OFF
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: OFF
Igen pontosan ahelyett, de halisten eltűnt a koznyelvbol.Pipita írta:A legalizálás az elfogadással jár, nem?
Engem az a sor fogott meg hogy az unlike nem létező szó, wat? Vagy a dislike helyett használtak unlike-ot vagy ezt hogy értetted?
Ez meg akkor volt jellemző amikor elkezdődött ez a like mánia es a sok angolt nagyon jól beszélő egyen ezt használta.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A legalizálás az elfogadással jár, nem?
Engem az a sor fogott meg hogy az unlike nem létező szó, wat? Vagy a dislike helyett használtak unlike-ot vagy ezt hogy értetted?
- MesQueUnClub
[/quote]Realista24 írta:
Lehet ezt ragozni persze, de érted, hogy mit írtam.
Persze értem én, csak görbe tükör az országnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lehet ezt ragozni persze, de érted, hogy mit írtam.MesQueUnClub írta:Attól függ kit ismersz ;)Realista24 írta:
Erre a sorra reagáltál, így én is megteszem, a lopást úgy tudom, hogy nem fogadják el...vagy igen?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Attól függ kit ismersz ;)Realista24 írta:
Erre a sorra reagáltál, így én is megteszem, a lopást úgy tudom, hogy nem fogadják el...vagy igen?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
>>>>Lopni is sokan lopnak mégsem helyes... Vagy igen?
Erre a sorra reagáltál, így én is megteszem, a lopást úgy tudom, hogy nem fogadják el...vagy igen?ma magyarországon az helyes, amit a köznyelv elfogad és használ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lopni is sokan lopnak mégsem helyes... Vagy igen?donor írta:Áthozva ide:
Ennek a hozzászólásnak az eleje is bullshit Sajnos, nem sajnos, de ma magyarországon az helyes, amit a köznyelv elfogad és használ. Az unszimpatikust márpedig használják, így az ma már teljesen helyes. Arról megint csak lehet vitázni, hogy jó e így, vagy nem jó, csak nem érdemes. Ez van és kész.MesQueUnClub írta: Attól, sokan leírják meg nem lesz helyes egy szó, ugyan az mint régen a sok birka írta, hogy "unlike". Az un előtagtól még nem lesz automatikusan ellentétes értelmű szó. Hidd el helyes az antipatikus. De ez nagyon off volt itt.
Áthozva ide:
Ennek a hozzászólásnak az eleje is bullshit Sajnos, nem sajnos, de ma magyarországon az helyes, amit a köznyelv elfogad és használ. Az unszimpatikust márpedig használják, így az ma már teljesen helyes. Arról megint csak lehet vitázni, hogy jó e így, vagy nem jó, csak nem érdemes. Ez van és kész.MesQueUnClub írta:Attól, sokan leírják meg nem lesz helyes egy szó, ugyan az mint régen a sok birka írta, hogy "unlike". Az un előtagtól még nem lesz automatikusan ellentétes értelmű szó. Hidd el helyes az antipatikus. De ez nagyon off volt itt.donor írta: "Az első kijelentés meg erősen bullshit" itt is megállja a helyét
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Én nem szeretem a nagyon "édes" söröket, sokkal inkább a keserű, karakteres söröket.
Külföldiek közül talán a Gösser a kedvenc ilyen téren, jó keserű sör.
De szeretem én is a Heienekent, Pilsnert, Staroprament, néha Stella Artois-t. De bevallom egy ideje már nem vagyok akkora sörös, mint régen, sokkal kevesebb sört iszok.
Külföldiek közül talán a Gösser a kedvenc ilyen téren, jó keserű sör.
De szeretem én is a Heienekent, Pilsnert, Staroprament, néha Stella Artois-t. De bevallom egy ideje már nem vagyok akkora sörös, mint régen, sokkal kevesebb sört iszok.
Még annó fősulin, a büfében a bennfenteseknek elérhető volt pult alól. Jó is volt másnaposan a sárkány sör + zsírosdeszka kombóP. Krisz írta:Csak a Sárkány ...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kőbi, budweiser, dreher, soproni, lowenbrau..nmate írta:Szalont mondjuk csodálom nem emlititek, az is jobb az átlagnál
Igazából gyakran mindegy, borsodit meg heinit kerülöm, meg a balatoni világost.
Nem illik.
- L.Miki
Ahány ember annyi ízlés. En kimondottan csak borsodit es heinekent iszok, néha kőbányait amikor két literes kiszerelésben veszem
Ízes sörben meg soproni a citromos, lime, bodzas mind bejön.
Ízes sörben meg soproni a citromos, lime, bodzas mind bejön.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Fu en a Sopronit nem birom,csak a gyumolcsosét,a Borsodiba meg a sima meg a gyumolcsos is otvar szerintem.
Carlsberget adom az tenyleg okes. Heineken,ha akcios De a Kobanyai a legjobb Nem olyan mint a regi Kobanyai,az nem volt jo. Aszok-ot meg csapolva szoktam.
Kicsit mas tema az italokon belul. En nen szeretem az energia italokat,ha veszek akkor Burnt szoktam,de megkostoltam ezt az uj Monster Ultrat,egesz ihato,nem tul edes mint az alap Monster. Szoval ha valaki energia ital fan az probalja ki.
Carlsberget adom az tenyleg okes. Heineken,ha akcios De a Kobanyai a legjobb Nem olyan mint a regi Kobanyai,az nem volt jo. Aszok-ot meg csapolva szoktam.
Kicsit mas tema az italokon belul. En nen szeretem az energia italokat,ha veszek akkor Burnt szoktam,de megkostoltam ezt az uj Monster Ultrat,egesz ihato,nem tul edes mint az alap Monster. Szoval ha valaki energia ital fan az probalja ki.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én a Borsodi, Dreher, Kőbányit mindet utálom, magyar sörből soproni meg ászok ami jöhet. Rákóczira ránézni se bírok.
Amúgy meg egy jó Carlsberg.
Amúgy meg egy jó Carlsberg.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem a Dreher is savanyú...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Általában én is az első kettőt választom. Viszont az utóbbi pár alkalommal a félbarna Ászokat ittam és eskü jó.Sierra írta: Nálam Dreher az abszolút kedvenc, aztán Soproni, utána Ászok.