Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Barca director Gratacós: "Without Neymar, Pique & Iniesta... Messi wouldn't have been so good."
Ki is rúgták elvileg
Ki is rúgták elvileg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Semmit nem érő statsztika. Egy fb user pont írta, hogy olyan lenne, mintha dani alves lenne Zizouhoz hasonlítva gólpasszok terén. Több van a brazilnak, mégis más kávéház a kettő.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Career goals:
Sergio Ramos: 77
Andres Iniesta: 72
Sergio Ramos: 77
Andres Iniesta: 72
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Az a baj hogy ők, bocsánat a legtöbbjük mindent a Pep korszakhoz viszonyítanak szóval aki nem úgy focizik mint ők és úgy nyernek meccseket akkor az szar fos mákos
Aki meg ahogy idéztél értelmesebb az meg képes elismerni más sikerét. Névről szerintem tudom ki is írta. Nem szoktam hozzá szólni ott semmihez, de olvasom rendszeresen mert hát kíváncsi vagyok az ellentábor véleményeire.
Amúgy elaludtam mert korán kelek mostanában és jó volt erre az eredményre ébredni
Aki meg ahogy idéztél értelmesebb az meg képes elismerni más sikerét. Névről szerintem tudom ki is írta. Nem szoktam hozzá szólni ott semmihez, de olvasom rendszeresen mert hát kíváncsi vagyok az ellentábor véleményeire.
Amúgy elaludtam mert korán kelek mostanában és jó volt erre az eredményre ébredni
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy Barcelona drukker velemenye:
"40 meccset zsinórban nem lehet mákok nélkül, ez ma is látszott.
De 40 meccset nem lehet csak mákokkal, és ez is látszott. Grat!"
Ennyi
44-es szeriat mar csucs lenne, ami azt jelenti,hogy otthon allitanank be a Juve rekordjat, es a Vigo ellen lehetne megdonteni. Oriasi lenne!
Megerdemelne a csapat, de az is igaz, hogy ez a szeria lofaxt se fog erni, ha majusban nem nyerunk kupakat. Nyomni kell, minden meccsen ilyen hozzaallassal es kuzdessel, koncentralassal, es akkor nem lesz problema.
"40 meccset zsinórban nem lehet mákok nélkül, ez ma is látszott.
De 40 meccset nem lehet csak mákokkal, és ez is látszott. Grat!"
Ennyi
44-es szeriat mar csucs lenne, ami azt jelenti,hogy otthon allitanank be a Juve rekordjat, es a Vigo ellen lehetne megdonteni. Oriasi lenne!
Megerdemelne a csapat, de az is igaz, hogy ez a szeria lofaxt se fog erni, ha majusban nem nyerunk kupakat. Nyomni kell, minden meccsen ilyen hozzaallassal es kuzdessel, koncentralassal, es akkor nem lesz problema.
- Süti
Malaga itthon, Socik itthon, Vigo idegenben, Osasuna idegenben, Valencia idegenben, Nápoly itthon, Espanyol itthon, Villarreal idegenben, Las Palmas itthon, Eibar idegenben.Ónó írta: Gratula a 40 meccshez. Egyébként ha a sevilla meglesz kik következnek? van esély egy 50es sorozatra?
Meg közte valamikor kupa következő köre (?).
Nehéz meccsek is vannak köztük. (pl. a vigoi kirándulás, vagy a BL, és a tengeralattjáró) De eddig is szépet mentünk, ha több lesz, jó, ha nem, és becsúszik egy vereség, akkor se lesz vége a világnak, nagy sorozatot megyünk így is.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Én bevallom kb életemben másodszor néztem át hozzátok. Kb először 2 éve.palesz77 írta:Az szerintem a múlthetinek szólt, nem a mainak.Kercsó írta:Folytatják a bírózást.
A barszások szerint kamu tizenegyes volt
Nem szeretném minősíteni, mert lehet csak most van ilyen "hangulat", vagy "minőség".... de pusztulat ami ott megy. Egy fél fokkal jobb mint a régi nso-s csúcskorszak. Elképesztő.
Ezek után meg is értem már hogy az értelmesebb barcások miért írnak ide is. Azt hiszem egy 2-3 évre megint elég volt átnéznem.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az szerintem a múlthetinek szólt, nem a mainak.Kercsó írta:Folytatják a bírózást.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
dzsi91 írta:Mert rendkívül szórakoztató, legalábbis számomra.Egy tál leves mellet szivesen olvasom ahogy 98as születésű magyarul beszélő katalánok oktatják egymást franco tábornokról, az új világrendről és a kemitrélről amit perez a magánheliktopteréről szór minden pályára ahol játszunk,hogy Zizu finom mákos bejglit falatozzon a megnyert trófeákból.___Samy___ írta:Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
Nekünk meg kussba kell maradni, mert még semmit nem nyertünk.
Szerintem az az Úriember egy troll... senki sem lehet ennyire ... hogy is fogalmazzak... alulképzett.
Szerintem Ő egy innen kidobott madridista aki próbálja "emelni" a színvonalat. Csak az a szomorú, hogy társakra is talál benne.
Gyerekek, ha holnap megkapjuk az alcorcont, odaát minimum országos lázadást fognak szítani még az este folyamán. Azt már tuti nem bírná el az idegrendszeruk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert rendkívül szórakoztató, legalábbis számomra.Egy tál leves mellet szivesen olvasom ahogy 98as születésű magyarul beszélő katalánok oktatják egymást franco tábornokról, az új világrendről és a kemitrélről amit perez a magánheliktopteréről szór minden pályára ahol játszunk,hogy Zizu finom mákos bejglit falatozzon a megnyert trófeákból.___Samy___ írta:Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1___Samy___ írta:Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
Lófaszt nem nyertunk még. Január van. EDDIG jó úton vagyunk de még mindig van hova fejlődni stb.
Szépen csendben tenni kell a dolgunk.
A riválisokkal meg nemkell foglalkozni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nem kell foglalkozni senkivel. Én néha átnézek, sokszor agyaltam, hogy értelmes stílusban beszállok, de nincs értelme.
Ami pedig a Realt illeti, ez egy IGAZI csapat. Itt B csapattal a legjobbak nélkül is megy a zsuga, ez persze bántja a többi csapat szurkolóit. Megértem.
És a büntető jogos volt. Ez mindenképpen...
Gratula a 40 meccshez. Egyébként ha a sevilla meglesz kik következnek? van esély egy 50es sorozatra?
Ami pedig a Realt illeti, ez egy IGAZI csapat. Itt B csapattal a legjobbak nélkül is megy a zsuga, ez persze bántja a többi csapat szurkolóit. Megértem.
És a büntető jogos volt. Ez mindenképpen...
Gratula a 40 meccshez. Egyébként ha a sevilla meglesz kik következnek? van esély egy 50es sorozatra?
- ___Samy___
Most komolyan, minek olvassátok őket? Úgyse fogják semmire sem azt mondani, hogy megérdemeltük.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én a kamu triplázás és kamu címvédés bevezetését várom már tőlük. Eddig a gólpont viszi a prímet de az már lejárt lemez.Kercsó írta:Folytatják a bírózást.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Folytatják a bírózást.
#whatisyourexcuse
- dzsi91
Hàt abban sok köszönet nem lesz pep mesternek, Zizu megkínálja egy jó kis Carlo féle catenaccioval azt csókolom.MorataMartin írta:Innentől nem habfehér Guardiola Zizou, hanem gránvöröskék Zidane Pep:D De várom már az első meccsüket edzőként egymás ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Innentől nem habfehér Guardiola Zizou, hanem gránvöröskék Zidane Pep:D De várom már az első meccsüket edzőként egymás ellen.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Bale hany meccs alatt szerezte ezt,ill karim?Realista24 írta:Games: BBC 199-151 MSN
Goals: BBC 330-302 MSN
CR 180
Leo 125
Suarez 100
Karim 85
Neymar 77
Bale 65
BBC 60% of RMCF
MSN 71% of FCB
Gondolom hogy Ronaldo valami eszmeletlen stattal rendelkezik,de erdekelne a masik ketto.
Szerk.
Suarez 120meccs 100 gol?! Azert ez sem gyenge.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem lesz Clasico, az Alcorcon jon