Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Igaz, hogy keveset láttam eddig, de szerintem Iscoban több az átütőerő jelenleg, mint Jamesban, de szerencsére lassan bizonyíthat mind a kettő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti:
mert a divatszöveg a lényeg. vannak akik megkapják a feltétlen bizalmat. mert szimpik, kedvencek, brazilok vagy éppen van róluk jutubon összevágva 1.5 perc amikor rátekeredik a labdára és semmire se megy vele de jól mutat.
vannak akik meg nem tribligyurkák és nem abból áll a focijuk hogy semmitérő cseleket csinálnak hanem ccsapatjátékosok, fejlődőképesek, bebaxxàk a ziccereket.....több posztosak, hasznosak ...stb.....de nem majmok.
mert a divatszöveg a lényeg. vannak akik megkapják a feltétlen bizalmat. mert szimpik, kedvencek, brazilok vagy éppen van róluk jutubon összevágva 1.5 perc amikor rátekeredik a labdára és semmire se megy vele de jól mutat.
vannak akik meg nem tribligyurkák és nem abból áll a focijuk hogy semmitérő cseleket csinálnak hanem ccsapatjátékosok, fejlődőképesek, bebaxxàk a ziccereket.....több posztosak, hasznosak ...stb.....de nem majmok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért Pereznek csak lesz annyi esze, hogy nem adja oda nekik.És látok rá esélyt, hogy a Barcelonában fog játszani.
Max elmegy jövőbe a Cityhez, és ha ott sem fog beválni áron alul majd megszerezheti a Barca.
Aztán az megint jó kérdés, hogy 2 év feltételezett szenvedés után mennyire tudna jó lenni a katalánoknál.
sztem nem így van.Fuentealbilla írta:Pont azokért amit Te is felsorolsz. Azért mert ÚJ azért mert 80 milliós. És senki sem előveszi hanem elmondja az eddigi teljesítményéről a véleményét. Ugyanis az emberek rá kiváncsiak legjobban jelenleg. Így ne várd azt, hogy Arbeloáról fog majd menni a diskurzus az "uborkaszezonban" ehelyett mindeni a maga kis módján értékeli az idei sztárigazolásunk első mérkőzéseit. A fejét senki nem követelte amennyire látom inkább bizakodóak az emberek James-el kapcsolatban viszont helyén kezelik a dolgokat és ha egyszer nem illeszkedik még a képbe nem szólhatnak róla ódák...Remy írta:
Imádom, hogy BL, spanyol kupa és EU szuperkupa után is olyan hangulatot teremt 1-2 ember, mintha égne a ház és szar lenne a csapat. Ráadásul barátságos meccsekből kiindulva... és a legjobban egy olyan ember van basztatva,aki új csapatban, új országban van, de már tolja úgy, mint a legnagyobbak. Miért? Azért, mert 80 milla volt? A mi pénzünkből lett véve? Nem... akkor miért az árát nézzük? Miért kell a szezon legelején elővenni az ÚJ embert? Ha majd január környékén is nulla lesz, akkor lehet mondogatni, hogy minek vettük meg (de akkor sem az ára miatt, hanem, mert nem elég jó).
én folyamatosan csak a fikázást olvastam vele kapcsolatban, pláne a sevilla elleni meccse után.
1-2 rohadt hónapot nem képesek adni nekik az emberek, h megvárjuk, hogyan is illeszkedik be. h egyáltalán ancelotti mit talál ki, hova szánja, milyen szerepkörbe, milyen feladatokkal. meg úgy egyáltalán a tavalyi taktikán változtat-e. semmit, nem várnak itt emberek.
csak azt a kibaszott 80 millát lobogtatjátok sokan. tehet róla ez a szerencsétlen, h ennyit fizettek érte? kérte ő perezt, h 80at adjon érte? hát hagyjatok már az árával, pláne, h 2 hete csatlakozott a kerethez és játszott tétmeccsen kb 70 percet.
szóval nem az a baj, h nem szólnak ódák. láttam én is pl, h h játszott a sevilla ellen. azzal van a baj, h megy a fikázás, meg a köpködés, meg h 80 milla, nyolcan millió, 80!!!!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ha ilyen jó Isco h ihaj, akkor miért nem jelentkezett be érte senki?
márpedig jó játékos, de nem jobb mint Benzema,Bale,CR,James,Modric,Kroos,DM, tehát kezdőbe semmiképpen se fér be, padra és kiegészítésként viszont igen (Jesével karöltve), mert elég sok poszton bevethető
ha meg nem tetszik neki az epizód szerep, akkor akár a barcába is kiköthet
szerk.: amúgy meg nem annyira idős, ki kell várnia míg eljön az ideje, ha meg kukacos akkor menjen máshova
márpedig jó játékos, de nem jobb mint Benzema,Bale,CR,James,Modric,Kroos,DM, tehát kezdőbe semmiképpen se fér be, padra és kiegészítésként viszont igen (Jesével karöltve), mert elég sok poszton bevethető
ha meg nem tetszik neki az epizód szerep, akkor akár a barcába is kiköthet
szerk.: amúgy meg nem annyira idős, ki kell várnia míg eljön az ideje, ha meg kukacos akkor menjen máshova
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Illarra olyan kiegészítő embernek mint tavaly volt Casemiro, tökéletes. Isco több posztos játékos, és ez lehet a szerencséje majd.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Iscoban az az egy jó van, azon kívül, hogy én nagyon csípem ( ), hogy a képességei miatt szinte bármikor el tudjuk adni normális áron. Ha idén is csak mellékszerep jut neki - amire elég nagy az esély - akkor jövőre el kell mennie. Gondolom ő sem akar megrekedni egy fix csere szinten és ambiciózusabb játékos ennél. És látok rá esélyt, hogy a Barcelonában fog játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Legyen igazad!!!R.M.C.F írta:james verni fogja őket.
Akkor már nagy baj nem lehet.....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
james verni fogja őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Iscot nagyon nagy hiba lenne el
Nekem nagyon tetszik a játéka,jó lenne helyet találni neki.
A Barcelona összetenné a kezét érte az biztos,sőt nagyon sokan.
Nekem nagyon tetszik a játéka,jó lenne helyet találni neki.
A Barcelona összetenné a kezét érte az biztos,sőt nagyon sokan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, annyi a különbség, hogy Iscoért vérezne a szívem, Illarráért nem túlzottan (max ha az árára gondolok).Realista24 írta: Viszont Isco minden szempontból szar helyzetben van, Illarramendivel együtt. Legalábbis szerintem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
James bőven lehet bukta sportszakmai szempontból. Nem az első és nem az utolsó eset lenne.
Viszont Isco minden szempontból szar helyzetben van, Illarramendivel együtt. Legalábbis szerintem.
Viszont Isco minden szempontból szar helyzetben van, Illarramendivel együtt. Legalábbis szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha DM marad és Jesé jó formában lesz akkor bajban lesz Isco...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Remélem Ancelotti nem beszélt mellé azzal, hogy folyamatos rotálás lesz.Gascoigne írta:Mi lesz itt, ha még Jesé is visszatér?
Mondjuk az a normális, ha idén is lesz egy gála 11, így is kell, de nem lesz egyszerű dolga a rotálással, ha nem lesznek sérültek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Jaja, egyetértünk. Az Atletico ellen én is Di Mariát kezdetném helyette.M1Ö írta:Nem voltam egészen pontos. A barátságos meccseken kezdjen. De az Atlético elleni meccseken már inkább di María-t látnám a kezdőbe. A bajnokság sorsolását nem néztem, csak, hogy a Cordoba-val kezdünk. Ott is bele fér, hogy kezdjen, de keményebb meccseken csak csere ként játszatnám. Nem lenne jó egy olyan rajt, mint a tavalyi.
Mi lesz itt, ha még Jesé is visszatér?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem sem,de hiszek a szerkesztő úrnak,logikusan hangzott a dolog,inkább befektetés a dolog,ott a kolumbiai piac,valamint a távol-keleten is harapnak majd az új húsra,és itt nem csak a mezeladásokról van szó,(bár szépen fogy ahogy hírlik),hanem ugye a különböző reklámbevételeinek fele a klubot illeti...Aztán hogy ez az egész megért e vajon 80 milliot,az már más kérdés,de az elnök csak tudja mit csinál.Nekem ez a része sem annyira egyértelmű. Valami kósza cikk egyszer elejtette, hogy ő mekkora baszomnagy marketingértékkel bír, és azóta mindannyian készpénznek veszitek.Messze nem ennyire egyszerűen működik a piac.
Persze presztizs is volt benne,Perezt ismerve ez nem kérdés,de nyilván Ancelotti rábólinthatott,mert az olasz nem az a fajta akit dróton lehet rángatni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Fuentealbilla
Pont azokért amit Te is felsorolsz. Azért mert ÚJ azért mert 80 milliós. És senki sem előveszi hanem elmondja az eddigi teljesítményéről a véleményét. Ugyanis az emberek rá kiváncsiak legjobban jelenleg. Így ne várd azt, hogy Arbeloáról fog majd menni a diskurzus az "uborkaszezonban" ehelyett mindeni a maga kis módján értékeli az idei sztárigazolásunk első mérkőzéseit. A fejét senki nem követelte amennyire látom inkább bizakodóak az emberek James-el kapcsolatban viszont helyén kezelik a dolgokat és ha egyszer nem illeszkedik még a képbe nem szólhatnak róla ódák...Remy írta:
Imádom, hogy BL, spanyol kupa és EU szuperkupa után is olyan hangulatot teremt 1-2 ember, mintha égne a ház és szar lenne a csapat. Ráadásul barátságos meccsekből kiindulva... és a legjobban egy olyan ember van basztatva,aki új csapatban, új országban van, de már tolja úgy, mint a legnagyobbak. Miért? Azért, mert 80 milla volt? A mi pénzünkből lett véve? Nem... akkor miért az árát nézzük? Miért kell a szezon legelején elővenni az ÚJ embert? Ha majd január környékén is nulla lesz, akkor lehet mondogatni, hogy minek vettük meg (de akkor sem az ára miatt, hanem, mert nem elég jó).
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem voltam egészen pontos. A barátságos meccseken kezdjen. De az Atlético elleni meccseken már inkább di María-t látnám a kezdőbe. A bajnokság sorsolását nem néztem, csak, hogy a Cordoba-val kezdünk. Ott is bele fér, hogy kezdjen, de keményebb meccseken csak csere ként játszatnám. Nem lenne jó egy olyan rajt, mint a tavalyi.Gascoigne írta:Ezzel viszont nem értek egyet. Mikor, ha nem az év elei kocameccseken adja meg neki Ancelotti a belerázódáshoz szükséges játékperceket?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nekem ez a része sem annyira egyértelmű. Valami kósza cikk egyszer elejtette, hogy ő mekkora baszomnagy marketingértékkel bír, és azóta mindannyian készpénznek veszitek.Messze nem ennyire egyszerűen működik a piac.morientes írta:Realista kifejtette,hogy piaci érdekek miatt van ő itt főképp,amit meg tudok ugyan érteni,de nehéz elfogadnom...de ilyen az üzlet...
1. Megvesszük Hámeszt.
2. ???
3. Profit.
Ez számomra továbbra is egy buta, elkapkodott presztízsigazolásnak tűnik, de ha már itt van, reméljük, hogy James, Carlo és Florentino is kihozza a helyzetből a legjobbat.
Ezzel viszont nem értek egyet. Mikor, ha nem az év elei kocameccseken adja meg neki Ancelotti a belerázódáshoz szükséges játékperceket?M1Ö írta:Biztos jó lesz amúgy James, de a legnagyobb védői is beláthatják, hogy egyelőre csak padon van helye.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Miért ne lehetne leírni a véleményt róla,nincs ő burokban... Ami azt illeti,sokat játszott portugáliában,tehát a futballkultura nem élet idegen,ahogy a mediterrán közeg sem.Nyelvi probléma nem lehet,szóval minden adott.Mentségére szolgáljon,hogy nagyon fiatal még,hirtelen csöppent bele az überelitbe,szal várjunk még a megitélésével.Remy írta:De hát hogy lenne jogos, ha egy tétmeccs volt az egész szezonban? 1!!! ezek után Torghellét se lehetne basztatni, ha a Realban tolná. Ennyi idő alatt senki nem tud felpörögni, pláne ha új csapatban van. Ez nem jogos, ez vagy utálat, vagy csak hsz gyarapítás céljából lévő flamelés, vagy nem tudom.M1Ö írta: Nem értem miért kell egyből automatikusan védeni és lehordani a kritizálót, mikor jogos kritikákat kap, de amúgy meg mindenki bízik benne, hogy jó lesz ő...
Nekem nem vele van bajom,hanem teljesen feleslegesnek tartom hogy leigazolták.Elég lett volna oda Kroos,de már mindegy,ha itt van akkor keine problema,szurkolok neki.
De azt a 80 milliot jobban is elkölthette volna a klub,ebben egyet értek azokkal akik így gondolják.
Realista kifejtette,hogy piaci érdekek miatt van ő itt főképp,amit meg tudok ugyan érteni,de nehéz elfogadnom...de ilyen az üzlet...
LEGIO PATRIA NOSTRA