Cardiffba sokat nem tett hozzá Asensiohoz, Kijevben lépett felGalacticos írta:Inkabb nezz valami uj csatart vagy szelsot hogy valamelyik vonatra felszalljak mert egyre jobban elkeserit ez az asensiohehetheoriginal írta: minden évben mindent meg kell nyerni.
ez nem a lyuventusz vagy az arsenal.
Hivatalos oldal rakta ki a szupkupa goljainkat, ott volt ase bombaja 2016bol jezusom h orultem hogy vegre egy spanyol akiben van valami... Ott cardiffban dualipa valamit nagyon leszivott, tobbet mint kellett volna mert az emberunk azota alibi.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez mind igaz. Csak nyilvan nem mindegy hogy ha nincs Karim akkor milyen kaliberu jatekos helyettesiti. Azon a poszton van a legnagyobb szakadek az elso es a masodik opcio kozott. Ha mondjuk egy Cavani lenne a padon es neki kene egy serules miatt 5-6 fordulon keresztul szallitani a golokat lehet kicsit nyugodtabb lennek mint Marianoval ugyanez - vagy Hazarddal.Realista24 írta: @MrAncelotti: "We have enough attackers. Karim, Mariano, Hazard, Rodrygo, Vini, Asensio... Of course, when the world's best striker is not there, it's difficult. There is no player in the world who can replace Karim right now. When he's not there, we have to adapt." #SuperCup
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ámen.realbeckham írta: Karimban van még 2 év, 2 aranylabda. Szögre akasztja, hozzuk a vikinget, addigra sesko fiunk is már megszokja spanyolt(mert jövőre itt lesz tanulni) es a 2 vadallattal elől elleszülnk szépen, boldogan.
Addig meg lehet szidni bappet.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Karimban van még 2 év, 2 aranylabda. Szögre akasztja, hozzuk a vikinget, addigra sesko fiunk is már megszokja spanyolt(mert jövőre itt lesz tanulni) es a 2 vadallattal elől elleszülnk szépen, boldogan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Perez ennél remélem sokkal okosabb.gutihaz14 írta: titkon azért remélem hogy perez apó CR7 utolsó tánccal zárja a nyarat hogy ne a barcáról szóljon minden
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
titkon azért remélem hogy perez apó CR7 utolsó tánccal zárja a nyarat hogy ne a barcáról szóljon minden
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
@MrAncelotti: "We have enough attackers. Karim, Mariano, Hazard, Rodrygo, Vini, Asensio... Of course, when the world's best striker is not there, it's difficult. There is no player in the world who can replace Karim right now. When he's not there, we have to adapt." #SuperCup
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a pakk fogFaust írta:Mint a pappehóland pakk. Bár valaki még mindig elhiszi, hogy a norvég valaha is itt fog játszani.hehetheoriginal írta: nkunku csecskó csomag jön, egyik jövőre másik két év mulva, fasznak aggodsz itt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mint a pappehóland pakk. Bár valaki még mindig elhiszi, hogy a norvég valaha is itt fog játszani.hehetheoriginal írta: nkunku csecskó csomag jön, egyik jövőre másik két év mulva, fasznak aggodsz itt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sesko bejárja majd Werner útját van rá egy kw áramom.hehetheoriginal írta: nkunku csecskó csomag jön, egyik jövőre másik két év mulva, fasznak aggodsz itt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nkunku csecskó csomag jön, egyik jövőre másik két év mulva, fasznak aggodsz itt
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Inkabb nezz valami uj csatart vagy szelsot hogy valamelyik vonatra felszalljak mert egyre jobban elkeserit ez az asensiohehetheoriginal írta: minden évben mindent meg kell nyerni.
Hivatalos oldal rakta ki a szupkupa goljainkat, ott volt ase bombaja 2016bol jezusom h orultem hogy vegre egy spanyol akiben van valami... Ott cardiffban dualipa valamit nagyon leszivott, tobbet mint kellett volna mert az emberunk azota alibi.
- hehetheoriginal
minden évben mindent meg kell nyerni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem nem csak én várok címvédést minden fronton + a Király Kupát a "B" csapattól.ateeemadrid írta: Engem idén semmi nem érdekel, vagyis de a top4 a bajnokságban, meg a bl csoport továbbjutás. Tavaly kimaxoltuk az egész sportot, én pár évre megvagyok.
Viszont azt tartom, hogy a CKM kevés már alapkezdőnek, és sztem max pár hónap és Carlo is így látja majd, de nem kritikának szántam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Engem idén semmi nem érdekel, vagyis de a top4 a bajnokságban, meg a bl csoport továbbjutás. Tavaly kimaxoltuk az egész sportot, én pár évre megvagyok.
Viszont azt tartom, hogy a CKM kevés már alapkezdőnek, és sztem max pár hónap és Carlo is így látja majd, de nem kritikának szántam.
Kikerem magamnak, en most hatradolve varom a szezont, ellentetben a tavalyival.
Meg lesz itt forgatva es dolgoztatva a keret rendesen, ha mas nem, a kibaszott katari vb miatt.
Meg lesz itt forgatva es dolgoztatva a keret rendesen, ha mas nem, a kibaszott katari vb miatt.
Gyerekek, csak ezt ne! Légyszi ne csináljátok azt, mint tavaly! Már nyáron jön a temetés, Carlo fikázás, ami kitart egész éven. Tavaly is bejött. Páran fel évet se adtatok neki, végül duplázott. Most ugyan azok az emberek kezdik előről. Szerintem kiérdemelte az öreg, hogy adjatok neki legalább fél év bizalmat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- ateeemadrid
Lesz par pofon veluk sztem, a tavasznak mar nem a ckmel megyunk neki, ebben biztos vagyok.Yazid írta:teljesen mindegy arra a 10percreRealista24 írta:
Ott van a keretben.
megnézem azért a meccset de nekem már uncsi ez a ckm
teljesen mindegy arra a 10percreRealista24 írta:Ott van a keretben.Tomidzsi írta:
Cama?
megnézem azért a meccset de nekem már uncsi ez a ckm