Független az eredménytől, én 2 edzőt láttam kedden, akik év végén befejezik jelenlegi csapatuknál. Sem az AtMa, sem a Barca nem játszik úgy ahogy évekig tették, persze más okok miatt.
Simeone próbál támadóbb focit nyomatni, Lucho meg felismerte, hogy Ini és Busquets nélkül semmit sem ér 4-3-3ban a középpályánk (megérne egy hosszabb írást, de nem itt). Ezért inkább a gyors ellentámadások, kontrákban hisz, ami hol működik, hol nem. Inkább nem.
Ezt a Barca-t egy 2 évvel ezelőtti Atlético rommá veri és fordítva. Lucho tavalyi v tavaly előtti csapata ezen az AtMa-n átgyalogolt volna. Mindkét csapat vesztett tekintélyéből. A bajnokság a tietek, ez egyértelmű. Mi idén ekkora hátrányt ha lenne még 50 forduló se dolgoznánk le. Hullámzó a csapat, 2 jobb meccsre jut 5 rossz, de 90 percen belül is ingadozó a teljesítmény.
Nekünk marad még a BL, de kelleni fog hozzá Iniesta és Busquets is. Nélkülük nem lesz esély a BL-re.
A két piros meg jogos volt, aki szurkolóként mást lát, az tényleg vak. Más kérdés, ha az elmúlt években minden Atlético Barca meccsen ez a bírói felfogás lett volna, akkor 3-0 ide az összes meccsünk, mert nem maradt volna elég játékosa Simeone-nak.
De 2 buta hiba, ez van. Rég fejeztünk be 1 meccset 8 mezőnyjátékossal.
Az megint más, hogy ezért miért fellebbezünk. Ezért elővenni őket.....ha az én játékosom maradna le egy döntőről, lehet én is megpróbálnám vagy megígérném neki, hogy próbálok intézkedni. Hátha....
Miért utálják annyira a Real-t? Mert a legsikeresebb csapat a történelemben. Pont ezért. A legfaszásabbhoz tartozni ezzel is jár, tessék elviselni.
Fél világ veletek, fele ellenetek. Népszerűségnek van egy ilyen árnyékos oldala.