OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: OFF

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. november 10., csütörtök 8:48

ikarus93 írta:
Zsombor írta:Miért kerültek a gödörbe?
Hosszú lenne leirni, de elég ha annyit írok hogy se a Brexiten se az Amerikai választásokon nem az értelmiségi fiatalok akarata teljesült hanem a konzervatív öregeké.

Itt is ugyan ez a helyzet Magyarországon.
Nem a fiatalok hanem a nyugdijasok döntöttek mi legyen. Így nem fogunk egyről a kettőre haladni
Ja de 35 évesen is otthon fognak lakni a fiatalok mert nincs lehetőségük lépni. (Ez inkább Magyarországra jellemző)
Pedig jó lenne leírni, persze nem olyan index, CNN vagy NYT szerűen, akiknél az első sorban/képen folyamatosan azt emelik ki, hogy Trump főleg a vidéki tanulatlan suttyók, a redneckek és a fehér prolik választották meg, az elektorátusát kvázi totális lúzerenek beállítva. Sajnos a számok most sem hazudnak.
Nagyon röviden összefoglalva Donaldot a fehérek és a módosabbak választották meg.

Fehér felsőfokú:
Trump támogató: 49% - Clinton támogató: 45%
Fehér max. középfokú:
Trump támogató: 67% - Clinton támogató: 28%
NEM Fehér és felsőfokú:
Trump támogató: 23% - Clinton támogató: 71%
NEM fehér, max középfokú:
Trump támogató: 20% - Clinton támogató: 75%

Évi 50 000 income alatt Clinton, az 50 000 felettieknél Trump győzött.

A számok Inkább azt jelzik, hogy a tanulatlan feketék, latinok és ázsiaiak nagyobb arányban részesítették előnyben Hillaryt (75%), mint az, hogy a fehér tanulatlanok Trumpot (67%). A matematika rút dolog :/

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 10., csütörtök 8:12

numberone1 írta:Na alig, h megvalasztottak maris tuntettek Trump ellen tobb varosban is. NY-ban tobb ezren vonultak az utcakon hangot adva nem tetszesuket.
5000 fő egy ilyen tüntetésnél az annyi, mint hogy itt ketten lázadnak ellenem a fórumon :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. november 10., csütörtök 6:44

numberone1 írta:Na alig, h megvalasztottak maris tuntettek Trump ellen tobb varosban is. NY-ban tobb ezren vonultak az utcakon hangot adva nem tetszesuket.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Szerinted ha Clintont választják meg, akkor nem lettek volna tüntetések?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 10., csütörtök 3:08

Na alig, h megvalasztottak maris tuntettek Trump ellen tobb varosban is. NY-ban tobb ezren vonultak az utcakon hangot adva nem tetszesuket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 9., szerda 21:36

Attól még ugyan úgy lehet egy visszafogottabb ember is jó vezető és forditva.
Sőt sokszor a türelem is egy jó vezető tulajdonsága
Igen,de az Usa közegében,szerepében ezt nem lehet megtenni....obama egy nápolyit nem törne ketté a tv előtt, igazi sótlan,színtelen,szagtalan,akinek még egy szaros vitája sem volt senkivel....kvázi semmit sem tesz és ez által nem is tisztelik annyira.......és a világ kutyái ezt megszimatolták és ki is használták.
Hillary dettó....persze trump se igyon be és nyúljon az atomkulcsokhoz. :lol: :lol: :lol: de az biztos trumptól tartani fognak. Mert egy hülye sótlan f@sz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 9., szerda 21:30

R.M.C.F írta:Szerintem sem kell félni annyira, kicsit túlreagálták ezt, trump a maga világában szinte mindent megtehetett, dúsgazdag és nagy dumás....nem egy visszafogott alak mint HC vagy Obama.

Én mindenre un focira átvitt gondolati értelmezést gyakorlok...vagyis mindent labdarúgónyelven értelmezek. Trump problémás.....mert az. A problémásokat kezelni kell. De van egy másik módszer is, és amikor én ezt megtanultam és eleinte kétkedtem benne, később rájöttem működik...ez pedig a hatalmat adsz és felelősséget kapsz elv.
Nos, egyik csapatomban volt egy eléggé nagy dumás, problémás alak...mindig cirkusz, mindig közegmegbontás stb......aztán, az edző pont velem beszélt, és azt mondta, ez egy privát beszéd volt, azt mondta, megteszem csapatkapitánynak....figyeld meg, mennyire meg fog változni, és mennyire felelősségtudata lesz.....erre én, ok, de pont ő? Hiszen nagyon megmondó, problémás....megtette.....és a faszi azonnal megváltozott, úgy terelte a csapatot a karszalaggal ahogy előtte el sem tudtam volna képzelni....hihetetlen. Ez működhet.
Attól még ugyan úgy lehet egy visszafogottabb ember is jó vezető és forditva.
Sőt, sokszor a türelem egy jó vezető tulajdonsága
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 9., szerda 21:26

Szerintem sem kell félni annyira, kicsit túlreagálták ezt, trump a maga világában szinte mindent megtehetett, dúsgazdag és nagy dumás....nem egy visszafogott alak mint HC vagy Obama.

Én mindenre un focira átvitt gondolati értelmezést gyakorlok...vagyis mindent labdarúgónyelven értelmezek. Trump problémás.....mert az. A problémásokat kezelni kell. De van egy másik módszer is, és amikor én ezt megtanultam és eleinte kétkedtem benne, később rájöttem működik...ez pedig a hatalmat adsz és felelősséget kapsz elv.
Nos, egyik csapatomban volt egy eléggé nagy dumás, problémás alak...mindig cirkusz, mindig közegmegbontás stb......aztán, az edző pont velem beszélt, és azt mondta, ez egy privát beszéd volt, azt mondta, megteszem csapatkapitánynak....figyeld meg, mennyire meg fog változni, és mennyire felelősségtudata lesz.....erre én, ok, de pont ő? Hiszen nagyon megmondó, problémás....megtette.....és a faszi azonnal megváltozott, úgy terelte a csapatot a karszalaggal ahogy előtte el sem tudtam volna képzelni....hihetetlen. Ez működhet.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 9., szerda 21:23

Magyarországon kéne már ideológiát változtatni az embereknek és nem a saját Ház saját kocsit hajkurászni hanem inkább egy jóléti társadalmat létrehozni ahol nem a tulajdonok számitanak hanem a megélhetés.
Volt erre próbálkozás, 89-ben be is dőlt :) (azt mondjuk jóléti szocializmusnak is lehetett nevezni - már amennyire a trabant, wartburg a jólétet jelentette akkor). A jóléti társadalom az valahol ott kezdődne, hogy bízunk az államban, hogy igazságosan osztja el a befizetett pénzünk. A korrupció, adócsalás (mind magán, mind állami szinten) olyan mindennapos, hogy innentől akkor illúzió az egész. Valahogy tényleg ilyen irányba lenne a legegészségesebb elmozdulni, de jelenleg nem e felé tartunk.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 9., szerda 21:20

Magyarországon kéne már ideológiát változtatni az embereknek és nem a saját Ház saját kocsit hajkurászni hanem inkább egy jóléti társadalmat létrehozni ahol nem a tulajdonok számitanak hanem a megélhetés.

De nem robbantok bombát én igy gondolom
Puskás Ferenc

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 9., szerda 21:14

Én sem sajnálom Clintonékat egy cseppet sem, két ilyen antipatikus jelölt régen volt. Persze Trump egy hatalmas suttyó, de az is igaz, hogy a Hillary-féle csapat csak ezt a posványt termeli újra ami most van, nagy pénzügyi háttérrel, spekulációval, kisebbségek, melegek, biszexuálisok, 3 meg 5 neműek jogainak erőltetésével. Miközben a vidéki szarban lévő fehéreket meg régóta lesajnálják. Hát visszanyalt a fagyi.
Nem féltem én a demokráciájukat egy cseppet sem, eljátszották már ott is egy párszor a liberálisok a demokrácia halálát, aztán mégsem lett sztálini rendszer ott sem. Azt meg nem tudhatjuk mennyire lesz Trump radikális. Olyan hatalmi-pénzügyi körök veszik körül, hogy a mozgástere azért nem kicsit korlátozott az elnöknek, persze van mozgástere, meg nem mindegy az elnök személye. Most azért nagyrészt a tippelgetés meg a demokráciatemetés megy, de majd szépen lenyugodnak a kedélyek.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 9., szerda 21:12

ikarus93 írta:Az biztos hogy Amerika a nemzetközi csendőr szerepet befejezi ezzel és mindenki a maga ura lesz. Ezáltal sok ország kiszolgáltatottabb lesz az elnyomóbb hatalmakkal szemben (Orosz,Kina), de remélem nektek lesz igazatok és egy jobb jövőt épitenek Amerikába és a kicsiny országunkba is.

Kína csöndben van, gyanúsan csöndben :D ...a ruszkik meg, khhm....ők mindig is ilyenek voltak, szeretnek odapiszkítani kicsit, mint most a balti államoknak és a skandinávoknak, szeretik indikálni a világ ingerküszöbét.....átléptek bizonyos határokat,de szerintem a média túlfújja ezt....

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 9., szerda 21:07

Az biztos hogy Amerika a nemzetközi csendőr szerepet befejezi ezzel és mindenki a maga ura lesz. Ezáltal sok ország kiszolgáltatottabb lesz az elnyomóbb hatalmakkal szemben (Orosz,Kina), de remélem nektek lesz igazatok és egy jobb jövőt épitenek Amerikába és a kicsiny országunkba is.
Puskás Ferenc

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 9., szerda 20:54

ikarus93 írta:Ja igen nálam Hillary se volt a legszimpatikusabb de ha választanom kéne inkább ő rá szavaztam volna Trump helyett.

Ez a showmen csak korruptabbá fogja tenni ezt az amúgy is korrupt világot.

Nem ismerem a tagot jellemileg, úgyhogy nem megyek bele,de én neki drukkoltam, egyszerűen kell oda valami....nem tudom mi, de kell....az kel,hogy ne azok a korszakos pötsök vezessék azt a csodálatos országot.
Lehet hogy ez a részeges dumagép felhozza őket....az biztos, magyarország élvezni fogja 100%osan a támogatását. Velünk szemben eléggé engedékeny lesz a fazon.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 9., szerda 20:54

ikarus93 írta:
Hosszú lenne leirni, de elég ha annyit írok hogy se a Brexiten se az Amerikai választásokon nem az értelmiségi fiatalok akarata teljesült hanem a konzervatív öregeké.
Nem arról van szó, hogy hosszú leírni. Hanem fogalmad sincsen. Még azt se lehet tudni, hogy a kampányban elhangzó ígéreteiből mi valósul meg és mi nem. Megválasztását követő napon Magyarországról arról beszélni, hogy gödörbe kerültek, azután, hogy 8 évig semmi lényeges politikai változás nem is történt ott, elég nagy butaság. :)

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 9., szerda 20:52

Mivel, hogy az amcsiknál van kongresszus azért nem Orbáni tejhatalma lesz annak a parasztnak. Amúgy nem kell őket félteni, mindegyik egytől egyig ugyan azt csinálta. Csak más köntösbe volt bújtatva.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 9., szerda 20:47

Ja igen nálam Hillary se volt a legszimpatikusabb de ha választanom kéne inkább ő rá szavaztam volna Trump helyett.

Ez a showmen csak korruptabbá fogja tenni ezt az amúgy is korrupt világot.
Puskás Ferenc

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 9., szerda 20:47

Ennyi.
Brexit ugyan ez
Anglia meg USA kéz a kézbe dobta sajt magát a csúcsról a gödörbe 1 éven belül.

A következő komolyabb választás majd a Német lesz ahol Merkelt fogják leváltani és akkor a demokrácia így száll köddé[/quote]

Miért kerülne ettől az usa gödörbe? De egyébként már ott van régóta,hála obama kormányzásának...eléggé fura, de ez a showmen lehet hogy felhozza majd őket.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 9., szerda 20:44

ikarus93 írta:
Ennyi.
Brexit ugyan ez
Anglia meg USA kéz a kézbe dobta sajt magát a csúcsról a gödörbe 1 éven belül.

A következő komolyabb választás majd a Német lesz ahol Merkelt fogják leváltani és akkor a demokrácia így száll köddé
Mert Hillary(ous) mivel lett volna jobb? Vittek volna mégtöbb demokráciát a közel-keletre? Ahogy a South Parkban volt és aktuálissá vált, gennyes tus vagy redvás szendvics. :lol:
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 9., szerda 20:42

Zsombor írta:Miért kerültek a gödörbe?

Itt is ugyan ez a helyzet Magyarországon.
Nem a fiatalok hanem a nyugdijasok döntöttek mi legyen. Így nem fogunk egyről a kettőre haladni
Ja de 35 évesen is otthon fognak lakni a fiatalok mert nincs lehetőségük lépni. (Ez inkább Magyarországra jellemző)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. november 9., szerda 20:45-kor.
Puskás Ferenc

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 9., szerda 20:38

Miért kerültek a gödörbe?

Vissza: