Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 19:32

Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen 
Miért is? :kivagyhe: Szerintem nincs az még lefutva...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 8., szerda 19:08

Nem kell kockáztatni. Osasuna harapni fog. Egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk. Nyilván mi vagyunk az esélyesebbek, de nem szabad leírni őket.

Illarra, Jesé, Nacho hármast kezdetném, + a többi alapembert. CR is kezdene, aztán a 2. félidőben jöhetne DM a helyére. A hétvégén meg mehetne a CR - Bale szél.

Vagyunk elegen, lehet variálni, de azért óvatosan kell, mert sosem lehet tudni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 8., szerda 19:02

morientes írta:Ezt adom is.De addig míg nem érünk a döntő közelébe,rá kell ezt bízni a fiatalokra,(Jesé,José,Nacho,Morata,Casemiro,Llorrente,)annál is inkább mivel így nőnek a játékpercek a gyerekeknek,ha meg eljutunk a döntőig mondjuk egy barca ellen,akkor meg mehet a gálacsapat Ronaldostul,minedenestül...
Mou szép számmal játszatta a fiatalokat a kupa első körében amikor harmadosztályú ellenfél jött szembe. Ezt vártam volna Carlotól is. Oké, hogy Morata és Jesé játszottak, de ők már mondhatni az első csapat tagjai. És a keretben sem volt egy castillás sem - és ha jól tudom nem is volt bajnoki meccsük a kupa miatt nekik sem.
Szóval én mindenképp egy vegyes csapatot állítottam volna fel a 3adosztályú csapat ellen vegyítve az első csapatban kevesebbet játszókkal. Tehát mondjuk mivel Ikeré a kupa, így ő kezdő, és Nacho, Ramos/pepe (varane?) egyike azért kell mellé, két szélre meg akkor még Coe simán és balosra mindegy, de Llorente tud ott is játszani. kpra meg Josét felhívni a castillából, plusz illarra, előre meg a Morata, Jesé adott. még egy Bale és egy 11. valaki a castilla középpályájáról.

Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen és a BL meg fene tudja, Schalke még tuti meglesz, utána meg ki tudja ki jön, de a Bayernt erősebbnek érzem, Dortmundot most vernénk sztem.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 17:01

Toky írta:
gkovi írta:Tudom, hogy már sokszor volt ez itt téma, de egyszerűen nem látom a logikát benne. Barca ma játszik, és aztán vasárnap is később játszik mint mi. Mi meg holnap késő este, aztán vasárnap 7-kor. Hogy rakhatja ilyen hülyén össze a menetrendet a spanyol szövetség, nem értem.
Az, hogy a Barca vasárnap 2 órával később játszik, már nem oszt, nem szoroz.
Mi meg azért jászunk így szerintem, mert el kellett mennünk a PSG ellen játszani múlt csütörtökön. Így hétfőre csúsztatták a bajnokinkat, ami miatt holnap játszunk a kupában. És kétszer nem lehet megtenni azt, hogy a Real ne főműsoridőben legyen a képernyőn (azaz hétfőn). Pláne akkor, ha nem otthon játszunk. (Vagy ott játszunk? Nem néztem meg. :D )
Én nem látom ebben az összeesküvés elméletet. :kivagyhe:
Ez igy van, a mi hibank az, hogy a PSG elleni baratsagos meccs miatt hetfon kellet jatszanunk.
Holnap az Osasuna ellen otthon jatszunk, vasarnap az Espanyol ellen pedig idegenbe. Az Espanyol elleni meccset meg a fomusoridon kivul azert se lehetett volna atrakni hetfore, mert szerdan az Osasuna ellen lesz a kupa visszavago (idegenbe), szombaton pedig a Betis elleni meccs 4-tol ugyancsak idegenbe. Ha pedig tovabb jutunk az Osasuna ellen, akkor az Espanyol/Alcorcon ellen fogunk jatszani ugyancsak idegenbe :D

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 16:34

morientes írta:Persze.Én is így értettem.Nem hogy full fiatal csapatot küldeni fel egy PD csapat ellen.
Ja, akkor nem szóltam. Bocs. :)
gkovi írta:Tudom, hogy már sokszor volt ez itt téma, de egyszerűen nem látom a logikát benne. Barca ma játszik, és aztán vasárnap is később játszik mint mi. Mi meg holnap késő este, aztán vasárnap 7-kor. Hogy rakhatja ilyen hülyén össze a menetrendet a spanyol szövetség, nem értem.
Az, hogy a Barca vasárnap 2 órával később játszik, már nem oszt, nem szoroz.
Mi meg azért jászunk így szerintem, mert el kellett mennünk a PSG ellen játszani múlt csütörtökön. Így hétfőre csúsztatták a bajnokinkat, ami miatt holnap játszunk a kupában. És kétszer nem lehet megtenni azt, hogy a Real ne főműsoridőben legyen a képernyőn (azaz hétfőn). Pláne akkor, ha nem otthon játszunk. (Vagy ott játszunk? Nem néztem meg. :D )
Én nem látom ebben az összeesküvés elméletet. :kivagyhe:

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. január 8., szerda 16:25

Tudom, hogy már sokszor volt ez itt téma, de egyszerűen nem látom a logikát benne. Barca ma játszik, és aztán vasárnap is később játszik mint mi. Mi meg holnap késő este, aztán vasárnap 7-kor. Hogy rakhatja ilyen hülyén össze a menetrendet a spanyol szövetség, nem értem.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 16:20

Ez így jól hangzik, és én is valamelyest örülnék neki (bár nem egy full fiatal csapatnak), de ugye az első csapatnál is vannak kevesebbet játszó játékosok, akiknek valahogy kell adni perceket, formában tartani őket.

Persze.Én is így értettem.Nem hogy full fiatal csapatot küldeni fel egy PD csapat ellen.De hol bizonyítsanak ha nem a kupában?
Fontos a CdR,persze,márcsak a hagyományok miatt is,de talán nem annyira mint a LaLiga vagy a BL...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 16:14

morientes írta:
Ha nem jon ossze a BL es a bajnoksag se, akkor azert en csak tudnek orulni egy barva ellen megnyert kupanak.
Ezt adom is.De addig míg nem érünk a döntő közelébe,rá kell ezt bízni a fiatalokra,(Jesé,José,Nacho,Morata,Casemiro,Llorrente,)annál is inkább mivel így nőnek a játékpercek a gyerekeknek,ha meg eljutunk a döntőig mondjuk egy barca ellen,akkor meg mehet a gálacsapat Ronaldostul,minedenestül... :)
Ez így jól hangzik, és én is valamelyest örülnék neki (bár nem egy full fiatal csapatnak), de ugye az első csapatnál is vannak kevesebbet játszó játékosok, akiknek valahogy kell adni perceket, formában tartani őket.
Bár az is igaz, hogy a sérülések miatt, ez annyira nem látszik: Varane, Khedira, Coentrao többször(?), Marcelo is volt sérült, Bale is bajlódik.
Nekem amúgy fontos a kupa is. Ha jól tudom, mi is az egyik alapító csapat voltunk. A nagy riválisnak több elsősége is van ebben mint nekünk, ami szúrja a szemem. >:] Egy Real Madridnak azt mondom, hogy bírnia kell a heti két meccses ritmust. (Márpedig hét közben vagy kupa vagy BL van csak.) Megfelelően rotálva még így, a sérültekkel is megoldható szerintem, hogy a végsőkig harcban álljunk.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 16:00

Ha nem jon ossze a BL es a bajnoksag se, akkor azert en csak tudnek orulni egy barva ellen megnyert kupanak.
Ezt adom is.De addig míg nem érünk a döntő közelébe,rá kell ezt bízni a fiatalokra,(Jesé,José,Nacho,Morata,Casemiro,Llorrente,)annál is inkább mivel így nőnek a játékpercek a gyerekeknek,ha meg eljutunk a döntőig mondjuk egy barca ellen,akkor meg mehet a gálacsapat Ronaldostul,minedenestül... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 15:51

Persze hogy a kupa er a legkevesebbet, de ha ott van mellette egy BL vagy bajnoki serleg is, akkor baromi jol nez ki.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 14:49

Engem a 3 sorozatban a kupa hagy leghideggebben.Amíg esélyünk van a bajnokságra,addig meg pláne.A BL az első számú prioritás,még akkor is ha ettől a csapattól még butaság lenne elvárni hogy megnyerjék.De míg harcban vagyunk,addig minden lehet.Szal nem fognám fel tragikusan ha kiesnénk a kupából.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 7., kedd 23:57

Egész korrekt a sorsolásunk, az elődöntő és a döntő az igazi mérce.

és azt se veszem tutira, hogy az elődöntőben matracosék jönnek szembe... :hmmm: :hmmm:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. január 7., kedd 23:50

nagyon jó meccs volt ez a Valencia Atleti, minimum megérdemelt volt az egyenlítés az utolsó percben, az edzőváltás nagyon jót tett a Valencianak, le a kalappal előttük! Kell egy jó Valencia na, remélem elindultak a jó úton

ez meg nagyon :lol: volt

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 19., csütörtök 23:46

Minden tiszta sor a mai nap után.
13 első osztályú, 2 másodosztályú (Alcorcón, Real Jaén), és 1 harmadosztályú (Racing Santander) csapat alkotja a legjobb tizenhatot.

Egyik ág:
Rayo Vallecano - Levante
Barcelona - Getafe

Real Sociedad - Villarreal
Almería - Racing Santander

Másik ág:
Alcorcón - Espanyol
Real Madrid - Osasuna

Valencia - Atlético Madrid
Betis - Athletic Bilbao

Egymás alatti párosok továbbjutói egymás ellen folytatják a következő utáni körben.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 19., csütörtök 4:11

Nem kellene a tavaszra ilyen sok komoly meccs.
Komoly csapatnál ez nem lehet kifogás.

Nyolcaddöntők: január 7-9 és január 14-16.
Negyeddöntők: január 21-23 és január 26-28.
Elődöntők: február 5-6 és február 12-13.
(Döntő: április 19.)

A BL meg február 26-án jön nekünk a Schalke ellen, akik ellen előzetesen a többség sima továbbjutást, már-már gálát vár. Pont jó is lenne egy párharc előtte egy normálisabb csapattal. :mrgreen:

Mondjuk így elnézve a bajnoki menetrendet is, vicces sorozatunk lehetne: Athletic Bilbao(i), Atletico Madrid(i/o), Villarreal(o), Atletico Madrid(i/o), Getafe(i).

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 19., csütörtök 2:01

az elődöntőig elvileg mind a két csapat útja sima, ott nektek jöhet a papír szerint az atletico/valencia/bilbao nekünk pedig a villarreal/sociedad, a sevilla pedig kiesett meglepetésre.

igazából annyi volt a fontos része a sorsolásnak, hogy ha a két nagy külön ágra kerül, akkor kihez kerül az atletico, annak lesz vélhetően nehezebb dolga.
na persze akkor, ha az atletico nem esik ki.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 19., csütörtök 1:04

Azért ott a Villareal is, de egyik se Atletico szint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 19., csütörtök 0:25

torjack írta:Hát ja, szívás. A Barcának meg papíron vörös szőnyeg van a döntőig.
Sociedadot azért nem írnám le. Jó kis meccsek lesznek azok, ha a Sociedad komolyan veszi a meccset. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 19., csütörtök 0:22

Hát ja, szívás. A Barcának meg papíron vörös szőnyeg van a döntőig.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 19., csütörtök 0:17

Nagyon rossz, hogy az Atleticoval vagyunk egy ágon. Nem kellene a tavaszra ilyen sok komoly meccs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: