Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 29., kedd 20:55

KAG írta:Irtak mar nemreg, hogy Ini ellenunk mindig maxon porog.
Guti volt anno ilyen...
Szerintem, ha bedobnak egy klasszikusra akar most, akkor is lehozná
Igen, azt olvastam én is. De ez azért más szitu. Még az sem segít neki, hogy a csapat is gyengélkedik. Tudom, egy Clásico mindig 3 esélyes és mindenki motivált, csak nekem tényleg nagyon meglepő lenne, hogy hirtelen visszatér csúcsformában és egyből mind alakítani fog. Legalábbis a Soci elleni meccs nagyon úgy nézett ki, hogy azon csak motivációval javítani tudnának. Formán kívül van a fél keret és még taktikai gondjaik is vannak.

aztán majd minket lesimáznak 3-1-re.... :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 29., kedd 20:44

M1Ö írta:Iniesta mióta végez teljes értékű edzéseket? Mert igaz, hogy ennél fontosabb meccs nincs, de meglepődnék, ha kezdene. Azon meg pláne, ha hirtelen csúcsformában térne vissza.

Irtak mar nemreg, hogy Ini ellenunk mindig maxon porog.
Guti volt anno ilyen...
Szerintem, ha bedobnak egy klasszikusra akar most, akkor is lehozná :D
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 29., kedd 20:14

Iniesta mióta végez teljes értékű edzéseket? Mert igaz, hogy ennél fontosabb meccs nincs, de meglepődnék, ha kezdene. Azon meg pláne, ha hirtelen csúcsformában térne vissza.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 29., kedd 13:55

Babinho írta:puhl
Elrettentő példa mindenki számára, hogy egy viszonylag jó hírnevet hogyan kell leépíteni rövid időn belül.
Merci Zizou!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. november 29., kedd 13:38

Tegnap kihozták a harmadik félidőben, hogy vela lövése előtt, ami később a kapusról willian joséhoz került, vela visszahúzta macheranot....15 perccel korábban elmondták, hogy lucas a mi meccsünkön színészkedett, szabadrúgás kifelé :mrgreen: puhl :sziv:
bár tény a meg nem adott gólnál látták, hogy juanmi nincs lesen :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 29., kedd 13:31

Egyáltalán nem, Piqué és Lucho is nyilatkozták meccs után, hogy még örülhetünk a döntetlennek. Sajna igaz is.
Ha nektek lennék azêrt küldenék a bírónak egy ajándék csomagot, mez, dedikált labda, aranysíp barca címer gravírozással.. megérdemli :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. november 28., hétfő 21:12

Egyértelműen a középpályánk esett szét legjobban. Aztán idén minket is aprít a sérüléshullám, főleg a védelemben, ettől nem is alakult ki egy állandó kezdő. Meg is látszik a játékunkon. Sokszor konkrétan katasztrófa.
Aztán félidőnként van 15 jó percünk, hirtelen a semmiből. Ha akkor gólt, gólokat tudunk rúgni, akkor eldönthetjük a meccset, de az utóbbi időben szenvedünk a góllövéssel is. Messi védi most mindnek a seggét, ez nyilvánvaló. Ez kevés lesz hétvégén.
A jelenlegi (győztes) alapcsapat kellene, ami szinte lehetetlen. Alba helyett Digne lesz, Iniesta ki tudja mit fog mutatni, Busquets idén megbízhatatlan, Rakitic rapszódikus, Arda inkább vmelyik szélső támadó pozícióban érzi jól magát. Denis ügyes, de nem tőle kell várni a csodát jelenleg, André Gomes eddig inkább a fizikai erejét és harcosságát mutatta, még nagyon keresi a helyét, de úgy az egész keretnek is Lucho. Kényszerből is meg próbálkozásból is sokat variál, erre rámegy az ősz, de ahogy írta vki, nincs az kőbe vésve, hogy tavaszra működni fog a dolog. De tudjuk, hogy ez a csapat képes a legjobbakkal versenyezni, így reménykedhetünk, hátha.
...lehetne egy hátha szombaton is... :)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 28., hétfő 17:47

SZERK:
Ini nem játszik hét közben, tavalyról el van tiltva. Ő hál istennek emlékezett rá.. :D Viszont Neymarnál azt meg kell jegyezni, hogy 1v1-ekkel többször kerül a védelmek mögé manapság szerintem, mint Leo. Legalábbis ha nem full homályban nyomja.

Azt viszont nem tudnám megmondani, ezért is csak gép mögül okoskodok.. :D De én a középpályával kezdenék az biztos, mert az nagyon szét van esve.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 17:36

palesz77 írta: Részben egyetértek azzal amit írsz, bár szerintem azért elég lenne néhány elemet helyrerakni, és nem lenne komoly gond.
Milyen elemekre gondolsz? Nekem valahogy nem annyira tiszta az ő feladatköre, mikor Messi nincs, akkor szokott előlépni, és akkor igazán jó. De amúgy meg Messi szerzi az előnyöket, ő osztogat, lő gólt...Még Suarez szerepe is megvan, ő a balfasz :mrgreen: , akinek be kell kotornia, meg akit Messi töm labdákkal, de Neymar valahogy ott van a vonalnál, aztán mintha annyit várnának, hogy húzza meg mint nálunk LV, aztán lesz valami.
Nem illik.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 28., hétfő 17:31

morientes írta:És még így sem jöttetek ki belőle rosszul.
Egyáltalán nem, Piqué és Lucho is nyilatkozták meccs után, hogy még örülhetünk a döntetlennek. Sajna igaz is.
ziro4vr írta:Neymarnak eddig több eltűnős féléve volt, mint kitűnős, engem ez lep meg.
Részben egyetértek azzal amit írsz, bár szerintem azért elég lenne néhány elemet helyrerakni, és nem lenne komoly gond.

Ebbe meg az a durva, hogy még így is ő volt az, akibe benne volt a veszély.. Pedig 10-ből 7-szer rontott kb.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 17:26

palesz77 írta:
morientes írta:Mi a véleményed a tegnapi meccsről?
Röviden, tömören.

Nehéz úgy a focinkat játszani, ha nincs mozgás. Busi se csoda ha gyenge hónapok óta, amikor ha hozzá kerül a labda, a Rakitic-Gomes duó rögtön kimozog szélre - ráadásul az emberek közé -, és megjátszhatatlanok. Mondjuk attól még nyilván Businak se kéne eladnia indokolatlan lasztikat. Luchonak valamit ki kéne találnia a középpályán, mert attól még, hogy nincs Ini, a focinkat lehetne játszani. De ahhoz meg is kéne szervezni a középpályás játékot, az, hogy 433-ban kiküldi szélre a 2 támadó középpályást, nagyon nem nyerő ötlet.. Nem tudom amúgy mikor láttam ilyen rossz teljesítményt tőlünk utoljára, de nem ma volt az biztos. Pedig kaptunk már 4-et Celtától, tőletek 3-at, de ennyire nullák egyik meccsen se voltunk, mint tegnap. Többet nem is írok inkább most erről a meccsről, felejtsük el gyorsan inkább, mintha meg se történt volna.. :D
És még így sem jöttetek ki belőle rosszul.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 17:24

A barca most lett orrnehéz, az a tripla és mindenki felett állás nem volt reális. Annyira ki volt ott balanszolva minden, és Iniesta-Rakitic embertelenül sokat melózott, hogy azt nehéz fenntartani vagy megismételni. Azok a tünetek vannak náluk, mint mikor nálunk a BBC miatt és a kp rossz összetétele miatt nem volt folytonos játék, csapatszintű támadófoci, hanem egyénieskedés meg klasszisokból fakadó gólok. Csak Messin kívül nincs most náluk aki villanjon.

Neymarnak eddig több eltűnős féléve volt, mint kitűnős, engem ez lep meg.
Nem illik.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 28., hétfő 17:18

morientes írta:Mi a véleményed a tegnapi meccsről?
Röviden, tömören.

Nehéz úgy a focinkat játszani, ha nincs mozgás. Busi se csoda ha gyenge hónapok óta, amikor ha hozzá kerül a labda, a Rakitic-Gomes duó rögtön kimozog szélre - ráadásul az emberek közé -, és megjátszhatatlanok. Mondjuk attól még nyilván Businak se kéne eladnia indokolatlan lasztikat. Luchonak valamit ki kéne találnia a középpályán, mert attól még, hogy nincs Ini, a focinkat lehetne játszani. De ahhoz meg is kéne szervezni a középpályás játékot, az, hogy 433-ban kiküldi szélre a 2 támadó középpályást, nagyon nem nyerő ötlet.. Nem tudom amúgy mikor láttam ilyen rossz teljesítményt tőlünk utoljára, de nem ma volt az biztos. Pedig kaptunk már 4-et Celtától, tőletek 3-at, de ennyire nullák egyik meccsen se voltunk, mint tegnap. Többet nem is írok inkább most erről a meccsről, felejtsük el gyorsan inkább, mintha meg se történt volna.. :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. november 28., hétfő 16:25

Digne megoldja :D
Kép

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 28., hétfő 16:15

Realista24 írta:Alba minden bizonnyal kihagyja az El Clásicót.
Szóval akkor holnap már a társakkal edzhet és a hétvégén a kezdő tagja lesz? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 28., hétfő 16:03

Alba minden bizonnyal kihagyja az El Clásicót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. november 28., hétfő 14:27

Talán ez a legnagyob előnyük most, velünk szemben, hogy nekik nagyon ambiciójuk lehet arra, hogy márpedig akkor is megkell nyerni ezt a mérkőzést.
Amikor tudod, hogy meg kell nyerd ezt a meccset, különben hatalmasat csökken az esély arra, hogy bajnoki cím legyen belőle, az elég motivációban nyilvánulhat meg a pályán. Ezzel szemben ott vagyunk mi, akik úgyis első helyen maradunk, ha 2 vagy 3 pontot bukunk a találkozón.
Viszont ami említve lett, hogy ennek az lehet a hátulütője, hogy nekünk kell rontaniuk. Ezt egy jó taktivál a saját oldalunkra állíthatjuk.
Kvára várom már a hétvégét. Remélem egy olyan összeszedett csapat megy majd ki, mint az Atleti ellen.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. november 28., hétfő 14:17

Hát az x semiképpem sem jó a barcának,6 pont ebben a bajnokságban rengeteg főleg a tavaszi sorsolásunkal ahol otthon játszuk a rangadókat.Szóval kénytelenek lesznek nekünk esni amit mi meg kénytelenek leszünk kihasználni :D

Clasico előtt tényleg semmit nem számít a forma, a lélektan viszont nagyon, nem mind1 azért hogy 6 pont a különbség vagy 1 taktikai szempontból.

Igazából ez most olyan ziccer nekünk amit egyszerűen ki kell használni,jöjjenek mimeg szépen lekell hozzuk a meccset kontrákkal.

Az meg nekem mind1 hogy kit drótoznak össze náluk és kit nem, erősebbek vagyunk, gyorsabbak, ősszeszedettebbek és jobban egyben vagyunk.Ki kell használni egy nyugodtabb tavasz érdekében.6-9 pontal azért el lehet lavírozgatni kényelmesen és a bl-re is lehet koncentrálni.

Ezekre a nagy félévi pálfordulásokra ami náluk 2015ben nálunk meg idén volt egyszerűen nem lehet alapozni, egyedi esetek és sok más tényező is közrejátszott.

Bizakodó vagyok, aztán majd meglátjuk,leírni nem szabad őket de tartani sem hiszem ,hogy kéne tőlük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 28., hétfő 14:09

Iniesta nem hiszem, hogy annyira könnyen formán kívül kerülne. Neki fejben kell ottlennie, és az ö szintjén nem hiszem, hogy ez probléma.

Ha fizikálisan nem is 100% az nem jelent sokart.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 13:57

Palesz77
Mi a véleményed a tegnapi meccsről?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: