Pipita írta:piké büszkén Twitterezett ma?
Pont ez jutott eszembe
Írhatna egy jó tweet-et a borzasztó bírói tevékenységről.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 9., csütörtök 10:04
Pipita írta:piké büszkén Twitterezett ma?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. március 9., csütörtök 10:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 9:51
2-3 hét alatt ugyanúgy mi is átkattanhatunk.A barca löketétől én azért nem félek mivel a meccset láttuk, ez a fordítás arra elég lesz, hogy mostantól a bajnokságban a kis csapatokat jól megszórják, de a bl-ben leabálják őket ezzel,ott azért ennél nagyobb változásokra van szükség.realistahuni írta: dzsi, szerintem túl nagyok most az elvárásaid, egy Napoli ellen úgy játszottunk mint az atma 2 évvel ezelőtt, simán lefociztak, beszorítottak, mi meg vártunk a szögletre. És ez csak egy Napoli, ezután csak erősebb csapatok jönnek. A barca fejben most csúcson lehet, ha csak el nem bízzák magukat.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 9., csütörtök 9:03
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 9., csütörtök 1:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 9., csütörtök 1:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 4., szombat 9:00
Nekem aztán mindegy, hogy Messi elé visszacsorog egy labda vagy Ramost találjuk fejen egy szögletnél. Kb. ugyanaz a szerencse kell hozzá. Mostanában elég sok meccsüket láttam és szinte ugyanaz a problémájuk, mint itt. Nem hülyeségből nem marad LE sem. Messi sérthetetlen, mint itt C, Suárezt és Neymart is tolni kell és bizonyítottak eleget az elmúlt években, hogy ne bennük keressék a hibát, pedig a középpályájuk már nem bírja azt a játékot, ami lehetővé tette az első 3-ast együtt játszatását. Ehhez jön még hozzá, hogy Messinek kéne jobb oldalon játszani, de CR-hez hasonlóan behúzódik (lötyög a meccsek nagy részén) és Alves sincs már mögötte, aki bejátszotta az egész jobb szélt. Alves=Marcelo, utóbbi, ha nincs formában látjuk, hogy mennyire szar az az oldal is.Chris írta:Szerintem a fő különbség az MSN, azon belül is Messi. A védelmük legalább annyira sebezhető mint a mienk, a középpályán pedig kifejezetten rosszabbul állnak nálunk. Viszont elől megvannak az emberek, akik el tudnak döteni meccseket. Nálunk meg egy-egy villanás van a BBC-től meg 80. percben behozott Moraták, Ramos fejesek...Azért azt ne mondjuk, hogy a Barca nagyon megy. Jó elgazoltak a sportingot, de amúgy épp olyan labilisok, mint mi. Annyi, hogy ők kb lepattanora játszanak mi meg ivelesre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 2., csütörtök 13:42
Máshogy akartam írni az elején, és benne maradt a jóval szó. Jogos.Victorioo írta:Azért ez a jóval gyengébb keret szemet szúró. Psg esetében persze.
klasszisok játszanak minden poszton a kp pedig top top.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 2., csütörtök 13:27
Jóvanmána. Ezzel csak hangsúlyozni akartam, hogy mennyire fontos hogy van egy csapatnak edzője. Mármint nagy előny, na.Realista24 írta:
Össze ne fosd mar magad elore....hányok ettől.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 13:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. március 2., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. március 2., csütörtök 6:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 6:41
Össze ne fosd mar magad elore....hányok ettől.sentry írta:Kurvára beszopjuk, ha jövőre egy Zidane bohóckodik nálunk, ott meg egy Sampoli lesz.palesz77 írta:
Sampaoli kézenfekvőnek tűnik, szerintem ő is lesz a befutó. Rajta kívül meg sokakat emlegettek már, Koeman, Unzue, Eusebio, Tuchel, Allegri, Blanc, Wenger.. Rengeteg jelölt szóba került tényleg, szerintem vagy Sampaoli, vagy egy "belsős" lesz belőle, de a argentinra tippelnék most.
Főleg ha még ZZ addig szarja le a minőségi keretünkben a cserejátékosokat, hogy azok megunják aztán elmennek a f*szba.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 2., csütörtök 0:15
Kurvára beszopjuk, ha jövőre egy Zidane bohóckodik nálunk, ott meg egy Sampoli lesz.palesz77 írta:
Sampaoli kézenfekvőnek tűnik, szerintem ő is lesz a befutó. Rajta kívül meg sokakat emlegettek már, Koeman, Unzue, Eusebio, Tuchel, Allegri, Blanc, Wenger.. Rengeteg jelölt szóba került tényleg, szerintem vagy Sampaoli, vagy egy "belsős" lesz belőle, de a argentinra tippelnék most.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 2., csütörtök 0:09
ziro4vr írta:Sanchez aláír a Sevillába, közben Sampaoli a barcába.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem