. Most szerintem itt a végállomás.
Argentína remélem kihullik. Nagyon szar focit játszanak, még a csoportkörben is megszenvedtek minden csapat ellen, 9 pont ide vagy oda. Messi és Di Maria húzza a csapatot, védelem bőven sebezhető, belgák háromszor körbefutják őket. Svájc ellen is, ha a 121. percben az a kapufa bemegy..na mindegy, következő körben kiesnek ilyen játékkal. Nem látszik rajtuk az a tűz, a küzdeni akarás.
Végül a brazilok. Fred, Oscar, Luiz Gustavo, Paulinho...elképesztő. Ha ezekkel megnyerik a VB-t minden elismerésem. Neymaron, David Luizon és Marcelon kívül nincs egy normális játékos. Illetve még Silva hozza a szintet. Nagyon küszködős eddig az ő útjuk is. Nem vagyok benne biztos, hogy a kolumbiaiakon túlmennek, de ha igen, akkor már a végső győzelemre is esélyesek.
Habár "csak" az amerikaiakkal játszottak, azért az mégis egy összeszokott csapat, és eddig mindenki megszenvedett velük. Ha kicsit csiszolódna a belga védelem, és nem gyökkettővel fordulna mindegyik benga állat, simán esélyesek lennének
Hazard jól kavar, de Bruyne az első meccs után már nagyon jól tolja, és Origi vagy Lukaku mindig jó napot fog ki. Ez a támadószekció bárkit meg tud forgatni, vagy le tud kontrázni. Tegnap pl. Lukaku nagyon szépen mozgott be az üres területekre.
A kapuban azért ott van, a világ egyik legjobb kapusa.
A kolumbiaiakon kívül őket érzem még, hogy odaérhetnek.
Kolumbia meg egy nagyon szervezett csapat, Zunigával, Martinezzel, Yepessel És a padról is olyan játékosok jöhetnek, akik simán meccseket dönthetnek el. És még van egy Cuadrado is. Viszont a védelmet itt sem érzem elég erősnek, de még mindig stabilabb, mint a belgáké.
Németek ha oda is érnek a döntőbe, az nagyon szenvedős lesz. Igazából semmi komolyat nem mutattak meg. Portugália ellen emberhátrány, tizenegyes, Ghána ellen nulla, USA ellen unalmas 1-0, Algéria ellen pedig hosszabbítás. Reus nagyon hiányzik, illetve egy jó formában lévő Özil.
Franciákat sem érzem annyira erősnek. Svájc ellen parádés focit játszottak, de azóta semmi. Nigéria ellen voltak pillanatok, de a németek ellen ez nem lesz elég, bár ki tudja.
Hollandia még szimpatikus nekem, és Robben hatalmas formában van. Igazából ha őt kikapcsolja valaki, akkor fújtak is a narancsoknak. Mást nem látok, aki a hátán tudná vinni a csapatot. Viszont fiatalok, szinte esélytelenként érkeztek, nincs tehet a vállukon.
Costa Ricának már az is szép, hogy idáig eljutottak. Most szerintem itt a végállomás.
Argentína remélem kihullik. Nagyon szar focit játszanak, még a csoportkörben is megszenvedtek minden csapat ellen, 9 pont ide vagy oda. Messi és Di Maria húzza a csapatot, védelem bőven sebezhető, belgák háromszor körbefutják őket. Svájc ellen is, ha a 121. percben az a kapufa bemegy..na mindegy, következő körben kiesnek ilyen játékkal. Nem látszik rajtuk az a tűz, a küzdeni akarás.
Végül a brazilok. Fred, Oscar, Luiz Gustavo, Paulinho...elképesztő. Ha ezekkel megnyerik a VB-t minden elismerésem. Neymaron, David Luizon és Marcelon kívül nincs egy normális játékos. Illetve még Silva hozza a szintet. Nagyon küszködős eddig az ő útjuk is. Nem vagyok benne biztos, hogy a kolumbiaiakon túlmennek, de ha igen, akkor már a végső győzelemre is esélyesek.
Szerintem amúgy sokan hordanának egyszerűbb színvilágú cipőlet, de a trend, a sportszergyártói szerződések nem engedik ezt meg.PEEtör írta:Maradt még akár egyetlen fekete stoplis a világbajnokságon?
De tényleg, hogy a viharba terjedhettek el ezek a cipők...a mexikói lábán egyik lila, másik kék...
Kommenteket is érdemes elolvasni.
És lassan a fekete/fehér vagy fehér/fekete esetleg valami egyszerű színű kombinációk lesznek a speciális kiadások, pedig rohadt szépek szoktak lenni ezek az egyszerű cipők is.
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ilyen erővel fura, hogy sokan a Franciáknak szurkolnak, annak ellenére, hogy legfőképpen miattuk ekkora most az ország.Remy írta:Én azt vettem észre, hogy Magyarországon rengeteg német drukker van (mármint válogatott). Ha a TV-ben fociról kérdeznek valakit, akkor a német focit mondják.
Mondjuk fura ez, hiszen pont ők bundáztak ellenünk, és emiatt nem lettünk VB győztesek anno
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én azt vettem észre, hogy Magyarországon rengeteg német drukker van (mármint válogatott). Ha a TV-ben fociról kérdeznek valakit, akkor a német focit mondják.
Mondjuk fura ez, hiszen pont ők bundáztak ellenünk, és emiatt nem lettünk VB győztesek anno
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
németek szerintem is pofára fognak esni, nem tudom mi a helyzet a nagyvilágban de mifelénk akkora hypeja van a nác.. izé németeknek, hogy el se hiszem. akármelyik mezei drukkerrel beszélek szinte mind azt mondja, hogy easy német győzlem, mert csak.
te miről beszélsz ? évek óta nekik szurkolok és már a vb előtt montam, hogy most még falcao nélkül is meglehet a vb arany.Remy írta:Durván a semmiből jöttek, mert nekem senki ne mondja, hogy a VB előtt esélyesnek tartotta volna Kolumbiát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És az a legszebb az egészben, hogy Kolumbia tényleg esélyes akár a végső győzelemre is. Falcao otthon nézi a meccseket, erre a csapata a mennybe juthat. Durván a semmiből jöttek, mert nekem senki ne mondja, hogy a VB előtt esélyesnek tartotta volna Kolumbiát.
Legszebb focit tolják, és eredményesen. Kíváncsi leszek nagyon rájuk.
Ettől függetlenül a franciák jutnak erről az ágról a döntőbe
Legszebb focit tolják, és eredményesen. Kíváncsi leszek nagyon rájuk.
Ettől függetlenül a franciák jutnak erről az ágról a döntőbe
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A franciákig szépen levezetted
Én kitartok amúgy mellettük, ideje lesz alkotni nekik is valamit, ez a német csapat zavarba hozható. De ehhez gyökeres változás kell a fejekben, és nem úgy kimenni a pályára, mint a nigériaiak ellen.
Én kitartok amúgy mellettük, ideje lesz alkotni nekik is valamit, ez a német csapat zavarba hozható. De ehhez gyökeres változás kell a fejekben, és nem úgy kimenni a pályára, mint a nigériaiak ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema