Értékeld a legutóbbi meccset
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A meccs felhúzott, bár így h CR hozta a klasszisát az esély megmaradt, valóban, hogy én is leírjam milliomodjára, be kell húzni ami maradt, aztán az utolsó fordulóban a két ellenfél meccse dönt majd a bajnoki címről. Aminél jelenleg fontosabbnak érzem a Bl-t, persze nem feladva a ligát, mert ez a mentális dolog ez úgy működik, hogyha mondjuk nem sikerül nyerni a Valladolid-Celta páros ellen, akkor megint belelépünk egy olyan pocsolyába, hogy ott fog motoszkálni Liszabonban a fejekben, a mi van ha kérdése... Ezt el kell kerülni, leginkább azzal, hogy partiban leszünk az utolsó percig. A meccsről csak annyit, hogy mikor az első CR ziccer nem ment be mondtam a többieknek, hogy ezt nem nyerjük meg, nem volt akarás, vagy ha volt is, totálkáros állapotban voltunk fejben. Ancellotti nem engedheti ki a kezéből az irányítást, hogy elhiggyék, megvertük a Bayernt, most már mi vagyunk a csúcs, azért még nem adtak egy kupát sem. Kőkemény három hétre van szükség még mindenki részéről, taktikailag és a megfelelő Xabi pótlás tekintetében pedig sok fog múlni az olaszon, mert Simeone ugyanazt fogja játszani, a tömörüléssel megpróbálja majd a széleinket kikapcsolni, gondolom Dm-re meg a mélységi irányítóra, akárki is lesz vissza fog lépni a támadójuk is, szóval Carlonak elő kell húzni valamit a cilinderből, de úgyis fejben dől el, higgadtság, koncentráció, és türelem, akkor nem lehet gond. (Meg Ramos és CR felvette a csapatot a hátára és viszik, még Ikerben is bízom e tekintetben, hogy összekapja őket.)
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
csak akkor legyen egyenlő a mérce. mert nem mindenkinek volt és van ez elnézve.hehe írta:az szó szerint még meg sem születettCsabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Ha nyerünk, akkor is pont így lett volna...Akkor csak én érzem úgy, hogya a lehető legjobb eredmény született, feltetelezve, hogy a Barcelona képes megverni az Atmat? Ha nyertünk volna, akkor egy esteleges vezetésnél a Barcanak már mindegy lenne, így viszont menniük kell, győzelemre játszani, mert barmikor egyenlithetnek ellenunk és akkor mar sajat kezukben a sorsuk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem voltak képesek, és? Azért mégis csak egy barcáról beszélünk, akik ráadásul hazai pályán lesznek, és a bajnoki címért küzdhetnek (ha minden így marad). Nincs megírva, hogy az Atleticonak idén nyernie kell. Lesz, ami lesz... nyerjük meg a maradék 3 meccsünket, aztán meglátjuk. Más úgyse tudunk tenni.ateeemadrid írta:Megértem, hogy páran optimisták, de miért gondolja akárki is, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot? Eddig 1x nem voltak eddig képesek erre a szezonban, ráadásul valószínűleg még motiváltabb lesz az atleti a siker kapujában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Megértem, hogy páran optimisták, de miért gondolja akárki is, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot? Eddig 1x nem voltak eddig képesek erre a szezonban, ráadásul valószínűleg még motiváltabb lesz az atleti a siker kapujában.
Ráadásul ha látják a katalánok, hogy mi pl. simán verjük az Espanyolt, akkor nem hiszem, hogy mindent megtennének a győzelemért. Azt sem mondom, hogy eladnák a meccset, de nyilván máshogy játszanak, ha még van esélyük a bajnoki címre.
Valahogy úgy kéne nekünk megoldani, hogy még a 80. perc körül is max. 1-el vezetünk, viszont ugye mondanom sem kell, hogy ez mennyire kurvára kockázatos.
De 76odszor is elmondom, csak nyerjük meg azt a 10.et végre, és akkor a többi le van szarva.
Ráadásul ha látják a katalánok, hogy mi pl. simán verjük az Espanyolt, akkor nem hiszem, hogy mindent megtennének a győzelemért. Azt sem mondom, hogy eladnák a meccset, de nyilván máshogy játszanak, ha még van esélyük a bajnoki címre.
Valahogy úgy kéne nekünk megoldani, hogy még a 80. perc körül is max. 1-el vezetünk, viszont ugye mondanom sem kell, hogy ez mennyire kurvára kockázatos.
De 76odszor is elmondom, csak nyerjük meg azt a 10.et végre, és akkor a többi le van szarva.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akkor nincs is nagyon miről beszélni, mert az már tényleg nem fér bele nekünk; de egyelőre legyünk túl a main és várjuk ki a hétvégi fordulót is, mert én pl. még erőteljesen reménykedem a Malaga, Elche kettősben is! :ĐÉn egyáltalán nem veszem biztosra, hogy az uccsó meccseinket mind megnyerjük...én a Celta vagy ma a Valladolid ellen nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pontot veszítünk...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én egyáltalán nem veszem biztosra, hogy az uccsó meccseinket mind megnyerjük...én a Celta vagy ma a Valladolid ellen nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pontot veszítünk...más kérdés, hogy az utolsó fordulóban a Barca már csak becsületből is meg fogja verni az Atletico Madridot...El Unico írta:Sokat agyaltam a helyzetunkon es arra jottem ra hogy nem is olyan veszes a helyzetunk,abban az esetben,ha minden meccsunket megnyerjuk...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sokat agyaltam a helyzetunkon es arra jottem ra hogy nem is olyan veszes a helyzetunk,abban az esetben,ha minden meccsunket megnyerjuk... igy,hogy az Atleti is es a Real is botlott,a Barcanak kedvezett,mert igy versenyben maradtak es ha megbotlunk,akkor a Barca kezebe kerul a bajnoksag sorsa. Feltetelezem,az utolso forduloban is hajtani fognak,megprobaljak megnyerni a meccset,hatha pontot veszitunk,es akkor ok a bajnokok. Gondolom figyelni fogjak a mi meccsunket es tajekoztatni fogjak oket a Real-Espanyol meccsel kapcsolatban,ha mas nem,akkor a lelaton helyet foglalo szurkolok igen. Szoval,szerintem bajnokok leszunk!
Megkoszonhetjuk a Getafenak,azon belul Lafitanak,a Levantenak,es CR-nek.... o fogja megnyerni ezt a bajnoksagot nekunk,mar megint. Ha ertitek mire gondolok...
Megkoszonhetjuk a Getafenak,azon belul Lafitanak,a Levantenak,es CR-nek.... o fogja megnyerni ezt a bajnoksagot nekunk,mar megint. Ha ertitek mire gondolok...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Akkor csak én érzem úgy, hogya a lehető legjobb eredmény született, feltetelezve, hogy a Barcelona képes megverni az Atmat? Ha nyertünk volna, akkor egy esteleges vezetésnél a Barcanak már mindegy lenne, így viszont menniük kell, győzelemre játszani, mert barmikor egyenlithetnek ellenunk és akkor mar sajat kezukben a sorsuk. Lenyeg, hogy ezzel nyomas alá helyeztuk oket, sztem.. Menniük kell, golokat lőni.. Csak nem szabad 3-4 gollal vezetnunk..
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akkor nem csak szerintem; az már egy más kérdés, hogy gyakorlatilag megismételtük a Sevilla elleni meccset majdnem minden szempontból --> fásult játék, amatőr gólok, lyukas védelem, elbaltázott ziccerek, önző, kreativitást nélkülöző támadójáték, 1-2 bicskanyitogató módon leült játékossal, akik egy normális beadásra, passzra sem képesek!Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy. nem lehet minden meccset megnyerni...ez van.
Mérges voltam tegnap este, de igazából a srácok hajtottak,
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát ez egy olyan meccs volt amilyen....
ezzel sztem elment a liga, sok helyzetünk kimaradt tegnap, nem volt hozzánk kegyes a sors.
Na mindegy, inkább most maradjanak ki mint a BL döntőben.
Ha nem leszünk bajnokok az nem baj, de a BLt azt nyerjük meg, az az álmom, a többi nem érdekel.
Ha a szezon hátralévő részében csak azt az egy meccset nyerjük meg én már akkor tökéletesen elégedett leszek a csapattal.
Mérges voltam tegnap este, de igazából a srácok hajtottak, de a ziccerek nem mentek be, ez van, így lehet pontot veszteni, más kérdés, hogy a legrosszabbkor történt mindez.
De a Bl döntőt, azt nem érdekel hogyan csak nyerjük meg.
A többit lesz.rom.
ezzel sztem elment a liga, sok helyzetünk kimaradt tegnap, nem volt hozzánk kegyes a sors.
Na mindegy, inkább most maradjanak ki mint a BL döntőben.
Ha nem leszünk bajnokok az nem baj, de a BLt azt nyerjük meg, az az álmom, a többi nem érdekel.
Ha a szezon hátralévő részében csak azt az egy meccset nyerjük meg én már akkor tökéletesen elégedett leszek a csapattal.
Mérges voltam tegnap este, de igazából a srácok hajtottak, de a ziccerek nem mentek be, ez van, így lehet pontot veszteni, más kérdés, hogy a legrosszabbkor történt mindez.
De a Bl döntőt, azt nem érdekel hogyan csak nyerjük meg.
A többit lesz.rom.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.Ha Lopez kijön arra a szögletre,ha a védelem akkor összhangban van,ha...de túl sok a ha...ez most így alakult.Ilyen a foci,ahogy Mate is mondja...nmate írta:Nem rajta ment el tegnap, sok tényező volt itt. Varane, Illarra, Marcelo forma pocsék volt, játékvezetés röhejes, a Valencia meg a kapufa után elhitte. Addig labdába sem értek. Ilyen a foci.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem rajta ment el tegnap, sok tényező volt itt. Varane, Illarra, Marcelo forma pocsék volt, játékvezetés röhejes, a Valencia meg a kapufa után elhitte. Addig labdába sem értek. Ilyen a foci.
- morientes
Hát ha minden ziccert beverne....asszem 100(!!!) gólos lenne az idényben,minimum....nem így működik..(hál' istennek,mennyire unalmas szar lenne akkor a foci,RM ide vagy oda...)Kedvenc játékosom és igazából nem is haragszom rá. Persze, nem lőhet be minden helyzetet. Viszont nagyon sok ilyet elront. Szinte minden meccsen van hasonló helyzete és a felét legalább kihagyja. Az a bosszantó, hogy sokkal nehezebb szitukat megold, akkor ezeket miért nem képes okosabban megoldani. Ennyi az egész.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kedvenc játékosom és igazából nem is haragszom rá. Persze, nem lőhet be minden helyzetet. Viszont nagyon sok ilyet elront. Szinte minden meccsen van hasonló helyzete és a felét legalább kihagyja. Az a bosszantó, hogy sokkal nehezebb szitukat megold, akkor ezeket miért nem képes okosabban megoldani. Ennyi az egész.Csabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
- morientes
Nézd Feco...a foci az ilyen....nem gépek játszák....emberek.De már ezért a megmozdulásért érdemes volt megnézni a meccset...nem lehet minden meccset megnyerni...ez van.Ez a legidegesítőbb az egészben egyébként. Ezt beverte úgy, ahogy csak kevesen, viszont a 3. percben meg olyan ziccert rontott, amit nem lenne szabad. Nem is az zavar, hogy kihagyta, hanem ahogyan tette ezt, durr telibe a kapusba rúgni nem kéne az ilyet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az szó szerint még meg sem születettCsabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a legidegesítőbb az egészben egyébként. Ezt beverte úgy, ahogy csak kevesen, viszont a 3. percben meg olyan ziccert rontott, amit nem lenne szabad. Nem is az zavar, hogy kihagyta, hanem ahogyan tette ezt, durr telibe a kapusba rúgni nem kéne az ilyet.morientes írta:Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy.
DE AMIT RONALDO LEMŰVELT ANNÀL A GÓLNÀL,AZT CSAK A LEGNAGYOBBAK TUDJÀK....
Azt nem lehet tanulni....meg gyakorolni...arra születni kell...
- morientes
Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy.
LEGIO PATRIA NOSTRA