Értékeld a legutóbbi meccset
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A pontvesztést most teljesen Ancelottinak adom. Ilyen szar kezdőt felrakni, Illarát Alonsoval együtt játszatni rég rossz, de még ha Alonso helyett van, akkor is a fejemet fogom, érthetetlen dolgokat csinál. Isco lecserélése is hiba volt, Benzemát meg a 60. körül kellett volna lehozni, nem mintha Morata annyira jó lenne, de Benzema ismét alulmúlta önmagát, felfogni nem tudom, hogy bárki is tudja tartani valamire ezt az embert. Marcelo is bűn rossz volt, az értelmetlen Casemiro csere helyett simán jöhetett volna Coentrao, mert látszott, hogy nincs rendben a bal oldal... Ezek miatt és a szarabbnál szarabb bírói ítéletek miatt még hálásak is lehetünk, hogy maradt nálunk 1 pont. Remélem ez az eredmény előrevetíti az erőviszonyokat a BL döntőre, hogy a 2 elődöntőt játszó csapat közül mi szerepeltünk jobban a mai meccsen.
Teljesen más Lopezzel a védelem, talán lelki okai is vannak ennek, hatalmasakat véd, remek kapus, de valami nem stimmel.
Valahol érthető, hogy Ancelotti kicsit felforgatta a csapatot, hiszen pihenni is kell, csak ez most balul ütött ki.
Marcelo és Illarramendi voltak a fékek az első félidőben, ha a Coentrao + DM páros játszik máris jobbak vagyunk szerintem.
Illetve én Iscot is gyengének érzem még mindig.
A Xabi-DM-Modric középpálya a legerősebb és legjobban működő, ez tény.
Kár érte, még egy halvány remény van a bajnokságra, de nem sok reményt fűzök hozzá sajnos.
De a BL a legfontosabb, ez nem is kérdés.
Marcelo és Illarramendi voltak a fékek az első félidőben, ha a Coentrao + DM páros játszik máris jobbak vagyunk szerintem.
Illetve én Iscot is gyengének érzem még mindig.
A Xabi-DM-Modric középpálya a legerősebb és legjobban működő, ez tény.
Kár érte, még egy halvány remény van a bajnokságra, de nem sok reményt fűzök hozzá sajnos.
De a BL a legfontosabb, ez nem is kérdés.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Az első gólhoz: Nem védve Lópezt meg Varane-t, de Marcelo félelmetes árnyékra repülése valószínűleg nem könnyített a helyzetükön
Ez nem lehet véletlenziro4vr írta:nem állnak össze a csapatrészeg
- ___Samy___
igen, pont erre akartam célozniEzzel csak az a baj, hogy úgy nem lehet megnézni, hogy ki tudná pótolni, ha a pályán van Xabi.
ha kivesszük xabit, akkor lehet a ligát kockáztatjuk, de ha meg benne hagyjuk a csapatban, akkor meg a bl-t
kurva nehéz helyzetben van az olasz
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ezért nem kell már elkönyvelni a BL trófeát már most, mert mi aztán képesek vagyunk a legnagyobb mentális előny tudatában is elbaszni egy fontos meccset. Elbíztuk magunkat, a bayern elleni alázás után, ezt valahogy nagyon éreztem. Le kell szállni a földre és koncentrálni a BL-re. Az idei bajnokságban egyszerűen nem nekünk áll a zászló.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
eddig én is ezt mondta, de oylan hiányosságok, vagy talán nem is hiányosságok, hanem minőségbeli gyengeségek vannak nála, amik egy Madrid kp-sánál nem szabadna hogy legyenek. és javulás meg semmi szinte, Carvajal görbéje megy felfele, Jesé görbéje ment felfele, ő meg stagnál___Samy___ írta:illaramendivel továbbra is az volt a probléma, hogy nem a posztján játszott, továbbá xabival csak kioltják egymást
az a baj, hogy nincs idő meg lehetőség, hogy illarrát beépítsük xabi helyére, vagy más embert tesztelgessünk, mert akkor látjuk, hogy ez vagy ilyesmi sül ki
Nem illik.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ezzel csak az a baj, hogy úgy nem lehet megnézni, hogy ki tudná pótolni, ha a pályán van Xabi. Le kellene ültetni a padra és megnézni, hogy úgy ki hogy muzsikál a posztján.___Samy___ írta:illaramendivel továbbra is az volt a probléma, hogy nem a posztján játszott, továbbá xabival csak kioltják egymást
az a baj, hogy nincs idő meg lehetőség, hogy illarrát beépítsük xabi helyére, vagy más embert tesztelgessünk, mert akkor látjuk, hogy ez vagy ilyesmi sül ki
oda olyan embert kell beraknia carlonak, akinek egyből fog menni, és pont ezért van nehéz feladata
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én továbbra is május 24-re vagyok ráállva megszállottan ... A többi nem nagyon tud meghatni.
Igazából ez az X lehet még jó is mert a Barca így kénytelen lesz nem bepúcsítani az Atleti-nek , nem adok rá sok esélyt ,hogy nyernek de legalább meg kell próbálják.Nevető harmadikak még mindig lehetünk de akkor aztán tényleg nagyot fogok nevetni, ha így is miénk lesz a Liga.
Egyébként jó meccs volt én élveztem.Nagyon nem tudok haragudni senkire kedden rommá vertük a Bayern-t, látszott ,hogy fásultak...CR gólja meg annyira epic volt fúúú, továbbra is örülnék a liga győzelmnek de annyira a BL a főcél nálam ,hogy felőlem aztán lehet a barca is a bajnok...
Igazából ez az X lehet még jó is mert a Barca így kénytelen lesz nem bepúcsítani az Atleti-nek , nem adok rá sok esélyt ,hogy nyernek de legalább meg kell próbálják.Nevető harmadikak még mindig lehetünk de akkor aztán tényleg nagyot fogok nevetni, ha így is miénk lesz a Liga.
Egyébként jó meccs volt én élveztem.Nagyon nem tudok haragudni senkire kedden rommá vertük a Bayern-t, látszott ,hogy fásultak...CR gólja meg annyira epic volt fúúú, továbbra is örülnék a liga győzelmnek de annyira a BL a főcél nálam ,hogy felőlem aztán lehet a barca is a bajnok...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
illaramendivel továbbra is az volt a probléma, hogy nem a posztján játszott, továbbá xabival csak kioltják egymást
oda olyan embert kell beraknia carlonak, akinek egyből fog menni, és pont ezért van nehéz feladata
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Modric...ő a tésztánkban a liszt, nélküle nem állnak össze a csapatrészeg, nem ragadnak az emberek..Illarra meg a tojáshéj sajnos úgy tűnik. Most kéne az élesztő (Khedira)
Nem illik.
- ___Samy___
na pontosan ezért félek a döntőtől, mert ott is lehetséges, hogy ez várható nagyobb részt
a bayernt simán lefociztuk, mert teret hagytak nekünk abban, amiben a legjobbak vagyunk, de felállt védelem ellen még mindig nem igazán akar menni
modric nagyon hiányzott
a bayernt simán lefociztuk, mert teret hagytak nekünk abban, amiben a legjobbak vagyunk, de felállt védelem ellen még mindig nem igazán akar menni
modric nagyon hiányzott
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Carlo elbaszta azzal, hogy nem DM-át kezdette (mondjuk nem tudom, hogy a dugófejű milyen fizikai állapotban volt). Marcelo pedig menjen szabadságra, nem RM szint ahogy most tolja. Casemiro egy vicc, bejön a 2. fi. közepén, és lassabb mint Emerson volt harmincnyóc évesen, el kell adni a nyáron. És kell egy normális cserecsatár jövőre...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Gondoltam, h ez lesz. De ott az nem 11-s. Azért érdekes utolsó fordulók lesznek, mind Angliában, mind itt.Géci írta:DM beadásánál a kezezés.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
DM beadásánál a kezezés.besteve7 írta:Melyiket??? Mert én egyet sem láttam.Géci írta:Az viszont feltosz, hogy nem adtak meg egy tizit...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
látni kell a mögöttes szándékot...leadtunk 2 pontot, hogy a bárszát érdekeltté tegyük az uccsó fordulóban. a barca így veri az atmát, aztán majd nyelnek nagyokat amikor rájönnek, hogy ezzel nem ők, hanem mi lettünk a bajnokok. minden az ördögi terv része
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2014. május 4., vasárnap 23:10-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Melyiket??? Mert én egyet sem láttam.Géci írta:Az viszont feltosz, hogy nem adtak meg egy tizit...
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
reeed_ati írta:Egyébként sak elhúztuk a mézesmadzagot a barca orra előtt, most ha mi x-elünk uccsóba, az is jó lesz nekik, szóval tuti meg akarják csapni majd az atletit. Mert a kis buták reménykednek majd a döntetlenben.
Emlékeztek milyen volt, mikor utoljára olasz edzővel nyertük a bajnokságot?
dézsavúúú
ez megtette az estém ember. köszönöm látom a reményt
már épp temettem az életem, holnap 3zh-t írok 7:45kor kezdek. szétbasz az ideg, kettőig vagy nem tudok aludni. már nyúltam a borosüvegért...asszony már kirakta a cuccom a kanapéra....
[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Na végre sikerült végignézni egy meccset, hát hogy is mondjam egy picit csalódtam azt hittem, hogy egy ilyen mentális lökettel amit a Bayern elleni győzelem(ami elég sima lett, hogy azt ne is mondjam, hogy BL döntőt ért), plusz, hogy az Atletico kikapott gond nélkül behúzzák a meccset, sőt....erre kaparhattak a végén az x-ért, pedig nagyon jó lett volna a győzelem persze még ezzel az x-el is meglehet, de na a győzelemmel sokkal jobb lett volna a helyzet!CR
Remélem azért a játékosok egy picit szégyenlik magukat...mindegy meg lesz!
Remélem azért a játékosok egy picit szégyenlik magukat...mindegy meg lesz!
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hat igen ez a meccs elment mert nem kellett volna illara es marcelo a kezdobe, nem kedveltem coentraot de jelenleg fenyevekkel jobb es nem futkarozik fel ala a kocos halyaval, majd megorultem amikor lattam honnan fut vissza, komolyann inkabb coentrao vedekezzen elol meg tamadjunk normalisan mint igy futni fel ala egy olyan marceloval aki fenyevekre van a formajatol...igy elbaszni ekkora eselyt...habar ha mindent nyerunk akkor nekunk igy meg jobb lessz mivel ugy tudom utolso forduloban minden csapat egyszerre jatszik egy idopontban, szoval ha addig6pont megvan nekunk, biztos nem fogjak a barcanal lesni hogy mikor lojjunk 2 ongolt es nyerjen az atma.
jaj de szarul esett ez igy estere...bezzeg a rongyos atleticcal nem birtak egy x-et osszekaparni itt meg vaganykodtak velunk.
jaj de szarul esett ez igy estere...bezzeg a rongyos atleticcal nem birtak egy x-et osszekaparni itt meg vaganykodtak velunk.
- Hasta el final, Vamos Real -