Yazid írta:
Innen majd megy valami kisebb brigád madridba bl meccsre? Érdekelne most már, hogy zajlik, utazás, hotel egy este, másnap reggel repülő vissza? Akár privátban is, full hülye vagyok ehhez sose voltam. Meg kb lóvé durván mennyi cakkpakk az egész.
Mennyibe kerul?
Ezt erosen lehet szukiteni, ha tudod melyik meccsre mesz.
Ha megvan a datum, a repjegy nagyjabol adott. Amit most latsz, attol jelentosen olcsobb nem, de dragabb lehet.
Belepo, A kategorias ellenfel ellen mondjuk 65 eurotol, rovid oldal teteje, B kategoria 55-60, C 50 korul. Egyre magasabb ar, ahogy egyre jobb a szektor.
Hotel, igenyfuggo, 70-90 euro kozott szoba/ej. Ez lehet olcsobb, mondjuk hostel/apartman, de fugg az elhelyezkedestol. Bookingon kismillio opcio van.
Ha ezek megvannak, nagyjabol latod, hogy milyen koltseg. De ezek alapjan, egy atlag (sajnos most ez a jellemzo) 40ezres repjeggyel szamolva: 300 euro egy meccs, repjegy, ket ej szallas, normal szallodai szallassal szamolva egy fonek, ket fo utazasa eseten.
Repjegy 100 euro.
Szallas 100 euro ket ejszakara (ez 100 euros szallast jelent per szoba, szoval ezt fole lottem).
Belepo 100 euro. Ez mondjuk hosszu oldal harmadik szint/rovid oldal masodik szint/hosszu es rovid oldal talalkozasa kategoria.
Plusz kaja, közlekedés, biztosítás, parkolás mondjuk. Amik ilyen alap dolgok.