ember.hehe írta:hát ha modricot kb szó szerint megöljük azzal, hogy többet kell majd darálnia, meg labdát és embert vadászni, akkor kurvára nem éri meg hameszt játszatni, ha ez az ára. csak mert a kolumbiai akármennyire is igyekszik, mindig csak későn ér oda, ha hajtani kell, meg letámadni és visszaszerezni a labdát.
persze játszhatjuk a murinnyó féle bekkelős kontrafocit is, hogy kiengedjük őket a 16-osunkig, csak az egyrészt nem real madrid futballhagyomány, másrészt annál jóval erősebb és jobb a keretünk, hogy csak ezt az egyfajta bugit tudjuk a legnagyobbak ellen eredményesen nyomni.
hamesz itt a leggyengébb láncszem, nincs semmi bajom a gyerekkel, egyszerűen kevés a kezdőbe.
első kibaszott meccse volt pár edzés után egy új országban, egy új csapatban, ahol kb senkit sem ismer.
nemigaz, h 70 kibaszott perc alatt megkell ítélni a játékost és elültetni a bogarat sokak fülében, akik, mint a birka mennek majd a hülyeség után.
várd már meg, h mit akar carlo, h mit szán jamesnek és úgy alapjáraton mit akar majd a taktikával és szerkezettel.
beszarok esküszöm.
miért kell itt állandóan mindig mindenki fikázni. én is szoktam, de akkor is. annyira tudtam, h ha feljövök tuti, h bármelyik topicba lépek majd be, ott james írtása fog menni. nevetséges az egész.