OFF
- Galacticos
Re: OFF
Van egy regebbi leonom es tavasz korul tervezem a lecsereleset.
Sok mindemt neztem igazabol nem szeretnek dizelt,es 1.8asnal nagyobb benzineset se. (A regi "sima" 1.4esek pedig kevesek akkor mar inkabb 1.6 foleg h fogyasztasba kb ugyanaz)
Sok felet neztem, mitsubishi lancert is 2009eset a sportbacket 1.8t. Az 1.4tsi leont is, meg ami meg tetszik az a chevrolet cruze, 1.6os 115lovas.
Kint vennem meg, olyan 1.3millio a plafon.
2009nel regebbit nem szeretnek ha mar ennyit raaldozok.
Sok mindemt neztem igazabol nem szeretnek dizelt,es 1.8asnal nagyobb benzineset se. (A regi "sima" 1.4esek pedig kevesek akkor mar inkabb 1.6 foleg h fogyasztasba kb ugyanaz)
Sok felet neztem, mitsubishi lancert is 2009eset a sportbacket 1.8t. Az 1.4tsi leont is, meg ami meg tetszik az a chevrolet cruze, 1.6os 115lovas.
Kint vennem meg, olyan 1.3millio a plafon.
2009nel regebbit nem szeretnek ha mar ennyit raaldozok.
- ___Samy___
Szinte gondoltamziro4vr írta:A nagy lóerőt mindenképp.
Nyilván aki 200 lot hoz ki egy olyan motorból, annak nem az élettartam az elsődleges. Bár Gala nem írta, hogy mi a celja a kocsival
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Élettartam szempontjából valóban nem, de amikor egy 1.3-as wankelből kihoznak 265 LE-t, az azért elég jó. Igaz ott már két turbó dolgozik.___Samy___ írta:Kis kobcenti, nagy lóerő sose jelent jót.
Amúgy manapság 1400 ccm-hez 125 LE nem számít soknak, 20 éve egy 1.8 Mondeo tudott majdnem ennyit.
- ___Samy___
Csak nem magadra vetted?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Kis kobcenti, nagy lóerő sose jelent jót.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kerülném messziről az ilyeneket a helyedben.Galacticos írta:Valakinek tapasztalata az 1.4tsi motorokrol? 2008as seat leonba neztem, 125lovas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Fogyasztásuk jó, elég erős motorok, annyi a hátulütőjük, hogy gyárilag nagyon fel vannak húzva, így nem hosszú életűek. 150-200ezer kilométernél többet nem mennek.Galacticos írta:Valakinek tapasztalata az 1.4tsi motorokrol? 2008as seat leonba neztem, 125lovas.
- Galacticos
Valakinek tapasztalata az 1.4tsi motorokrol? 2008as seat leonba neztem, 125lovas.
Valaki aki erős németből, tudna írni PM-et? 3-4 sorra lenne szükségem, viszonylag egyszerű szöveggel viszont precízen. Előre is köszi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy puccos helyen valoszinuleg meg brutalabb ara van. Igy egyszerubb. Azert eszre tudom venni az izeket. hat igen... az izlelobimbok.
De amugy, koszi az infot. Mindenesetre kivancsi vagyok.
Meg amugy is kell vennem egy kezi orlot, mert ezt szemesben lehet venni. Aztan ha mar lesz orlo, atszokok a szemesre.
De amugy, koszi az infot. Mindenesetre kivancsi vagyok.
Meg amugy is kell vennem egy kezi orlot, mert ezt szemesben lehet venni. Aztan ha mar lesz orlo, atszokok a szemesre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Anyám kapott Kopi Luwakot Baliról nemrég. Meg is főztük egyik reggel, de vszeg mivel nincs otthon több millió forintos kávégépünk, meg hiperszuper arany kitöltő és egyéb társai, ezért nekem nem adott akkora pluszt. Érződött rajta egy különleges íz, de gondolom messze nem ugyanaz lehetett, mintha egy profi készítené el. Szerintem felesleges venned, ha otthon akarod megfőzni, inkább menj el egy puccos helyre, ahol tudod, hogy készítenek, és igyál egyet ott. Szerintem nem akkora durranás, de egyszer érdemes megkóstolni.
Én a kotyogósban hiszek, mindig finomabb kávét tudok csinálni azzal, mint ezekkel az egyszerű kávéfőzőkkel.Szarvasi
Full alap, extra dolgokat nem tud, de amitől féltem, az szerencsére nincs jelen ennél a gépnél. Miután őrölt kávét veszek, így fontos volt, hogy ne kerüljön zacc a kifőtt kávéba. Ugyebár a őrlés és őrlés között is van különbség. Anno a kotyogós kávéfőző sokszor átengedte a szinte már púder finommá őrölt kávét. Ez a gép ezt nem csinálja, így bármilyen őrölt kávé lefőzhető vele.
Könnyen kezelhető, gyors.
Na, de majd jövőre.
Jó kis bialetti. Mondjuk sokszor magam örlöm a kávét, nem túl finomra, ahogy a koztyogóshoz illik. De a vett darált kávéból sem került még zacc a csészébe.
- Mester77
pheco írta:Gyerekek, enkóron valakinek van premium előfizetése? Az lenne a kérdésem, hogy mennyit kell visszatölteni a cuccokból? Haverom szerint ott is jár büntetés, ha nincs elég visszatöltés.
Szia. nekem van, mindig egy évre szoktam előfizetni, utána kapsz még ajándék hónapot is stb. A lényeg, h ott szabad kezed van, letöltöd és ha már nem kell törölheted is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szarvasisentry írta:Mutasd légyszi milyen géped van és mik a tapasztalatok, hátha többeket érdekel a fórumról, nem csak engem.
Full alap, extra dolgokat nem tud, de amitől féltem, az szerencsére nincs jelen ennél a gépnél. Miután őrölt kávét veszek, így fontos volt, hogy ne kerüljön zacc a kifőtt kávéba. Ugyebár a őrlés és őrlés között is van különbség. Anno a kotyogós kávéfőző sokszor átengedte a szinte már púder finommá őrölt kávét. Ez a gép ezt nem csinálja, így bármilyen őrölt kávé lefőzhető vele.
Könnyen kezelhető, gyors.
Na, de majd jövőre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mutasd légyszi milyen géped van és mik a tapasztalatok, hátha többeket érdekel a fórumról, nem csak engem.