Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mocsok

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. március 9., csütörtök 14:27

a barcásoknak nincs ramosuk.
úgyhogy nekik meg kell elégedniük egy kamutizises, flipperes comebackkel. :mrgreen:

viszont büszke vagyok rájuk. nem tudom mikor volt utoljára olyan hogy nyertek egy nagy meccsen és ne regisztrált volna ide egy hungarokatalán megmondani a tutit. :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mocsok 2017. március 9., csütörtök 14:29-kor.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. március 9., csütörtök 14:20

Képmutatás vagy szimplán gógyi. :mrgreen: Igazi drukker nekem ne mondja már, hogy nem örülne. Ugyanúgy örülnénk mi is. A szerencse pedig forgandó, következőbe lehet ellenük ítélnek és mennek a levesbe, ilyen a foci.
Ajjaj, akkor én nagyon nem vagyok igazi drukker :-( sőt, jobban örülök annak, ha nagyon jól játszunk, van ötlet és elképzelés a játékunkban, de kikapunk, mintha végigszenvedünk 90 percet nézhetetlen játékkal, de valahogy behúzzuk.

ez csak elvakultság kérdése szerintem, már pedig senki sem attól "igazi drukker", hogy eszetlenül, a tényeket figyelmen kívül hagyva, habzószájjal védi a csapatát, hogy már pedig ez igen is jogos tizenegyes volt, már pedig ez igen is nem ért piros lapot...
én belátom, ha a csapat szarul játszik, belátom, ha jogtalan tizenegyest kaptunk, és marhára nem örülnék neki, ha ilyen bírói segítséggel tudnánk csak továbbjutni. akkor inkább essünk ki szép focit játszva, helyzeteket kidolgozva, 3-0-al, emelt fővel és tiszta lelkiismerettel.

Anno a Zaragoza elleni 6-1-es visszavágón egy gól hiányzott a továbbjutásunkhoz (4-0 lett), de annyira büszke és boldog voltam, hogy az első pillanattól kezdve oda tettük magunkat, és csak kis szerencse kellett volna a bravúrhoz, hogy nem érdekelt, hogy kiestünk. Sokkal kevésbé lenne most szép emlék számomra, ha a Barcelonáéhoz hasonló gólokkal, bírói ítéletekkel, gyakorlatilag 0 játékkal a 90. percben jogtalan tizenegyessel 5-0, és továbbjutunk. Remélem érted, mit mondok.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 9., csütörtök 14:13

rashidm írta:
DEhogynem. Barcás kollégám mondta, hogy inkább estek volna ki. Azért nem mindenáron kell nyerni.
Képmutatás vagy szimplán gógyi. :mrgreen: Igazi drukker nekem ne mondja már, hogy nem örülne. Ugyanúgy örülnénk mi is. A szerencse pedig forgandó, következőbe lehet ellenük ítélnek és mennek a levesbe, ilyen a foci.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 13:47

Jo ezt a fotelszurkerekkel meg az öregekkel a tv előtt esetleg nőkkel megetethetik nagy címlapokkal,hogy futballtörténelem, azért átbogarásztam pár német és magyar szurkolói forumot,mindenkit a hányás kerülget aki kicsit is látja ezt a sportot.

De innen szép kizúgni a faszba, hiszem,hogy egy magasztosabb cél érdekében jutottak tovább :D címvédős szezonhoz barca verés dukál :D ejdeszép lenne ha a paci otthon cardiffban autózná körbe az aktuális védőjüket.

Na de sok meló van addig és így a ligában is egyszerűbb lesz.De szerintem erre nekünk és a bayernnek is reagálni kell amint adott a lehetőség.

Én a többiben nem bízom, matracék már a többiek még kevesek fejben,hogy elbírjanak ezzel a régi-új csodabarcaval :D tuchel os jól benyalt nekik Guardiola amugy is térdel ahogy meglátja messit, a juve meg max ellenünk képes a bravúrra.

Na de kiváncsi leszek erre a szezonra, bl-ben papíron nagyon erősbek tűnik ez a 8as valahogy mégsem tartok még a bayerntől sem annyira.Persze én csúcsformával számolok a hajrára, ha ez lesz ami az elmúlt hetekben akkor a leszter ellen is kiesünk a barca meg bl-t nyer :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 13:42

elmondom írta:
flori írta:Komolyan, a pofámról lesülne a bőr egy ilyen "történelmi" fordítás után. Helyzet nélkül, ez a Suárezes büntető meg a régi idők. Csalás, csupa nagybetűvel.

Harsányi meg verset ír. :lol: Hányinger. Sokan ezért a meccsért éltek :lol: :lol:
Dehogy sülne. Ugyan úgy örülnél mint ők. Nehogy be add már hogy te nem örülnél ha ekkora hátrányból jutnank tovább, az meg kit érdekel hogy a bíró mit adott és mit nem. Már a múlté. Papírforma volt a tovabbjutas a sorsolás után csak a psg egy kicsit megszinezte a dolgot.
Nincs is helyük a nyolc között. Innen az arsenal se esett volna ki pedig azoknál nagyobb bohóc csapat tegnap este 22:35 ig nem volt.
DEhogynem. Barcás kollégám mondta, hogy inkább estek volna ki. Azért nem mindenáron kell nyerni.

elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. március 9., csütörtök 13:39

flori írta:Komolyan, a pofámról lesülne a bőr egy ilyen "történelmi" fordítás után. Helyzet nélkül, ez a Suárezes büntető meg a régi idők. Csalás, csupa nagybetűvel.

Harsányi meg verset ír. :lol: Hányinger. Sokan ezért a meccsért éltek :lol: :lol:
Dehogy sülne. Ugyan úgy örülnél mint ők. Nehogy be add már hogy te nem örülnél ha ekkora hátrányból jutnank tovább, az meg kit érdekel hogy a bíró mit adott és mit nem. Már a múlté. Papírforma volt a tovabbjutas a sorsolás után csak a psg egy kicsit megszinezte a dolgot.
Nincs is helyük a nyolc között. Innen az arsenal se esett volna ki pedig azoknál nagyobb bohóc csapat tegnap este 22:35 ig nem volt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 9., csütörtök 13:13

Komolyan, a pofámról lesülne a bőr egy ilyen "történelmi" fordítás után. Helyzet nélkül, ez a Suárezes büntető meg a régi idők. Csalás, csupa nagybetűvel.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 13:10

Victorioo írta:Csak a dolog jó oldalát nézzétek. Marad nekik is a 3 napos menetrend, ha kiestek volna nagyot csökken az esélyünk a bajnokságra.
Az a baj, hogy hiába maradt meg a bl nekik, ha nagyon kell, akkor jönni fog egy-két "érdekes" ítélet. Ettől függetlenül nekünk kell megnyerni a maradék meccseket aztán le vannak szarva.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 9., csütörtök 13:04

Csak a dolog jó oldalát nézzétek. Marad nekik is a 3 napos menetrend, ha kiestek volna nagyot csökken az esélyünk a bajnokságra.

kovacs.tibike1970
Kedvenc játékosaid: Puskás

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 9., csütörtök 12:39

Kértem egy forrást, mert nincs időm keresni, mert a magyarnak nem hiszek sosem, mert ferdítenek, flegmázhatsz bátran, de azzal még nem járt jól senki.

Máskor inkább keresek, hogy ne kelljen olvasnom téged.
Sorry. :roll: Teljes mértékben igazad van, magyar portálok totál katasztrófák, a sok félrefordításukkal. Csak azt hittem piszkálni akarsz. Sorry még egyszer. :agree:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 12:37

Azt még hozzátenném, hogy Ramos spanyol, eredeti hírt kértem, nem angol átiratot, de látom meghaladta a képességeidet.

De most rászántam az időt és rákerestem.
Azt mondta, amikor megkérdezték a PSG-Barca párharc kapcsán, hogy nem annyira érdekli az a meccs, de persze jobb lenne/jobban aludna, ha a Barca esne ki.
Itt pedig semmi másra nem gondolt, csak arra, hogy egy erős riválissal kevesebb lett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 12:33

Kértem egy forrást, mert nincs időm keresni, mert a magyarnak nem hiszek sosem, mert ferdítenek, flegmázhatsz bátran, de azzal még nem járt jól senki.

Máskor inkább keresek, hogy ne kelljen olvasnom téged.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 12:10

kovacs.tibike1970 írta:
Mit nyilatkozott?
Most a másik oldal egyik emblematikus figurája, Sergio Ramos tett hasonló kijelentést, amikor azt mondta a Napoli elleni továbbjutás után, hogy csak akkor lenne még boldogabb, és aludna nyugodtan, ha a Barcelona kiesne.

Nincs ezzel a nyilatkozattal semmi baj, csak ezzel pont piké szintjére süllyed le. Ramost értelmesebbnek néztem azért ennél. Ha a fogyatékos beszólogat, akkor válaszoljon neki, de magától minek kezdeményezi ezeket. :roll:
Forrás, eredeti hír linkje megvan?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kovacs.tibike1970

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 9., csütörtök 11:52

Mit nyilatkozott?
Most a másik oldal egyik emblematikus figurája, Sergio Ramos tett hasonló kijelentést, amikor azt mondta a Napoli elleni továbbjutás után, hogy csak akkor lenne még boldogabb, és aludna nyugodtan, ha a Barcelona kiesne.

Nincs ezzel a nyilatkozattal semmi baj, csak ezzel pont piké szintjére süllyed le. Ramost értelmesebbnek néztem azért ennél. Ha a fogyatékos beszólogat, akkor válaszoljon neki, de magától minek kezdeményezi ezeket. :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 11:45

kovacs.tibike1970 írta:
Én örülök hogy azért Ramos nem hagyja annyiban. Mint pl a múltkor. Mikor a sporikat emlegette Pique. Erre Ramos: "meglepődtem volna ha Messi mond ilyeneket, de így nem"
(nem szó szerinti idézés) :lol:
Igen az jó reflektálás volt. :D De most ez a nyilatkozata így a semmiből, mindenféle előzmény nélkül szerintem tök fölösleges volt.
Mit nyilatkozott?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kovacs.tibike1970

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 9., csütörtök 11:38

Én örülök hogy azért Ramos nem hagyja annyiban. Mint pl a múltkor. Mikor a sporikat emlegette Pique. Erre Ramos: "meglepődtem volna ha Messi mond ilyeneket, de így nem"
Igen az jó reflektálás volt. :D De most ez a nyilatkozata így a semmiből, mindenféle előzmény nélkül szerintem tök fölösleges volt.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. március 9., csütörtök 11:18

kovacs.tibike1970 írta:
BlancoMark írta:Lehet rajta röhögni, de a kirohanásai brutálisan elérték a céljukat. :) Nincs spori aki ellenük merne fújni.
Én inkább az nem értem hogy Ramos miért süllyed le erre a szintre, amit ez a fogyatékos piké képvisel. Keddi nyilatkozata így a tegnapi nap után eléggé nagy öngól lett. :(

Nincs ebben semmi öngól.
Pique ugyanezt mondta vagy Alves...nem emlékszem pontosan.
Jobban érzi magát ha kikap a Real.
Nincs ezen mit szégyellni ez nyilvánvaló mindkét fél részéről.

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kovacs.tibike1970

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 9., csütörtök 10:54

BlancoMark írta:Lehet rajta röhögni, de a kirohanásai brutálisan elérték a céljukat. :) Nincs spori aki ellenük merne fújni.
Én inkább az nem értem hogy Ramos miért süllyed le erre a szintre, amit ez a fogyatékos piké képvisel. Keddi nyilatkozata így a tegnapi nap után eléggé nagy öngól lett. :(

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 9., csütörtök 10:10

De szánalmas. A csapat, akik kollektíven összeesnek egy műanyag üvegtől, még bömbölő kiskegyeltek is.

Vissza: