tisztaban vagyok vele de semmilyen oka nem volt a goloromre 3-2 nel fogta a labdat es mentek kozepet kezdeni. amugy meg nyilván barokkos tulzas voltRealista24 írta:Ket vagy harom napja rugott az araboknak egy golt. Neha nezz fel a 444bol.gutihaz14 írta:
milyen az a messi golorom? fel eve nem lathatott ilyet kb de lehet tobb
Real Madrid játékosok a múltban
Re: Real Madrid játékosok a múltban
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
addig olvastam, hogy MartinezRealista24 írta:Di María: “My ideal XI? I left out Cristiano, Bale, Benzema. Honestly it’s impossible to describe my career, everything I had was unmatched. It’s impossible to go back & think about being as lucky as I was.h3x0r írta:
Csak oreg korara nem akar kimaradni a valogatott keretbol, majd elmondta Garnachonak is, hogy mik az argentin valogatottsag kriteriumai.
I also did not name Modrić & Xabi Alonso. Honestly, I was privileged in what I was given.”
Di Maria XI:
Martinez, Ramos, Mascherano, Otamendi, Marcelo, Di Maria, Rui Costa, Neymar, Messi, Mbappe es Ibra.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Di María: “My ideal XI? I left out Cristiano, Bale, Benzema. Honestly it’s impossible to describe my career, everything I had was unmatched. It’s impossible to go back & think about being as lucky as I was.h3x0r írta:Csak oreg korara nem akar kimaradni a valogatott keretbol, majd elmondta Garnachonak is, hogy mik az argentin valogatottsag kriteriumai.Remy írta: Di Mária feje nagyon benne van Messi seggében
Ennek amúgy mennyire fájhat, hogy túladtunk rajta?
I also did not name Modrić & Xabi Alonso. Honestly, I was privileged in what I was given.”
Di Maria XI:
Martinez, Ramos, Mascherano, Otamendi, Marcelo, Di Maria, Rui Costa, Neymar, Messi, Mbappe es Ibra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Kb annyira mint Morata-nak vagy Eto'o-nak.Remy írta: Di Mária feje nagyon benne van Messi seggében
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ket vagy harom napja rugott az araboknak egy golt. Neha nezz fel a 444bol.gutihaz14 írta:milyen az a messi golorom? fel eve nem lathatott ilyet kb de lehet tobbRemy írta: Di Mária feje nagyon benne van Messi seggében
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Csak oreg korara nem akar kimaradni a valogatott keretbol, majd elmondta Garnachonak is, hogy mik az argentin valogatottsag kriteriumai.Remy írta: Di Mária feje nagyon benne van Messi seggében
milyen az a messi golorom? fel eve nem lathatott ilyet kb de lehet tobbRemy írta: Di Mária feje nagyon benne van Messi seggében
valamelyik univerzumban:
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Joselu Mata.Realista24 írta: Játékosok első insta bejegyzései.
https://x.com/siimbaria/status/17487036 ... sxT-_X3liw
Van pár remek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Játékosok első insta bejegyzései.
Van pár remek
Van pár remek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Gyakorlatilag a tokeletes sajatneveles palyafutas az ove. Minden la fabrica jatekosnak peldakepkent kene ra tekinteni. Fogadjak el, hogy nem lesznek mindig kezdok hacsak nem ok a kovetkezo Raul vagy Casillas, de ha megutik a szintet akkor valami egeszen kulonleges dolog reszesei lehetnek. Jatszott vb-n es nyert kupat a valogatottal es a vilag legnagyobb klubjanak egyik legtobb cimet nyero jatekosa. Egyertelmuen Real Madrid legenda a gyerekRemy írta: Nacho szerintem simán lehet legenda. És pont a klubhűség miatt (és itt szerintem fontos lenne az is, hogy innen vonul vissza). Egész életét itt töltötte. Az, hogy milyen szerepe van/volt, az más kérdés.
300+ meccse van a felnőtt keretben.
Legenda szerintem nem csak az lehet, aki elit játékos. Ha az idő, hozzáállás extra statot mutat, akkor egy Nacho is lehet legenda.
- Remy
- Kapcsolat:
Nacho szerintem simán lehet legenda. És pont a klubhűség miatt (és itt szerintem fontos lenne az is, hogy innen vonul vissza). Egész életét itt töltötte. Az, hogy milyen szerepe van/volt, az más kérdés.
Legenda szerintem nem csak az lehet, aki elit játékos. Ha az idő, hozzáállás extra statot mutat, akkor egy Nacho is lehet legenda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az valami parádé hogy 2000 és 2006 között milyen védőink voltak: Pavón, Raul Bravo, Ivan Campo, Mejia, Woodgate, Diogo, Samuel (ő sajnos nem jött be), Minambresrealbeckham írta: Bár mára homályos a storyja, de azt hiszem eszre se vetted, ha pályán volt. A fizimiskajan rohogtunk régen altalanosban. Mai napig előkerül, mint hajszerkezet.
Fogalmazzunk ugy, hogy khedira hozzá képest Gullit volt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanPad'em írta: Nacho egy 5 BLt nyert klublegenda, bámikor szükségünk volt rá beugrott és stabilan lehozott bármilyen meccset, plusz a klubhűség mintapéldánya, ne említsük már Ivan Campóval egy lapon.
ha ő nem klublegenda, úgy hogy csak itt játszott, még kölcsön sem volt adva akkor ki?
amúgy meg volt pár év, amikor kezdő lehetett volna simán...
pl mikor az is volt a legendás tavasszal Militao-Nacho páros
Ramos és Varane kidőlése után top szintet hoztak ketten, ott érdemtelenül lett padra téve a szezon végére...
- Pad'em
Nálam valahol az egész triplázó keret, maga a dinasztia legendás, aki ebben tevékeny részt vállalt. Mert egyhamar nem lesz még egy ilyenben részünk, hogy 10 év 5 BL győzelem, 8 BL elődöntővel. Nyilván Nacho nem Ramos, CR, Benzema, Modric, Kroos etc szintű legenda, de a hűsége, alázata, sokoldalúsága miatt nálam simán. 10+ éve bizonyít ha kell, csk szalagtól idén kicsit speciel megbolondult de alapvetően egy krva jó védő, többször eligazolhatott volna olasz élcsapatokhoz mondjuk, de ő inkább maradt és lehozta bármelyik posztot a védelemben, Cádizok vagy Bayernek ellen tök mindegy volt.
LV okés ez jó return, ő leginkább azért van itt mert egy szerethető gyerek az öltözőben, képességei alapján kb 2 évig lehetett volna Real játékos. De mivel birom alapvetően, baszok én rá lehet legendácska ő is
LV okés ez jó return, ő leginkább azért van itt mert egy szerethető gyerek az öltözőben, képességei alapján kb 2 évig lehetett volna Real játékos. De mivel birom alapvetően, baszok én rá lehet legendácska ő is
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Az komoly volt, 1 év Espanyol után a 2. felnőtt szezonjában odaáll elsőnek a BL Döntőben tizit rúgni, azt mikor középről odasétált a tizihez olyan volt a tag mintha leugrana a grundra passzolgatni páratRealista24 írta:
De neki legalább van legendás pillanata BL döntőben.
Vicces volt az egész tizi párbaj amúgy, mi 5öt rúgtunk egy oldalra, míg az Atletico 4et rúgott a másik oldalra, csak az egyik kapufa ugye
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy jol megcsinaltad a csikágót megint. Nehogy nyugtunk legyen meccs előtt.