Konzolok

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
TheBull6

Re: Konzolok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. december 11., péntek 15:39

ferni írta: Hát figyu, sztem 10/10es a sztorija, az nagyon ott van és elviszi a játékot a hátán.

Ha szeretsz barangolni a játékokban, akkor a te világod lesz :D
realbeckham írta: Mai napig nem tudom eldonteni, hogy szerettem e, vagy sem. Anno volt hypja, vartuk, kiprobaltuk es oke. Lepjunk tovabb, kösz. A táj, mellé ahogy belépnek a zenék...az zseni. Mintha egy natgeos termeszetfilmet néznek. Relax. A face animation beteg. Az apróságok. Story? Hat...Kojima. ezek ellenére valamiert eszem agaban sem lenne ujra jatszani vele. Nem szippantott be annyira az egész. Idő kell hozzá. Ez nem az a játék, hogy benyomom egy 20 percre a ps t death strandingezni.

Amúgy, picit más, de elnéztem volna ezt a norman reedust Days Gone ban is.
Köszi srácok, lehet kipróbálom. :salute: Maximum eladom használtan, aztán bukok rajta 1-2 ezret.
Bár karácsony előtt még a Jedi Fallen-t is ki kell pörgetnem, mert lejár az 1 hónapos EA play, valamint ha karácsony utánra jön a Last of Us 2, akkor nem tudom mikor lesz időm Death Strandingezni :D

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 11., péntek 14:51

kiserik írta: Nem lopott meg senki senkit. Köztudott volt hogy a régi konzolok nem fogják bírni. 7 éves ratyi gépek. A legutóbbi halasztás is azok miatt volt.
Ezt a jatekot 2012-ben jelentettek be es nagyjabol 2015 ota gozerovel fejlesztik, raadasul az elso kiadasi idopontban meg be se voltak jelentve az uj konzolok. Volt, aki mar 2 eve elorendelte ezt a jatekot, mert bizott a minosegben.
Ezido alatt megjelent egy God of War, The Last of Us 2, Red Dead Redemption 2, szoval van boven pelda jatekra, ami szepen fut a prevgen gepeken is.
kiserik írta: Alapból nem normális, hogy valaki elvárja 2020ban egy OW multiplatform címtől, hogy a 6-7 éves konzolján tűéles 4k felbontással fusson.
Senki se varja el, de 2020-ban a 720p rendering melletti 15-20fps eleg nevetseges. 2013-ban a GTA5 jobb teljesitmennyel futott a PS3-on!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 11., péntek 14:35

Marky írta:
chronic írta: Srácok ps4 pro-n valaki próbálta a cyberpunk-ot?
Nagyon vállalhatatlan a graf meg úgy unblock a játék?
Azt látom,hogy sima ps4 és xbox one elég csicska.
Ugyanugy szar, csak az fps jatszhato tartomanyban marad.

Kivancsi vagyok mi lenne, ha nem a kozkedvelt CDPR, hanem az EA/Ubisoft adna ki igy egy jatekot :lol: A regi konzolok jatekosait konkretan megloptak, nem volt semmi informacio arrol, hogy mire lehet ezeken a gepeken szamitani, meg nextgen konzol gameplayt is a release elott par hettel mutattak. Valoszinu ez a jatek beveri a szoget a ceg koporsojaba.
Nem lopott meg senki senkit. Köztudott volt hogy a régi konzolok nem fogják bírni. 7 éves ratyi gépek. A legutóbbi halasztás is azok miatt volt. Az is ismeretes, hogy next gen patch majd jövőre valamikor. Aki ezek után elő rendelte egy alap konzolra, az ne panaszkodjon. A játék játszható minden platformon. PC-n (ez a fő platform) ráadásul nagyon szép is. Alapból nem normális, hogy valaki elvárja 2020ban egy OW multiplatform címtől, hogy a 6-7 éves konzolján tűéles 4k felbontással fusson.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. december 11., péntek 14:13

TheBull6 írta:
Más kérdés: Death Stranding milyen? Veszélyesen lement annak az ára annak is (euronicsben csak egy 5-ös). De anno azt olvastam róla, hogy elég unalmas és felb*szós a játék. :D
Mai napig nem tudom eldonteni, hogy szerettem e, vagy sem. Anno volt hypja, vartuk, kiprobaltuk es oke. Lepjunk tovabb, kösz. A táj, mellé ahogy belépnek a zenék...az zseni. Mintha egy natgeos termeszetfilmet néznek. Relax. A face animation beteg. Az apróságok. Story? Hat...Kojima. ezek ellenére valamiert eszem agaban sem lenne ujra jatszani vele. Nem szippantott be annyira az egész. Idő kell hozzá. Ez nem az a játék, hogy benyomom egy 20 percre a ps t death strandingezni.

Amúgy, picit más, de elnéztem volna ezt a norman reedust Days Gone ban is.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 11., péntek 13:23

TheBull6 írta:
Más kérdés: Death Stranding milyen? Veszélyesen lement annak az ára annak is (euronicsben csak egy 5-ös). De anno azt olvastam róla, hogy elég unalmas és felb*szós a játék. :D
Hát figyu, sztem 10/10es a sztorija, az nagyon ott van és elviszi a játékot a hátán.

Ha szeretsz barangolni a játékokban, akkor a te világod lesz :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. december 11., péntek 13:16

Néztem pár videót a cyberpunk-ról... Háááát.... Sógor megakarta venni előrendelve, mutattam neki a videókat. Örült hogy nem tette meg.

Jah és úgy néz ki hogy Sógor igazi jófej és Last of us 2-vel érkezik karácsonykor a fa alá. :D Csak mondanom kellett neki, hogy mennyire jó az ára a konzolvilágban. :D

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 11., péntek 13:13

Marky írta:

Kivancsi vagyok mi lenne, ha nem a kozkedvelt CDPR, hanem az EA/Ubisoft adna ki igy egy jatekot :lol: A regi konzolok jatekosait konkretan megloptak, nem volt semmi informacio arrol, hogy mire lehet ezeken a gepeken szamitani, meg nextgen konzol gameplayt is a release elott par hettel mutattak. Valoszinu ez a jatek beveri a szoget a ceg koporsojaba.
Nem hiszem. Akkora a hype és annyian rendelték elö, hogy túl fogják simán élni. Illetve jönnek ki a reviewk az újágokból, hogy mekkora játék, 2020 legjobbja stb. Szóval böven venni fogják. Aztán lehet, hogy egy pár frissítés múlva tényleg jó játék lesz.

Én nem vettem meg 3 okból sem:
1. no preorders
2. nem vonz a világa
3. inkább várok mindig 6 hónapot és megveszem negyedáron - amúgy sincs annyi idöm, hogy mindig minden újjal játszak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 11., péntek 13:06

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. december 11., péntek 12:51

Srácok ps4 pro-n valaki próbálta a cyberpunk-ot?

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. december 11., péntek 11:22

Jezusom milyen a grafika xbox oneon es ps4en. :lol: Hogy mertek ilyet kiadni...
Nekem meg az uj xbox series X-en se nagyon tetszik a grafika, egy next gen patch nagyon kene ra. A bugokrol meg ne is beszeljunk, teli van vele az egesz jatek...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 10., csütörtök 19:14

Há' nem tudom. A kocsikázás rohadt nagy élmény eddig. A várost pedig tényleg tátott szájjal nézem. Bár még csak az elején járok, de maga a világ szerintem egészen fantasztikus.

Hogy ez meddig tart majd ki, az egy másik kérdés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 10., csütörtök 18:47

flori írta: Óriási csalódás, olyan a grafikája psen, mint egy 2005ös játéknak. Tele van buggal is. Ha lehetne most azonnal visszakérném a pénzt, esküszöm. :lol: 5 órát nyomtam vele, de fájt a fejem a grafikától annyira szar.
A tele buggal nem nagy meglepetes. Huztak vontak, nyilvanvalo volt hogy nem lesz kesz a releasre. Meg par honap patcheles es rendben lesz. Witcher 3 hasonlo volt ha jol emlekszek.

Grafika meg: vicces volt nezni ahogy megy lefele a minoseg ahogy jottek az ujabbmal ujabb "gameplay" videok. Beleneztem 1-2 twitch stream-be es szerintem nagyjabol ugy nez ki a jatek mint a GTA 5. Egyebkent ez egyaltalan nem baj, mert az boven elegendo. Viszont az art design szerintem kozel sincs olyan "leesikazallad" mint amit a witcher 3-nal ereztem, az egeszen elkepeszto volt. Nehany helyen megalltam es csak bamultam hogy ilyen nincsen bazze - pedig nyilvan technikailag fejletlenebb volt, de sokkal jobban nezett ki.

Viszont a jatek maga eleg jonak tunik ha megfixaljak tuti kiprobalom majd.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. december 10., csütörtök 18:34

engem annyira nem hozott lázba. majd ha 1-2 hónap múlva végzek az AC-val, utána nekiesek, addigra kijavítják amit ki kell :D
Kép

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 10., csütörtök 18:30

PCn jó ez igaz. De ennyire belesz.rni a konzolosok levesébe, az nem semmi. En is teljesen story párti vagyok, nem lovagolok az fpsn, de ez botrány.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 10., csütörtök 18:00

PCn fullos eddig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 10., csütörtök 17:16

off
Egyébként nagyon jól rajtolt a játék.
Több mint 1 millióan nézték twitchen, Steamen is 1millió fölött a játékosszám.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 10., csütörtök 16:57

Óriási csalódás, olyan a grafikája psen, mint egy 2005ös játéknak. Tele van buggal is. Ha lehetne most azonnal visszakérném a pénzt, esküszöm. :lol: 5 órát nyomtam vele, de fájt a fejem a grafikától annyira szar.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. december 10., csütörtök 16:54

p.csabi1 írta: Megkaptad a kódot?
Én nekem 14:15-kor megérkezett.
Igen, en is megkaptam 3 ora korul. Azota mar a karakteremet meg is csinaltam. :mrgreen:

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 10., csütörtök 16:02

PS5-on kicsit csalodas, hogy nincsen legalabb egy nagyobb renderfelbontast biztosito patch. A PS4 verzio valami 800p korul renderelhet es ez 4K-ra felskalazva mar eleg homalyos, meg akkor is, ha lekapcsolok minden post-processinget.
Egy vegigjatszast azert megejtek a jovo evi nextgen verzio elott :)

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. december 10., csütörtök 15:42

Megkaptad a kódot?
Én nekem 14:15-kor megérkezett.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: