OFF
Re: OFF
Ketten osztjuk az még jó. Lakótársam szokta intézni, mert az ő lakása és nem rakta el a kis papírokat amit utalás után kap.ziro4vr írta:Ne legyél már naív. Egyébként, hónapra lebontva, nem annyira irreális az az összeg, persze ezt neked kéne tudni pontosan. Valahová biztos felírtad, vagy van erről valami jegyzet.
Hónapra lebontva valóban nem vészes, csak így egyben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne legyél már naív. Egyébként, hónapra lebontva, nem annyira irreális az az összeg, persze ezt neked kéne tudni pontosan. Valahová biztos felírtad, vagy van erről valami jegyzet.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem simán.
Itthon divat ez, hoyg hagyják gyűlni és majd egyszer számláznak egy baszott nagy összeget.
Ha mákod van, akkor tudsz kérni részletfizetést.
Itthon divat ez, hoyg hagyják gyűlni és majd egyszer számláznak egy baszott nagy összeget.
Ha mákod van, akkor tudsz kérni részletfizetést.
ZIDANE
Az létezik, hogy 17 hónapig nem fizetek közös költséget, és 17 hónap után szólnak hogy hoppá be kell fizetnem 150 000 ft-t?
Mert most küldtek csekket 150 000 ft-ról (ami átszámítva 17 hónap). Sztem nem ekkora a tartozásom, a bankban viszont (mivel csak átutalva lehet küldeni a közös költséget) elvileg csak 3 hónapra visszamenőleg tudom megnézni az utalásaimat.
Nem kellene nekik max 3-4 hónap után küldeni a csekket a tartozásról? (17 hónap wtf). Azt tudtam, hogy nagy lesz, de nem számítottam ekkorára. Sztem viszont nincs ennyi hónap tartozásom.
Az a rohadt közös költség is persze hogy nem küldik havonta a csekket, hanem nem kell(ene) észben tartanom minden hónapban és menni átutalni.
Mert most küldtek csekket 150 000 ft-ról (ami átszámítva 17 hónap). Sztem nem ekkora a tartozásom, a bankban viszont (mivel csak átutalva lehet küldeni a közös költséget) elvileg csak 3 hónapra visszamenőleg tudom megnézni az utalásaimat.
Nem kellene nekik max 3-4 hónap után küldeni a csekket a tartozásról? (17 hónap wtf). Azt tudtam, hogy nagy lesz, de nem számítottam ekkorára. Sztem viszont nincs ennyi hónap tartozásom.
Az a rohadt közös költség is persze hogy nem küldik havonta a csekket, hanem nem kell(ene) észben tartanom minden hónapban és menni átutalni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
+1
Még csak annyi, hogy Anglia könnyen tud paradicsom lenni. Főként ha rövid távon bevállalod a négert.
A legalapvetőbb a szállás. Utána a kaja. De ahogy R24 is említette, a pl. vendéglátó iparban sokszor jól lakhatsz.
Ja én ami az én személyes véleményem. Nem mindig jó a fővárost megcélozni.
Nagyobb és közepes városokban 30-40%-kal is olcsóbb lehet a megélhetés.
Még csak annyi, hogy Anglia könnyen tud paradicsom lenni. Főként ha rövid távon bevállalod a négert.
A legalapvetőbb a szállás. Utána a kaja. De ahogy R24 is említette, a pl. vendéglátó iparban sokszor jól lakhatsz.
Ja én ami az én személyes véleményem. Nem mindig jó a fővárost megcélozni.
Nagyobb és közepes városokban 30-40%-kal is olcsóbb lehet a megélhetés.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anglia, vendéglátás, olyat keresni, ahol kaja és szállás benne van, akkor két-három évit is (bár most erőset esett a font), ha bevállalja, hogy heti hat, hét napot dolgozik, 10-12 órákat. Na meg egy jó adag szerencse is kell hozzá, de ismertem több ilyet, aki nagyjából ezt csinálta. Pár hónap meló, aztán haza.tubatibi írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Barátnőm mindenképpen szeretne továbbtanulni, nagyon jól is tanul, viszont majdhogynem lehetetlen bekerülni államira egy jó egyetemre.
Szeretne saját lábakon állni, ezért arra gondolt/gondoltunk, hogy nyáron akár meglehetne próbálni egy 2-3 hónapos külföldi munkát.
Ebből összelehetne szedni egy éves tandíjat? (380.000 Ft) Vagy legalábbis a nagyrészét?
Ha igen, esetleg valakinek valami tapasztalata, véleménye, segítsége?
Minimálbérrel heti 400-500 fontot meg lehet keresni. De dolgozni tudni és akarni kell, a szerencse mellé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Barátnőm mindenképpen szeretne továbbtanulni, nagyon jól is tanul, viszont majdhogynem lehetetlen bekerülni államira egy jó egyetemre.
Szeretne saját lábakon állni, ezért arra gondolt/gondoltunk, hogy nyáron akár meglehetne próbálni egy 2-3 hónapos külföldi munkát.
Ebből összelehetne szedni egy éves tandíjat? (380.000 Ft) Vagy legalábbis a nagyrészét?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
Sajnos mióta nagyvállalati környezetben dolgozom, már nem volt fenntartható a gündoganos pizsama és emberméretű szexbaba profilomba integrálása.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most esett le, hogy ismerem a haverod szakirányról. De nem ismerősöm, hogy felkutassam a Gündoganos ismerősétziro4vr írta:Köszi neked is.
Azt hittem megtanított az egyetem téged is, hogy bármiről lehet bármennyit. Én anno telebactam kereszttáblákkal a primeremet, és már megvoltam kb.
- ziro4vr
Köszi neked is.
Azt hittem megtanított az egyetem téged is, hogy bármiről lehet bármennyit. Én anno telebactam kereszttáblákkal a primeremet, és már megvoltam kb.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kész. Egy kérdésem lenne, hogy a picsába lehet ilyen témáról 50 oldalt összerizsázni? Kőbambi meg jár nekem isziro4vr írta:Pupákok! Legjobb barim szakdogájához kellene egy kérdőív, kérlek titeket egy kitöltéssel támogassátok meg. Pheco te többel is, ha már kolléga az illető.
Aki beírja az egyik egyébbe, hogy Ilkay Gündogan, kap tőlem egy kőbambit valamikor. Köszi a nevében is.
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/906139784/
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
beírtam 4x is, akkor nekem 4 jár?ziro4vr írta:Pupákok! Legjobb barim szakdogájához kellene egy kérdőív, kérlek titeket egy kitöltéssel támogassátok meg. Pheco te többel is, ha már kolléga az illető.
Aki beírja az egyik egyébbe, hogy Ilkay Gündogan, kap tőlem egy kőbambit valamikor. Köszi a nevében is.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ziro4vr
Pupákok! Legjobb barim szakdogájához kellene egy kérdőív, kérlek titeket egy kitöltéssel támogassátok meg. Pheco te többel is, ha már kolléga az illető.
Nem illik.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
IgenM1Ö írta:Nem tudjátok, az okostelefonok automatikusan beállítják az időt óra átállításnál? Mert hajnalban kellnem kell és nem akarok még egy órával korábban felkelni...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudjátok, az okostelefonok automatikusan beállítják az időt óra átállításnál? Mert hajnalban kellnem kell és nem akarok még egy órával korábban felkelni...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Bőny. TEK. Csak a miheztartás végett. Hiába, az ujságiró külön állatfaj. Általában mindenhez ért, sőt, mindenhez jobban ért.
- ziro4vr
Csak megérte az a sok aaaarcpakolás, milyen fiatalnak néztek minket, mi, R24?Kerlon írta:cikk zironak és R24nek
Na jó, kissé homoerotikus lett ez így.
Nem illik.