Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 9., csütörtök 10:04

Pipita írta:piké büszkén Twitterezett ma?

Pont ez jutott eszembe :lol:
Írhatna egy jó tweet-et a borzasztó bírói tevékenységről. :roll:
ZIDANE

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. március 9., csütörtök 10:03

piké büszkén Twitterezett ma?

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 9:56

Az még lemaradt,hogy ezek a lesajnált napolik,wolfsburgok meg hasonlók sokkal nagyobb ellenállást tanúsítanak mint ez a psg arsenal city lúzer pakk valaha is a bl-ben.Most attól,hogy a a Napolival megkínlódtunk a Bayern ellen valószínüleg 3szor ekkora hajtás lenne, és az ellenfél sem játszhat nyomás nélkül egy nagy csapat esetében.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 9:51

realistahuni írta: dzsi, szerintem túl nagyok most az elvárásaid, egy Napoli ellen úgy játszottunk mint az atma 2 évvel ezelőtt, simán lefociztak, beszorítottak, mi meg vártunk a szögletre. És ez csak egy Napoli, ezután csak erősebb csapatok jönnek. A barca fejben most csúcson lehet, ha csak el nem bízzák magukat.
2-3 hét alatt ugyanúgy mi is átkattanhatunk.A barca löketétől én azért nem félek mivel a meccset láttuk, ez a fordítás arra elég lesz, hogy mostantól a bajnokságban a kis csapatokat jól megszórják, de a bl-ben leabálják őket ezzel,ott azért ennél nagyobb változásokra van szükség.

Sokan a triplázós évüket emlegetik,nekem inkább a 2013as év jut eszembe erről, amikor a milan ellen fordítottak, akkor is ment a rettegés meg csodabarca aztán a bayern a szart is kiverte belőlük.

De most pár hétig menetelni fognak ettől ez biztos.Nekünk viszont nincs tartani valónk tőlük, árpilisban clasico,ha a bl-ben nem kerülünk össze addig ott rendet tehetünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 9., csütörtök 9:03

Az lesz itt a legnagyobb baj, hogy ennek a meccsnek szerintem komoly utóhatásai lesznek.
Bajnokságban még jobban összefossák magukat a kiscsapatok és ha esetleg vezetnek csak bevillan nekik hogy ezek simán vissza tudják hozni hátrányból és azzal elkezdnek bénázni.

dzsi, szerintem túl nagyok most az elvárásaid, egy Napoli ellen úgy játszottunk mint az atma 2 évvel ezelőtt, simán lefociztak, beszorítottak, mi meg vártunk a szögletre. És ez csak egy Napoli, ezután csak erősebb csapatok jönnek. A barca fejben most csúcson lehet, ha csak el nem bízzák magukat.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 9., csütörtök 1:29

Egyebkent nem is olyan hulyegyerek ez a pike mint gondoltuk. A kirohanasi ota latvanyosan tamogatjak a sporik a Barcelonat, jobban mondva latvanyosan nem mernek ellemuk fujni es sok kielezett szituacioban megkapjak a kello tamogatast ami bizony megtori a masik csapatot. Mert az emberi termeszet keptelen elturni az igazsagtalansagot es oda a higgadtsag ami az ilyen szituaciokban szukseges.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 1:21

A mai eseményekből kiindulva,úgy gondolom,hogy mostantól ezeket nem kell hallgatni igaz?
-A Real Madridnak nincs rendes akciógólja
-A Real Madrid 5 perces hosszabbítást kap egy bl dőntőn amin az atletcio fél órán át húzza az időt
-a Real Madrid a mérkőzés utolsó perceiben szerzi meg a győztes gólt
-A Real Madrid mindig büntetőt kap ha szükség van rá
-Szánalmas,hogy a Real Madrid góljait beívelésekből szerzi
-A Real Madridnak az uefa felmelegíti a golyóit( :mrgreen: ) mi meg olyan nehéz csapatokat kapunk mint ez a psg akik akkora top csapat,hogy képesek egy ilyen produktumra, de sokszor az arsenallal és a manchester cityvel is próbálják nehezíteni dolgunkat akik mindig nagyon nehéz falatnak bizonyúlnak mindenki számára a bl-ben.
-Az,hogy a Real Madrid megfordítja a meccseit csakis a szarjátékuknak köszönhető és utána meg csakis makk és bíró segít rajtuk.

Komolyra fordítva a szót, én a vérüket akarom ezért a maiért.Nem azért mert tovább jutottak,hanem ahogy és amit lenyomtak eddig és,hogy futball történelemről ömleng a világ sajtó miközben az internet underground-ja chelsea,bayern,juve, Real fórumokon megy az instant okádás és a röhögés neymaron és suarezen, aki a világ talán legocsmányabb élőlénye ami a pályára tette a lábát az elmúlt 150 évben.

jöjjenek a 8között,ha nem, jöjjenek az elődöntőben,ha ott se, akkor a döntőben, jöjjenek a bajnokin, még a kupában is fizetnék az alavesnek,hogy hagy játsszuk le helyettük mi a meccset, még a kupát is megkaphatják...Ha lesz nyáron barátságos meccs ott is azt akarom,hogy verjük őket.

De ha kimerünk esni úgy a bl-ből,hogy ők egy másik ágon megnyerik mint két éve,vagy ha megmerjük nyeretni velük a ligát én elengedem a csapat kezét.Sokáig kitartottam mellettük jóban rosszban, elnéztem nem egyszer nekik,ahogy visszahozzák ezeknek a nem is tudom miknek a reményeit amikor nyilvánvalóan szarok.Idén ha nem tapossák a földbe ezt a barcát, akár Cardiffban akár a Bernabeuban vagy felőlem játszhatják a meccseket ázsiában is én elengedem ezt a csapatot,mehet Zidane,CR,Bale mindenki isten hirével amerre lát.

Aztán jöjjön egy olyan generáció akik nem hagyják ezeket érvényesülni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 4., szombat 9:00

Áthoztam ide, mert itt több köze van a dolognak a témához.
Chris írta:
Azért azt ne mondjuk, hogy a Barca nagyon megy. Jó elgazoltak a sportingot, de amúgy épp olyan labilisok, mint mi. Annyi, hogy ők kb lepattanora játszanak mi meg ivelesre.
Szerintem a fő különbség az MSN, azon belül is Messi. A védelmük legalább annyira sebezhető mint a mienk, a középpályán pedig kifejezetten rosszabbul állnak nálunk. Viszont elől megvannak az emberek, akik el tudnak döteni meccseket. Nálunk meg egy-egy villanás van a BBC-től meg 80. percben behozott Moraták, Ramos fejesek...
Nekem aztán mindegy, hogy Messi elé visszacsorog egy labda vagy Ramost találjuk fejen egy szögletnél. Kb. ugyanaz a szerencse kell hozzá. Mostanában elég sok meccsüket láttam és szinte ugyanaz a problémájuk, mint itt. Nem hülyeségből nem marad LE sem. Messi sérthetetlen, mint itt C, Suárezt és Neymart is tolni kell és bizonyítottak eleget az elmúlt években, hogy ne bennük keressék a hibát, pedig a középpályájuk már nem bírja azt a játékot, ami lehetővé tette az első 3-ast együtt játszatását. Ehhez jön még hozzá, hogy Messinek kéne jobb oldalon játszani, de CR-hez hasonlóan behúzódik (lötyög a meccsek nagy részén) és Alves sincs már mögötte, aki bejátszotta az egész jobb szélt. Alves=Marcelo, utóbbi, ha nincs formában látjuk, hogy mennyire szar az az oldal is.

Na most LE azt találta ki, hogy:

------------Piqué------------Umtit-----------Alba
Roberto(Rafinha)---Rakitic---------primadonna-----Iniesta-----Neymar
---------------------Messi---
--------------------------------Suárez

Persze ez most így hülyén néz ki, mert Neymar mit kezdene ott? De LE rájött, hogy támadásban Neymar megoldja egyedül is (többnyire), ezért Alba már nem fut fel (múltkor Mathiue játszott ott, de lesérült). Robertonak viszont több támadási lehetősége volt, mivel Piqué biztosít mögötte. Messi meg szépen bemehetett középre és azt csinálhat, amit akar.

Szóval LE már rájött arra, hogy Messit úgysem tudja bezabolázni, ezért próbálja az egész csapatot úgy formálni, amiből ki lehet hozni a legtöbbet. Amúgy szerintem ez nagyon nem hülyeség, de menet közben nekik sincsenek meg mindenhova a megfelelő embereik. Chelsea féle felállással próbálkozhatnának, de akkor Busquetset és Iniestát is be kellene szerintem áldozniuk. Mondjuk egyik sem remekel már, de azért nagy váltás lenne. Meg ugye most kit rakjon oda? Gomest? :D

Zidane helyében is ilyenen kellene gondolkozni, amennyiben és valószínűleg CR-t nyomatjuk orrba szájba. Tudom, hogy nem jött eddig be nekünk a 3 védős buli, de gyakorlatilag én azt erőltetném vagy 442-t:
-----------Varane---------Ramos----------Nacho
Carvajal-------Modric---------------Kroos--------Marcelo
----------------------------Isco
-----------------Bale------------------Ronaldo

Or

Carvajal------Varane------------Ramos--------Marcelo
Lucas---------Modric------------Kroos----------Bale
--------------------------Isco
-----------------------Ronaldo

És variánsai Benzemával, Morataval, Kovaciccal, Casemiroval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 11:40

Elmúlt öt év büntető összefoglaló:
https://pbs.twimg.com/media/C57WhT6WUAEniVr.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 2., csütörtök 13:42

Victorioo írta:Azért ez a jóval gyengébb keret szemet szúró. :mrgreen: Psg esetében persze.
klasszisok játszanak minden poszton a kp pedig top top.
Máshogy akartam írni az elején, és benne maradt a jóval szó. Jogos.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 13:38

Azért ez a jóval gyengébb keret szemet szúró. :mrgreen: Psg esetében persze.
klasszisok játszanak minden poszton a kp pedig top top.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 2., csütörtök 13:27

Realista24 írta:
Össze ne fosd mar magad elore....hányok ettől.
Jóvanmána. :mrgreen: Ezzel csak hangsúlyozni akartam, hogy mennyire fontos hogy van egy csapatnak edzője. Mármint nagy előny, na.

Szerintem a Emery nem véletlen verte 4-0 egy jóval gyengébb kerettel a Barcát. illetve Sevilla se véletlen van rajtunk egy jóval gyengébb kerettel. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Zidane nem edző, csak jó a keret, LE nem edző csak jó a keret (messi) és hogy Sampaoli kurvajó edző. Ha van egy jó edző meg egy jó keret, akkor sokkal nagyobb esélyül van nyerni. (főleg egy bajnokságban).

Így már csak nem annyira hányingerkeltő. :mrgreen:

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 13:15

Legalább kiderült, hogy tényleg a játékosok és az edző közötti nézeteltérés miatt távozik, máskülönben nem hiszem, hogy szezon vége előtt bejelentették volna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 11:51

COPE: Messi knows Barca has chosen Athletic's Valverde as their next manager & Leo doesn't dislike him.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 9:29

Beszédes
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ ... e=59734678
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. március 2., csütörtök 7:36

Nem az edzőjük a lényeg, hanem hogy Messi mikor hagyja végre abba a focit, mert nagyon úgy fest, hogy megint megnyeri nekik a bajnokságot az utólsó perces faszságaival. Amúgy meg akármekkora eddző is lenne, a spanyoloknál max. 2-3 évet fog tudni lehúzni egy csapatnál csak, elképesztő edzőkeringő megy ott. Simeone már-már matuzsáleminek számít. ZZnek sem nézek ki még max. egy évnél többet, főleg úgy, hogy nem tanul Carlo hibáiból egy az egyben mindent átvett, elköveti ugyanazokat. Egy teljes system reset kellen a srácnál. Barcára visszatérve szerintem sem lehet előre tudni, hogy a leendő edző mennyit fog érni, az viszont valószínű, hogy ettől a kis Lucho gyerektől azért bárki jobb lesz. Messivel jóban kell majd lennie, aztán nem lesz gond. Buktatott már ő edzőt.
Két éve ugyanez ment, a történelem ismétli önmagát: Nagy Real széria. Most bajnokok leszünk. Klub VB. Barna címer fel a mezre. Barca válság, Luchot el fogják zavarni. Real elbalfaszkodja az összes meccsét. Luchoék győzelmi szériát indítanak. Luchoék megállíthatatlanok. (Luchoék örülnek a végén)
Na ebbe a sikertörténetbe kellene beles..rnunk, de egyre kevesebb esélyt látok rá a pillnatnyi formák alapján.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. március 2., csütörtök 6:50

Én is hányok az ilyentől....ki nem kefirezi le ki az edzőjük.

Az előre telibegatyábaszarok álljanak a sor végére.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 6:41

sentry írta:
palesz77 írta:
Sampaoli kézenfekvőnek tűnik, szerintem ő is lesz a befutó. Rajta kívül meg sokakat emlegettek már, Koeman, Unzue, Eusebio, Tuchel, Allegri, Blanc, Wenger.. Rengeteg jelölt szóba került tényleg, szerintem vagy Sampaoli, vagy egy "belsős" lesz belőle, de a argentinra tippelnék most.
Kurvára beszopjuk, ha jövőre egy Zidane bohóckodik nálunk, ott meg egy Sampoli lesz.
Főleg ha még ZZ addig szarja le a minőségi keretünkben a cserejátékosokat, hogy azok megunják aztán elmennek a f*szba.
Össze ne fosd mar magad elore....hányok ettől.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 2., csütörtök 0:15

palesz77 írta:
Sampaoli kézenfekvőnek tűnik, szerintem ő is lesz a befutó. Rajta kívül meg sokakat emlegettek már, Koeman, Unzue, Eusebio, Tuchel, Allegri, Blanc, Wenger.. Rengeteg jelölt szóba került tényleg, szerintem vagy Sampaoli, vagy egy "belsős" lesz belőle, de a argentinra tippelnék most.
Kurvára beszopjuk, ha jövőre egy Zidane bohóckodik nálunk, ott meg egy Sampoli lesz.
Főleg ha még ZZ addig szarja le a minőségi keretünkben a cserejátékosokat, hogy azok megunják aztán elmennek a f*szba.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 2., csütörtök 0:09

ziro4vr írta:Sanchez aláír a Sevillába, közben Sampaoli a barcába. :lol:
:lol: :lol:

Vissza: