Nem is neked szólt, csak egy megállapítás volt reflektálva az elhangzottakra.___Samy___ írta:Nem is mondtam, hogy nem ott tartunk ahol kellene, de az, hogy uraljuk Európát, az egyszerűen hulyeseg.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Nem is mondtam, hogy nem ott tartunk ahol kellene, de az, hogy uraljuk Európát, az egyszerűen hulyeseg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont ott tartunk ahol kell. Ez a szezon vízválasztó része, sérülések, formahanyatlás, fizikális és mentális visszaesés terén.
Ha ezt átvészeljük, tényleg van realitása a triplázásnak.
Zidane azért kemény lenne, első címvédő BL-ben, első triplázó a Real történelmében. Na de vissza a földre, még van 4,5 hónap.
Ha ezt átvészeljük, tényleg van realitása a triplázásnak.
Zidane azért kemény lenne, első címvédő BL-ben, első triplázó a Real történelmében. Na de vissza a földre, még van 4,5 hónap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Azért ezt nem mondanám. Európát max úgy uraljuk, hogy nem kaptunk még ki, de a játékkal biztos nem. Ráadásul nem minden meccset élmény nézni. Emlékszek én olyan meccsre, amivel vallatni lehetett volna.Pillanatnyilag uraljuk Europat, sot... elmeny nezni minden Real meccset.
Vegyük le a szemüveget. Fejlődünk, de ettől nekem még több kell. Azt akarom, hogy kíméletlenül zárjuk le a meccseket és dominaljunk. Persze ez még odébb van, de minden adott.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha lenne agrajz, ráadásul El Clasicoval, kb. minden erről szólna. Mindig mentek a hülyeség utan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
"Talán jobb ez az MSN trió, mint a BBC"
Dehogy jobb. Messi kiemelkedik kb ennyi.
Dehogy jobb. Messi kiemelkedik kb ennyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Zidane probalja felkesziteni a csapatot arra, hogy lassan megszakad a szeriank es jonni fog a vereseg, ezzel (is) probalja csokkenteni a nyomast, illetve ha tenyleg megtortenik (megfog, ez teny), akkor a jatekosok onbizalma kevesbe csorbuljon. Jol csinalja.
Viszont! Igenis fontos ez a szeria, mert minel tovabb tart, annal nagyobb a valoszinusege, hogy messzire jutunk a kupakban, es a bajnoksagban is tartani tudjuk az elonyunket. Ezzel nem mondtam ujat mi?
A Barcanal van 12 ember, akik kezdo szintet kepviselnek (LE nyomatja is oket), ha valaki kidol, mar gondban vannak. Gomes egyelore nulla, Rakitic arnyeka onmaganak, Turan 15 szintet esett az Atleticos formajahoz kepest, a ket kapusuk egyuttveve is rosszabb mint Valdes... sorolhatnam.
Iniesta es Messi. Rajtuk mulik csak az egesz.
Ma is szenvedtek, hetvegen is, elotte is, az osz sem volt meggyozo, ettol fuggetlenul veszelyesek, barkit meg tudnak verni, de kozben barki elkaphatja oket, foleg ha az ellenfel nem szar be toluk.
Viszont! Igenis fontos ez a szeria, mert minel tovabb tart, annal nagyobb a valoszinusege, hogy messzire jutunk a kupakban, es a bajnoksagban is tartani tudjuk az elonyunket. Ezzel nem mondtam ujat mi?
A Barcanal van 12 ember, akik kezdo szintet kepviselnek (LE nyomatja is oket), ha valaki kidol, mar gondban vannak. Gomes egyelore nulla, Rakitic arnyeka onmaganak, Turan 15 szintet esett az Atleticos formajahoz kepest, a ket kapusuk egyuttveve is rosszabb mint Valdes... sorolhatnam.
Iniesta es Messi. Rajtuk mulik csak az egesz.
Ma is szenvedtek, hetvegen is, elotte is, az osz sem volt meggyozo, ettol fuggetlenul veszelyesek, barkit meg tudnak verni, de kozben barki elkaphatja oket, foleg ha az ellenfel nem szar be toluk.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó lenne bizony valami gyengébb, mert elég kemény így is ez a hónap. Pláne ennyi sérülttel, még ha a nagyja nem is komoly. Mondjuk az sem feltétlen szerencsés ha majd a BL meccsek előtt nyúlunk bele. Ezért kellett volna eggyel több Las Palmas gól, meg mondjuk Messi lőhette volna kapufára a szabit. Nem tudom, h-h járnánk jobban. A Barca fáradjon, az a lényeg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
Örülnék, ha a Barca belehúzna az Atleticoba. Vagy a Sociedadba. Mi meg Eibar/Alcorcon/Alavés
- M1Ö
Attól még kaphatjuk őketflori írta:NEM A BARCAVAL JÁTSZUNK!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
Lehet, de kitörlhettétek volna vele. Megint messi jött éles szituban, úgy, mint vasárnap, úgy mint egy hete. Most az, hogy a végén rúghattak volna még, egy dolog. Talán jobb ez az MSN trió, mint a BBC, de mind a kettő messi alamizsnájából él, ez tény.
Pénteken lesz a sorsolás szerintem, jövő héten meg újra forduló. NEM A BARCAVAL JÁTSZUNK!
Pénteken lesz a sorsolás szerintem, jövő héten meg újra forduló. NEM A BARCAVAL JÁTSZUNK!
Én Alaves/Celtát érzek. Ebben a fordulóban ide jött a legerősebb, most menjen oda a matrac.M1Ö írta: Attól még kaphatjuk őket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2017. január 11., szerda 23:24-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- M1Ö
Abszolút jogos Barca továbbjutás, de a 3 góljuk öcsém... Az elsőnél szokás szerint megint vissza pattan 2x Messi elé, a 11nél már nevettem, hogy ilyen nincs, hogy pont akkor csúszik el a védő, a 3-nál meg ha esze van a védőnék, már akkor lerántja Suarezt, mikor fejjel megtolja és nem hagyja Benatra. Na mindegy... Finom lesz 3 Sevilla mellé pluszba még 2 klasszikus, meg a Sociedad meccs...
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Igen, ezelőtt is ezt tolták, hogy XY ellen játszunk, mert azzal vagyunk egy ágon, aztán kiderült, mégsem. Elvileg Wikin valaki viccelődött, aztán onnan vették ezt a hülyeséget. Legalábbis én így tudom.
- Mester77
Ez biztos?Matyi írta:
Ja, és sorsolás lesz ez után is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Mondjuk ez most pont nem igaz szerintem, mert Suárez és Neymar is jobb volt ma Messinél. Második félidő első felében alig ért labdába.
Hogy lesz a forgatókönyv? Ki kezd otthon?
- flori
Igen, ezt hívják csapatnak. Nem 1-2 emberen múlik az egész, hanem mindenki hozzátesz. Ramos mondjuk erősen az utóbbi 2-3 évben.Nem az ő góljai miatt érünk valamit, de az ő góljai nélkül lenne most meg mindig 9 bl.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
Így van. És tegyük hozzá azt is, hogy mintha a játékosok is csak a tavaszt várnák, nyilatkozta is talán Carvajal, hogy tavasszal, március környékén szeretnének robbantani. És ha nem lesznek sérülések, komolyabb hiányzók, ez a szezon gyönyörű lehet
Nem az ő góljai miatt érünk valamit, de az ő góljai nélkül lenne most meg mindig 9 bl.sebydani írta:Szerintem szemmel láthatóan nem csak Ramos góljai miatt érünk valamit, de nem feltétlenül kell egyetértenünk.
- flori
Igen, persze. Csak egy három fronton harcoló csapatot erre építeni, elég meredek. Megérdemelt a mai győzelem, csak a nagy FIFA gála kihagyás, fogadkozás ellenére majdnem beszart a gépezet.Felesleges az ilyen. Hiszen azért van hogy vigye a csapatot. Ezért vannak top játékosok. Inkább az a vicc hogy minden szabibol gólt lő
Hasonló ez az egész, mint a 2014-es Carlo csapat. Végig ugyanazok az emberek játszottak, kizsigerelve mindenki, főleg az első hármas. Enrique egyszerűen nem tud kit berakni, annyira nem szint Paco, Gomes meg a többi töltelék.
Zizou meg (ha kényszeresen is) úgy forgatja a csapatot, hogy olyat ember még nem látott, és nem nagyon látszik meg. Heteket pihen mindeni a BBC-ből, Modric és Kroos teljes rotálás, védőknél is pihen mindenki. Ezt csak a Madrid szúrhatja el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2017. január 11., szerda 23:05-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!