OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: OFF
Ajánljátok nekem magyarországi apróhirdetési oldalt, ahol érdemes ingatlant meghírdetni.
Köszi.
Köszi.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ha megoldanák az okosak, hogy ne legyen minden nap reggel munkába menet meg délután hazamenet dugó, akkor talán... de csak talán elgondolkoznék azon hogy érdemes lenne-e. Jah nem, mert nem lenne értelme az egésznek...ziro4vr írta:Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mint a többi bgf-es. Ugye pheco?
Egyébként neki mi köze hozzá?
Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni. De abban biztos vagyok, hogy már egy "csókossági" listát összeírtak a haverok, hogy ki szeretne hasznot húzni a megrendelésekből meg beruházásokból.
Egyébként neki mi köze hozzá?
Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni. De abban biztos vagyok, hogy már egy "csókossági" listát összeírtak a haverok, hogy ki szeretne hasznot húzni a megrendelésekből meg beruházásokból.
Nem illik.
seb balazseknak nagy pacsi. meg zaras elott felnyitjak az emberek szemet az olimpiarol.
birom szanto davidot de csak a demagog szoveggel tud jonni ervek helyett
birom szanto davidot de csak a demagog szoveggel tud jonni ervek helyett
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az első mondta után majdnem félreértettem...Realista24 írta: Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.
Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pár ember iigysége nem volt elég, az egész világ kell?Realista24 írta:Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt
Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt
Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
attól még lehet tőlük rendelniRealista24 írta:Habiszti adócsalók.csababarca írta:
http://www.iparfumeria.hu/
én innen szoktam, lehet nem full eredeti, de összehasonlítottam egy fixen eredetivel pl a hugo bossom, és nem lehet megmondani laikusként.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Habiszti adócsalók.csababarca írta:http://www.iparfumeria.hu/rashidm írta:Hol érdemes parfümöt venni? Mindig karira kapok a családtól, aztán azzal elvagyok egy darabig, de most elfogyott.
én innen szoktam, lehet nem full eredeti, de összehasonlítottam egy fixen eredetivel pl a hugo bossom, és nem lehet megmondani laikusként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
http://www.iparfumeria.hu/rashidm írta:Hol érdemes parfümöt venni? Mindig karira kapok a családtól, aztán azzal elvagyok egy darabig, de most elfogyott.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- P. Krisz
Én a Rossmannba szoktam eljárni. Ott lehet kapni azt a parfümöt amit évek óta használok/Mexx Pure Life/.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
HahaRealista24 írta:
Ilyen HEV-ed van?
Igen csak az enyém szürke és nem ilyen nagy sajnos a csomagterem.
Special edition.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen HEV-ed van?Steve írta:Nekem egy hybrid Mondeo HEV-m van.ziro4vr írta:Elektromos autót vezettetek már? Héten a cégnél van egy, én is mentem vele már ma is. Kicsit olyan, mintha videójátékoznék, gta feeling. A legfurább egyébként, hogy a jobb kezem általában a váltón van, most meg kb nem tudom hova tenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A hibryd tényleg jó megoldás,de ma nem is maga az autó már ami döntő lehet....mivel a devizaválság betett a piacnak durván.... így lépni kellett az értékesítő körnek(autóértékesítő és finanszírozó).....a gyártók,dílerek meg léptek...és nem is akármilyent. Ma már olyan konstrukciók vannak hogy be@szarás....nyílt végű lízinggel nagyon jól járnak a vállalkozások,cégek.....iszonyat mennyire jó megoldások léteznek. Vagy ott van a tartós bérlet pl....
1 éve még azt mondtam....a kutya sem fog többé a csaló bankok miatt kp nélkül autót venni....ma már nem így látom....ma már nem éri meg kp-re venni......annyira jó megoldások vannak. Brutális. Ezt is kifundálták.....
1 éve még azt mondtam....a kutya sem fog többé a csaló bankok miatt kp nélkül autót venni....ma már nem így látom....ma már nem éri meg kp-re venni......annyira jó megoldások vannak. Brutális. Ezt is kifundálták.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Drágább a gázolaj mint a benzin, egyébként, igen a hybridek jók, a gázosak is jók egyébként csak azzal meg mélygarázsba ne menj.R.M.C.F írta:
Ma már egy dizel nem arról híres hogy olcsóbb,max a benzinkúton amikor tankolsz,összességében nem olcsóbb.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nekem egy hybrid Mondeo HEV-m van.ziro4vr írta:Elektromos autót vezettetek már? Héten a cégnél van egy, én is mentem vele már ma is. Kicsit olyan, mintha videójátékoznék, gta feeling. A legfurább egyébként, hogy a jobb kezem általában a váltón van, most meg kb nem tudom hova tenni.
Nagyon szeretem. Fékezés közben tölti az akksit és ha nem adok erősen gázt, illetve a dugóban gurulgatok, akkor az akksiről megy akkor ugy elektromosságot használ.
Mikor újra motort használod, illetve fékezel akkor töltöd.
Parkolóházban fura kicsit mert nem hallanak meg. De baromi jó, hogy csöndes.
Kb. 1 tankot használok el egy hónapban, úgy hogy minden nap megyek vele.
http://totalcar.hu/tesztek/2016/09/01/f ... ybrid_hev/
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Feltöltjük vele a felcsúti stadiont, legalább ki lenne használva..Kerlon írta:kilőjjük a zűrbe
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ott a hibryd.....alig eszik,alig van benne olyan alkatrész ami elromlik(nem is romlanak el).....mi kell még? Oké,kell bizonyos kompromisszum,mert más vezetni.....de baxki,én kiszámoltam a céges autómmal 5 év alatt 3.000.000 Ft gázolajat etettem meg....ez hibryddel fele. Az azért elég komoly fegyver. Azt nem is említve,hogy a mai dizelek nem a megbizhatóságukról,tartósságukról híresek....sok velük a probléma. Számtalan komoly gyár ment zsákutcába pl a vw a PD -vel,ritka rossz egy rendszer,de csomó más gyár is "szenved"....a technológia nagy ugráson ment át a magasnyomású rendszer kialakulásával....olyan verseny alakult ki,amivel túlhúzták a határokat .....mennek is szét a turbók,égnek szét a magasnyomású rendszerek,részecskeszűrők stb...MesQueUnClub írta:Igen amúgy amit Kerlon is ír az a legnagyobb gond, hiába szajkózzák, hogy környezettudatosság meg tudom is én, amikor egy felsőkategóriás autó árán mozog egy olyan elektromos auto, ami nem 100km megtételére elegendő töltést tud tárolni. Majd ha szén nanocsöves technológiával fognak tudni aksit gyártani, akkor gyakorlatilag egy normal aksival kb 5-10k kilométerre elég töltést fog tudni tárolni egy elektromos autó.
Ma már egy dizel nem arról híres hogy olcsóbb,max a benzinkúton amikor tankolsz,összességében nem olcsóbb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
kilőjjük a zűrbe
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K