Értékeld a legutóbbi meccset
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
megjöttek az észkombájnokali75 írta:Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????
-
- Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????
De kit kellett volna becserélnie?Elfogyott a csapat a sok sérülés miatt még jóhogy nem a Bl-ben jött ki.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Remélem a BL döntő után nem lesznek még ennél is nagyobb meglepetések...remélem ebből a mentális gödörből valahogy kimászunk a döntőig, bár azért nehéz, mert totál elfogyott a csapat erőnlétileg, meg fejben is...így viszont nehéz lesz.
Most jön 2 barátságos meccs a döntőig, lehet kísérletezgetni a csapatot a fináléra...
Most jön 2 barátságos meccs a döntőig, lehet kísérletezgetni a csapatot a fináléra...
Igen, ma is a legnagyobb baj az volt, hogy Ramoson kívül nem nagyon látszott a játékosokon, hogy megakarják nyerni a meccset, mert a ligáért megy. Mintha a szezon elején-közepén egy sima bajnoki meccs lett volna.
Lehet tényleg csalóka a Bayern elleni meccs...
De az is igaz, hogy nagyon hiányzott Cé meg nekem Bale is...
Ilyen Morata-Di María-Benzema hármassal nehéz volt mit kezdeni... nagyon impotensek voltak. Egyszerűen DM csak a középpályán hasznos, máshol nem, nem értem miért nem lehet felfogni.
Lehet tényleg csalóka a Bayern elleni meccs...
De az is igaz, hogy nagyon hiányzott Cé meg nekem Bale is...
Ilyen Morata-Di María-Benzema hármassal nehéz volt mit kezdeni... nagyon impotensek voltak. Egyszerűen DM csak a középpályán hasznos, máshol nem, nem értem miért nem lehet felfogni.
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Nyugi srácok, Carlo csak altatja az Atletit, akik majd jól elbízzák magukat a Bl döntőre látva a jelenlegi formánkat. Meg jól is laknak majd a bajnoki címmel. ;)
- pavel
Carlo papával, mi? Viccelsz? Nem pörget az már föl semmit!besteve7 írta:Miért, mikor tripláztunk utoljára még? Nem akarok vészmadárkodni, de az a BL még messze nincs meg, főleg ha ott is így, vagy ehhez hasonlóan játszunk.primrose írta:nekem is a BL a vágyálmom, de baszki simán triplázhattunk volna idén is.
Ami ma volt egész meccsen a förtelem, ha nincs Ramos gólja szerintem reggelig sem rúgtunk volna gólt, azért mert nincs CR, Bale attól még van a csapatban egy rakat túlfizetett játékos, akiknek ezeket reggelire meg kellene zabálni. Isco, Benzema, DM egy nyomorék helyzetet nem tudtak kialakítani, pedig többet tesznek zsebre 3-n, mint az egész ellenfél játékosai összesen.
Remélem CR az öltözőben Carlo papával kicsit helyrerakja a társaságot, hogy így elkúrták, nem kicsit nagyon a bajnoki szereplést.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo inkább ne szóljon egy szót sem a mai meccs után.Remélem CR az öltözőben Carlo papával kicsit helyrerakja a társaságot, hogy így elkúrták, nem kicsit nagyon a bajnoki szereplést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Miért, mikor tripláztunk utoljára még? Nem akarok vészmadárkodni, de az a BL még messze nincs meg, főleg ha ott is így, vagy ehhez hasonlóan játszunk.primrose írta:nekem is a BL a vágyálmom, de baszki simán triplázhattunk volna idén is.
Ami ma volt egész meccsen a förtelem, ha nincs Ramos gólja szerintem reggelig sem rúgtunk volna gólt, azért mert nincs CR, Bale attól még van a csapatban egy rakat túlfizetett játékos, akiknek ezeket reggelire meg kellene zabálni. Isco, Benzema, DM egy nyomorék helyzetet nem tudtak kialakítani, pedig többet tesznek zsebre 3-n, mint az egész ellenfél játékosai összesen.
Remélem CR az öltözőben Carlo papával kicsit helyrerakja a társaságot, hogy így elkúrták, nem kicsit nagyon a bajnoki szereplést.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
és az miért jó?az Atletico lesz a bajnok.
a baj az, hogy ha a Valencia ellen meg ma nyerünk, akkor behúztuk volna a ligát a végén, ebben biztos vagyok..
Hát nem..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akarás ma is csillagos ötös gondolom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pavel
Nincs kérdés: a hibás ANCELOTTI. Nem tudta a játékosokat felpörgetni az utolsó két meccsen. Nem tudtuk kihasználni a felkínált lehetőséget. S egy gólnál Benzema le, Marcelo be? EZ mi b+? Hát normális ez? Miért nem inkább Casemiro? S ez a ténfergés a pályán, ez a lélektelen hullaxar semmi!!! Ez csak és kizárólag az ő hibája! Ha ez így megy, akkor bizony k.nagy cumi lesz itt. Szép álmokat!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az az elszomorító, hogy rengeteg esélyünk lett volna, hogy átvegyük a vezetést a ligában, vagy most pl, hogy életben tartsuk a reményeket még, de egyikkel sem tudtunk élni.
Engem igen is kvára zavar, hogy ez a szerencsétlen barca, ha hozza a hétvégi meccsét, akkor akár még bajnok is lehet...
Holott, ha egy picit jobban koncentrálunk, akár a rangadókon, akár a sorsfordító meccseken, akkor ez a bajnokság simán zsebben lehetett volna.
A bl döntőben meg aztán akármi lehet, azért nem venném én azt olyan biztosra.
Engem igen is kvára zavar, hogy ez a szerencsétlen barca, ha hozza a hétvégi meccsét, akkor akár még bajnok is lehet...
Holott, ha egy picit jobban koncentrálunk, akár a rangadókon, akár a sorsfordító meccseken, akkor ez a bajnokság simán zsebben lehetett volna.
A bl döntőben meg aztán akármi lehet, azért nem venném én azt olyan biztosra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eleve ott kezdődött a gond, hogy Cé pályára léphetett szar lábbal. Csere a nyolcadikban, nem erre készült a csapat (bár ezeknek ma este kb mindegy volt minden).
Ehhez hozzájöttek a szánalmas teljesítmények és meg is van az eredménye.
Lenyomják a sablont, aztán haza. Mondjuk egyedül Ramos aludhatna nyugodtan, de állítom őt zavarja a legjobban az egész.
Ehhez hozzájöttek a szánalmas teljesítmények és meg is van az eredménye.
Lenyomják a sablont, aztán haza. Mondjuk egyedül Ramos aludhatna nyugodtan, de állítom őt zavarja a legjobban az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nyugi srácok, a Barca nem fog az Elche ellen nyerni idegenben, az Atletico lesz a bajnok.
Mit tudsz te károgni állandóan.tubatibi írta:Szanalmas brigad, Morata egy duplanulla, egy fos. A barcasok megint nevetnek a vegen, MEGINT. Gratulalok!!! Luzerek.
HATALMAS NAGY VICC hogy a Real Madridnak minden falusi csapat fejelhet gólt szögletből mert képtelenek levédekezni a rögzített szituációkat. mehetünk a levesbe. harmadik hely. szenzációs. lehet hogy bajnokká tettük a barcát is. a semmiből lesznek bajnokok. bele sem gondolok mi lesz ha BL döntő az ATMAnak kedvez.
na akkor a a Barca leikszel az Elche ellen, az Atletico is leikszel a Malaga ellen és az utolsó fordulóban a Barca megveri az Atleticot, mi meg behúzzuk a maradék 2 meccset és voálá, nyertünk is
vicc.... miért cseszte el az Atletico a hétvégi meccsét.... erről dumáltam, ettől féltem, hogy ez lesz...
vicc.... miért cseszte el az Atletico a hétvégi meccsét.... erről dumáltam, ettől féltem, hogy ez lesz...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jogos.. Ő meg Modric.. Rájuk nem lehet talán panasz.Galacticos írta:ramos?RealRaúl77 írta:Mind a 13 játékos (CR ugye nem vehető a 11+3-ba) és Carlo is magába nézhet, kritikán aluli volt a mai este minden szempontból..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4