Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 13., szerda 14:21

hehe írta:hát ha modricot kb szó szerint megöljük azzal, hogy többet kell majd darálnia, meg labdát és embert vadászni, akkor kurvára nem éri meg hameszt játszatni, ha ez az ára. csak mert a kolumbiai akármennyire is igyekszik, mindig csak későn ér oda, ha hajtani kell, meg letámadni és visszaszerezni a labdát.

persze játszhatjuk a murinnyó féle bekkelős kontrafocit is, hogy kiengedjük őket a 16-osunkig, csak az egyrészt nem real madrid futballhagyomány, másrészt annál jóval erősebb és jobb a keretünk, hogy csak ezt az egyfajta bugit tudjuk a legnagyobbak ellen eredményesen nyomni.
hamesz itt a leggyengébb láncszem, nincs semmi bajom a gyerekkel, egyszerűen kevés a kezdőbe.
ember.
első kibaszott meccse volt pár edzés után egy új országban, egy új csapatban, ahol kb senkit sem ismer.

nemigaz, h 70 kibaszott perc alatt megkell ítélni a játékost és elültetni a bogarat sokak fülében, akik, mint a birka mennek majd a hülyeség után.
várd már meg, h mit akar carlo, h mit szán jamesnek és úgy alapjáraton mit akar majd a taktikával és szerkezettel.

beszarok esküszöm.

miért kell itt állandóan mindig mindenki fikázni. én is szoktam, de akkor is. annyira tudtam, h ha feljövök tuti, h bármelyik topicba lépek majd be, ott james írtása fog menni. nevetséges az egész.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 14:16

revolver írta:
james is bizonyította tegnap, hogy jól védekezik.
nem bizonyított semmit, egy erős középcsapat ellen játszottunk, akik túl sok kreativitást nem mutattak támadásban.
a kispasszos játéka, beadásai, lövése jók voltak, a többi felejthető
Védők munkáját nézzük így, nem egy támadó kp-jét...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 13., szerda 14:15

Törölt komment újraküldése tiltott. Nem véletlenül töröltük. R24

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 14:05

hát ha modricot kb szó szerint megöljük azzal, hogy többet kell majd darálnia, meg labdát és embert vadászni, akkor kurvára nem éri meg hameszt játszatni, ha ez az ára. csak mert a kolumbiai akármennyire is igyekszik, mindig csak későn ér oda, ha hajtani kell, meg letámadni és visszaszerezni a labdát.

persze játszhatjuk a murinnyó féle bekkelős kontrafocit is, hogy kiengedjük őket a 16-osunkig, csak az egyrészt nem real madrid futballhagyomány, másrészt annál jóval erősebb és jobb a keretünk, hogy csak ezt az egyfajta bugit tudjuk a legnagyobbak ellen eredményesen nyomni.
hamesz itt a leggyengébb láncszem, nincs semmi bajom a gyerekkel, egyszerűen kevés a kezdőbe.
Kép
Kép
Kép

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 13., szerda 13:58

james is bizonyította tegnap, hogy jól védekezik.
nem bizonyított semmit, egy erős középcsapat ellen játszottunk, akik túl sok kreativitást nem mutattak támadásban.
a kispasszos játéka, beadásai, lövése jók voltak, a többi felejthető

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 13:55

Én nem így látom. james is bizonyította tegnap, hogy jól védekezik.
Nem ezt mondtam.Változtak a szerepkörök>>>>>ergo változott a rendszer...lehet hogy Rodriguez jól védekezik,de a tegnapi látottak alapján,neki nem kell annyit,Modricnak viszont többet mint tavaly.Ez nem JR sara,hanem a mester így osztotta le a feladatokat.Nincs ezzel baj,csak nekem a tavalyi megoldás jobban tetszett.Ennyi.
És off...ne ess már bele te is abba a hibába,hogy egy játékost erővel is a csapat fölé próbálsz helyezni,csak mert kedvenc...persze nincs is ezzel semmi gond,amíg egészséges keretek közt megy a dolog,(most még úgy megy),de a hsz-eid alapján sokkal korrektabb embernek tartalak,minthogy,előbb-utóbb foggal-körömmel,de csak a jót hangsúlyozod ki,adott játékosból,(JR),a Rosszat viszont,vagy a kevésbé pozitivat meg,észre sem veszed egy idő után...csak azért merészeltem leírni ezt,mert látom milyen harcosan védelmezed a kolumbiait. :) És bár igaz,hogy 1 meccsből sokmindent levonni nem lehet,de a fordítottja is igaz,miszerint korántsem biztos,hogy egy mégoly tehetséges játékos bizonyosan beválik majd.Mert ezt,az idő dönti el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. augusztus 13., szerda 13:59-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 13:36

hehe írta:ez az ösztön céronaldoban van meg.
benzema nem befejező szerepkör, hanem előkészítő, szervező, labdamegtartó elsősorban.

azért ez lassan leeshetne már egyre több embernek, de ezek szerint nem fog.
:agree:
nem fog

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 13:35

azért annyi látszott, hogy némileg változik a szerepe a franciának, kicsit több pozíciós játék, nem kell annyit beavatkoznia a játékba, mert már többen vannak, akik ezt építő jelleggel megteszik. a passzai, mozgásai, megtartásai továbbra is fontosak lesznek, de ha gólokat akar rúgni, a helyzetkihasználásán javítani kell. mondom ezt úgy, hogy engem nem zavar ha idén nem lő annyi gólt mondjuk, mint tavaly, mert nincs és nem is lesz gond a rúgott mennyiséggel.
Nem illik.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 13:33

morientes írta:
Mint tavaly. DM-nek is ugyanilyen volt a mozgástere. 
433, ami átmegy néha 4123-ba, vagy 4213-ba.
Hát lehet,de nekem az inkább úgy tűnt,hogy vonalban álltak föl,Modric volt az,aki leosztotta a labdákat,a horvát háttérbe fog szorulni így egy kicsit,nem fog alkotni annyit mint tavaly,Jamesnak kell majd,és Modric melózik majd DM helyett...és így nem fog kijönni a kreativitás ami tavaly,szürkébb lesz,(de ugyan olyan hasznos),kicsit mint Mounál....sajnálom azért...
Én nem így látom. james is bizonyította tegnap, hogy jól védekezik.

Össz. = -20M

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 13:28

Benzema számomra megint a kakukktojás. Volt néhány olyan megmozdulása, amiből látszik, hogy technikás futballista, éli, érzi a játékot. De egyre hajlamosabb a "torresezésre", hiányzik belőle a befejezéshez szükséges intellektus és ösztön, nálam ő lógott és log ki a csapatból.
ez az ösztön céronaldoban van meg.
benzema nem befejező szerepkör, hanem előkészítő, szervező, labdamegtartó elsősorban.

azért ez lassan leeshetne már egyre több embernek, de ezek szerint nem fog.
Kép
Kép
Kép

Maurice Bendrix
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Bale, Kroos, Ramos, Puskás, Kocsis, Grosics
Kedvenc csapatod: Real Madrid FC

HozzászólásSzerző: Maurice Bendrix » 2014. augusztus 13., szerda 13:26

Üdvözlök Mindenkit!

A tegnapi meccs - véleményem szerint - erőpróba volt, bár erődemonstrációt vártam. A fiúk idegesek voltak, az újak az első beavatás során keresték a helyüket. Kroos mentálisan sokkal jobb, bár James is kezdte a második félidőben megtalálni a helyét. Carvajalt éreztem egy kicsit gyengébnek, könnyen forgatták. Casillas pedig Pepével és Ramosszal együtt elrugdalta a labdákat. Coentrao és Marcelo jók voltak, örültem, hogy mindketten remekült kezdték a szezont. Bale görcsölt, akart, de remekül játszott, rengeteget védekezett, ha oldódik, meglesz a 20-25 gólja, s ennyi gólpassza is. Kroosszal ketten elképesztő gyilkos gépezetek. Benzema számomra megint a kakukktojás. Volt néhány olyan megmozdulása, amiből látszik, hogy technikás futballista, éli, érzi a játékot. De egyre hajlamosabb a "torresezésre", hiányzik belőle a befejezéshez szükséges intellektus és ösztön, nálam ő lógott és log ki a csapatból. Végül Ronaldo. hatalmas egója van, hihetetlen fizikális és mentális erővel bír. Számára a szereplés, a siker, a luxus, a győzelem elemi érdek, végcél és életfilozófia. Tegnap ismét megvillantotta néhány aspektusát ennek a hihetetlen eredményességre ösztönző technikai-mentális erőből. A Sevilla véleményem szerint gyengült, elvesztette a csapat motorját és agyát, s hiába volt a hatalmas elszántság egy jobban összeért, pihentebb Real Madrid vágóhídra vitta volna ezt a Sevillát, megnyúzta, kicsontozta és egyben felzabálta volna. Egy hét múlva az Atletico bár nagy változásokon átesett, de szerintem erősebb csapatként jóval nehezebb feladat lesz, ráadásul kiszámíthatatlanabb.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 13:25

Hát lehet,de nekem az inkább úgy tűnt,hogy vonalban álltak föl,Modric volt az,aki leosztotta a labdákat,a horvát háttérbe fog szorulni így egy kicsit,nem fog alkotni annyit mint tavaly,Jamesnak kell majd,és Modric melózik majd DM helyett...és így nem fog kijönni a kreativitás ami tavaly,szürkébb lesz,(de ugyan olyan hasznos),kicsit mint Mounál....sajnálom azért...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 13:14

morientes írta:
kiserik írta:Én nem nagyon láttam a játékrendszer megváltoztatására utaló jeleket. Ez a tavaly megszokott 442-433 kombó volt (többször 424, vagy inkább 244).
Hát nemtom,nekem az jött le,hogy James kicsit Modric meg Kroos előtt,de valamivel a BBC mögött játszott,úgy mint Özil anno,csak kicsit inkább szélebbről indult...szal mintha Ancelotti a 4231-et preferálta volna...de nem vagyok nagy ebben a műfajban,szal nem is vitatkozom...:)

Össz. = -20M

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 13:09

kiserik írta:Én nem nagyon láttam a játékrendszer megváltoztatására utaló jeleket. Ez a tavaly megszokott 442-433 kombó volt (többször 424, vagy inkább 244).
Hát nemtom,nekem az jött le,hogy James kicsit Modric meg Kroos előtt,de valamivel a BBC mögött játszott,úgy mint Özil anno,csak kicsit inkább szélebbről indult...szal mintha Ancelotti a 4231-et preferálta volna...de nem vagyok nagy ebben a műfajban,szal nem is vitatkozom...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 13., szerda 13:04

Én nem nagyon láttam a játékrendszer megváltoztatására utaló jeleket. Ez a tavaly megszokott 442-433 kombó volt (többször 424, vagy inkább 244).

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 12:56

attareal írta:Tegnap semmi gond nem volt a védekezésével. Rendszeresen visszazárt. Volt hogy becsúszott, és 3 labdát szerzett. DM is kb. ennyit csinál védekezésben.Jah, Hámeszről van szó...
Először is,én a játékrendszer megváltoztatására értettem azt,hogy gyengül a védekezés,de hozzátettem,ha mi uraljuk a játékot,az nem lehet gond.
Másodszor meg,nem hegyeztem ki se Rodriguezre,se DM-re ezt az egészet,csak azt mondtam,hogy járt utat a járatlannal rizikós felcserélni.Ancelotti tavalyi szezonja ráment hogy kialakítsa a megfelelő rendszert,most meg Perez mániája miatt baszhatja az egészet,kezdheti előlről...hja nem könnyű a Real edzőjének lennie...elég lett volna Kroos,de ha már a kolumbiai itt van,persze hogy szurkolok neki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 12:50

torjack írta:
attareal írta:Tegnap semmi gond nem volt a védekezésével. Rendszeresen visszazárt. Volt hogy becsúszott, és 3 labdát szerzett. DM is kb. ennyit csinál védekezésben.Jah, Hámeszről van szó...
gond azért akadt egy kevés hámesznél, de majd belejön. ellenben krósz faszán mutatkozott be. bél is jó volt, krisztiánóronáldó meg...ő krisztiánóronáldó. kászíjjász meg hozta a kötelezőt.

:mrgreen:
akadt rendesen, de a védekezése az jó volt.

Össz. = -20M

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 13., szerda 12:44

gond azért akadt egy kevés hámesznél, de majd belejön. ellenben krósz faszán mutatkozott be. bél is jó volt, krisztiánóronáldó meg...ő krisztiánóronáldó. kászíjjász meg hozta a kötelezőt.

:mrgreen:

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 12:35

Tegnap semmi gond nem volt a védekezésével. Rendszeresen visszazárt. Volt hogy becsúszott, és 3 labdát szerzett. DM is kb. ennyit csinál védekezésben.Jah, Hámeszről van szó...

Össz. = -20M

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 12:35

Kroosnál ami még bejön nekem a nyilvánvaló skilleken kívül (helyezkedés, bármit bárhova odapasszol/visszapasszol, sokat fut, olvassa a játékot) az a hidegsége, coolsága, nem fosik be semmilyen helyzetben, higgadt marad, vegyítve a német precizitással. Ez kellett ide nagyon.
Nem illik.

Vissza: