Utánpótlás
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Utánpótlás
No spoiler, pls. 1 perccel le vagyok maradva
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Tizi!!!
Döntetlennél mi lenne amúgy? Nem igen értem mi történt a Castellon-Depor meccsen
3-3 lett összesítésben, jött a hosszabbítás, lett 1-1 gól és vége lett?
Döntetlennél mi lenne amúgy? Nem igen értem mi történt a Castellon-Depor meccsen
3-3 lett összesítésben, jött a hosszabbítás, lett 1-1 gól és vége lett?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. június 11., vasárnap 21:53-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
A mai másik meccs alapján nincsen sajnos
itt van idegenben lott gol szabaly?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Iker Bravo góljával már 4-4 összesítésbenToniKroos írta:https://www.youtube.com/watch?v=0pXmnvptzUkkrisz24 írta: Valahol nem lehet nézni amúgy?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
https://www.youtube.com/watch?v=0pXmnvptzUkkrisz24 írta: Valahol nem lehet nézni amúgy?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Valahol nem lehet nézni amúgy?
na meglesz ma a revans?
valamelyik univerzumban:
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Amúgy, ha jól láttam, eléggé csalóka a kép, amikora Barcánál a kezdő nagy része nem saját nevelés - máshonnan igazolták őket. A castillánál az uru Alvaro jött a Gironából és egy másik a Mallorcából. Ráadásul a barca kezdője sokkal idősebb - van 25 és 23 éves játékosuk is.realistahuni írta: Lehet röhögni a barcát de tegnap is az első 20 percben focizott a castilla, utána csak a labdakeresés ment.
Raul is lehet elgondolkodhatna hogy minek kell 5 védős felállás ha úgyis átjáróház az egész.
Még a visszavágóban lehet bízni, de erősen kétséges a feljutás. a bajnokság végét rettentően elcseszték Raúlék
valamelyik univerzumban:
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lehet röhögni a barcát de tegnap is az első 20 percben focizott a castilla, utána csak a labdakeresés ment.
Raul is lehet elgondolkodhatna hogy minek kell 5 védős felállás ha úgyis átjáróház az egész.
Lesz még egy hazai visszavágó, de azért most ők az esélyesek.
Kikaptunk 4-2re
Erre nem gondoltam volna
Elég komoly két gólt lőttek 2-2 után.
Erre nem gondoltam volna
Elég komoly két gólt lőttek 2-2 után.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont akartam irni, hogy a celta b helyzete gondolom meg nem fix ha a celta kozben kiesne a 2. ligaba.
amugy ez vicces lenne, ha egy klub elso es masodik csapata helyet cserelne, gondolom ez fizikailag lehetseges lenne, ha a kozvetlen egymas alatti osztalyban tolnak.
amugy yamalon kivul ket embert ismerek az egesz barca b-bol, nekunk is kellene a masodosztaly rohadtul, hogy ujra be lehessen kicsit porgetni a dolgokat.
amugy ez vicces lenne, ha egy klub elso es masodik csapata helyet cserelne, gondolom ez fizikailag lehetseges lenne, ha a kozvetlen egymas alatti osztalyban tolnak.
amugy yamalon kivul ket embert ismerek az egesz barca b-bol, nekunk is kellene a masodosztaly rohadtul, hogy ujra be lehessen kicsit porgetni a dolgokat.
- realistahuni
Redditen olvastam hogy érdekes szitu lesz abban az esetben ha a Valladolid nyer holnap és a Celta nem nyer otthon a barca ellen. Ebben az esetben a Celta kiesik és a Celta B nem juthat fel. Azaz marad az Eldense vagy automatikus feljutás a kis clasico tovabbjutójánál.Babinho írta: Nico Paz góljával vezetünk is az osztályozó első meccsén.
Hogyan zajlik az osztályozó, hány ellenfelet kell legyűrni?
Jól látom hogy a barca után csak egyet, aki jelen pillanatban a celta b?
Nico Paz góljával vezetünk is az osztályozó első meccsén.
- realistahuni
-
Szerintem, mert ők is tehetségesnek tartják, viszont ezen kívül sokminden tényleg nem szól mellette.Pad'em írta: Pár napos hír vele kapcsolatban, hogy a Lazio meg az Atalanta vinné kölcsönbe. Ahogy nézem a perceit meg hogy mit hozott a Gironában nem értem miért akarhatják, szinte tuti hogy ő is kidobott pénz volt.
Mindenesetre, ha sikerülne neki egy megfelelő csapatot találni és végre jól teljesítene, akkor én még nem temetném, főleg mert jelenleg csak nagyon nagy minusszal tudnánk kiszállni belőle, így azért még erőltetném kicsit, hátha…
Hala Madrid y nada más
- Pad'em
Pár napos hír vele kapcsolatban, hogy a Lazio meg az Atalanta vinné kölcsönbe. Ahogy nézem a perceit meg hogy mit hozott a Gironában nem értem miért akarhatják, szinte tuti hogy ő is kidobott pénz volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem az o eseteben a dortmundi 2 ev kolcson oriasi hiba. Akkoriban probaltam kovetni, de tobbnyire vagy a padon ult, vagy csak perceket kapott. Ebben a korban egy ilyen kultursokk es ennyire keves jatekido csunyan megtorheti es meg is torte a fejlodeset. Az idei szezonban nem lattam, de sokat volt serult es nem is jatszott sokat a Gironaban. A kovi szezon kulcsfontossagu lehet a karrierjeben, kell neki talalni egy megfelelo csapatot, ahol tud eleget jatszani es akkor elvalik, hogy lesz-e belole valami.untouchable írta: Reinierrel is jó lenne kezdeni valamit, mert nem volt olcsó és amikor érkezett, akkor nézegettem róla hosszabb videókat, ahol én konkrétan a legtehetségesebbnek tartottam a Reinier, Rodry, Vini trióból. Nem tudom mi mehetett ennyire félre nála, mert én akkoriban azt láttam, hogy jó felépítésű, gyors, technikás és érett játékos, egyedül a posztja volt kérdéses számomra, mert James és Isco féle poszton játszott akkoriban, ami már akkor sem létezett, amikor ők itt játszottak.
Tud valaki róla valamit, mi a gond vele és mi a terv vele kapcsolatban?