pedig ha van aki ismeri és betudná építeni az carlo.R.M.C.F írta:verratti kevés még ide. idővel talán.
én is rá szavaznék egyébként, nagyon bírom a tagot.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 1., csütörtök 14:15
pedig ha van aki ismeri és betudná építeni az carlo.R.M.C.F írta:verratti kevés még ide. idővel talán.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 1., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 1., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 1., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 1., csütörtök 14:10
Yaya,vanMyStiQ írta:Ettől függetlenül nagyon örülnék egy olyan játékosnak, akinek hatalmas munkabírása van, tud távolról lőni, passzjátékban sem teljesen fogalmatlan (bár főképp csak DM-nek vagy Modricnak kéne letennie ), emellett pedig kiválóan védekezik és higgadt. Van egyáltalán most ilyen játékos?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 1., csütörtök 14:10
Yaya. De ugye ő Barcás.MyStiQ írta:Van egyáltalán most ilyen játékos?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 1., csütörtök 14:07
Valóban visszaesett ő is, rizikós is lenne a szerződtetése, de egész egyszerűen nem tudok senkit mondani, aki jó lenne nekünk.akkor inkább tényleg Pogba,akitől szintén nem vagyok elájulva,de inkább ilyen tipus kellene
HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. május 1., csütörtök 14:03
Sok mindent kell itt definiálni, de azt, hogy mi a jobb nem érdemes...sőt jobbat mondok, nem is lehet. Túl általános fogalom és nagyon szubjektív.CRonika írta:Az az érzésem, hogy definiálni kell azt, hogy milyen időszakra terjed az ki, hogy jobb egy csapat. Nyílván itt is mindenkinek más a véleménye (naptári év, szezon stb.), nálam egyértelműen szezonokról beszélünk.....Matt009 írta: Másfél hete még fosunk, hogy ez a BM jobb, meg erősebb, meg nem sok esélyünk van meg hasonlók, erre jön egy meccs, ahol nekünk minden összejön a BM-nek meg semmi, és mindjárt elfelejtődik minden, ami addig történt
Nos: a KIEMELT részben miért fosott mindenki a bayerntől? Azért mert sokan azt gondoltuk, hogy Pep képes lesz a tavalyi csapat mentalitását átmenteni erre a szezonra is, illetve hogy a bajnokikon - mivel nyerték a bajnokságot- már csak félgőzzel hajtanak és a tétmeccsekre majd felpörögnek, mint tavaly. Ez volt az oka a fosásnak. Láttuk, hogy mintha nem lenne minden rendben ennél a Bayern-nél, de nem mertünk hinni menne, hogy tényleg gyengébbek mint tavaly.
Az meg, hogy a bayernnek semmi se jött össze nekünk meg minden, az ferdítés. Azon csapatnak jön össze minden, aki tesz is érte, aki nem tesz érte, annak nem jön össze semmi. (sorry a sablonszövegért, de ez igy vna) Egyszerű a képlet. Nem a tavaly Bayern volt az ellenfél, hanem az idei, ha ezt megérted, könnyebb lesz megértened az álláspontját mindenkinek
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 13:21
Én is leírtam anno egy párszor,hogy nem értem minek....ő olyan Modric tipus,csak gyengébb kivitelben,akkor inkább tényleg Pogba,akitől szintén nem vagyok elájulva,de inkább ilyen tipus kellene,ha már DM nem jó...(nekem mondjuk az,ott és azon a poszton).Amúgy ha már ott tartunk, ez a kroooooooos akkor se kéne ha ingyen vágnák hozzánk. de kegyetlenül fel volt itt szopkodva az elmúlt napokban. szűrni nem tudott a passz meg ugyanaz mint xavi, annyi hogy ő nem 98%-al passzol oldalra, hanem 95%-tel. ilyenekkel hagyjatok is béként, menjen a MU-ba 30ért.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 1., csütörtök 12:15
ha a barca megvenné ő lenne a csúcs azonnal...Csabi írta:Amúgy ha már ott tartunk, ez a kroooooooos akkor se kéne ha ingyen vágnák hozzánk. de kegyetlenül fel volt itt szopkodva az elmúlt napokban. szűrni nem tudott a passz meg ugyanaz mint xavi, annyi hogy ő nem 98%-al passzol oldalra, hanem 95%-tel. ilyenekkel hagyjatok is béként, menjen a MU-ba 30ért.
HozzászólásSzerző: CRonika » 2014. május 1., csütörtök 10:52
Az az érzésem, hogy definiálni kell azt, hogy milyen időszakra terjed az ki, hogy jobb egy csapat. Nyílván itt is mindenkinek más a véleménye (naptári év, szezon stb.), nálam egyértelműen szezonokról beszélünk.....Matt009 írta: Másfél hete még fosunk, hogy ez a BM jobb, meg erősebb, meg nem sok esélyünk van meg hasonlók, erre jön egy meccs, ahol nekünk minden összejön a BM-nek meg semmi, és mindjárt elfelejtődik minden, ami addig történt
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. május 1., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: Ryel » 2014. május 1., csütörtök 1:16
Még mindig nem definiáltad mit jelent az erősebb. Tegyük fel hogy feladtuk a játékunkat, ezért gyengébbek vagyunk, mert nem tudtuk megoldani erőből. Ez akkor bizony azt jelenti, hogy a Barcánál is gyengébbek vagyunk, sőt azt is jelenti hogy a tavalyi Bayern gyengébb a tavalyi Barcánál, ők is egész évben labdakontrollt játszottak mégis területre mentek azon a meccsen. Vagy ezek szerint a Barca erősebb mint az idei atletico annak ellenére hogy 6 meccsen nem sikerült őket legyőzniük.Matt009 írta:űCarlo olasz a vérében van a kontrafoci és a reakcióképesség az egész Seria A erről szól. A fociban vagy megoldod erőből (mint a Bayern idén a bundásban), vagy olyat csinálsz amit a riválisok közül senki sem (Carlo karácsonyfája a Milánban, Mourinho első Chelseaje a 4231-el az angol szabvány 442, Roberto Martinez 352-je a Wiganban) vagy megtalálod a metszetet az ellenfél gyengeségei és a saját erősségeid között.
Ha nem tudod megoldani erőből, akkor gyengébb vagy. Ennyire egyszerű. Nem a kontrafocival, vagy a tegnapi játékunkkal van bajom, teljesen meg vagyok elégedve. Amit én kritizáltam az a fellengős szurkolói hőzöngés, hogy "hah, megvertük a BM-t, most már jobban vagyunk nálunk". Ez nem más pöffeszkedés, ami alá tegnap a csapat nagyon megadta a lovat.
Itt megy a duma, hogy más szurkolói csapatok mennyire ótvarul látják a dolgokat, meg a sikerek mennyire arrogánsá teszik a szurkolókat. Hát ezzel kezdődik az egész. Másfél hete még fosunk, hogy ez a BM jobb, meg erősebb, meg nem sok esélyünk van meg hasonlók, erre jön egy meccs, ahol nekünk minden összejön a BM-nek meg semmi, és mindjárt elfelejtődik minden, ami addig történt? Ugyan már. A csapat ugyanaz, amelyik másfél héttel ezelőtt, a BM is ugyanaz. A különbség annyi, hogy a csapat bizonyította, hogy képes nyomás alatt konstans jó teljesítményre, és érett a sikerekre. De nem lettünk jobbak játékban, sem egyénileg.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 1:04
Ahogy érzitek. Viszont egyrészt a 2 meccs alapján hány Bayern játékost és kit lehet onnan kiemelni? Másrészt látni kell, hogy Guardiola teljesen mást játszat vele és más poszton (Schweinsteiger-rel csak egymást zavarták), mint Jupp tavaly --> a német mesternél finoman szólva is durván lubickolt az emberünk. Modric típus; német és fiatalabb, egyben egyelőre gyengébb kiadásban, hasonló erényekkel ugyanakkor más karakterrel!Amúgy ha már ott tartunk, ez a kroooooooos akkor se kéne ha ingyen vágnák hozzánk. de kegyetlenül fel volt itt szopkodva az elmúlt napokban. szűrni nem tudott a passz meg ugyanaz mint xavi, annyi hogy ő nem 98%-al passzol oldalra, hanem 95%-tel. ilyenekkel hagyjatok is béként, menjen a MU-ba 30ért.
Egyetértek. Mindkét meccsen kerestem benne a jót amiért le kell igazolnunk, sőt még a Werder ellen is. Hát, nem nagyon találtam. Vannak mozzanatai amik figyelemre méltóak, de nem tudom, hogy mennyire kell ő ide és mennyire lenne hasznos tagja a csapatnak?!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 1., csütörtök 0:33
Egyetértek. Mindkét meccsen kerestem benne a jót amiért le kell igazolnunk, sőt még a Werder ellen is. Hát, nem nagyon találtam. Vannak mozzanatai amik figyelemre méltóak, de nem tudom, hogy mennyire kell ő ide és mennyire lenne hasznos tagja a csapatnak?!Csabi írta:Amúgy ha már ott tartunk, ez a kroooooooos akkor se kéne ha ingyen vágnák hozzánk. de kegyetlenül fel volt itt szopkodva az elmúlt napokban. szűrni nem tudott a passz meg ugyanaz mint xavi, annyi hogy ő nem 98%-al passzol oldalra, hanem 95%-tel. ilyenekkel hagyjatok is béként, menjen a MU-ba 30ért.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 1., csütörtök 0:31
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 30., szerda 23:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 30., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 30., szerda 22:38
mindenben tévedtél ami ezt a párharcot illeti, ennyi. nem tudom hova lehet ezt még ragozni, úgy tök mindegy, ez az egész magyarázkodás továbbra is Ancelotti és az ellene irányuló ellenszenved miatt van.Oké ebben tévedtem. Na bumm.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 22:36
Itt a kulcs Matt, hogy egyedül vagy és nem veszed észre magad. Peace.Egyedül semmi értelme.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem