Keylor Navas
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Keylor Navas - 1
Keylor mióta van itt? A belga mióta van itt? Majd ha ez az időszak egyenlő lesz akkor lehet erről vitatkozni és eldönteni ki a jobb és ki vétett több hibát. Addig is amit Keylorral kap az SZERINTEM, szánalmas és tiszteletlen és van olyan jó kapus mint a belga. Helyébe elmennék a Juvába vagy a Barcába. Vicc, hogy ennyire tárgyaknak nézzük a játékosokat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tudom mennyi idod van erre. De ha foglalkoztat a tema, keresd mar elo, milyen hibakat vetett a belga.lestat írta:KovaLlos írta:Voltak ott hibák azért bőven..Bayern ellen Kimmich gólja,a Juve ellen is...nyáron az ATM ellen..
Hiba mindig van. A belgánál is van egy ilsen lista. Csak én nemtudom felsorolni mert nem neztem a meccseit
Én erre a szezonra gondoltam. Egyik naprol a masikra kikerult a kepbol.
En megneztem az osszes meccset, amin jatszott, es nem emlekszem hibakra. Ha golt/golokat is kapott, nem o tehetett rola. Egyertelmu, hogy a belga a jobb, nem csak a forma miatt, hanem kepessegekben is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En mondjuk nem ertem hol van itt a hiba. Ertem amit irtok es amiert, de. Nyaron elhozhattuk a vb legjobb kapusat aki siman top3 kapus. Hulyek lettunk volna kihagyni azt a bizniszt. Itt van. Navas nem jobb nala, ha mondani kellene kettobol egy nebet, hogy ki a jobb, a tobbseg biztos a belgat mondana. Padoztassuk? Persze hogy ot fogjuk jatszatni, neha meg mellette jatszik Navas is. Egesz biztos kozoltek vele, nyugodtan kereshet masik csapatot, maradni akart. Navas nagyon sok csapatban lehet meg kezdo, jovore is, a reszerol egy rossz dontesnek tartom azt, hogy maradt, a csapatnak sem tesz jot, hogy kiolik belole a motivaciot
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
KovaLlos írta:Voltak ott hibák azért bőven..Bayern ellen Kimmich gólja,a Juve ellen is...nyáron az ATM ellen..
Hiba mindig van. A belgánál is van egy ilsen lista. Csak én nemtudom felsorolni mert nem neztem a meccseit
Én erre a szezonra gondoltam. Egyik naprol a masikra kikerult a kepbol.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
https://www.youtube.com/watch?v=NM3I5MyjUZMKAG írta:KovaLlos írta:Voltak ott hibák azért bőven..Bayern ellen Kimmich gólja,a Juve ellen is...nyáron az ATM ellen..
Keylor egy bravúrkapus.
Azok közül is az egyik legjobb. Pont ezért is van kevesebb ilyen "gáz" gólja, mint a többi hasonló kapusnak.
Kameni rémlik régről, hogy olyanokat fogott, mint más soha, de a felé guruló labdát is képes volt bevédeni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
KovaLlos írta:Voltak ott hibák azért bőven..Bayern ellen Kimmich gólja,a Juve ellen is...nyáron az ATM ellen..
Keylor egy bravúrkapus.
Azok közül is az egyik legjobb. Pont ezért is van kevesebb ilyen "gáz" gólja, mint a többi hasonló kapusnak.
Kameni rémlik régről, hogy olyanokat fogott, mint más soha, de a felé guruló labdát is képes volt bevédeni.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ilyen ez a popszakma. jött a fiatalabb a helyére és kész
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Voltak ott hibák azért bőven..Bayern ellen Kimmich gólja,a Juve ellen is...nyáron az ATM ellen..
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Keylor: "I went from winning three consecutive Champions Leagues to not playing."
Este lesz egy őszinte és mély interjú Keylorral.
És ugy hogy nem erdemelte me. Nem voltak hibak stb. Kurva gaz amit vele is muvel perez.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Keylor: "I went from winning three consecutive Champions Leagues to not playing."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Így bizony.Steve írta:Én úgy gondolom, hogy a Realban a legjobb kapusoknak kell állniuk. Legalább ott ne legyen most káosz.
Ahogy Iker is vízválasztó tudott lenni sok-sok helyzetben.
Istenem de jó kapus volt. Pavón meg de rossz védő
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mert talan benne tobb volt az ambicio? Hogy tobb mint 10 vilagklasszis szinten lehezott szezon utan nem akart a padon megrohadni? Es erzett meg magaban annyit, h mashol meg kezdo legyen, amit utolag az elet igazolt is.dzsi91 írta:Mondjuk ha Navas tényleg bevállalja ezt a padozós dolgot 31-2(?) éves korától pályafutása végéig azért eleresztenék egy telefont Ikernek, hogy miafasz...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mondjuk ha Navas tényleg bevállalja ezt a padozós dolgot 31-2(?) éves korától pályafutása végéig azért eleresztenék egy telefont Ikernek, hogy miafasz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én úgy gondolom, hogy a Realban a legjobb kapusoknak kell állniuk. Legalább ott ne legyen most káosz.
Ha a B kategóriás spanyolokra van pénz, akkor egy padoztatott top kapusra is legyen.
Jó döntés ez most szerintem.
Az értékeinket meg kell becsülni és meg kell tartani. A hiányposztokra kell újakat igazolni.
Ha a B kategóriás spanyolokra van pénz, akkor egy padoztatott top kapusra is legyen.
Jó döntés ez most szerintem.
Az értékeinket meg kell becsülni és meg kell tartani. A hiányposztokra kell újakat igazolni.
- istimester
- rex madridistae
Egy harmadrangú klubból kiemelve csináltunk belőle világszerte elismert futballistát. Értem én, hogy sok nehézséget kellett leküzdenie Madridban, de nélkülünk ő sem lenne ott ahol.Realista24 írta:Legalább pénzben becsüljük meg egy kicsit, ha már máshogy nem tudjuk.ziro4vr írta:Kicsit luxus nekem egy 5 millás cserekapus. Még ha meg is érdemli, vagy így lesz elcsitítva úgymond, de akkoris.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk Isco bőven megérte 30 milláért. Az más kérdés, hogy nem tud/nem akar kiteljesedni. Spanyol válogatott "10-ese" simán ér 100 millát ilyen árak mellett. Ha Coutinho ért 150-et...KAG írta:Bőven megérdemli.
És azért megnyugtató, hogy egy TBO&Navas pakk van a kapuba.
Pénzkidobás a 30 milliós Theok illetve Isco 25. esélyadása hasonló pénzekért.
Vagy akár Vallejo,stb...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Bőven megérdemli.
Vagy akár Vallejo,stb...
Vagy akár Vallejo,stb...
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legalább pénzben becsüljük meg egy kicsit, ha már máshogy nem tudjuk.ziro4vr írta:Kicsit luxus nekem egy 5 millás cserekapus. Még ha meg is érdemli, vagy így lesz elcsitítva úgymond, de akkoris.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kicsit luxus nekem egy 5 millás cserekapus. Még ha meg is érdemli, vagy így lesz elcsitítva úgymond, de akkoris.
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
Navast mindig megvédtem. A posztCasillas korszakban is, amikor egész évben folyamatosan fikázták néhány hiba miatt, amit bármelyik másik elit vagy elitközeli kapus elkövet. Nagyon erős kezdéssel mutatkozott be, de hosszú távon ő sem tudta stabilizálni a teljesítményét.
Az igazán nagy meccseken és egészben véve összességében inkább jó volt. A Juve elleni BL-döntő első félidős védése pl. kulcsfontosságú töréspontot jelentett. A másik oldalon a Bayern elleni potya/ák állnak, amikor egy hazadást se tudott megfogni. Vagy a Juve elleni elődöntős ámokfutása, azt ott gyakorlatilag kapusteljesítmény nélkül hoztuk le. Ha kiesünk, az nagyrészt az ő (ide jöhet még Marcelo is) lelkén száradt volna.
Navas nagy előrelépés volt az akkori Casillashoz képest, de TBC leigazolásával teljesen egyértelművé vált, hogy ez a folyamat fog le fog játszódni. TBC fiatalabb, jobb felépítésű és komplexebb kapus. A bravúr mindkettőben benne van. Nagy vétel volt minden tekintetben. Ő is fog potyázni, de meggyőződésem, hogy az Atléti elleni teljesítményből láthatunk majd többet.
Hala Madrid!
Az igazán nagy meccseken és egészben véve összességében inkább jó volt. A Juve elleni BL-döntő első félidős védése pl. kulcsfontosságú töréspontot jelentett. A másik oldalon a Bayern elleni potya/ák állnak, amikor egy hazadást se tudott megfogni. Vagy a Juve elleni elődöntős ámokfutása, azt ott gyakorlatilag kapusteljesítmény nélkül hoztuk le. Ha kiesünk, az nagyrészt az ő (ide jöhet még Marcelo is) lelkén száradt volna.
Navas nagy előrelépés volt az akkori Casillashoz képest, de TBC leigazolásával teljesen egyértelművé vált, hogy ez a folyamat fog le fog játszódni. TBC fiatalabb, jobb felépítésű és komplexebb kapus. A bravúr mindkettőben benne van. Nagy vétel volt minden tekintetben. Ő is fog potyázni, de meggyőződésem, hogy az Atléti elleni teljesítményből láthatunk majd többet.
Hala Madrid!