Értékeld a legutóbbi meccset
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Matt, sok további kellemetlenségtől megkímélnéd magad, ha csak annyit írnál, hogy az idei BM-et túlbecsülted, a Realt meg Ancelottit kissé alá, döntőben vagyunk, ez a lényeg, mindenki örüljön, hurrá.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez most hogy jön ide? Nem erről ment a vita. Ezzel csak engem megint szándékosan provokálsz.Realista24 írta:Matt, azt írtad, hogy ez a Bayern simán elrakja a három gólt, mert annyi kell nekik. Ebben mit forgatok ki?Én meg azt unom, hogy a szavaim ki vannak forgatva addig a pontig, amíg már nem is azt jelenti, amire eredetileg gondoltam, hogy végül be lehessen magyarázni, hogy full marhaságot írtam.
Hol írtam én ilyet. Olvasd már vissza. Beleolvasol 1 db hsz-be, és nem is érted a lényegét annak, amit írok. Nagy különbség van az között, hogy egy csapat alapjáraton mennyire erős, és az között, hogy egy meccsen milyen jól teljesít? Neked még életedbe nem volt az átlagosnál jobb vagy rosszabb meccsed?Csak te még az idavágó után is
Mert az is volt. Ki vitázott ezzel az állítással velem? Utólag baromi könnyű okosnak lenni. Amúgy meg másold be azt is a BL topikból, hogy 2-3 fórumozó azt tárgyalta, hogy sanszosan kapunk 2-3 gólt. Ők miért nincsenek itt elővéve. Ezzel a véleményemmel sem voltam egyedül.Ennyit kell megérteni. A mi védelmünk nagyon is gólképes
A 0-4-es eredmény meg nyilván túlzó. Nincs ekkora különbség a két csapat között. Grat ha ezt veszed alapul.
Oké ebben tévedtem. Na bumm.Lesz 3 gól a BM-ben kedden.
Ugyanazon a gondolaton alapuló mondat. 1 dologban tévedtem, amit 2 féleképpen megfogalmaztam, de te felírod 2 faszságnak. grat.Arra meg nem lehet alapozni, hogy a BM-et fullra kivédekezzük... Arra sok esélyt nem látok.
ezt amúgy én is megmondtam
Az elődöntők előtt írtam annyit, hogy a továbbjutáshoz precíz védekezés, halálos kontrajáték, és veszélyes pontrúgások kellenek. De ki fogunk esni, mert jelenleg egyikkel sem rendelkezünk. Ezt írtam. A csapat rám cáfolt, mert olyan erényeket mutatott, és olyan magas szinten, hogy az nem volt benne a szezon korábbi részében. Ez volt a meglepi. De attól még pontosan összefoglaltam, hogy mivel lehet megverni a BM-t. Azt már nehezen lehetett volna megjósolni, hogy minden ilyen olajozottan fog működni főleg a szezon korábbi meccsei alapján. Tévedtem, baromi nagyot. De amikor én ezt leírtam, senki nem vitatkozott, hogy márpedig a 3 felsorolt dologból bármelyik is tökéletes lenne, vagy akár elégséges egy BM megveréséhez.
Na nekem ez végszavam. Többet nem vitázok. Egyedül semmi értelme. De amúgy is baromi unalmas ugyanazokat a köröket futni.
A múltkor Realista full pontosan bemásolta(most látom, hogy ÚJBÓL vette a fáradtságot, köszi R ), hogy miket írtál és utána totál másról beszéltél.
A tényeket és az általad leírt sorokat próbáltad ferdíteni és még mi vagyunk a "hülyék", hogy nem értettük jól. Az egész fórum "buta" és nem értünk téged.
Ha ismernénk a történelmet, akkor tudnánk, hogy a kontrafocit a gyengébb csapatok találták ki? Kíváncsi lennék egy velős taktikai elemzésre, amit R.M.C.F. átnéz. Lehet, hogy kacagna pár soron.
Néha jó dolgokat írsz, de ez már kezd átmenni szánalmas kategóriába. Bocsánat, hogy ezt leírtam, de már kijött belőlem.
Az a baj, hogy én egy falusi fórumozó vagyok, egy dolog, hogy engem zavar, de, ahogy látom a Vezérek szemét is kezdi szúrni, hogy hülyének nézed őket.
OFF vége.
Nagyon jó meccset játszottak a srácok, erre vártam. Egy BL-elődöntőben a legnagyobb esélyes ellen, odapörköltünk, kitömtük őket....egy gólt sem rúgtak, alig voltak helyzeteik.
Lesz egy latinos döntő, két spanyol, portugáliában.
Nagyon pikáns meccs lesz, nagyon nagyon durva.
Remélem ugyanazt hozzuk le, mint a kupában ellenük és mondjuk az első mérkőzés eredményével én személy szerint ki is egyeznék.
A tényeket és az általad leírt sorokat próbáltad ferdíteni és még mi vagyunk a "hülyék", hogy nem értettük jól. Az egész fórum "buta" és nem értünk téged.
Ha ismernénk a történelmet, akkor tudnánk, hogy a kontrafocit a gyengébb csapatok találták ki? Kíváncsi lennék egy velős taktikai elemzésre, amit R.M.C.F. átnéz. Lehet, hogy kacagna pár soron.
Néha jó dolgokat írsz, de ez már kezd átmenni szánalmas kategóriába. Bocsánat, hogy ezt leírtam, de már kijött belőlem.
Az a baj, hogy én egy falusi fórumozó vagyok, egy dolog, hogy engem zavar, de, ahogy látom a Vezérek szemét is kezdi szúrni, hogy hülyének nézed őket.
OFF vége.
Nagyon jó meccset játszottak a srácok, erre vártam. Egy BL-elődöntőben a legnagyobb esélyes ellen, odapörköltünk, kitömtük őket....egy gólt sem rúgtak, alig voltak helyzeteik.
Lesz egy latinos döntő, két spanyol, portugáliában.
Nagyon pikáns meccs lesz, nagyon nagyon durva.
Remélem ugyanazt hozzuk le, mint a kupában ellenük és mondjuk az első mérkőzés eredményével én személy szerint ki is egyeznék.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Bayern elleni meccsek előtt fostunk tőlük,és aggódtunk a srácokért. Azonban mindkét meccsen bebizonyították,hogy jobbak vagyunk a Bayernnél. 5-0-ával ütöttük ki őket,a saját közönségük előtt.
Most már előttük járunk,mert ha legközelebb összefutunk velük,ők akarnak majd revansot venni,tartani fognak tőlünk stb stb.
Megvertük a címvédőt,ergo jobbak vagyunk náluk. Ennyi. Az más kérdés,hogy mi leszünk-e Európa legjobbjai... ahhoz meg kell verni a döntőben az Atleticot.
Logikus dolog szerintem...
Most már előttük járunk,mert ha legközelebb összefutunk velük,ők akarnak majd revansot venni,tartani fognak tőlünk stb stb.
Megvertük a címvédőt,ergo jobbak vagyunk náluk. Ennyi. Az más kérdés,hogy mi leszünk-e Európa legjobbjai... ahhoz meg kell verni a döntőben az Atleticot.
Logikus dolog szerintem...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak a legérdekesebbek:
Folytassam?
De gondolom nem így értetted.
Tévedés szagot érzek.Kicsit azt érzem, hogy maga a tény, miszerint a BM tavaly látványosan erős volt, most meg nem olyan látványosan erősek (szerintem nem gyengébbek, mint tavaly, csak mást játszanak), becsap pár embert, és mivel gyengének akarják látni a BM-et, ezért gyengének is látják.
Valóban gólképes volt a védelmünk ...egy újabb tévedés.Túlságosan le van itt becsülve a BM, azt hiszitek, hogy mert nem rúgtak két meccsen tízet a MU-nak, meg nem nyertek 3-1-re Madridban, már szarok. Hát nem azok. Még mindig az övék a jobb csapat. Ennyit kell megérteni. A mi védelmünk nagyon is gólképes az ő támadósoruk meg a miénk után a második legjobb (feltéve, ha miénk jobb egyáltalán), naivitás azt hinni, hogy megint megússzuk kapott gól nélkül.
Nédda, ebben is tévedtél.Arra meg nem lehet alapozni, hogy a BM-et fullra kivédekezzük... Arra sok esélyt nem látok.
Meg ebben is.Lesz 3 gól a BM-ben kedden.
Folytassam?
De gondolom nem így értetted.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csak te még az idavágó után isMatt009 írta:Mert szerintem jobbak voltunk a BM-nél
Ezt senki nem vitatta.
Az meg hogy a kontafocit a gyengébb csapatok találták ki, már no comment kategória
Nem lehet nem kiforgatni, mert állandóan úgy fogalmaz, hogy ha nincs igaza, akkor is azt tudja mondani, hogy ezt amúgy én is megmondtam. Ezért tűnik úgy az ő szemszögéből, hogy ki vannak forgatva a szavai.Ne forgasd ki a szavait légy oly' szíves.
Közben madridi házidöntő lesz a finálíban.
Merci Zizou!
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Nem úgy gondolta. Ő arra gondolt, hogy majd edzésen rakják el azt a hármat.Realista24 írta:Matt, azt írtad, hogy ez a Bayern simán elrakja a három gólt, mert annyi kell nekik. Ebben mit forgatok ki?
Ne forgasd ki a szavait légy oly' szíves.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Matt, azt írtad, hogy ez a Bayern simán elrakja a három gólt, mert annyi kell nekik. Ebben mit forgatok ki?Én meg azt unom, hogy a szavaim ki vannak forgatva addig a pontig, amíg már nem is azt jelenti, amire eredetileg gondoltam, hogy végül be lehessen magyarázni, hogy full marhaságot írtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én meg azt unom, hogy a szavaim ki vannak forgatva addig a pontig, amíg már nem is azt jelenti, amire eredetileg gondoltam, hogy végül be lehessen magyarázni, hogy full marhaságot írtam.Realista24 írta:Nem hagyom, mert unom.ferni írta: hagyjad, hiába szidta folyamat a Realt és dicsőítette egekig a Bayernt ő tegnap a meccs végén jött és leírta, hogy ő megmondta a frankót és megint igaza volt... most akkor mégis miről beszélünk?
Nem eleg hogy nem latja be, hogy tévedett, meg arrogáns is, megmagyarázza es továbbra is mindenki hülye csak ő nem.
Te kezdted a személyeskedést. Ha már elkezded, akkor már ne rinyálj, ha a másik visszaszúr.Kérlek ne személyeskedj.
Ezt senki nem vitatta.Mert szerintem jobbak voltunk a BM-nél
Akkor a Chelsea jobb volt 2012-ben, mint a BM, vagy a Barca? A Sevilla jobb, mint mi? Vagy még soroljak ezer példát? Ez egy baromi pontatlan megfogalmazás. Vagy akkor Észak-Írország jobb csapat, mert 2-3 éve egy selejtezőn megverte a Világ és Európa bajnok Spanyolországot?és tartom, hogy az a jobb edző, és csapat, aki ésszel, a másik játékához alkalmazkodva tud nyerni.
Tegnap jobban játszottunk a BM-nél. Az egész párharcban jobban játszottunk és okosabbak voltunk a BM-nél. Én ezt egy percig sem vitattam. De nem véletlenül nem mi voltunk a párharc esélyesei. A nettoban gyengébb, de a két meccsen jobban teljesítő csapat ment tovább. Ezt még mindig tartom. Vagy akkor mire ment itt a fosás az elődöntő előtt?
Itt mondtad ki. Magadnak mondasz ellent. Azért ezt kellett játszanunk, mert őket csak így lehetett megverni. Magyarul, mert alapjáraton jobbak, mint mi. Az más kérdés, hogy mi 2 meccsen jobban játszottunk. De ez alapján még nem lettünk jobbak alapjáraton, mint ők. Nekünk is voltak blamás meccseink idén bőven. Csak nekik tegnap jött ki, mi meg Mihtaryannak köszönjük meg, hogy tolt egy Higuáint, mert ha nem teszi, akkor bizony BVB-BM elődöntő lett volna. Fortuna bizony mellettünk van idén. Az más kérdés, hogy meg is érdemeljük, mert amekkora pechsorozat sújtott minket, az durva volt. De BL-t nem lehet szerencse nélkül nyerni, túl nehéz sorozat ahhoz.de ha egy korszakos Bayernt így lehet eredményesen és látványosan lelépni, akkor ezt kell játszani.
űCarlo olasz a vérében van a kontrafoci és a reakcióképesség az egész Seria A erről szól. A fociban vagy megoldod erőből (mint a Bayern idén a bundásban), vagy olyat csinálsz amit a riválisok közül senki sem (Carlo karácsonyfája a Milánban, Mourinho első Chelseaje a 4231-el az angol szabvány 442, Roberto Martinez 352-je a Wiganban) vagy megtalálod a metszetet az ellenfél gyengeségei és a saját erősségeid között.
Ha nem tudod megoldani erőből, akkor gyengébb vagy. Ennyire egyszerű. Nem a kontrafocival, vagy a tegnapi játékunkkal van bajom, teljesen meg vagyok elégedve. Amit én kritizáltam az a fellengős szurkolói hőzöngés, hogy "hah, megvertük a BM-t, most már jobban vagyunk nálunk". Ez nem más pöffeszkedés, ami alá tegnap a csapat nagyon megadta a lovat.
Itt megy a duma, hogy más szurkolói csapatok mennyire ótvarul látják a dolgokat, meg a sikerek mennyire arrogánsá teszik a szurkolókat. Hát ezzel kezdődik az egész. Másfél hete még fosunk, hogy ez a BM jobb, meg erősebb, meg nem sok esélyünk van meg hasonlók, erre jön egy meccs, ahol nekünk minden összejön a BM-nek meg semmi, és mindjárt elfelejtődik minden, ami addig történt? Ugyan már. A csapat ugyanaz, amelyik másfél héttel ezelőtt, a BM is ugyanaz. A különbség annyi, hogy a csapat bizonyította, hogy képes nyomás alatt konstans jó teljesítményre, és érett a sikerekre. De nem lettünk jobbak játékban, sem egyénileg.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
röviden és tömören, erről van szó. egy élmény volt a sunyi pofáját nézni, mr. taktika uraságnak.Csabi írta:guardiolának már nagyon kijárt ez a verés. 2 évvel ezelőtt megfutamodott a barcától, akkor már érezhette, hogy hamarosan leáldozik tikitaka csillaga, elmenekült egy erős csapatba, ahol tudta, hogy a ligában tuti eredmény lesz, de a real madrid karja ott is utolérte.
But he is a good boy...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
guardiolának már nagyon kijárt ez a verés. 2 évvel ezelőtt megfutamodott a barcától, akkor már érezhette, hogy hamarosan leáldozik tikitaka csillaga, elmenekült egy erős csapatba, ahol tudta, hogy a ligában tuti eredmény lesz, de a real madrid karja ott is utolérte.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ehhez a jobb csapat, nem jobb csapat témához anynit tennék hozzá, hogy:
Hát kitömtük őket 4el 5el. Innen nézve már nehezen tudom azt mondani, hogy a Bayern a jobb csapat. Túl nagy volt a különbség.
Ha csak 1 góllal, vagy idegenben rúgott góllal, vagy tizenegyesekkel mentünk volna tovább, na az más.
De így?
Matt sokszor egyetértek veled, de most nem. 5-0ás összesítés után.. Hát jelenleg a Real Madrid a jobb csapat a Bayernnél, ez olyan különbség, amit nem kellés nem lehet magyarázni.
Ezt írtam még múlthét kedden. A párharc előtt.Most viszont a Bayern a jobb csapat.
Ez a véleményem nem fog megváltozni (ha csak nem tömjük ki őket vagy 4el 5el, de nem fogjuk) bármi lesz én idén a Bayernt jobbnak gondolom, mint a Real Madridot.
Hát kitömtük őket 4el 5el. Innen nézve már nehezen tudom azt mondani, hogy a Bayern a jobb csapat. Túl nagy volt a különbség.
Ha csak 1 góllal, vagy idegenben rúgott góllal, vagy tizenegyesekkel mentünk volna tovább, na az más.
De így?
Matt sokszor egyetértek veled, de most nem. 5-0ás összesítés után.. Hát jelenleg a Real Madrid a jobb csapat a Bayernnél, ez olyan különbség, amit nem kellés nem lehet magyarázni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Olyan,hogy egy Real Madrid drukker elégedett legyen,ritka. Mindig van valami kifogásolni való... már megszoktam.
Nem kaptunk gólt a Bayern ellen 180 perc alatt,megöltük a focijukat,mi meg rúgtunk nekik ötöt,csúnya bunkerfocit játszó Real Madrid,fúj...
Nem kaptunk gólt a Bayern ellen 180 perc alatt,megöltük a focijukat,mi meg rúgtunk nekik ötöt,csúnya bunkerfocit játszó Real Madrid,fúj...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Már most megmondom, ha esetleg megnyernénk ezt a kiírást a következő probléma az lesz ,hogy nem vagyunk korszakos csapat, a Barcásoknak is ez lesz az egyetlen fegyvere és jó pár madridista ezt meg is fogja kajálni... Akármi történjen a döntőben, Ancelotti jóval felülmúlta az elvárásokat már most...sander írta: Soha nem leszünk még elégedettek ? 12 évig nem jutottunk be a döntőbe...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
2 meccsen ha kap 7-8 gólt a bayern egy szót nem szólhat , nem kérdés ki a jobb csapat jelenleg , értelmetlen lenne azon vitázni ki mit ad fel, focizni kell mindenki ahogy tud, és abból kijön vagy győzelem vagy vereség..pályán meg kell oldani egy csapatnak a dolgokat.. ezért fizetik a játékosokat.. és a gólok számítanak, abban meg berámoltunk egy rakattal az báyernestűl Bundesligástul megettük mindet.Ryel írta:Nem akarok beleszólni (dehogynem ), de szerintem elég durván elbeszéltek egymás mellett.Matt009 írta:Én nem azt mondtam, hogy a meccsen voltak jobbak, hanem alapból erősebbek, mint mi. Mert még mindig a gyengébb csapat adja fel a saját játékát, és mi bizony feladtuk azt. Még akkor is, ha ez a játék passzol leginkább a csapathoz.
Az meg, hogy mi voltunk a legjobbak, mert megnyertük?
Mi számít jónak, erősnek? Abszolút nem mindegy hogy miben, milyen időintervallumot vizsgálva, és milyen kontextusban.
Tegnap labdabirtoklásban, kapuralövésben is gyengébbek voltunk a Bayernnél, de kidolgozott helyzetekben, taktikában, védekezésben, morálban és győzni akarásban klasszisokkal jobbak voltunk, és ezt az eredmény is tükrözi, ezek közül van ami mérhető dolog, van ami szubjektív.
Csak egy példa kedvéért. Jobbak vagyunk mint a Dortmund? Tavaly szénné szívattak minket, majd következő meccsen még így is majdnem visszajöttünk, idén pont fordítva volt.
A foci egy szubjektív sport ami ezer és ezer változótól függ, vannak esélyek, de mindig mást kapunk, ettől szép és ettől élvezzük, ahogy egy szerencsejátékos is bedobálja az aprót a félkarú rablóba.
------------------------------------------------
Mit értesz az alatt hogy feladtuk a játékunkat?
A fociban két dolgot lehet kontrollálni csapatszinten a labdát és a területet, ezekben rengeteg taktikai elem segít a passzpontosság, a presszing, a lokális emberfölény, a védelmi vonal magassága, az ellenfél játékosainak kihúzása a pozíciójukból, a pontrúgások kiharcolása és még sorolhatnám.
Nekem a Real Madrid azt jelenti, hogy szerezzük meg a bogyót és a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb és a lehető legszebb módon juttassuk el az ellenfél kapujába, rúgjunk mindig legalább eggyel többet mint az ellenfél, és nem érdekel hogy ezt reaktív kontrajátékkal, pontrúgásokkal, az ellenfél hibára késztetésével vagy egyéni villanásokkal érjük el.
Ugyanúgy élveztem a Dortmund elleni 3-0-át ahol a labdát kontrolláltuk és ugyanúgy élveztem a tegnapit, ahol a területet. Melyik a mi játékunk?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Amit én észrevettem a csapaton az az hogy idén elkezdtünk két fajta taktikát játszani. Az egyik a labdatartásos több passzos játékunk amit olyan csapatok ellen próbálunk játszani akik elsősorban nem igazán szeretnének kinyílni és nekünk kell megpróbálni az első gólt elérni. A másik taktikánk egy védekező taktika amit két csapat ellen érdemes játszani (BM ; Barca) és szerintem azért vagyunk erre rákényszerítve mert ezek a csapatok sokkal jobban tudják nálunk birtokolni a labdát. Hogy ennek mi az oka abba most inkább nem mennék bele lehetne itt sok mindent írni de mindegy is. Viszont ezek a csapatok ellen hülyék lennénk felvállalni a nyílt sisakos játékot amikor egy védekező felfogású kontrázós focit simán tudunk játszani. Gyorsak a szélsőink és DM is remekül tud kontrázni a középpályán és ilyenkor Modric is ki tud osztani egy két remek labdát. Carlo próbálta a szezon elején azt hogy mindenki ellen felvállaljuk a nyílt sisakos focit de nem jött össze. Viszont ami becsülendő az az hogy ezt felismerte is kijavította a hibákat. Szerintem ez lesz a jövő. Egy csapatnak tudnia kell játszani majd legalább 2-3 fajta különböző taktikát. Matt nem tudom te melyik meccset nézted, de a BM-nek nem volt annyi komoly kapura lövése mint ahány gólt rúgtunk nekik ez pedig szerintem elég beszédes. Egyszerűen megöltük a játékukat.... ami eddig remekül ment nekik abból semmit nem tudtak bemutatni a két meccsen. 5 gólt rúgtunk nekik és szinte nem hagytuk lehetőséghez jutni őket... - hozzátenném hogy akár rúghattunk volna nyolcat is-... kérdezem én mi kell még ?
Soha nem leszünk még elégedettek ? 12 évig nem jutottunk be a döntőbe... és most azzal jössz hogy de a BM akkor is jobb csapat csak most nem jött ki nekik... ez azért kicsit vicces... Ezen a két meccsen kellett volna villogniuk ehhez képest nagyon elmaradt a nagy Madrid alázás, mert ugye poklot ígértek.
Soha nem leszünk még elégedettek ? 12 évig nem jutottunk be a döntőbe... és most azzal jössz hogy de a BM akkor is jobb csapat csak most nem jött ki nekik... ez azért kicsit vicces... Ezen a két meccsen kellett volna villogniuk ehhez képest nagyon elmaradt a nagy Madrid alázás, mert ugye poklot ígértek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
+1kimber írta:[Meg kell találni az ellenfél gyengéit, ott támadni, és felhasználni a saját erősségeinket. Nem fejel a falnak rohanni. A történelmet pedig a győztesek írják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hagyom, mert unom.ferni írta:hagyjad, hiába szidta folyamat a Realt és dicsőítette egekig a Bayernt ő tegnap a meccs végén jött és leírta, hogy ő megmondta a frankót és megint igaza volt... most akkor mégis miről beszélünk?Realista24 írta:Matt a világ ellen. Vajon mikor veszi észre magat?
Nem eleg hogy nem latja be, hogy tévedett, meg arrogáns is, megmagyarázza es továbbra is mindenki hülye csak ő nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hagyjad, hiába szidta folyamat a Realt és dicsőítette egekig a Bayernt ő tegnap a meccs végén jött és leírta, hogy ő megmondta a frankót és megint igaza volt... most akkor mégis miről beszélünk?Realista24 írta:Matt a világ ellen. Vajon mikor veszi észre magat?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ehhez még annyit, hogy Guardiola maga is elismerte, hogy amellett, hogy "egyébként is a labdabirtoklásra fényezi a bohócot" azért is döntött ezen taktika és a középpálya megerősítése, labdatartás mellett, mert szándékosan el szeretett volna kerülni egy adok-kapok meccset, mivel ebben az egyéni képességek + a kontrák miatt a legjobbnak véli a Real Madridot a világon. Ezt csak így lábjegyzetben!Értjük mind ,hogy mire akarsz kilyukadni de helytelen az elképzelésed, a Barcának a játéka a tiki-taka, a Real Madrid játéka a győzelem, ha kell kontrázva ha kell dominálva, ha ma valaki nem képes alkalmazkodni az ellenfélhez azt kivégzik, lásd Barca-Bayern.Köszi de ebből én nem kérek.Én egy olyan csapatot akarok ami minden meccsszituációt képes megoldani és Ancelotti egyértelműen erre törekszik.Európa leg gólerősebb csapata vagyunk, antifocival ilyet nem lehet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. április 30., szerda 17:57-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid