Továbbra sem értem. Egyiket sem adták meg. Nekünk szerencsére meglett a három pont, nektek pechetekre meg nem. Szerintem felesleges ezen lovagolnod. Attól, hogy leírjátok milliószor hogy "dehát szemmel láthatóan bent volt!!!", attól még nem fogják utólag megadni. Lapozzatok tovább. Kevesebb idegeskedéssel jár.kuszkusz írta:nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Muszáj ezt az én fas.om a nagyobb dolgot játszani?kuszkusz írta:nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem, ez azért lett felfúja mert még visszajátszás nélkül is egyértelmű volt, ronaldoé pedig még azután sem.rashidm írta:Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tök mindegy. Mindegyik bent volt, nem adták meg. Akkor meg? Csak az egyiket a Barcának nem adták meg és fel lett fújva, a Real-é meg nem. Nem értem miért kell a barcás "gólt" előrébb helyezni a többinél. De igazából nem tud érdekelni, habzik majd a barcások szája tőle.kuszkusz írta:az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..___Samy___ írta:Most én csakis kifejezetten a golrol beszélek, pont leszarom, hogy Neymarral mi volt. És nem 20-30 centis leshez hasonlítom, de miért kell különbséget tenni most mondjuk az Atma meccsen Ronaldo fejese meg a Barca gólja között? (Most hirtelen ez a gól jutott eszembe) Én elhiszem, hogy az "jobban bent volt", de a végeredmény ugyanaz, gól mindkettő, amit nem adtak meg. Akkor kussba volt mindenki, de most még erről zeng az egész sajtó.
És még a félreértések elkerülése végett, nem azért írom ezt, mert Barca VS Real, mert felőlem lehetne helyettunk egy Eibar gól is az egyenletben, de nekem kifejezetten irritáló, hogy a Barca gólig nem volt ilyen segg keritve az egésznek, holott az elmúlt 1-2 évben nem ez volt az első ilyen gól, amit elvettek.
az az eset még a sokadik visszajátszás után sem volt egyértelmű, annak a megítéléséhez valóban szükség lett volna min. a gólvonal technológiára, ellentétben a mostani esettel, amit szabadszemmel is illett volna látnia a sporinak/asszisztensnek. ilyen szempontból számít az a "jobban bent volt"..___Samy___ írta:Most én csakis kifejezetten a golrol beszélek, pont leszarom, hogy Neymarral mi volt. És nem 20-30 centis leshez hasonlítom, de miért kell különbséget tenni most mondjuk az Atma meccsen Ronaldo fejese meg a Barca gólja között? (Most hirtelen ez a gól jutott eszembe) Én elhiszem, hogy az "jobban bent volt", de a végeredmény ugyanaz, gól mindkettő, amit nem adtak meg. Akkor kussba volt mindenki, de most még erről zeng az egész sajtó.
És még a félreértések elkerülése végett, nem azért írom ezt, mert Barca VS Real, mert felőlem lehetne helyettunk egy Eibar gól is az egyenletben, de nekem kifejezetten irritáló, hogy a Barca gólig nem volt ilyen segg keritve az egésznek, holott az elmúlt 1-2 évben nem ez volt az első ilyen gól, amit elvettek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Már egy régi barcelona szurker haver is kezdi, ilyet beszólt a multkor hogy nem véletlen ült Perez mellett az államügyész..
Pedig a fickó nem divat, 20 éve szurkol nekik, és "amúgy" korrekt, rendes ember
Pedig a fickó nem divat, 20 éve szurkol nekik, és "amúgy" korrekt, rendes ember
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Történhet itt bármi, mindig minket fognak ütni, ez volt mindig is, ha mögöttük voltunk paraszt módon lenéztek és gúnyoltak, ha előttük akkor meg makkoltuk, vagy megvettük a meccset/szövetséget/európát,ligát stb..., vagy fagyasztva volt a golyó, a lényeg egy...ez az amióta én jómagam real drukker vagyok, hogy elismerni nem fognak és nem is tudnak bennünket. Ahhoz több kell, több mint korszakos sikerek, ehhez emberség, lélek, ész kell....az meg kevésnek van, nekem nem venné be a gyomrom ha közéjük tartoznék, és nem is értem , miért nincs aki feláll és kimegy.....
Amióta a real a real, semmit sem nyert megérdemelten, régebben franco vette meg a sikert, utána perez vagy a mázli, de mi nem dolgoztunk meg egyért sem, ez itt a lényeg.
Ostoba,buta kóklerek.
Amióta a real a real, semmit sem nyert megérdemelten, régebben franco vette meg a sikert, utána perez vagy a mázli, de mi nem dolgoztunk meg egyért sem, ez itt a lényeg.
Ostoba,buta kóklerek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Néhány hete is azt írtam, hogy addig jó amíg ezzel foglalkoznak, amíg ez a legnagyobb bajuk... Reméljük, ha bajnokok leszünk is, tele lesz a sajtó a bírózással, legyünk csaló madrid. És akkor nyáron nem orvosolják azt a halmozódó problémahalmazt ami a csapat körül van.
A mártír szerepet ők mindig szívesen felveszik én nem is bánom, hogy ebben a szerepben ők tetszelegnek helyettünk. A videóbíró meg úgy is minket is fog szolgálni, a tendencia szerint nekünk több ilyen kétes helyzetünk van szerintem. De maradjunk annyiban, hogy mindenkit szolgál majd a rendszer....
Azt hiszik ebből nekik előnyük lesz a kárunkra.
A mártír szerepet ők mindig szívesen felveszik én nem is bánom, hogy ebben a szerepben ők tetszelegnek helyettünk. A videóbíró meg úgy is minket is fog szolgálni, a tendencia szerint nekünk több ilyen kétes helyzetünk van szerintem. De maradjunk annyiban, hogy mindenkit szolgál majd a rendszer....
Azt hiszik ebből nekik előnyük lesz a kárunkra.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tebas elmondott egyébként egy rakat példát, hogy mik történtek a közelmúltban, és elengedhetetlennek tartja a rendszer bevezetését, az ilyenek elkerülésének érdekében.
A 2018-at nem tudom, hogy a szezonra értette-e vagy a naptári évre.
A 2018-at nem tudom, hogy a szezonra értette-e vagy a naptári évre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Most én csakis kifejezetten a golrol beszélek, pont leszarom, hogy Neymarral mi volt. És nem 20-30 centis leshez hasonlítom, de miért kell különbséget tenni most mondjuk az Atma meccsen Ronaldo fejese meg a Barca gólja között? (Most hirtelen ez a gól jutott eszembe) Én elhiszem, hogy az "jobban bent volt", de a végeredmény ugyanaz, gól mindkettő, amit nem adtak meg. Akkor kussba volt mindenki, de most még erről zeng az egész sajtó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amikor mi tettük szóvá az efféléket minket kiröhögtek.
Azt mondták miért nem lőttetek mégegyet....sima Xes meccs volt a betis barca.
Nálunk is volt korábban egy csomó pofátlanság....senkit sem érdekelt mit mondunk.
Azt mondták miért nem lőttetek mégegyet....sima Xes meccs volt a betis barca.
Nálunk is volt korábban egy csomó pofátlanság....senkit sem érdekelt mit mondunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
nem lehet, hogy azért mert ilyen mértékű tévedés nehezen tolerálható ezen a szinten? sokatok egy "mezei" 20-30 centis leshelyzethez hasonlítja ezt az esetet, ahol több játékos mozgását kell egyszerre látnia a sporinak, nyilván könnyebben benne van a hibázás lehetősége is. viszont ebben az esetben baromira nem erről volt szó, több mint fél méterrel haladt át egy pattogó labda a gólvonalon.. ezzel egy időben egyébként neymart a nyakánál fogva rántották le az 5-ösön belül.. nem mellékesen sokat számíthatott volna, hogy negyedórával a vége előtt rögtön sikerül egyenlíteni.___Samy___ írta:Nem is erre akartam kilyukadni, de ha bármely más csapatnak volt hátránya/előnye ebből az elmúlt 1-2 évben, nem volt ekkora mocorgás e téma körül. Gól meg gól között nincs különbség, mindegy, hogy 57 centivel volt bent, vagy 10-el. Miért fontosabb egy Barca gól a bajnokság többi csapatának góljától? Mire fel van ez így fajsúlyozva?Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.
Én már hozzászoktam, hogy mindig sírnak, ha nem a javukra hibáznak. Állandóan ez van. Most is ráhúzzák erre a hétvégi botlásukat, pedig komolyabb bajaik vannak.___Samy___ írta:Nem is erre akartam kilyukadni, de ha bármely más csapatnak volt hátránya/előnye ebből az elmúlt 1-2 évben, nem volt ekkora mocorgás e téma körül. Gól meg gól között nincs különbség, mindegy, hogy 57 centivel volt bent, vagy 10-el. Miért fontosabb egy Barca gól a bajnokság többi csapatának góljától? Mire fel van ez így fajsúlyozva?Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Nem is erre akartam kilyukadni, de ha bármely más csapatnak volt hátránya/előnye ebből az elmúlt 1-2 évben, nem volt ekkora mocorgás e téma körül. Gól meg gól között nincs különbség, mindegy, hogy 57 centivel volt bent, vagy 10-el. Miért fontosabb egy Barca gól a bajnokság többi csapatának góljától? Mire fel van ez így fajsúlyozva?Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem arról volt szó, hogy már 8 hónapja tesztelik, de még nem tettek lépéseket az ügyben és csak '18-tól várható bármiféle változtatás?Kerlon írta:Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt nagyon adom, a világon semmilyen csapat vagy játékos, vagy szurkolótábor nem képes úgy hisztizni mint barcáék... tavaly kaptak vagy 50 tizenegyest, minden csapat szívott már a bírók miatt viszont elkora felkelést egy szaros gól miatt... matracék kaptak egy lesgólt egy bl döntőben, mi hogy csak a közelmúltról beszéljek a clasicon kaptunk egy kamugólt...___Samy___ írta:Inkább az a szánalmas, hogy a videóbíró ötlete komolyabban azután került elő a spanyol bajnokságban, hogy a Barca szopott egy kamugól miatt. Az mindegy, hogy nekünk is volt az Atma ellen egy kétes szitu, meg még a többi csapatnak is az elmúlt 1-2 évben, de most kell, mert a Barca szopott.
Ezen kellene már elgondolkozni. Mindezt attól függetlenül mondom, hogy lépni kell az ügy érdekében, mert ez így nem mehet tovább.
De hát akik franco tabornokon vergődnek a mai napig...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem olvastam el a cikket, de szerintem te sem hiszed el komolyan, hogy egy rossz ítélet merült fel bennük ez a kérdés és hirtelen lepapírozták, megszervezték, hogy jövőre a kupában már tesztelik.___Samy___ írta:Inkább az a szánalmas, hogy a videóbíró ötlete komolyabban azután került elő a spanyol bajnokságban, hogy a Barca szopott egy kamugól miatt. Az mindegy, hogy nekünk is volt az Atma ellen egy kétes szitu, meg még a többi csapatnak is az elmúlt 1-2 évben, de most kell, mert a Barca szopott.
Ezen kellene már elgondolkozni. Mindezt attól függetlenül mondom, hogy lépni kell az ügy érdekében, mert ez így nem mehet tovább.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nyilván egy kis csapat esetén nem lenne ekkora visszhangja. Lefogadom, ha 0-3-nál történik ez, legyintenének rá az emberek, hogy belefér. De itt 57 centit nézett el a bíró.
Atma elleni szitut nem vágom, a legutóbbi meccseteket ellenük csak 45 percig néztem,
Övrebös meccsen mondjuk nem emlékszem, hogy amiatt nem fújt volna be 2-3 tizenegyest, mert nyomást gyakoroltunk rá, utána lévők időszakban van igazság. De mondjuk azon a meccsen ugyanúgy voltak sorsdöntő rossz döntések a másik oldalra, csak nem mind a visszavágón, és kevésbé látványosak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem mi jöttünk ki összességében belőle jól, de szerintem ott is, ha Iniesta nem lő gólt a végén, csak megemlítették volna, hogy a bíró rossz döntéseket hozott, aztán nem is nagyon emlékeztek volna rá az emberek. De lehet, akkor is ekkora ügy lett volna belőle, nem tudom.
Atma elleni szitut nem vágom, a legutóbbi meccseteket ellenük csak 45 percig néztem,
Övrebös meccsen mondjuk nem emlékszem, hogy amiatt nem fújt volna be 2-3 tizenegyest, mert nyomást gyakoroltunk rá, utána lévők időszakban van igazság. De mondjuk azon a meccsen ugyanúgy voltak sorsdöntő rossz döntések a másik oldalra, csak nem mind a visszavágón, és kevésbé látványosak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem mi jöttünk ki összességében belőle jól, de szerintem ott is, ha Iniesta nem lő gólt a végén, csak megemlítették volna, hogy a bíró rossz döntéseket hozott, aztán nem is nagyon emlékeztek volna rá az emberek. De lehet, akkor is ekkora ügy lett volna belőle, nem tudom.
- ___Samy___
Inkább az a szánalmas, hogy a videóbíró ötlete komolyabban azután került elő a spanyol bajnokságban, hogy a Barca szopott egy kamugól miatt. Az mindegy, hogy nekünk is volt az Atma ellen egy kétes szitu, meg még a többi csapatnak is az elmúlt 1-2 évben, de most kell, mert a Barca szopott.
Nem tudok még egy csapatot amit egy meccs miatt ennyien megutáltak mint a barcát az övrebös miatt
Azért 100 év harmadosztály is kevés lenne
Na nem kell komolyan venni
Azért 100 év harmadosztály is kevés lenne
Na nem kell komolyan venni