Can they do that Kennedy thing again?
OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: OFF
Bohóc mindkettő. Csak az országot jellemzi, hogy egyáltalán ők idáig eljuttak...és hogy egy Trump féle személy nyerhetett.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eléggé elcseszték ezt Clintonék, ezt a Trumpot, a sok botrányával, simán verni kellett volna. Csak az embereknek is feltűnt, hogy a kampánytevékenységük kb annyiból állt, hogy Trump szexista meg rasszista. Utóbbi legalább felvázolt pár tervet, gazdaságilag is vannak elképzelései. Clinton meg pózolt a celeb támogatóival, meg tolta a girl powert.
Nem illik.
csak floridan csodalkozom hogy a sok spanyolajku kozott hogy nyert trump. a tobbi oke. az ertelmisegi teruleteken mindenhol clinton nyert.
Itt a lényeg.Hát a demokraták sok fehér alsó és középosztályt elnyomó, vagyis inkább hátráltató törekvése meghozta a gyümölcsét.
Ebbe buktak bele Clintonék és vele együtt a párt is.
Változást akarnak az emberek,és egyedül Trump ígért radikális változásokat.
Azt azért hozzátenném ,hogy mindenhol hagyott kiskaput hogy ha mégsem tudja megvalósítani azokat amiket ígért tudjon okosan kibújni a szorult szituációból.
Komoly nagyon ami történt,de ha felfogja építeni újra Amerikát akkor a legsikeresebb elnökök között fog szerepelni.
Én kíváncsi leszek hogy mit fog tudni elérni.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát a demokraták sok fehér alsó és középosztályt elnyomó, vagyis inkább hátráltató törekvése meghozta a gyümölcsét.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Be is húzta.LiamGallagher írta:Erről a valószínűsíthető Trump győzelemről könyveket fognak írni. Ekkora ellenszélben ami volt ellene és mégis befogja húzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Erről a valószínűsíthető Trump győzelemről könyveket fognak írni. Ekkora ellenszélben ami volt ellene és mégis befogja húzni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A srácok szeretik alul értékelni, felül meg vizsgálni a csajokat...istimester írta:Kora huszonéves sportolók csajokat dugnának. RETTENETES
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
csababarca írta:Nem tud valaki olyan online térképet, ahol vissza lehet nézni hogy változott egy település mérete, mondjuk 60 év alatt?
Egyszer találkoztam ilyennel, egy csúszkával lehetett változtatni az évszámot, és mutatta hogy nott egy adott település.
Hátha más is ismeri, használta már.
Előre is köszi:)
Emlékeim szerint, mintha a Google Earth-nél lett volna ilyen...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem tud valaki olyan online térképet, ahol vissza lehet nézni hogy változott egy település mérete, mondjuk 60 év alatt?
Egyszer találkoztam ilyennel, egy csúszkával lehetett változtatni az évszámot, és mutatta hogy nott egy adott település.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ersténél nekem simán kiadták fél évre visszamenőleg a havi számlakivonatomat.
attól függ amúgy, hogy postán küldik e levélben a számlaáttekintőt minden hónapban, vagy elektronikusan kapod. ha postán akkor keresd meg otthon a levelek között, ha még megvan, amennyiben nincs akkor irány a bank, és pár ezer forintért kinyomtatják neked... ha pedig elektronikus akkor a netbank felületen le lehet kérdezni.
attól függ amúgy, hogy postán küldik e levélben a számlaáttekintőt minden hónapban, vagy elektronikusan kapod. ha postán akkor keresd meg otthon a levelek között, ha még megvan, amennyiben nincs akkor irány a bank, és pár ezer forintért kinyomtatják neked... ha pedig elektronikus akkor a netbank felületen le lehet kérdezni.
OTP, de azt mondták csak 3 hónapra visszamenőleg lehet megnézni az utalásokat. Honnan lehetne letölteni esetleg (én tudom ezt letölteni vagy bemegyek és ők) ?CS0ki írta:Melyik bank? Azért a legtöbbnél a havi kimutatást évekre visszamenőleg le lehet tölteni, ha felületen nem is lehet lekérezni a régebbi dolgokat.filatáska írta:Az létezik, hogy 17 hónapig nem fizetek közös költséget, és 17 hónap után szólnak hogy hoppá be kell fizetnem 150 000 ft-t?
Mert most küldtek csekket 150 000 ft-ról (ami átszámítva 17 hónap). Sztem nem ekkora a tartozásom, a bankban viszont (mivel csak átutalva lehet küldeni a közös költséget) elvileg csak 3 hónapra visszamenőleg tudom megnézni az utalásaimat.
Nem kellene nekik max 3-4 hónap után küldeni a csekket a tartozásról? (17 hónap wtf). Azt tudtam, hogy nagy lesz, de nem számítottam ekkorára. Sztem viszont nincs ennyi hónap tartozásom.
Az a rohadt közös költség is persze hogy nem küldik havonta a csekket, hanem nem kell(ene) észben tartanom minden hónapban és menni átutalni.
Az meg hogy nem küldik havonta a csekket...Ezt hagyjuk is. Egyébként ha erre nehéz emlékezni, vagy nincs kedved vagy a lakótársadnak szopni vele minden hónapban, akkor be kell állítani egyszer a rendszeres átutalást, aztán megy minden hónapban magától.
Egyébként 3 hónap után nálunk már meginditják a jogi lépéseket a beszedés miatt...Szerencsére! Előtte voltak szép kis kintlévőségek, mostanra már visszacsökkent.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Irodában unalom megöl, meló nincs, de óra meg kell
Valaki nem tud valami jó, hangoskönyves oldalt?
Szerintem már végigolvastam az egész internetet
Valaki nem tud valami jó, hangoskönyves oldalt?
Szerintem már végigolvastam az egész internetet
ZIDANE
Melyik bank? Azért a legtöbbnél a havi kimutatást évekre visszamenőleg le lehet tölteni, ha felületen nem is lehet lekérezni a régebbi dolgokat.filatáska írta:Az létezik, hogy 17 hónapig nem fizetek közös költséget, és 17 hónap után szólnak hogy hoppá be kell fizetnem 150 000 ft-t?
Mert most küldtek csekket 150 000 ft-ról (ami átszámítva 17 hónap). Sztem nem ekkora a tartozásom, a bankban viszont (mivel csak átutalva lehet küldeni a közös költséget) elvileg csak 3 hónapra visszamenőleg tudom megnézni az utalásaimat.
Nem kellene nekik max 3-4 hónap után küldeni a csekket a tartozásról? (17 hónap wtf). Azt tudtam, hogy nagy lesz, de nem számítottam ekkorára. Sztem viszont nincs ennyi hónap tartozásom.
Az a rohadt közös költség is persze hogy nem küldik havonta a csekket, hanem nem kell(ene) észben tartanom minden hónapban és menni átutalni.
Az meg hogy nem küldik havonta a csekket...Ezt hagyjuk is. Egyébként ha erre nehéz emlékezni, vagy nincs kedved vagy a lakótársadnak szopni vele minden hónapban, akkor be kell állítani egyszer a rendszeres átutalást, aztán megy minden hónapban magától.
Egyébként 3 hónap után nálunk már meginditják a jogi lépéseket a beszedés miatt...Szerencsére! Előtte voltak szép kis kintlévőségek, mostanra már visszacsökkent.
Jogos, de miért várnak ennyit? Küldhették vna 60 000 ft-nál is. Na mind1.Realista24 írta:Most ne haragudj meg, de az első közös költségre már volt 17 hónapod, hogy befizesd.filatáska írta:Haver az normális 24 éve ismerem.
Ja, amit elfelejtettem. 8 napon belül be kell fizetni. Normális?!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ne haragudj meg, de az első közös költségre már volt 17 hónapod, hogy befizesd.filatáska írta:Haver az normális 24 éve ismerem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Haver az normális 24 éve ismerem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bemész a bankba, és kérsz visszamenőleg számlarészletezőt (havi 500-1000 ft közötti összegért meg is kapod, vagy előveszed amiket küldtek postán. Már ha kaptál vagy ha megvan.filatáska írta:Ketten osztjuk az még jó. Lakótársam szokta intézni, mert az ő lakása és nem rakta el a kis papírokat amit utalás után kap.ziro4vr írta:Ne legyél már naív. Egyébként, hónapra lebontva, nem annyira irreális az az összeg, persze ezt neked kéne tudni pontosan. Valahová biztos felírtad, vagy van erről valami jegyzet.
Hónapra lebontva valóban nem vészes, csak így egyben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema