DE NEM A PUYOL MIATT HAJT MAJD! NEM CSAK AZÉRT KELL HAJTANIUK, HANEM MERT SIMÁN BAJNOKOK LEHETNEK ÉS LE FOGJÁK NYOMNI AZ ATLETICOT MOST MONDOM! NEM SIKERÜLT NEKIK A LIGÁBAN ÉS A BLBEN,, ÉS MOST FOG SIKERÜLNI NEKIK , LEFOGADNÁM! EZÉRT IRTAM AZ ATLETICO A GYŐZELEM KAPUJÁBAN FOG MEGZUHANNI! ÉS EZ BENNE VAN!pheco írta:1. Simán nem lehetnek bajnokok, ahhoz az évtized szerencséje kellene.Zsityi írta:Felejtsük már el, hogy a Barca bármilyen meccset lead, hogy ne mi legyünk a bajnokok. Ez annyira abszurd, hogy arra szavak nincsenek.
1. Ahogy előttem írták simán bajnokok lehetnek
2. Nem kis pénztől esnének el a játékosok és a klub is.
3. Nagyon nem mindegy, hogy a BL-ben kell-e selejtezőt játszaniuk (pl kaphatnak egy Arsenalt)
4. Óriásit zuhanna a csapat megítélése a médiában (amennyiben látványosan adják le a meccset), így közvetve elég komoly összegektől esne el a csapat
Egy szó, mint száz. Ha nem nyer a Barca az nem azért lesz, mert leadják a meccset.
2. Ugyanaz a válasz, mint az elsőre.
3. A harmadik helyezett is biztos BL résztvevő, ha jól tudom.
4. Dehogy zuhanna nagyot. Elsiklanának felette.
+1. Láttunk már olyat, hogy leadta egy csapat. Pár éve Lazio olyan látványosan bepucsított az Internek, nehogy a Roma legyen a bajnok. Persze ott Lazionak a legkisebb esélye sem volt meg a bajnokságra.
Legyen igazatok, hajtson, akarjon a Barca, ha másért nem is, akkor Puyol utolsó meccse miatt. Viszont én nem számítok sok jóra.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Igen, spanyoloknál az első 3 helyezett automatikus főtáblás, csak a 4.-nek (jelen esetben Athletic Bilbao) kell selejtezőt játszania.pheco írta:3. A harmadik helyezett is biztos BL résztvevő, ha jól tudom.
Ez meg kész. Nem zuhanna semmit, ezt a csapatot imádja az egész Föld, hiába csal adót a nagy ikonuk, hiába tusolják el Neymar átigazolásainak körülményeit, vagy éppen igazolnak szabálytalanul fiatalokat. Ezt a Barcát annyira bekajálta a nép, hogy nem tudom minek kéne történnie, hogy ellenük forduljanak. Amit pheco is írt, valószínűleg simán elsiklanának felette.Zsityi írta:4. Óriásit zuhanna a csapat megítélése a médiában (amennyiben látványosan adják le a meccset), így közvetve elég komoly összegektől esne el a csapat
Ezt meg nem tudhatod. Lehet kikapnak, de nem fogjuk megtudni hogy azért, mert szarul játszottak vagy mert leadták a meccset. Sőt ugye a kettő össze is függhet.Zsityi írta:Ha nem nyer a Barca az nem azért lesz, mert leadják a meccset.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Majd felrobbantam meccs kozbe hogy semmi nem jott ossze, es mindent kifogott a kapusuk, meg azert hogy ismet donto pillanatban nem tudtunk elni a lehetoseggel...
Ennek ellenere valamiert ugy erzem hogy meg fogjuk fogni a bajnoksagot. Ez hogy egy pontot hoztunk az ATMA-n meg sokat jelenthet (koszi CR es godmode Ramos), igy mar eleg harom pontot hozni rajtuk. Meglesz. Az ATMA-nak genjeiben van a luzerseg, valamiert erzem hogy kepesek elbaszni.
Ennek ellenere valamiert ugy erzem hogy meg fogjuk fogni a bajnoksagot. Ez hogy egy pontot hoztunk az ATMA-n meg sokat jelenthet (koszi CR es godmode Ramos), igy mar eleg harom pontot hozni rajtuk. Meglesz. Az ATMA-nak genjeiben van a luzerseg, valamiert erzem hogy kepesek elbaszni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1. Simán nem lehetnek bajnokok, ahhoz az évtized szerencséje kellene.Zsityi írta:Felejtsük már el, hogy a Barca bármilyen meccset lead, hogy ne mi legyünk a bajnokok. Ez annyira abszurd, hogy arra szavak nincsenek.
3. Nagyon nem mindegy, hogy a BL-ben kell-e selejtezőt játszaniuk (pl kaphatnak egy Arsenalt)
4. Óriásit zuhanna a csapat megítélése a médiában (amennyiben látványosan adják le a meccset), így közvetve elég komoly összegektől esne el a csapat
Egy szó, mint száz. Ha nem nyer a Barca az nem azért lesz, mert leadják a meccset.
2. Ugyanaz a válasz, mint az elsőre.
3. A harmadik helyezett is biztos BL résztvevő, ha jól tudom.
4. Dehogy zuhanna nagyot. Elsiklanának felette.
+1. Láttunk már olyat, hogy leadta egy csapat. Pár éve Lazio olyan látványosan bepucsított az Internek, nehogy a Roma legyen a bajnok. Persze ott Lazionak a legkisebb esélye sem volt meg a bajnokságra.
Legyen igazatok, hajtson, akarjon a Barca, ha másért nem is, akkor Puyol utolsó meccse miatt. Viszont én nem számítok sok jóra.
Sziasztok!
Eddig passzívan olvasgattam, és mint általában a passzívan olvasgatóknál nálam is eljött a pont amikor nem tudom magamban tartani a vélaményem.
Szóval, itt a fórumon de még a főoldalon is azt olvasom hogy most ment el a bajnokság... de miért?
Feltételezve, hogy mindenki megnyeri az összes meccsét az utolsó forduló előttig:
A mostani forduló előtt: bajnok az Atlético
A mostani forduló után: nem feltétlenül bajnokok, csak ha nem nyer a Barca.
Úgyhogy annyi biztos, hogy az esélyeink jobbak mint pénteken. Azaz a bajnokság most biztos hogy nem úszott el.
Az meg hogy a Barca hogy adja le a meccset meg hogy nem... ha nyertünk volna, az csak az ő döntetlenjük esetén számítana. Ha a katalánok az utolsó meccsen lefekszenek nekik (ami nem a döntetlen...), akkor akár nyertünk ma akár döntetlen lett, bajnokok a matracosok.
Ennyi a különbség a mai döntetlen és győzelem között, az utolsó fordulóban az ő meccsükön a döntetlen.
Egyébként szerintem a Barca így hogy van esélyük a címre kizárt hogy lefekszik nekik... azt kockáztatnák hogy ha esetleg mi valahogy kikapunk akkor nem lesznek bajnokok.
Úgyhogy hiába a döntetlen, ennek a fordulónak mi vagyunk a nagy nyertesei.
Eddig passzívan olvasgattam, és mint általában a passzívan olvasgatóknál nálam is eljött a pont amikor nem tudom magamban tartani a vélaményem.
Szóval, itt a fórumon de még a főoldalon is azt olvasom hogy most ment el a bajnokság... de miért?
Feltételezve, hogy mindenki megnyeri az összes meccsét az utolsó forduló előttig:
A mostani forduló előtt: bajnok az Atlético
A mostani forduló után: nem feltétlenül bajnokok, csak ha nem nyer a Barca.
Úgyhogy annyi biztos, hogy az esélyeink jobbak mint pénteken. Azaz a bajnokság most biztos hogy nem úszott el.
Az meg hogy a Barca hogy adja le a meccset meg hogy nem... ha nyertünk volna, az csak az ő döntetlenjük esetén számítana. Ha a katalánok az utolsó meccsen lefekszenek nekik (ami nem a döntetlen...), akkor akár nyertünk ma akár döntetlen lett, bajnokok a matracosok.
Ennyi a különbség a mai döntetlen és győzelem között, az utolsó fordulóban az ő meccsükön a döntetlen.
Ezek fényében szerinted a Barca-AtMa x lesz, ugye?pheco írta:Nem vagyok pesszimista típus, de szerintem a mai döntetlennel elengedtük a bajnokságot. Legalábbis, ha a Malaga ellen nem botlik az Atletico, akkor nagy valószínűséggel.
Egyébként szerintem a Barca így hogy van esélyük a címre kizárt hogy lefekszik nekik... azt kockáztatnák hogy ha esetleg mi valahogy kikapunk akkor nem lesznek bajnokok.
Úgyhogy hiába a döntetlen, ennek a fordulónak mi vagyunk a nagy nyertesei.
Senkinek sem kell jatszani selejtezot, csak a Bilbaonak
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Felejtsük már el, hogy a Barca bármilyen meccset lead, hogy ne mi legyünk a bajnokok. Ez annyira abszurd, hogy arra szavak nincsenek.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
És tegyük fel igaz hogy figyelnék egymás meccsét, ha 0-0 lenne az utolsó meccs a félidőben akkor majd rákapcsol a barca ha meg vezetünk leadják , és mi van akkor ha direkt leadják, és mi meg döntetlent játszunk a 90 percben egyenlIt az ellenfél akkor meg saját magukat is megcopatják ,, le kell tolni nekik teljes erővel nem figyelhetnek senkire , más kérdés hogy nem biztos hogy meg tudják verni az Atleticot bármennyire is akarják,pheco írta:Szerintem a Barca nem kockáztatja azt meg, hogy ők megverik az Atleticot, hátha mi nem nyerünk. Főleg, hogy tudni fogják az eredményt meccs közben. Ugye manapság ezt már nem nehéz megoldani. De reménykedjünk, hogy hozzuk az összes meccsünket, a Barca pedig megveri az Atletit. Többet sajnos nem tehetünk.
Tehat a kovetkezo eredmenyek a jok:
- Mi kotelezo jelleggel behuzzuk a maradek 3 meccsunk
-Az Atletico Madrid ikszel a Malagaval es ikszel/kikap a barcatol Vagy kikap a Malagatol es mindegy akkor mar mit jatszik, vagy nyer a malaga ellen es kikap a barcatol
4 meccsunk maradt a szezonbol, 4 donto. Mind a 4-et bekell huzzuk mostmar, nincs mese.
Szerdan jon az elso donto.
- Mi kotelezo jelleggel behuzzuk a maradek 3 meccsunk
-Az Atletico Madrid ikszel a Malagaval es ikszel/kikap a barcatol Vagy kikap a Malagatol es mindegy akkor mar mit jatszik, vagy nyer a malaga ellen es kikap a barcatol
4 meccsunk maradt a szezonbol, 4 donto. Mind a 4-et bekell huzzuk mostmar, nincs mese.
Szerdan jon az elso donto.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- pheco
Ott fog motoszkálni a fejükben, hogy nehogy már ők csináljanak belőlünk bajnokot. Mondjuk szerintem annak sem örülnének, ha az Atletico ott ünnepelne a Camp Nouban.. A közönség jelezni fogja, ha vesztésre állunk. Viszont azt is meg fogják tudni, ha mondjuk vezetünk 3-0-ra félidőben. Nem vagyok pesszimista típus, de szerintem a mai döntetlennel elengedtük a bajnokságot. Legalábbis, ha a Malaga ellen nem botlik az Atletico, akkor nagy valószínűséggel.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Arról nem is beszélve, hogy elvileg ez az egy esélyük maradt idén valamit kozmetikázni és nyerni is, ha mást nem önbecsülést a saját szurkolóik előtt hazai pályán egy közvetlen riválissal szemben, akik nem mellesleg kiejtették őket a BL-ből és egész évben szívatják a katalán alakulatot! Ha meg maguk helyet inkább arra játszanak, hogy csak mi ne --> akkor akár már a hétvégén maradjanak az öltözőben ............Senki nem lehet annyira idióta, hogy a másik meccsel basztassa a játékosait a saját meccsükön, amikor van esélyük bajnokságot nyerni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Képzeld bele magad az edző helyébe. Tudod, hogy papíron van esélyetek. Félidő... elmondod a játékosaidnak, hogy a Real Madrid vezet XY ellen... ők teljesen feladják fejben és kikapnak a meccsen, pedig addig X-re álltatok. Lefújás... hopp a Real Madrid kikapott, de mivel ti feladtátok fejben, így ti is... pápá bajnoki cím.pheco írta:Szerintem a Barca nem kockáztatja azt meg, hogy ők megverik az Atleticot, hátha mi nem nyerünk. Főleg, hogy tudni fogják az eredményt meccs közben. Ugye manapság ezt már nem nehéz megoldani. De reménykedjünk, hogy hozzuk az összes meccsünket, a Barca pedig megveri az Atletit. Többet sajnos nem tehetünk.
Senki nem lehet annyira idióta, hogy a másik meccsel basztassa a játékosait a saját meccsükön, amikor van esélyük bajnokságot nyerni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
Szerintem a Barca nem kockáztatja azt meg, hogy ők megverik az Atleticot, hátha mi nem nyerünk. Főleg, hogy tudni fogják az eredményt meccs közben. Ugye manapság ezt már nem nehéz megoldani. De reménykedjünk, hogy hozzuk az összes meccsünket, a Barca pedig megveri az Atletit. Többet sajnos nem tehetünk.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Miért adná le; ha így marad minden és nyernek, akkor még ők is simán örülhetnek a mi meccsünktől függően, ami meg egy időben megy majd az övékkel?Legalább az egyenlítéssel nagyon minimálisra csökkentettük a Barca esélyét a bajnoki címre, de akármennyire is vicces a magunkét is, mivel így valószínűleg a Barca leadja az utolsó meccset.
RealMadrid
RealMadrid
- pheco
Nagyon sok gyenge teljesítmény volt és annál is több idegesítő megmozdulás, hiba. Mégis Morata idegesített fel a legjobban. Nem is tudom, hogy merészelte azt ellőni... Azt le kellett volna adni és nem csak azért, mert Cé volt ott. Akárki van ott, azt le kell adni(na jó talán Khedirának nem ) Ez a különbség Jesé és Morata között, azon kívül, hogy az egyikből jó focista lesz a másikból nem, Jesé tuti leadta volna. Ennyit számít, hogy melyikük jön be csereként. Na meg persze, ha Cé berúgja a 3. percben a ziccert, akkor sima meccs, de így is simán be kellett volna húzni. Elbaszták rendesen a srácok. Reménykedni kell, hogy az Atletico bukik még egyszer. Ha 2 pont előnnyel mennek neki az utolsó fordulónak, akkor búcsút inthetünk a ligának. Legalább az egyenlítéssel nagyon minimálisra csökkentettük a Barca esélyét a bajnoki címre, de akármennyire is vicces a magunkét is, mivel így valószínűleg a Barca leadja az utolsó meccset.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez egy elég rossz meccs volt. Fantáziátlan támadások mentek, és mikor már más nem maradt (az esetek java részében) olyanok adták be a labdát akik igazából mostanság álló helyzetből sem tudnál eltalálni a saját társukat...
Lopezt nem hibáztatom, ha ő nincs többet kapunk. Marcelo nagyon gyenge. Illarrat nem bántom, értelmetlen olyan pozícióban játszatni ahol egyértelműen nem megy neki. Morata nem jó csere embernek sem...ennyi volt ebben ma. A meccs legjobbja Bale, legrosszabbja Marcelo.
Lopezt nem hibáztatom, ha ő nincs többet kapunk. Marcelo nagyon gyenge. Illarrat nem bántom, értelmetlen olyan pozícióban játszatni ahol egyértelműen nem megy neki. Morata nem jó csere embernek sem...ennyi volt ebben ma. A meccs legjobbja Bale, legrosszabbja Marcelo.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
füst írta:Hát Benzemát nem ezért szeretjük,mert sajnos többnyire benne is marad. Nincs bajom Moratával, de most nem biznám rá a következő meccseket, ahhoz túl kevés szerepet kapott évközben. Benzemának kell kezdenie, nem is kérdés.benne van bármikor egy gól
Szerintem is jó ha benzema kezd, inkább mint morata, de amikor ennyire nem hoz semmit, akkor nem lehet mindig védeni. azt meg nem mondanám, hogy benne van a gól, az utóbbi 10 meccsen 29 gólt lőttünk abból 1 benzema találat van....
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát Benzemát nem ezért szeretjük,mert sajnos többnyire benne is marad. Nincs bajom Moratával, de most nem biznám rá a következő meccseket, ahhoz túl kevés szerepet kapott évközben. Benzemának kell kezdenie, nem is kérdés.benne van bármikor egy gól
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem értem azokat,akik Benzemát bántják mostanában. Komolyan nem. Morata nem szint,épp ezért Benzemának nyomnia kell,mert benne van bármikor egy gól.
Modric nagyon hiányzott nekünk. Tényleg ő a liszt a tésztában.
Modric nagyon hiányzott nekünk. Tényleg ő a liszt a tésztában.
- madridronie
Az összképet tekintve sajnos teljesen reális és igazságos eredmény született!Egyébként hatalmas gratuláció a Valenciának...óriásit küzdöttek, nagyon megérdemelték az 1 pontot...és úgy, hogy 2 napjuk volt felkészülni a meccsre...jár nekik a taps.
Ahogy Sierra mondta, már akkor irritált az a bamba feje amikor még nálunk bukdácsolt a pályán, illetve a labdába (erre ma kis híján tényleg kivégzett minket, ha bemegy az a kapufája is; hihetetlen és no comment kategória ) !!!Parejo te senkiházi
Egyetértek, nagyon kellett (ma csak egy x-re volt elég, de a végén könnyen .... )--> S. Ramos és CR7 ismét mentette a menthetőt (mellettük még Bale nyújtott elfogadhatót)!Sok fog mulni ezen a cr golon azt mondom..
Malaga jövő héten oktat ....
Ezzel meg abszolút és tökéletesen egyetértek! Akik nem bírják a feszkós szitukat inkább máshol károgjanak és ne itt temessék a csapatot!írd azt hogy "srácok szerintem már elment a bajnokság" erre azt mondom oké, szerintem is.
de ahogy te mondtad engem az baszott fel. mintha úgy állnánk mint a betis és úgy reménykednének a szurkolóink a bajnoki címben.
plusz tegnap gyakorlatilag kiröhögtétek/kigúnyoltátok azokat akik még hittek a matematiaki esélyben, ami mára már kb reális is lett a meccsünkig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. május 4., vasárnap 23:46-kor.
RealMadrid
RealMadrid