Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. május 7., szerda 11:42

A meccs felhúzott, bár így h CR hozta a klasszisát az esély megmaradt, valóban, hogy én is leírjam milliomodjára, be kell húzni ami maradt, aztán az utolsó fordulóban a két ellenfél meccse dönt majd a bajnoki címről. Aminél jelenleg fontosabbnak érzem a Bl-t, persze nem feladva a ligát, mert ez a mentális dolog ez úgy működik, hogyha mondjuk nem sikerül nyerni a Valladolid-Celta páros ellen, akkor megint belelépünk egy olyan pocsolyába, hogy ott fog motoszkálni Liszabonban a fejekben, a mi van ha kérdése... Ezt el kell kerülni, leginkább azzal, hogy partiban leszünk az utolsó percig. A meccsről csak annyit, hogy mikor az első CR ziccer nem ment be mondtam a többieknek, hogy ezt nem nyerjük meg, nem volt akarás, vagy ha volt is, totálkáros állapotban voltunk fejben. Ancellotti nem engedheti ki a kezéből az irányítást, hogy elhiggyék, megvertük a Bayernt, most már mi vagyunk a csúcs, azért még nem adtak egy kupát sem. Kőkemény három hétre van szükség még mindenki részéről, taktikailag és a megfelelő Xabi pótlás tekintetében pedig sok fog múlni az olaszon, mert Simeone ugyanazt fogja játszani, a tömörüléssel megpróbálja majd a széleinket kikapcsolni, gondolom Dm-re meg a mélységi irányítóra, akárki is lesz vissza fog lépni a támadójuk is, szóval Carlonak elő kell húzni valamit a cilinderből, de úgyis fejben dől el, higgadtság, koncentráció, és türelem, akkor nem lehet gond. (Meg Ramos és CR felvette a csapatot a hátára és viszik, még Ikerben is bízom e tekintetben, hogy összekapja őket.)

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 11:36

hehe írta:
Csabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
az szó szerint még meg sem született :lol:
csak akkor legyen egyenlő a mérce. mert nem mindenkinek volt és van ez elnézve.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 7., szerda 11:31

Akkor csak én érzem úgy, hogya a lehető legjobb eredmény született, feltetelezve, hogy a Barcelona képes megverni az Atmat? Ha nyertünk volna, akkor egy esteleges vezetésnél a Barcanak már mindegy lenne, így viszont menniük kell, győzelemre játszani, mert barmikor egyenlithetnek ellenunk és akkor mar sajat kezukben a sorsuk.
Ha nyerünk, akkor is pont így lett volna... :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 11:26

ateeemadrid írta:Megértem, hogy páran optimisták, de miért gondolja akárki is, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot? Eddig 1x nem voltak eddig képesek erre a szezonban, ráadásul valószínűleg még motiváltabb lesz az atleti a siker kapujában.
Nem voltak képesek, és? Azért mégis csak egy barcáról beszélünk, akik ráadásul hazai pályán lesznek, és a bajnoki címért küzdhetnek (ha minden így marad). Nincs megírva, hogy az Atleticonak idén nyernie kell. Lesz, ami lesz... nyerjük meg a maradék 3 meccsünket, aztán meglátjuk. Más úgyse tudunk tenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 7., szerda 11:21

Megértem, hogy páran optimisták, de miért gondolja akárki is, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot? Eddig 1x nem voltak eddig képesek erre a szezonban, ráadásul valószínűleg még motiváltabb lesz az atleti a siker kapujában.

Ráadásul ha látják a katalánok, hogy mi pl. simán verjük az Espanyolt, akkor nem hiszem, hogy mindent megtennének a győzelemért. Azt sem mondom, hogy eladnák a meccset, de nyilván máshogy játszanak, ha még van esélyük a bajnoki címre.
Valahogy úgy kéne nekünk megoldani, hogy még a 80. perc körül is max. 1-el vezetünk, viszont ugye mondanom sem kell, hogy ez mennyire kurvára kockázatos.
De 76odszor is elmondom, csak nyerjük meg azt a 10.et végre, és akkor a többi le van szarva. :)
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 11:21

Én egyáltalán nem veszem biztosra, hogy az uccsó meccseinket mind megnyerjük...én a Celta vagy ma a Valladolid ellen nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pontot veszítünk...
Akkor nincs is nagyon miről beszélni, mert az már tényleg nem fér bele nekünk; de egyelőre legyünk túl a main és várjuk ki a hétvégi fordulót is, mert én pl. még erőteljesen reménykedem a Malaga, Elche kettősben is! :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 11:14

El Unico írta:Sokat agyaltam a helyzetunkon es arra jottem ra hogy nem is olyan veszes a helyzetunk,abban az esetben,ha minden meccsunket megnyerjuk...
Én egyáltalán nem veszem biztosra, hogy az uccsó meccseinket mind megnyerjük...én a Celta vagy ma a Valladolid ellen nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pontot veszítünk...más kérdés, hogy az utolsó fordulóban a Barca már csak becsületből is meg fogja verni az Atletico Madridot...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 7., szerda 11:02

Sokat agyaltam a helyzetunkon es arra jottem ra hogy nem is olyan veszes a helyzetunk,abban az esetben,ha minden meccsunket megnyerjuk... igy,hogy az Atleti is es a Real is botlott,a Barcanak kedvezett,mert igy versenyben maradtak es ha megbotlunk,akkor a Barca kezebe kerul a bajnoksag sorsa. Feltetelezem,az utolso forduloban is hajtani fognak,megprobaljak megnyerni a meccset,hatha pontot veszitunk,es akkor ok a bajnokok. Gondolom figyelni fogjak a mi meccsunket es tajekoztatni fogjak oket a Real-Espanyol meccsel kapcsolatban,ha mas nem,akkor a lelaton helyet foglalo szurkolok igen. Szoval,szerintem bajnokok leszunk! :)

Megkoszonhetjuk a Getafenak,azon belul Lafitanak,a Levantenak,es CR-nek.... o fogja megnyerni ezt a bajnoksagot nekunk,mar megint. Ha ertitek mire gondolok...
:goat:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 7., szerda 8:21

Akkor csak én érzem úgy, hogya a lehető legjobb eredmény született, feltetelezve, hogy a Barcelona képes megverni az Atmat? Ha nyertünk volna, akkor egy esteleges vezetésnél a Barcanak már mindegy lenne, így viszont menniük kell, győzelemre játszani, mert barmikor egyenlithetnek ellenunk és akkor mar sajat kezukben a sorsuk. Lenyeg, hogy ezzel nyomas alá helyeztuk oket, sztem.. Menniük kell, golokat lőni.. Csak nem szabad 3-4 gollal vezetnunk..

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 16:56

Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy. nem lehet minden meccset megnyerni...ez van.

Mérges voltam tegnap este, de igazából a srácok hajtottak,
Akkor nem csak szerintem; az már egy más kérdés, hogy gyakorlatilag megismételtük a Sevilla elleni meccset majdnem minden szempontból --> fásult játék, amatőr gólok, lyukas védelem, elbaltázott ziccerek, önző, kreativitást nélkülöző támadójáték, 1-2 bicskanyitogató módon leült játékossal, akik egy normális beadásra, passzra sem képesek!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 5., hétfő 16:45

hát ez egy olyan meccs volt amilyen....
ezzel sztem elment a liga, sok helyzetünk kimaradt tegnap, nem volt hozzánk kegyes a sors.
Na mindegy, inkább most maradjanak ki mint a BL döntőben.
Ha nem leszünk bajnokok az nem baj, de a BLt azt nyerjük meg, az az álmom, a többi nem érdekel.
Ha a szezon hátralévő részében csak azt az egy meccset nyerjük meg én már akkor tökéletesen elégedett leszek a csapattal.
Mérges voltam tegnap este, de igazából a srácok hajtottak, de a ziccerek nem mentek be, ez van, így lehet pontot veszteni, más kérdés, hogy a legrosszabbkor történt mindez.
De a Bl döntőt, azt nem érdekel hogyan csak nyerjük meg.
A többit lesz.rom.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 15:13

nmate írta:Nem rajta ment el tegnap, sok tényező volt itt. Varane, Illarra, Marcelo forma pocsék volt, játékvezetés röhejes, a Valencia meg a kapufa után elhitte. Addig labdába sem értek. Ilyen a foci.
Adom.Ha Lopez kijön arra a szögletre,ha a védelem akkor összhangban van,ha...de túl sok a ha...ez most így alakult.Ilyen a foci,ahogy Mate is mondja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 5., hétfő 15:01

Nem rajta ment el tegnap, sok tényező volt itt. Varane, Illarra, Marcelo forma pocsék volt, játékvezetés röhejes, a Valencia meg a kapufa után elhitte. Addig labdába sem értek. Ilyen a foci.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 14:59

Kedvenc játékosom és igazából nem is haragszom rá. Persze, nem lőhet be minden helyzetet. Viszont nagyon sok ilyet elront. Szinte minden meccsen van hasonló helyzete és a felét legalább kihagyja. Az a bosszantó, hogy sokkal nehezebb szitukat megold, akkor ezeket miért nem képes okosabban megoldani. Ennyi az egész.
Hát ha minden ziccert beverne....asszem 100(!!!) gólos lenne az idényben,minimum....nem így működik..(hál' istennek,mennyire unalmas szar lenne akkor a foci,RM ide vagy oda...)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 5., hétfő 14:54

Csabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
Kedvenc játékosom és igazából nem is haragszom rá. Persze, nem lőhet be minden helyzetet. Viszont nagyon sok ilyet elront. Szinte minden meccsen van hasonló helyzete és a felét legalább kihagyja. Az a bosszantó, hogy sokkal nehezebb szitukat megold, akkor ezeket miért nem képes okosabban megoldani. Ennyi az egész.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 14:52

Ez a legidegesítőbb az egészben egyébként. Ezt beverte úgy, ahogy csak kevesen, viszont a 3. percben meg olyan ziccert rontott, amit nem lenne szabad. Nem is az zavar, hogy kihagyta, hanem ahogyan tette ezt, durr telibe a kapusba rúgni nem kéne az ilyet.
Nézd Feco...a foci az ilyen....nem gépek játszák....emberek.De már ezért a megmozdulásért érdemes volt megnézni a meccset...nem lehet minden meccset megnyerni...ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 5., hétfő 14:51

az szó szerint még meg sem született :lol:
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 5., hétfő 14:50

jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 5., hétfő 14:48

morientes írta:Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy.
DE AMIT RONALDO LEMŰVELT ANNÀL A GÓLNÀL,AZT CSAK A LEGNAGYOBBAK TUDJÀK.... :salute:
Azt nem lehet tanulni....meg gyakorolni...arra születni kell...
Ez a legidegesítőbb az egészben egyébként. Ezt beverte úgy, ahogy csak kevesen, viszont a 3. percben meg olyan ziccert rontott, amit nem lenne szabad. Nem is az zavar, hogy kihagyta, hanem ahogyan tette ezt, durr telibe a kapusba rúgni nem kéne az ilyet.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 14:42

Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy.
DE AMIT RONALDO LEMŰVELT ANNÀL A GÓLNÀL,AZT CSAK A LEGNAGYOBBAK TUDJÀK.... :salute:
Azt nem lehet tanulni....meg gyakorolni...arra születni kell...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: