Kicsit csalódott voltam meccs közben. Úgy éreztem egy hatalmas lehetőséget halasztott el a csapat.
Ami a bajnokságot illeti,
idén ez már a 4. ilyen hatalmas lehetőségünk volt (AtMa 2-2 /i/, Barca 3-4 /o/, Sevilla 2-1 /i/és a tegnapi 2-2 /o/)!
De egyrészt, nem szabad elfelejteni, hogy ez a Valencia mind a három 'nagy' tökét megszorongatta, egyáltalán nem szégyen ez az eredmény. Másrészt a 70-75. perc körül utánaszámolgattam, hogy "jé, az x pont tökéletesen megfelel". Végig azt mondogattam, hogy "nem baj srácok, az x is jó, csináljátok, csak egy gól elég, ha kettő nem is sikerül!" És mint mindenki tudja, hatalmas küzdés után, csak begyötörték azt az x-et jelentő gólt.
Ez a gól konkrétan életben tartotta a reményeinket, a buktával ugyanis nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag kiszálltunk volna a bajnoki küzdelmekből (elvégre az AtMa quasi 4, a Barca meg quasi 1 ponttal ment volna előttünk legjobb esetben is 2 fordulóval a vége előtt)!
Fásult volt a társaság, a védelem ismét nagyon csúnyán bohóckodott, elől ment az erőlködés, egyénieskedés és a bosszantó önzőzés.
Ezt az Illarra-Xabi duót ebben a formában meg örökre el kell felejteni, kényszer helyzet ide-oda ez a formáció idén már 2. alkalommal okozta kis híján a csapat teljes vesztét kiélezett szituációban (BL --> Dortmund, Bajnokság --> Valencia) és sokadjára csődölt be látványosan!
Modric baromira hiányzott tegnap és az első félidőben Di María is --> nélkülük azért érezhetően durván sebezhetőek vagyunk és hihetetlenül impotensek, egysíkúak az előre játékban...
Parejo: "El fútbol tiene que ser justo, el Atleti merece la Liga"
Parejo meg ....