OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: OFF

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 9., kedd 23:54

fehérlap írta:
Te használod vagy van itt olyan, aki használja?
Próbáltam Chromeban ott az oldal se indul, mert valami fejlesztési biszbasszal még nincsenek kész.
Explorerben is próbáltam és Mozilla FireFox 48-ban is próbáltam, de sehol se működött :(

Gyakorikérdéseken :mrgreen: olvastam egy pár éves választ, hogy Mozilla 18-ban kellene próbálkozni :lol:
[/quote]

Én ios-en használom itthon inkább tévézek :D amugy kiprobaltam mozillán megy,chrome-on nekem sem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 9., kedd 23:37

Van hozzá egy keretprogram is . Nálam ment , azt hiszem , hogy Mozilláról . Holnap lecsekkolom , mert telóról vagyok.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 9., kedd 23:30

dzsi91 írta:
fehérlap írta:Tud valaki egy 0-24ben mukodo sport 2 streamet? Ha van telekom tv elofizetesem, akkor tudok valahol ingyen sport tv-t nezni a neten?
https://www.tvgo.hu/

Hozzácsapod az előfizetésed és nonstop meget minden ami benne van az otthoni csomagodban.
Te használod vagy van itt olyan, aki használja?
Próbáltam Chromeban ott az oldal se indul, mert valami fejlesztési biszbasszal még nincsenek kész.
Explorerben is próbáltam és Mozilla FireFox 48-ban is próbáltam, de sehol se működött :(

Gyakorikérdéseken :mrgreen: olvastam egy pár éves választ, hogy Mozilla 18-ban kellene próbálkozni :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 8., hétfő 17:09

fehérlap írta:Tud valaki egy 0-24ben mukodo sport 2 streamet? Ha van telekom tv elofizetesem, akkor tudok valahol ingyen sport tv-t nezni a neten?
https://www.tvgo.hu/

Hozzácsapod az előfizetésed és nonstop meget minden ami benne van az otthoni csomagodban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. augusztus 8., hétfő 17:02

Pipita írta:
El Sie7e írta:a Keletinél nem vmi forgatás miatt van újra sátor tábor? :lol:

Mondjuk most az olimpia alatt tolják az emberek arcába rendesen, de mondjuk nem csodálkoznék ha szeptembertől október kettőig jönnének megint a lázongások. :lol:
Túl sok energiát fordítasz erre a témára a kormány azt csinálja amit kell, a belpolotikában olyan döntéshozásra kényszeríti az ellenzéket amiben nincs jó választás a számukra. A baloldal szokás szerint vakon van, a jobbik meg mattolva van. Meg is látszik a népszerűségük alakulásán. Külpolitigailag meg azért jó ez a Fidesznek mert a várható eredmény legitimálja a bevándorlópolitikát amit megválasztott. Október 2 után simán mondhatják Brüsszelben azt hogy kérem mi csak a népet képviseljük. És igazuk is lesz. A szavazásnak számunkra sok értelme nincs hisz mindenki tudja mi lesz az eredmény. De a kormánynak jól jön, duplán jól és a politikában az ilyenekkel élni kell. A kampány az pedig kampány, el kell viselni. Volt már rosszabb is.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 8., hétfő 16:52

Értem én a szándékot, de mégis rohognom kell egynémely megfogalmazáson :D

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. augusztus 8., hétfő 16:36

Tesla car drives owner to hospital after he suffers pulmonary embolism. :agree:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 8., hétfő 14:35

El Sie7e írta:a Keletinél nem vmi forgatás miatt van újra sátor tábor? :lol:
Csúnyán ráfutottam. :mrgreen: Már el is tűntek. Táblák is voltak meg minden, engem megvezettek. :lol: :lol:

Mondjuk most az olimpia alatt tolják az emberek arcába rendesen, de mondjuk nem csodálkoznék ha szeptembertől október kettőig jönnének megint a lázongások. :lol:

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 7., vasárnap 17:48

Tud valaki egy 0-24ben mukodo sport 2 streamet? Ha van telekom tv elofizetesem, akkor tudok valahol ingyen sport tv-t nezni a neten?

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. augusztus 6., szombat 13:03

Wecker írta:
Pipita írta:Közeleg a népszavazás, megint a Keletibe költözködik Röszke.

Vannak furcsa véletlenek ebben a világban. :)
Teljesen mindegy. Nem gondolnám, hogy bármit befolyásol.
Maga a kérdés is értelmetlen. Olyan, mintha azt kérdeznék: "Akar-e ön adót fizetni?"
a Keletinél nem vmi forgatás miatt van újra sátor tábor? :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. augusztus 6., szombat 13:01

pheco írta:Ha rendelek jófogáson egy telefont és a jófogás futár hozza, akkor van lehetőségem arra, hogy kibontsam a csomagot mielőtt átveszem? Kötelessége a futárnak azt megengedni?

sőt, ajánlott kibontani a futár előtt, és ha vmi probléma van vele akkor küldeni is vissza
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2016. augusztus 6., szombat 12:42

Pipita írta:Közeleg a népszavazás, megint a Keletibe költözködik Röszke.

Teljesen mindegy. Nem gondolnám, hogy bármit befolyásol.
Maga a kérdés is értelmetlen. Olyan, mintha azt kérdeznék: "Akar-e ön adót fizetni?"
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 6., szombat 12:30

Ha rendelek jófogáson egy telefont és a jófogás futár hozza, akkor van lehetőségem arra, hogy kibontsam a csomagot mielőtt átveszem? Kötelessége a futárnak azt megengedni?

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 5., péntek 0:06

Közeleg a népszavazás, megint a Keletibe költözködik Röszke.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. augusztus 3., szerda 15:10

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Szóval az a helyzet, hogy sürgősen szükségem van 100 ezer forintra, a kérdésem az, hogy melyik bankból érdemes felvenni, ahol viszonylag korrekt a kamat és a törlesztőrészlet se veri az egeket?

(Igazából ez egy egyszeri eset lenne, mivel munkát váltottam és az "aranyos" volt főnököm nem fizeti ki a béremet mondván neki sincs)

Válaszokat előre is köszönöm.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 3., szerda 12:49

istimester írta:És ez elég rossz marketinglépés
Anno az oroszok által kiképzett és támogatott palesztinok picit túl nagy súlyt és befolyást képzeltek be maguknak és a kiképzést megköszönvén oroszokat raboltak el. Pénzt kértek értük, amit természetesen nem kaptak meg. Megtorláskért lefejeztek egy orosz konzult. Az oroszok megunták a sivatagi tárgyalási módszereket és az "Alpha" osztagot küldték el rendet tenni. Kiszabad-tották a túszokat, a derék palesztinokat lefejezték, a fejeket pedig elküldték a palesztin vezérnek, akinek vélhetőleg a túszejtős pénzszerzéshez is köze lehetett. Ezek után kétszer is meggondolták, hogy oroszakat raboljanak el. Annak tükrében, hogy mi zajlik Aleppó környékén, nem biztos, hogy pont most kellett volna az oroszok ellen fordulni. Ahogy a szakállas székely vicc mondja, a medve köztudottan nem játék.
Elég sok muszlim van oroszországban. Dagesztánban pénz is van. Szerintem fontosak nekik a potenciális támogatók. Pár bombával több hull a fejükre, nem számít. A bombázásokat úgyis a civil lakosság szívja meg leggyakrabban. Földi egységet pedig Putyin sem fog beküldeni a darálóba. Egyelőre.

Ráadásul az ISIS az nem is csak terrorszervezet, inkább egy agresszív eszmbe. A palesztinok földrajzilag bemérhetőek, kb egy helyen vannak, de az ISIS bárhol felütheti a fejét. Kínának és Indiának is majd meggyűlik velük a baja, ha megerősödnek Pakisztánban.
Merci Zizou!

istimester
rex madridistae

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 3., szerda 12:11

ericco írta:Az ISIS olyan, mint egy startup. Nyomatni kell a marketinget, hogy jöjjenek a támogatások és a befektetők.
Mondanak ezek mindent, magukra vállalnak akármit, csak jöjjön a pénz...
És ez elég rossz marketinglépés :mrgreen:
Anno az oroszok által kiképzett és támogatott palesztinok picit túl nagy súlyt és befolyást képzeltek be maguknak és a kiképzést megköszönvén oroszokat raboltak el. Pénzt kértek értük, amit természetesen nem kaptak meg. Megtorláskért lefejeztek egy orosz konzult. Az oroszok megunták a sivatagi tárgyalási módszereket és az "Alpha" osztagot küldték el rendet tenni. Kiszabad-tották a túszokat, a derék palesztinokat lefejezték, a fejeket pedig elküldték a palesztin vezérnek, akinek vélhetőleg a túszejtős pénzszerzéshez is köze lehetett. Ezek után kétszer is meggondolták, hogy oroszakat raboljanak el. Annak tükrében, hogy mi zajlik Aleppó környékén, nem biztos, hogy pont most kellett volna az oroszok ellen fordulni. Ahogy a szakállas székely vicc mondja, a medve köztudottan nem játék.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 16:15

Az ISIS olyan, mint egy startup. Nyomatni kell a marketinget, hogy jöjjenek a támogatások és a befektetők.
Mondanak ezek mindent, magukra vállalnak akármit, csak jöjjön a pénz...
Merci Zizou!

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 2., kedd 15:58

istimester írta: Szegény hülyék. Aláírták a halálos ítéletüket. Pedig elég lenne visszaolvasni, hogy jártak a derék palesztinok. :lol:
Hát ez se Hitlernek nem jött össze, se Napoleonnak, de majd a sivatagi patkányok megmutatják.. Rábaszásra felkészülni 3...2..1... :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

istimester
rex madridistae

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 2., kedd 15:36

Szegény hülyék. Aláírták a halálos ítéletüket. Pedig elég lenne visszaolvasni, hogy jártak a derék palesztinok. :lol:

Vissza: