Egyéb bajnokságok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Egyéb bajnokságok
Onnantol hogy nem akar centert jatszani es Vini hozza a balszelt, plusz ez a nyar, nincs is itt nagy kerdes. MBappe egy jobb focista, ez egyertelmu. Viszont amit Vini ma is letett vedekezesben ahhoz a francianak se kepessege se kedve nem lenne. Emberileg meg megmutatta... Meg egy ilyen huzavonat nem erne
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én felhívnám, hogy érdekel minket csomagoljon össze mert holnap hivatalos ajánlatot teszünk aladinnak. Másnap elkűldeném az 1 euros ajánlatunkat párizsbA meg egy képeslapot a 14 bl trófeánkról.Sorrentino írta:Ha a kivásárláson túl lemond az aláírási pénzről is, továbbá csak top5 fizut kap nálunk csapaton belül és nyílvánosan bocsánatot kér, akkor talán Perez elgondolkodhat rajta...majd ünnepélyesen bejelentheti, hogy bocs de nem.gutihaz14 írta: Kylian Mbappé is considering buying himself out of his contract in January.
(Source: L'Equipe)
ingye bappe
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Psg meccset adja magyar adó?
- Sorrentino
Ha a kivásárláson túl lemond az aláírási pénzről is, továbbá csak top5 fizut kap nálunk csapaton belül és nyílvánosan bocsánatot kér, akkor talán Perez elgondolkodhat rajta...majd ünnepélyesen bejelentheti, hogy bocs de nem.gutihaz14 írta: Kylian Mbappé is considering buying himself out of his contract in January.
ingye bappe
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az öreg Carlo is örül hogy megint minden sajtótájékoztatón 37szer fogják szóba hozni a kisköcsögöt és ez igy fog menni februárigProfessore írta:Ez még viccnek is rossz. Istenem ezek a firkászok.gutihaz14 írta: Kylian Mbappé is considering buying himself out of his contract in January.
ingye bappe
Aztan megint az lesz a vége hogy maradni fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez még viccnek is rossz. Istenem ezek a firkászok.gutihaz14 írta: Kylian Mbappé is considering buying himself out of his contract in January.
ingye bappe
Kylian Mbappé is considering buying himself out of his contract in January.
ingye bappe
ingye bappe
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
ők maga a gól kánaán meg a Joga Bonito....Sierra írta: Jó kis csapat, igazán gólra törő focával.
Spanyol 2, Burgos
Bekezdtek egy 2:0-ás gólkülönbséggel 8 forduló alatt, 2 win (1-0, 1-0) meg 6 döntetlen (0-0)
Aztán a semmiből megverték 3:0ra az akkori első Alavest, majd a kövi meccset is nyerték 1:0ra
10 forduló alatt 6:0 a gólkülönbség Elképesztő Nem kaptak még gólt
Kéne egy Remy jinx, hogy kapjanak végre egyet
Jó kis csapat, igazán gólra törő focával.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Reims meccsein a piros lapokból senki nem vett még kocsit, házat?
https://i.imgur.com/bXI1R4V.png
https://i.imgur.com/bXI1R4V.png
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Na problem solved, egy bűnbak bábu mínuszNasser Al-Khelaïfi's entourage denies having been aware of the digital army trolling PSG players, and blames Jean-Martial Ribes, his former communications adviser:
"He realises today how much Ribes abused his power. He feels totally betrayed."
(Source: @le_Parisien)
Betegek ezek ott Párizsban.A tevepásztor is erre verheti magát.Realista24 írta: Beszarsz
Azt irjak a PSG megigerte Mbappenak, hogy elkulonit 500 milliot arra, ha Mbappe ugy dönt, hogy Neymarnak es Messinek mennie kell a klubtol.
Ehelyett Neymar szerzodese meg meg is hosszabbodott Probaltak eladni angol kluboknak, de a horror nagy fizetese volt az egyik fo akadaly.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Beszarsz
Azt irjak a PSG megigerte Mbappenak, hogy elkulonit 500 milliot arra, ha Mbappe ugy dönt, hogy Neymarnak es Messinek mennie kell a klubtol.
Ehelyett Neymar szerzodese meg meg is hosszabbodott Probaltak eladni angol kluboknak, de a horror nagy fizetese volt az egyik fo akadaly.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Lehet hogy jobb bárkinel, de azt a 300 millat (fizetéssel ez egy diszkont ár) tehetjük máshová is...
Hat vagy 25 éves korodig lehet...remélhetőleg addigra már kikefelted magad annyira, hogy a csajjal együtt nem kurod meg a becsületed.realbeckham írta: A nő, aki után évek óta szaladsz megigeri neked, hogy most elhagyja a faszijat és veled lesz, majd jól pofára ejt végül te meg le büdös ribancozod. Majd jön egy üzenet később, hogy sajnalja, hibázott, megtette és szetrakja neked a lábát végre. Azért nagyon sokan levarrnák még így is. Ne lepődjön meg senki, ha itt köt ki. Remélem nem. Kéne a rossebnek ez a kis ratyi
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A bemutatasan szerintem akkora futtykoncertet kapna, mint meg soha senki. Meg ugy altalaban, egy uj jatekos bemutatasan nem szoktak futyulni, na, szerintem o megkapna. Az, amit lemuvelt velunk, az feler egy arulassal. Szerintem a sociok nem fogjak tamogatni Perezt, hogy leigazolja, plane nem, ha meg fizetni is kell erte az arabnak. Azt sem tartom elkepzelhetonek, hogy elengedik. Ezt a hulyegyereket megvettek kilora, szolgalelku lett, egy zsoldos paraszt az arab sakktablajan.Kercsó írta: van az a teljesítmény amivel feledtetni tudja a nyári szarakodást. és ha valaki, akkor ő képes erre a produktumra. én hoznám
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
van az a teljesítmény amivel feledtetni tudja a nyári szarakodást. és ha valaki, akkor ő képes erre a produktumra. én hoznám
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ha a sok vélt tézis leszámítjuk, Mbappé ha jönne, a legjobb támadónk lenne. Benzema már öregszik, Vininél meg mindig is jobb volt.
Nekem ugyanaz a világklasszis játékos aki volt. Jo jo hát leszivatott minket, irgum burgum, ha Perez beszél vele és azt mondja na ez már az én Mbappém akkor jöhet.
Pragmatikus vagyok, ő meg idióta volt. De ez nem a monika show. Én focát akarok.
Nekem ugyanaz a világklasszis játékos aki volt. Jo jo hát leszivatott minket, irgum burgum, ha Perez beszél vele és azt mondja na ez már az én Mbappém akkor jöhet.
Pragmatikus vagyok, ő meg idióta volt. De ez nem a monika show. Én focát akarok.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hozná magával a fiúlány barátfiúnőjét is..lenne partyhangulat .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A nő, aki után évek óta szaladsz megigeri neked, hogy most elhagyja a faszijat és veled lesz, majd jól pofára ejt végül te meg le büdös ribancozod. Majd jön egy üzenet később, hogy sajnalja, hibázott, megtette és szetrakja neked a lábát végre. Azért nagyon sokan levarrnák még így is. Ne lepődjön meg senki, ha itt köt ki. Remélem nem. Kéne a rossebnek ez a kis ratyi
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Olyan ez a bappa, mint valami elkènyeztetett gyerek, aki ha nem kapja meg amit akar, akkor egyből jön a hiszti..
Sajnos a legrosszabb közegbe került, neki az kellett volna, hogy a Monacòbòl egyből ide jöjjön, az öregek hamar helyrerakták volna, ha elszalad vele a lò, teljesen más irányba fejlődhetett volna a szemèlyisège..
Pont Lukácsròl láttam egy ilyen rövid vidit, mèg règről, hogy edzèsen eldurrant az agya, valakit teliberùgott labdával, aztán Kroosèk hamar helyre tettèk.
Sajnos a legrosszabb közegbe került, neki az kellett volna, hogy a Monacòbòl egyből ide jöjjön, az öregek hamar helyrerakták volna, ha elszalad vele a lò, teljesen más irányba fejlődhetett volna a szemèlyisège..
Pont Lukácsròl láttam egy ilyen rövid vidit, mèg règről, hogy edzèsen eldurrant az agya, valakit teliberùgott labdával, aztán Kroosèk hamar helyre tettèk.