Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Messi már a nyugdíjas éveire gondol, évi 35 milliót szeretne, amit az elnök úr kész megadni, ez viszont előrevetíti pár játékos távozását.
Közben akcióznak, alig jöttek ki az eltiltás alól (átigazolás), máris 11 éves gyereket akarnak ellopni Brazíliából. Állítólag elment meglátogatni a Camp Nout a klub engedélyével, de vissza már nem tért
Közben akcióznak, alig jöttek ki az eltiltás alól (átigazolás), máris 11 éves gyereket akarnak ellopni Brazíliából. Állítólag elment meglátogatni a Camp Nout a klub engedélyével, de vissza már nem tért
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBlancoMark írta:Kozben mar cafoltak. Azt komminkalta az uefa hogy semmi kivetnivalot nem talaltak a munkassagaban.Realista24 írta:Történt. Eltiltották a bírót. Ennyi.
Kecire lemaradtam
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Kozben mar cafoltak. Azt komminkalta az uefa hogy semmi kivetnivalot nem talaltak a munkassagaban.Realista24 írta:Történt. Eltiltották a bírót. Ennyi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Történt. Eltiltották a bírót. Ennyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Oke, mi a fogadas targya?Realista24 írta:FogadhatunkCR akkor is nyaralni fog, mert neki nyaron is lesz dolga...
Most olvastam, lehet, hogy mar itt is volt rola szo, a PSG allitolag hivatalos panaszlevelet kuldott az UEFA-nak, amiben reszletesen elemzik (10-15 pontban) a jatekvezeto tevedeseit a Barca javara. Tudjuk, hogy nem lesz belole semmi, de azert elgondolkodtato, hogy az ilyen merkozesek utan nem tortenik semmi, mindenki kussol...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Real-Bayernből sajnos már régóta haknit csináltak.Szinte minden nyaron vanEl Unico írta: Miert kell a vilag legnagyobb meccsebol haknit csinalni?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FogadhatunkCR akkor is nyaralni fog, mert neki nyaron is lesz dolga...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
CR akkor is nyaralni fog, mert neki nyaron is lesz dolga...Realista24 írta:Elhiheted, hogy nem azért fizetnek sok millió eurót, hogy Marianót nézzék.El Unico írta:
Remelem ez lesz... CRek es Messiek amugy is nyaralni fognak akkor meg remelhetoleg.
De abban igazad van, faszsag ez. Miert kell a vilag legnagyobb meccsebol haknit csinalni?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azok nálam sima szinészkedések meg balhere bíró de a Chelsea elleni meccset nem lehet kategorizálni az valami "más" volt
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sierra írta:Szerintem ő is megunta. Kiégett teljesen. Mondjuk meg is tudom érteni, amit ez is lehozott az elmúlt 8 évben...
A depor ellen szimplan fos volt. És unja is nyilván.
De szerintem még messze van a kiègèstől. BL+bajnoksagban is nyomja a gólokat.
Valakinek ez a karrierje csúcsa.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Persze, nem is állítom, hogy nem. De ja, a Chelsea elleni az kirívóan gáz volt, tényleg nem értem hogy ilyen megtörténhet. Meg azért 1 hete a psg ellen is, 7 vagy 8 perc alatt rúgni 3 gólt, ilyen helyzetben... ugyanmár.
Mindenesetre még az Arsenal elleni volt vicc, vagyis van Persie piroslapja, az is megér egy misét még.
Mindenesetre még az Arsenal elleni volt vicc, vagyis van Persie piroslapja, az is megér egy misét még.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nekem ebből csak az Övrebo eset volt kirívó a többi szimpla bírói balfaszkodás meg szinészkedés de az a Chelsea elleni meccs az vmi félelmetes volt. ettől függetlenül minket is segítettek már a bírók legutóbb jó régen tegnap, a mi javunkra is tévedtek ellenünk is. a szinészkedés meg elég régóta problémás de azt se lehet mondani hogy Barca sajátosság mert nálunk is vannak önjelölt DiCapriok nyilván bicskanyitogató de nekem az is az amikor Pepe vagy Ronaldo fetreng mint vmi 2 éves kislány akitől elvették a babáját.
Reméljük.lestat írta:Egyszer minden sorozat megszakad
Közben visszanéztem a 2009-es Chelsea elleni meccset, elemezve is, és még mindig egészen hihetetlen, hogy az megtörténhetett.
Konkrétan 6 tizit illett volna adni a Chelsea-nek, de 4 az teljesen nyilvánvaló volt. Hogy hagyhatták annyiban azt a meccset? Annyira egyértelműen a Chelsea ellen volt az a féreg, hogy az utólag óvni kellett volna, vagy valami. Ott sima Chelsea továbbjutásnak kellett volna lennie.
Szerintem ő is megunta. Kiégett teljesen. Mondjuk meg is tudom érteni, amit ez is lehozott az elmúlt 8 évben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2017. március 13., hétfő 21:34-kor.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sierra írta:Egy kis videó a bírói segítségekről a barcának. Szép kis összeállítás.
Ami viszont nem túl jó előjel, hogy mindegyik ilyen kirívó eset után megnyerték a BL-t.
Egyszer minden sorozat megszakad
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Egy kis videó a bírói segítségekről a barcának. Szép kis összeállítás.
Ami viszont nem túl jó előjel, hogy mindegyik ilyen kirívó eset után megnyerték a BL-t.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elhiheted, hogy nem azért fizetnek sok millió eurót, hogy Marianót nézzék.El Unico írta:
Remelem ez lesz... CRek es Messiek amugy is nyaralni fognak akkor meg remelhetoleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Remelem ez lesz... CRek es Messiek amugy is nyaralni fognak akkor meg remelhetoleg.MesQueUnClub írta:Pedig lehet trollkodnának egyet a klubbok és felraknák a Castillát a Barca B ellen.Realista24 írta:Gusztustalan ez....alap esetben fél/egy évet vár rá a szurkoló, hogy lássa igazi nyomás alatt kedvenceit, erre beteszik haknizni őket egymás ellen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt hittem,hogy legalább pár meccsig kitart nekik a rózsaszín felhő,de a depor gyorsan mutatta is a fákkot mindenkinek.
Kicsit tartottam tőle,hogy ez a vicckategóriás comeback majd megalapoz nekik egy hasonló mentális erőt ami nálunk van, de szerencsére maradt minden a régiben, ők nem fognak sose úgy küzdeni mint a mieink,mert kislányok.
Egyszerűen nem bírok ettől a barszától félni,ha a végén bármit is behúznak a kupán kívül az valami oltári nagy tragédia lesz sztem minden csapatra nézve.
Gyakorlatilag aki meg akarja őket verni az meg is veri...Aki meg teliszart gatyával megy ki,vagy x-re játszik az meg megszívja.
Remélem a bl-ben minket kapnak, vagy a bayernt, a többiektől tartok ,hogy ugyanúgy összeszarják magukat a lehetőség kapujában mint a péesgé.
Kicsit tartottam tőle,hogy ez a vicckategóriás comeback majd megalapoz nekik egy hasonló mentális erőt ami nálunk van, de szerencsére maradt minden a régiben, ők nem fognak sose úgy küzdeni mint a mieink,mert kislányok.
Egyszerűen nem bírok ettől a barszától félni,ha a végén bármit is behúznak a kupán kívül az valami oltári nagy tragédia lesz sztem minden csapatra nézve.
Gyakorlatilag aki meg akarja őket verni az meg is veri...Aki meg teliszart gatyával megy ki,vagy x-re játszik az meg megszívja.
Remélem a bl-ben minket kapnak, vagy a bayernt, a többiektől tartok ,hogy ugyanúgy összeszarják magukat a lehetőség kapujában mint a péesgé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kerlon írta:Barcaek úgy beszélnek az ivelgetos focinkrol, mintha ők remekelnenek. Legalább mi valamiben jók vagyunk.
én is jobban örülnék ha kombinatívabb focit játszanánk viszont tudhatnátok, hogy amit mi játsunk az mindig a foci megszégyenítése
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.