Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
PEEtör

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 11., vasárnap 21:01

BL kapta a prioritást. Ezt kimondani egy ekkora klubnál vicc.
Ez nem vicc, ez egyszerűen...okádnom kell.

Ha lenne rá mód, a csapat felének megvágnám a fizetését most rögtön. Nem bírnak kétfronton teljesíteni?????? Egy Real Madridnál???????

Brutális szégyen és otromba tréfa.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 8., csütörtök 14:59

madridronie írta:
pontosan. benzema építette, és nem volt se céronaldo, se bale.
Ebben a helyzetben most jobban örültem volna, ha építkezés helyett inkább maga lő és ő támadja ellenállhatatlanul a kaput, mintsem, hogy a totál flop és falábú Moratat tömte volna végig labdával. :roll:
pepét tanítsd meg irányító kp-snak, vagy céronaldot szélsővédőnek.
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 8., csütörtök 14:55

40' Morata lőtt laposan, 26 méterről, egy méterrel mellé.
48' di María lépett meg, majd ugratta ki a balján érkező Moratát, aki szokásához híven nem tudta lekezelni, és egy védő szögletre tudott tisztázni.
53' Isco passzolt Moratához, aki az átvétel után 22 méterről lőtt, ám Jaime könnyedén mellre fogta.
68' Morata Isco labdájával tört a kapu felé, egy védővel a nyakán. 13 méterről lőtt laposan, Jaime azonban magabiztosan védte a nem túl erős lövést.

Túl sokat nem tévedtem... Ami érdekes, hogy a 30 percig kellet várni, hogy helyzetbe kerüljön egyáltalán...
madridronie írta:Ebben a helyzetben most jobban örültem volna, ha építkezés helyett inkább maga lő és ő támadja ellenállhatatlanul a kaput, mintsem, hogy a totál flop és falábú Moratat tömte volna végig labdával. :roll:
Gondolom megszokta, hogy ez a feladata... Amúgy szembetűnő, hogy 1 db helyzete volt elvileg. :kivagyhe:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 14:50

Ebben a helyzetben most jobban örültem volna, ha építkezés helyett inkább maga lő és ő támadja ellenállhatatlanul a kaput, mintsem, hogy a totál flop és falábú Moratat tömte volna végig labdával. :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 8., csütörtök 14:41

Géci írta:Én nem láttam tegnap a meccset, mert melóztam, de amikor volt egy vagy 2 perc szusszanásom ránéztem az élő közvetítésre, és mást se olvastam csak, hogy Morata lő, de gyenge vagy Morata lő de a kapus mellel levette, de ebből biztos volt 4-5. Ez nem azt jelenti szerintem, hogy nem volt támadás építés. Pontosabban a kp próbálta felépíteni a támadást, csak támadó nem volt a pályán aki befejezze azt...
Kép
Kép
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 8., csütörtök 14:36

Én nem láttam tegnap a meccset, mert melóztam, de amikor volt egy vagy 2 perc szusszanásom ránéztem az élő közvetítésre, és mást se olvastam csak, hogy Morata lő, de gyenge vagy Morata lő de a kapus mellel levette, de ebből biztos volt 4-5. Ez nem azt jelenti szerintem, hogy nem volt támadás építés. Pontosabban a kp próbálta felépíteni a támadást, csak támadó nem volt a pályán aki befejezze azt...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 14:08

Mégis milyen játék legyen amikor elől Benzema is kb zsigerből vágja már, hogy hol indul CR vagy Bale, de ez mind a 3 játékosra érthető. Most meg nem volt CR, se Bale.
Mondjuk, ahogy CS0ki is mondta picit több tudatosság, begyakorolt figurák és csapatjáték, kevesebb felesleges, könnyelmű és önző mozdulat nem lenne rossz a felállt és betömörülő védelmek ellen --> mert ami most van az még mindig az egyéni villanásokra és nem a kreatív, csiki-csuki passz illetve összjátékra épít! Aztán ha az egyéniségek nincsenek, vagy épp sz@r napjuk van, akkor meg vagyunk lőve és nincs az az isten (max. Tarzan), hogy mi gólt lőjünk (lsd. tegnap és még nagyon sokszor máskor) még egy Valladolid ellen sem ...

RealMadrid

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 8., csütörtök 13:57

Mégis milyen játék legyen amikor elől Benzema is kb zsigerből vágja már, hogy hol indul CR vagy Bale, de ez mind a 3 játékosra érthető. Most meg nem volt CR, se Bale. DM azon a poszton játszott ahol tavaly sírva könyörögtünk, hogy adják el a csába mert hasztalan. Meg volt egy veretes Morata elől aki (... :roll: ). Mégis milyen támadójátékot vártatok egy Morata, DM párostól elől? Csoda, hogy Benya nem bőgte el magát a pályán. :x

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 13:41

Egyébként pont az ilyenekről beszélt Matt, akár a Bayern elleni meccs után is...Felállt védelem ellen nincs nagyon játékunk, illetve az erőre valamint az egyéni képességekre épít. Tegnap nem volt se CR, se Bale, és hiba kiemelkedő játékosok vannak amúgy a keretben, egyénileg nem tudják mindig megoldani, ha komolyabb az ellenfél védekezése. Kicsit túl lazának tűnik a játék szervezése, szép dolog ez a szabad mozgás, nem begyakorolt figurákra építés, de igencsak jól jönnék begyakorolt, sabl,on támadásépítések hasonló helyzetben. Mert nem igazán látszik, hogy hemzsegnénk az ilyenekből, sok tudatosság nem süt a támadásainkból.
Kb. erre gondoltam tegnap amikor azt mondtam, hogy a szezonnyitóra most már Carlonak is világos tervvel, csapatképpel, elképzeléssekkel és játékkal kell előrukkolnia, hogy ennek megfelelően a srácok is az elejétől kezdve komfortzónában, nyugodtan, semmitől sem zavartatva koncentrálhassanak az előttük álló szezonra! Ez volt az ismerkedés, kísérletezgetés éve (ami egyébként érezhetően még jelenleg is tart 2 héttel a szezonzáró előtt :coffee: ) --> jövőre azonban szintet kell lépjen a társaság; a játékosok és az edző egyaránt --> a védelmet, szerkezetet nagyjából felépítette; de a támadások, csapatmozgás és játék terén bőven van még mit fejlődnie a brigádunknak!

RealMadrid

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. május 8., csütörtök 11:49

Amit olyan régóta szajkózok, a bloggerek is látják. Ilyen vékony paddal nem megy:

'Bebizonyosodott, hogy a Real Madrid kerete abszolút nem erősebb támadásban, mint az ilyen szempontból lesajnált Atlético Madridé. Rendben, Ronaldo pótolhatatlan és Bale is fontos láncszem, bár azért őt Mariska nem rosszul helyettesítette. De hogy Morata legyen az egyetlen támadó felfogású cserénk hetek, hónapok óta az speciel nem az ő hibája, hanem Perezéké. Mert mi lett volna akkor, ha Jesé még annyit sem tud játszani mint amennyit játszott idén? Vagy nem ilyen szinten? Óriási hiba volt ez, amit legtöbbünk már azért látott előre, csak sokáig nem volt okunk elégedetlenkedni. Ronaldo sem gép, fiatalabb nem lesz már, egyre többször fog ilyen 2-3 hetes sérülést beszedni, ezzel a meccsszámmal és rúgás/meccs aránnyal törvényszerű.

A szomorú az, hogy tényleg simán triplázhattunk volna idén. Adott volt egy magához képest borzalmasan gyenge és színvonaltalan Barcelona, egy meglepetéscsapat Atlético (akik a Levante elleni vereséggel akár el is balfaszkodhatták volna a bajnoki címet, ahogy vártuk), az utóbbi pár évben nem volt ilyen jó esély arra, hogy a Cibelesen bajnokságot ünnepeljünk. A kupa már zsebben és a BL-döntőben is ott vagyunk. Ancelotti és a csapat történelmi lehetőséget szalasztott el. Ettől függetlenül ha meglesz a tizedik ez mindenképpen egy sikeres év, ma is azt mondom, hogy a BL fontosabb, mint a bajnokság, de egy ziccert hibázott el a csapat és a szomorúság uralkodik jelenleg. Nem mellesleg BL győzelem ide, Kupa győzelem oda, kiviláglottak a szerkezet és játékosállománybeli hiányosságok, amiket nem szabad besöpörni a szőnyeg alá. Az megvan, ha a Barca megveri Simeone gárdáját az utolsó fordulóban akkor bajnokok? Pintóval a kapuban fél idényen át, Újpest szintű védelemmel, távozni vágyó sztárokkal…" - a korona mögött..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 10:41

Kivancsisagbol megneztem hogy ki hany percet ebben a szezonban:

(Casillas es Lopez osszesen 5374 percet jatszottak. mivel egyszerre ritkan voltak a palyan :mrgreen: es kapus nelkul se jatszottunk :mrgreen: , ezert ennyi a lehetseges max )

Casillas+Lopez - 5374 min - 100 %
Pepe - 4430 min - 83 %
Ramos - 4236 min - 79 %
Ronaldo - 4085 min - 76 %
Benzema - 4027 min - 75 %
Modric - 3985 min - 75 %
DM - 3675 min - 69 %
Lopez - 3383 min - 63 %
Carvajal - 3369 min - 63 %
Bale - 3254 min - 61 %
Xabi - 3194 min - 60 %
Isco - 3047 min - 57 %
Marcelo - 2894 min - 54 %
Illarra - 2495 min - 47 %
Arbeloa - 2354 min - 44 %
Casillas - 1991 min - 37 %
Coentrao - 1469 min - 27 %
Varane - 1462 min - 27 %
Nacho - 1350 min - 25 %
Khedira - 1254 min - 23 %
Jese - 1245 min - 23 %
Morata - 933 min - 17 %
Casemiro - 664 min - 12 %

Kb az amire gondoltam elozetesen is, az elso 5-os szepen ki lett facsarva ev vegere. Ja igen, a cserecsatarunk kemeny 17 szazalekkal.. Mondjuk szivesen megneznem ezt a statisztikat csak a 2014-es naptari evre is.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 8., csütörtök 10:33

Eléggé csalódott vagyok. Nincs világvége hangulatom, mint itt egyeseknek, nem látom olyan vészesnek a dolgokat. Nem lettünk gyengébb csapat emiatt, csak most nem úgy jött ki a lépés. Sokan, a csapat nagy része kritikán aluli volt. Tegnap szidtam Carlot is, részben még tartom, de más lehetősége nem volt. Előre nem tudott hozni senkit, így maradt a kp erősítése, ezt meg is tette, de ennyire nyíltan nem kellett volna ráülni az 1-0ra.. Nem ez az első eset, hogy megbosszulja ez önmagát. És bőven benne volt a meccsben a hazai gól. Nagy hiba volt ez tőle.
Bosszant is, meg örülök is. Nehezen bírnám elviselni, hogy a bajnokságban mind a két rivális előttünk végez. Így muszáj az Atleticonak drukkolnom az utolsó fordulóban, akkor megelőzhetjük a Barcelonát. Nem érdemelnek ők serleget. Másrészt jónak tartom, hogy rá lehet készülni már most a bl döntőre. Nem kell széthajtani az utolsó két fordulóban a csapatot. Pihenhetnek a kulcsemberek, felépülhetnek a kisebb sérüléssel bajlódók. A döntőt meg kell nyerni, nincs mese!

Egyébként a sérültekkel mi van? Ronaldot olvastam, ő összeszedi magát a döntőre. De Bale, DM, és Pepe?

Amúgy alapjaiban nem rossz a helyzetünk, ami a jövőt illeti. A kezdő 11 viszonylag stabil. Kp-ra kell egy ember. Ez mindenképp. Ezen felül Benzema, Balhátvéd, és a kapus kérdést kell rendezni. Viszont a keretünk nem elég mély. Véleményem szerint idén leginkább azért nem jött össze a bajnokság, mert nem lehetett a padra támaszkodni. Előre nincs cserénk, kpra nincs cserénk. Hátvédsor okés, bár Varane kiesésével az is húzós. Egyedüli megbízható ember, akit bármikor bátran be lehet dobni a meccsbe, az Isco. Itt kell a fentieken túl még egy szintet lépnünk. Benzema ha megy, ha marad, kell mögé/mellé ember Morata helyett. Mehet isten hírével, opcióval, anélkül, már az sem érdekel. Egy valamire jó volt ez a szezon.. Az árát minimum megduplázta, persze nem a teljesítményével. Így lenne előre egy Bale, CR, Benz, Isco, idővel Jesé, újember. DM-et ebben a harmadban el kell felejteni. Ez így nem néz ki rosszul. Kp... Nagy takarítás kell. Illarra, Khedira, Casemiró szevasz (utóbbit én kizárólag opcióval). Kell valaki Modric és DM mellé, jövőre Xabival csereként számolnék (időnként persze kezdőként is), de ide még legalább 1, ha nem 2 ember kell, aki bármikor be tud szállni, gond nélkül, nem úgy mint Illarra, hogy háromszor is meggondolnám, hogy kívánom-e, hogy jöjjön. Nagyon melléfogtunk vele. És ha kell még Isco is tud itt játszani. A hátvédsor rendben van. Ott csak távozás esetén (Marcelo és Coentrao sorsa. A brazilt kétlem, hogy eladnánk, de a kezdőből könnyen kikerülhet, ha így folytatja.) kellene érkező. Szóval 1 ember kellene csak kezdőbe, és főleg a padsort kell megerősíteni. Neveket azért nem írtam, mert nem sok meccset tudok nézni a Real meccseken kívül, így annyira nem ismerem a lehetőségeket.

Lényeg, hogy közel sem annyira siralmas a helyzet, mint itt sokan írkodják.
csabi87 írta:Annyi az egész,hogy a maradék két meccsen megkell találni Alonso helyettesét.
A sérülteket össze kell rakni a jövőhét végére,hogy az Espanol ellen úgymondd letudja próbálni a csapat a taktikát meg a játékot és a maradék 6 napban finomítani majd rajta,ahol hibát láttak Ancelottiék.
A BL döntőre meg kimenni úgy,hogy mindent kiadni magukból.
Valahogy így.
R.M.C.F írta:
Felállt védelem ellen nincs nagyon játékunk,
CR és Bale bevert volna egyet kettőt aztán Matt visszaült volna a székébe.
Ez lehetséges, velük azért más lett volna ez a meccs is, de az tény, hogy észrevehetően gyengébb a játékunk védekező csapatok ellen, mint támadók ellen. Ezen még sokat kell csiszolni, az alapanyag meg van hozzá.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 8., csütörtök 10:24

Az a legkeményebb hogy sokan szidják Ancelottit hogy minek hozta be Marcelot meg a többieket.
Hát basszus mégis kit kellett volna behoznia? :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 8., csütörtök 10:14

Lassan nem tudunk kiállni 11 emberrel :lol: Jó mindegy... nem érdekel. Most már mindegy a bajnokságnak, úgyhogy azt felejtsék el Carlóék. Kb 1% esélyünk maradt. Lehet passzolgatni, ha lehetőség adódik, akkor be kell vágni, de semmi erőlködés.

24-én legyen mindenki jól és nyerjük meg azt a meccset. Csak ez számít.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 8., csütörtök 10:12

Annyi az egész,hogy a maradék két meccsen megkell találni Alonso helyettesét.
A sérülteket össze kell rakni a jövőhét végére,hogy az Espanol ellen úgymondd letudja próbálni a csapat a taktikát meg a játékot és a maradék 6 napban finomítani majd rajta,ahol hibát láttak Ancelottiék.
A BL döntőre meg kimenni úgy,hogy mindent kiadni magukból.
Egy idiótaság volt a Valencia után még rámenni a bajnokságra is.Elkellett volna dobni. :roll: Bár ez tudom,hogy furcsán hangzik,de látták hogy ki milyen állapotban van,és szerintem túl lett feszítve az a bizonyos húr.
Így meg lehet nem lesz Pepe,Di Maria,C.Ronaldo a döntőben.

A sérülések idén,kegyetlenül kicsesztek a csapattal...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 8., csütörtök 10:03

Felállt védelem ellen nincs nagyon játékunk,
CR és Bale bevert volna egyet kettőt aztán Matt visszaült volna a székébe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 9:58

Ne alapozzunk már mindent a szerencsére madridronnie. Az elmúlt napokban semmi mást nem látni tőled... Oké, aláírom, hogy a Barcának az elmúlt pár meccsen kijött a lépés ilyen téren, de pl elég megnézni a Sevilla, Valencia és a tegnap esti meccsünket, hogy rájöjjünk milyen gyengék tudunk lenni, ha nincs meg a vezér a csapatban vagy senki sincs formában. Fölénybe voltunk mind a 3 meccsen, de semmire se mentünk vele, arról nem is beszélve, hogy a keret teljesen elfogyott, tegnap Morata-Ronaldo csere után már támadónk se volt. Ancelotti nyakába is lehet varrni a dolgot, mert Benzema és Isco lecserélésével egyértelművé tette, hogy jó a 0-1, de mi mást tudott volna csinálni, amikor elöl mindenki egy nagy nulla volt? Kicsit leült a csapat reméljük, hogy a BL döntőre összekapja őket és felépül mindenki.
Koránt sem alapozok rá mindent, de kétségkívül ez is egy befolyásoló tényező ilyen szinten a bajnokságban (lsd. pl. a Pool és Gerrard elcsúszása), ami megvolt 2012-ben, nevezetesen, hogy amikor igazán kellett minden befelé pattant és a szoros meccseket egytől-egyig behúztuk, bírói döntések is inkább nekünk kedveztek vagy emlékezzünk csak az akkori utolsó előtti meccsünkre, amivel a sírból hoztuk vissza a 100 pontos álomhatárt, aztán a húzóembereink egész évben bevethetők voltak stb.. Hozzáteszem, itt sopánkodsz, hogy nem volt vezér a csapatban, meg elfogyott a keret, nem volt kit behozni --> és miért nem volt, ja hogy aki igazán hozzá tudott volna és tett is év közben mind a maródik listáját bővíti, ami meg megint csak visszavezethető a fentiekre, lsd. Jesé! És azt továbbra is állítom, tartom főleg a Barca példáját látva (akik tavaly után minimum másodjára vannak ezek miatt ott ahol), hogy még ilyen koncentrációs kihagyások mellett is simán hozhattuk volna a bajnokságot, ha nagyobb mákunk van és la. a sérülések elkerülik a csapatot, mert ez így a hármas terheléssel együtt már sok volt!

Az egy más kés kérdés és ez a fenti hsz.-emből kimaradt, hogy a felsoroltakon és kívánatos változtatásokon túl bizonyos emberektől valóban picit nagyobb odaadásra és profizmusra lesz szükségünk a jövőben!
pl elég megnézni a Sevilla, Valencia és a tegnap esti meccsünket
A másik 2 riválisnak hány ilyen meccse volt idén te jó ég? A különbség csupán annyi, hogy míg mi a bajnokság megnyerésében adandó ziccereinket (la. 5 alkalom) egytől-egyig elbuktuk, addig az AtMa és a Barca így vagy úgy de nem!

RealMadrid

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 8., csütörtök 9:42

Egyébként pont az ilyenekről beszélt Matt, akár a Bayern elleni meccs után is...Felállt védelem ellen nincs nagyon játékunk, illetve az erőre valamint az egyéni képességekre épít. Tegnap nem volt se CR, se Bale, és hiba kiemelkedő játékosok vannak amúgy a keretben, egyénileg nem tudják mindig megoldani, ha komolyabb az ellenfél védekezése. Kicsit túl lazának tűnik a játék szervezése, szép dolog ez a szabad mozgás, nem begyakorolt figurákra építés, de igencsak jól jönnék begyakorolt, sabl,on támadásépítések hasonló helyzetben. Mert nem igazán látszik, hogy hemzsegnénk az ilyenekből, sok tudatosság nem süt a támadásainkból.

A focisták tök fáradtak, mindenki a BL körül pörög már fejben vagy nem tudom, de nem tűntek élesnek. Benzema teljesen világtalan lett, kapura abszolút veszélytelen, mezőnyben sem tet most sokat hozzá, ahogy írtam, BL-győzelem esetén bőven érdemes meghallgatni az ajánlatokat érte, meg persze ha nem nyerünk, akkor is...Már ha Suarezről meg tudunk egyezni (esetleg már, top csatárral). Morata komolytalan, hagyjuk is, én azért még mindig csak visszavásárlási opcióval adnám el. De mindenképpen más csapatban kell játszania jövőre. DM-et mi a tökömnek kell állandóan visszatenni jobb oldalra?? Kon krétan két embert vesztünk vele...Leglább emlékeztet, hogy miért akartam mindig csapaton kívül látni. Beszarás milyen agyatlan lesz, ha szélső támadót kell játszania, közelében nincs annak, amit az új posztján tud nyújtani.
Isco amúgy tetszett, ő sem volt parádés, de hozta magát, ahogy Modric is. A védelemmel sem vot sok baj, egyszereűen a fociban benne van az, hogy kapsz 1 gólt a semmiből, pontrúgásból, élete lövéséből, stb. Ez ellen könnyű védekezni, lőni kell három gólt és kész. Ezt az elöllévők cseszték el, lett volna bőven lehetőség továbi gólokat lőni, de értelmes helyzetet se nagyon tudtak kialakítani, pedig nem egyszer lehetett emberelőnybe vinni a védelmükre a labdát.

Nincs sok dolgunk, meg kell nyerni a BL-t!!

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 8., csütörtök 9:37

Én továbbra is azt mondom, hogy a keret nagy részéből hiányzik az igazi győztes mentalitás, most a Bayern elleni két meccset meg a kupadöntőt hagyjuk...CR, Ramos, Pepe és Carvajal akiken látom igazán, hogy megdöglenének a pályán, a többiek meg elvannak egy BL döntővel, meg egy kupával...a keret nagy része zsoldos, akik a meccs után felveszik a köteg pénzt, utána meg mehet a facebook pózerkedés, meg postolás...ezért sem lesz ez a csapat soha korszakos, max. egy-két kupa leesik majd, de tartós sikerekre nem számíthatunk, mert alkalmatlan rá a keret...a piszkot ki kell takarítani a csapatból és nyugodtan el kellene kezdeni építkezni....erre viszont csak akkor látok reális esélyt, ha idén megnyerjük a BL-t...ellenkező esetben itt újra el fog szabadulni a pokol és kezdődik a régi lemez előröl, arról nem is beszélve, hogy a média ízekre fogja szedni a csapatot, meg Ancelottit....

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 8., csütörtök 8:50

Majd jövőre. :-*
A BL meccs ugye még befolyásolja, de ha esetlegesen azt is buknánk, akkor a XX. század legjobb csapata szlogent, nyugodtan cserélhetik az idézett részre.

Vissza: