Bajnokok Ligája
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Közületek valaki látott mostanában (akár idén) Benfica meccset? Mit gondoltok, lehet esélyük a Dortmund ellen?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Én is így gondolom. Nagyon kell a jó eredmény Madridban, mert ha 2-1-el átcsorgunk Nápolyba, ott tényleg pokol lesz.Kerlon írta:Szerintem bőven benne lehet egy olyan 4-1es vereség az olaszoknál, mint a Signal Idunában Mourinho alatt. Elég megnézni, ohgy az osasuna milyen egyszerűen lőtt nekünk gólt a hétvégén, a nápolyiak meg ebből élnek, de ott Insigne, Mertens és Callejón is folyamatosan kiugrásra készen áll. Lehet, hogy a végén simán megyünk tovább, de nagyon nem szabad őket lenézni.
Szerintem bőven benne lehet egy olyan 4-1es vereség az olaszoknál, mint a Signal Idunában Mourinho alatt. Elég megnézni, ohgy az osasuna milyen egyszerűen lőtt nekünk gólt a hétvégén, a nápolyiak meg ebből élnek, de ott Insigne, Mertens és Callejón is folyamatosan kiugrásra készen áll. Lehet, hogy a végén simán megyünk tovább, de nagyon nem szabad őket lenézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nembyontam mert nemtudok dönteni,de szerintem túl misztifikáljuk ( én is ) a Napolit és lebecsüljük a mieinket.
Úgy gondolom Zidane hozzá állásán fog múlni,hogy a párharc sima lesz vagy szoros.Ha hazai pályán annyi lesz a Cél,hogy ne kapjunk gólt akkor könnyen ráfázhatunk.Ha kimegyünk,hogy bedaráljuk őket akkor nagy baj nem lehet szerintem.
Szerintem nem a mi párharcunkvan lesz a meglepetés hanem a bayern arsenalon.
Úgy gondolom Zidane hozzá állásán fog múlni,hogy a párharc sima lesz vagy szoros.Ha hazai pályán annyi lesz a Cél,hogy ne kapjunk gólt akkor könnyen ráfázhatunk.Ha kimegyünk,hogy bedaráljuk őket akkor nagy baj nem lehet szerintem.
Szerintem nem a mi párharcunkvan lesz a meglepetés hanem a bayern arsenalon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Nem lesz egyszerű meccs szerintem sem. Nem is értettem a sok háborgót akik szerint a Real megint a legkönnyebbet kapta. A Nápoly igen kemény dió.Realista24 írta:Szorosra nyomtam. Most valahogy azt érzem, hogy Schalke, Wolfsburg, Dortmund mentalitású olasz csapattal fogunk találkozni. A Roma ellen nem voltak félelmeim, de most vannak.
Na de jó lesz mind a két meccset élőben nézni
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egy biztos...Callejon vág egy bombagólt a Bernabeuban és gondolom Raul Albiol is élete egyik legjobb meccsét fogja lehozni jó volt madridistához hűen...
Nagyon szoros lesz...remélem nem lesz nagy a mellény, mert akkor jönni fog a szokásos pofára esés...
Nagyon szoros lesz...remélem nem lesz nagy a mellény, mert akkor jönni fog a szokásos pofára esés...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Yazid írta:fifti fifti az odds. ha olyan impotens lesz a támadó hármasunk, mint mostanság akkor bőven jobbak lesznek.
én bevallom félek tőlük és nem fogok egyáltalán meglepődni ha kiesünk ellenük.
Bőven jobbak lesznek? Na ne már...... az a világ legnagyobb csodája lenne, ha bőven jobbak lennének. Ha esetleg tovább is mennek, akkor is egy marha nagy meglepetés az, nem hogy még bőven jobbak.....kb egy csapat sincsen aki nálunk bőven jobb lehet, még szar formánkban is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem meg könnyen megéghetünk, mint egy Dortmund ellen. Gyakorlatilag semmi veszítenivalójuk nincs. Én is szoros továbbra nyomtam.Tádám írta:Szerintem nekünk az lehet a jó, hogy ennyire készülnek, ennyire elhiszik, ennyire beleélik majd magukat. Túlpöröghetnek, Bernabéu, minden, bizonyítás. Támadnak, elfáradnak, vagy elvesztik kétszer a lasztit, aztán két kontrából gyorsan 2-0, szerintem ez is benne van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem nekünk az lehet a jó, hogy ennyire készülnek, ennyire elhiszik, ennyire beleélik majd magukat. Túlpöröghetnek, Bernabéu, minden, bizonyítás. Támadnak, elfáradnak, vagy elvesztik kétszer a lasztit, aztán két kontrából gyorsan 2-0, szerintem ez is benne van.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En is a szorosra nyomtam, nagyon készülnek a meccsre az olaszok es teljesen elhiszik, hogy tovább juthatnak, nagy veszélyt jelentenek. Ugyanakkor tovább kell mennünk, mert erősebbek vagyunk állítólag, ha keményen de ki fogjuk harcolni a továbbjutást!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szorosra nyomtam. Most valahogy azt érzem, hogy Schalke, Wolfsburg, Dortmund mentalitású olasz csapattal fogunk találkozni. A Roma ellen nem voltak félelmeim, de most vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Sima továbbjutásra szavaztam. Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen kerettel nekünk itt legyen a megállj a BL-ben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azé nehogy már kiessünk, szerintem sérültek ide- sérültek oda, hoznunk kell a továbbjutást ha még nehezen is, ha nem hozzuk akkor komoly gondok vannak...Yazid írta:fifti fifti az odds. ha olyan impotens lesz a támadó hármasunk, mint mostanság akkor bőven jobbak lesznek.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Yazid írta:fifti fifti az odds. ha olyan impotens lesz a támadó hármasunk, mint mostanság akkor bőven jobbak lesznek.
50-50??
Bőven a Real Madridot tartják esélyesebbnek az odavágón, a továbbjutás meg 1.20. Az nem 50-50.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Raúl Albiol zsebre vág mindenkit
K
K
fifti fifti az odds. ha olyan impotens lesz a támadó hármasunk, mint mostanság akkor bőven jobbak lesznek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igaz,ők is okozhatnak gondot.Ja meg Callejónnak nem teret adni Marcelo mögött vagy Insignet befelé cselezgetni.
Sztm azt Sarri nem fogja engedélyezni. Még otthon sem.Vagy mondhatnám a két szélsővédőjük visszaszorítását is, mert remekül lépnek fel.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ja meg Callejónnak nem teret adni Marcelo mögött vagy Insignet befelé cselezgetni. Vagy mondhatnám a két szélsővédőjük visszaszorítását is, mert remekül lépnek fel. Azon sem lennék meglepve, ha náluk lenne többet a labda még a Bernabeuban is. Ott mozog mindenki fel-le, nagyon egybe vannak és remekül kontráznak, remekül váltanak védekezésből támadásba. Mertensből meg gólszaró lett.morientes írta:Hamsikot kell kikapcsolni középen, az lehet a kulcs. Meg a belga srácot hogy ne fickándozzon. Stabil védelem stabil kpval nápolyban, fegyelmezetten. Akkor jók lehetünk. Fegyelemre helyezném a lényeget.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hamsikot kell kikapcsolni középen, az lehet a kulcs. Meg a belga srácot hogy ne fickándozzon. Stabil védelem stabil kpval nápolyban, fegyelmezetten. Akkor jók lehetünk. Fegyelemre helyezném a lényeget.
LEGIO PATRIA NOSTRA