Erről beszélek már egy oldal óta.nmate írta:Én gyűlölöm őket, de ez most megérzés
Tévedtem már eleget, lehet nem így lesz. Fogadhatunk felőlem, úgy még nagyobb móka
Én azt mondom most city.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 10:53
Erről beszélek már egy oldal óta.nmate írta:Én gyűlölöm őket, de ez most megérzés
Tévedtem már eleget, lehet nem így lesz. Fogadhatunk felőlem, úgy még nagyobb móka
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 25., kedd 10:49
Nagyon nyogvenyelosen kezdtek.Nagyon.Mounak Terry lesz a veszte,nagyon erolteti,ès fogja is.Zouma engem nem gyozott meg,ès mèg ha sikerulne is Jonest elhoznia az evertontol,mèg akkor sem èrzem hogy az a vèdelem jobb lenne.Ivanovic gyengult,Willian kèptelen golt szerezni ahogy Hazard is,Costa sem az a Costa nekem ugy tunik,valamint mintha Matic sem lenne olyan megszokottan stabil.Pedroval viszont ugy tunik jot huzott,de cimvèdès sztm nem lesz.Vosztok írta:Tehát ebből is kiderült, hogy a Chelsea idén is behúzza a bajnokságot. Jobbak kapusposzton, a középpályán és csatárposzton egyaránt az összes riválisnál, ha sikerülne Varane-t is elvinniük, oda lehetne adni nekik már most az aranyérmet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 25., kedd 10:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 25., kedd 10:37
Igen, pont ezt írtuk le.Vosztok írta:Tehát ebből is kiderült, hogy a Chelsea idén is behúzza a bajnokságot. Jobbak kapusposzton, a középpályán és csatárposzton egyaránt az összes riválisnál, ha sikerülne Varane-t is elvinniük, oda lehetne adni nekik már most az aranyérmet.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 25., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. augusztus 25., kedd 9:35
1. hart nem balfékSzóval szerinted Joe Hart egy jó kapus? Mert szerintem egy átlagos angol lepkekirály.
Van nekik egy Yaya Touré, aki képes konstans kiváló teljesítményre.
Nézzük a többieket: egy rutintalan, de tehetséges Sterling, egy porcelánlábú túlfújt Silva, Navast nem tudom hova rakni, véleményem szerint csak spanyolban fickándozott, a védelemről ejtettem már szót, Agüero képes még klasszis teljesítményre, de igen hullámzó. BL-ben mondjuk ő pont nagy fegyver lehet.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 25., kedd 9:22
Hát ebben nem lennék annyira biztos... Maximum a hype a nagyobb.nmate írta:Jobb edző,
Szerintem jó kapus. Nem klasszis, de egy jó kapus. Nagyképűség ide vagy oda...nmate írta:Szóval szerinted Joe Hart egy jó kapus?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 25., kedd 9:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 25., kedd 8:34
Jobb edző, nincsenek tele kifelé menő játékosokkal, viszont a középpálya megfelelően megerősített, rutinos játékosokkal. Védelem ingovány, de Van Gaal mindig is jól egyensúlyozta a gyenge védelmét a taktikával. Csatár hiánya miatt necces lehet a dolog, de a mai foci egyre kevésbé függ egy jó befejezőtől. Mata nem egy zseni, de ha odarakja magát jó lehet. Depayban sok van, szerintem tavaszra kihozza.ziro4vr írta:Akkor most kérlek elemezd a MU-t is, hasonlóan negatív kicsengésel
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 8:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 25., kedd 8:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 8:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 25., kedd 7:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 25., kedd 7:38
Az oszt igennmate írta:Mert egyemberes csapat. Aki még esetleg tudna focizni, az meg hangulatember. Kompany jó védő, a többi kókler. A kapusuk egy világi balfék.
Ja, és közepes edző.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 25., kedd 7:15
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 25., kedd 5:39
Nah. City miért ne lenne pálya? Iszonyatosan bekezdtek és biztos vagyok benne hogy ki fog ez tartani a végéig egy kis hullámvölgyel. Tavalyi szezonban is épphogy lecsúsztak a dobogóról úgy hogy a legjobb játékosaik borzalmas formában voltak. Az idei szezonban meg olyanok is jól játszanak akik régebben csak hátráltatták vagy egy teljesen átlag szintet hoztak le. Emellett a játék iszonyatosan szép. Öröm nézni mikor a kapu közelében nyomatják a passzokat, v a 16oson belül tartja meg xy a labdát és több ember szorításában simán kihozza.nmate írta:United nyeri.
Arsenal elkúrja a végét meg az elejét szokás szerint.
City nem pálya, kipukkadnak.
Mourinhot száműzik.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 25., kedd 2:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 25., kedd 0:07
Egyikben Özil, másikban Coutinho varázsol. Látszik is a kül.wxyz írta:a bajnokesélyes arsenal nagyobb kritikát nem is kaphatott volna ennél a félidőnél. úgy nem képesek dominálni, hogy az ellenfél kpján leiva és milner játszik. sőt igazából a liverpool irányítja a játékot a gyors támadásaival
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem