Elektronika
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Elektronika
Gyerekek, ez a tévé (meg úgy általában a Thomsonok) nagyon rossz lehet? Ahogyan írtam a másik topicban, átvertek egy használttal, így inkább újat vennék, és van a T-Homenál nagy kedvezményem, viszont nem nagy rá a keret
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sajnos pont ott van a kis ablak.És ha vesztek egy külön mosógépet és arra ráteszitek a szárítót? Mosógépeket és csak szárítót lehet tök jókat jó áron venni.
de amugy is annyi lenne a ketto, mint egy kozepes aru moso-szarito, lehet inkabb megvarom a black fridayt ezzel es majd megkapjak karira.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocs a dupláért..'shutterisland írta: koszi a helpet.
nem magamnak akartam, hanem anyameknak.
egy bo 10 eves felultoltos mosogepuk van, viszont egy kulon szarito meg mar nem fer el ott.
ezert jo otletnek tunt mind a kettot megoldani egy fust alatt, es elegge felcsillant a szemem, mikor emagon lattam 150-200 kozott eleg sok samsungot, whirlpool-t, lg-t.
de 3 kilot azert nem fogok raszanni, akkor inkabb marad a b opcio, a mosoGATogep.
És ha vesztek egy külön mosógépet és arra ráteszitek a szárítót? Mosógépeket és csak szárítót lehet tök jókat jó áron venni.
Olyan baromi nehéz mindkettő, hogy nem mozdul sehova.Nekünk a lakásunkban anno így volt.
- Steve
Hű baszki akkor nem reklamálok, hogy drágán vettem. Én nem ennyiért vettem.Realista24 írta:Hülye. 710ezer forint volt februárban, mielőtt kifutott. Még jó hogy jól működikSteve írta:
Nekem az van és nagyon elégedett vagyok vele. Én is rosszakata hallottam szóval eléggé szkeptikus voltam.
Majd végülis vettem ezt a Samsungot. Samsung WD10N84INOA
Csak sajnos túlzóan drága volt sajnos.Lövésem sincs amúgy mennyibe kerül most. Azt hiszem lejebb ment az ára. Az egyetlen dolog amire a felújításkor túlzóan költöttem. Nem szeretem ezt az érzést Viszont eddig elégedett vagyok. Jól mos, jól szárít, jól működik a kimenő víz(mosás és szárítás esetén is, tehát nem kell üríteni a vízet manuálisan szárításnál) lecsapolása.
Mondjuk sajnos így sem volt olcsó.
Olvastam egy csomó negatívat is róla, hogy a kis ajtó a nagy ajtón csöpög meg hasonlóak, de eddig én elégedett vagyok. Csöndes az a legjobb. A lányomat most szoktatjuk le a biliről szóval a mosógép a legjobb barátom.
Amúgy én ráfutottam egy olyan dologra, amit gondoltam leírok hátha segít valakinek. Lehet kapni ilyen “hangtompító” gumiszőnyeget a mosógép alá. Gondoltam veszek egyet. A mosogógép szenzorját annyira meghülyítette, hogy úgy bevadult a gép, hogy majdnem leverte a zsír új csempét. Teljesen megveszett a mosógép.
Kiszedtem a gumiszőnyeget alóla és csendesen elcentrifugálgatott. Ilyen fölösleges szart ne vegyetek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
koszi a helpet.
egy bo 10 eves felultoltos mosogepuk van, viszont egy kulon szarito meg mar nem fer el ott.
ezert jo otletnek tunt mind a kettot megoldani egy fust alatt, es elegge felcsillant a szemem, mikor emagon lattam 150-200 kozott eleg sok samsungot, whirlpool-t, lg-t.
de 3 kilot azert nem fogok raszanni, akkor inkabb marad a b opcio, a mosoGATogep.
Külön szárítónk van, egy Beko. A normál árú összvéreket biztos, hogy nem választanám.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hülye. 710ezer forint volt februárban, mielőtt kifutott. Még jó hogy jól működikSteve írta:Nekem az van és nagyon elégedett vagyok vele. Én is rosszakata hallottam szóval eléggé szkeptikus voltam.'shutterisland írta: van itt valaki, akinek van mosogepe amely egyben szarito is ?
ezek mennyire jo cuccok ?
max 160-170 korul szannek ra.
Csak sajnos túlzóan drága volt sajnos.Lövésem sincs amúgy mennyibe kerül most. Azt hiszem lejebb ment az ára. Az egyetlen dolog amire a felújításkor túlzóan költöttem. Nem szeretem ezt az érzést Viszont eddig elégedett vagyok. Jól mos, jól szárít, jól működik a kimenő víz(mosás és szárítás esetén is, tehát nem kell üríteni a vízet manuálisan szárításnál) lecsapolása.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Nekem az van és nagyon elégedett vagyok vele. Én is rosszakata hallottam szóval eléggé szkeptikus voltam.'shutterisland írta: van itt valaki, akinek van mosogepe amely egyben szarito is ?
Én is azt hallottam, hogy a 2in1 szárítógép-mosógépek nem jók. Anyám vett külön szárítót és elégedett használója, pedig használtan szerválta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Na akkor remélem nálunk is helyreáll. Tegnap óta nem voltam otthon, de tegnap délelőtt az appba se lépett már be.
Na, majd este kiderül.
Na, majd este kiderül.
- h3x0r
Volt szomszedomnak is ilyenje volt. Nyilvan jobb ami kulon van, akar egymas tetejen, jobban szarit, tovabb is birja, de ez is siman hasznalhato. Egyetlen komolyabb negativum amirol meselt, hogy "hiaba" mosott ki a gep 8 kg ruhat, szaritani csak a felet tudta egyszerre.'shutterisland írta: van itt valaki, akinek van mosogepe amely egyben szarito is ?
Ha csak azert vennel szaritot, mert telen teregetesnel paras a levego a szobaban, akkor egy paratlanito gep is jo opcio lehet. En tavaly vettem a konyhaba egy Trotec TTK26E paratlanitot 27k-ert, nagyon jol bevalt.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nalam is jo lett.d.gergo írta:Na lekopogom, de nekem életre kelt, csak panaszkodni kellett kicsitCaraway írta: Ugyanez, itt is LG tv. Meg a tvt is alapbeallitasokig visszacsinaltam, de az se segitett. Remelhetoleg akkor hamarosan megoldodik a problema.
Olvastam valamit, hogy elvileg szerverhibájuk volt, és az megoldotta pár embernél a gondot, ha átállították a TV-n a dátumot május 28 előtti dátumra Nekem ennyit nem ért, inkább a várakozás
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Na lekopogom, de nekem életre kelt, csak panaszkodni kellett kicsitCaraway írta: Ugyanez, itt is LG tv. Meg a tvt is alapbeallitasokig visszacsinaltam, de az se segitett. Remelhetoleg akkor hamarosan megoldodik a problema.
Olvastam valamit, hogy elvileg szerverhibájuk volt, és az megoldotta pár embernél a gondot, ha átállították a TV-n a dátumot május 28 előtti dátumra Nekem ennyit nem ért, inkább a várakozás
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ugyanez, itt is LG tv. Meg a tvt is alapbeallitasokig visszacsinaltam, de az se segitett. Remelhetoleg akkor hamarosan megoldodik a problema.d.gergo írta: HBO GO nálam is csak homokórázik két napja LG tv-n. Kikapcsoltam bekapcsoltam, kihúztam bedugtam, töröltem újratelepítettem, de semmi. Szoftverre nem dobott fel frissítést, elvileg a legújabb a TV és az app is. Marad akkor a várakozás és a jó öreg HDMI
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Férfi szemszögből néztemP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De, ha seggbe csinálják.Realista24 írta: Nem lehet egyszerre dugni és szűznek is maradni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De, ha seggbe csinálják.Realista24 írta: Nem lehet egyszerre dugni és szűznek is maradni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
HBO GO nálam is csak homokórázik két napja LG tv-n. Kikapcsoltam bekapcsoltam, kihúztam bedugtam, töröltem újratelepítettem, de semmi. Szoftverre nem dobott fel frissítést, elvileg a legújabb a TV és az app is. Marad akkor a várakozás és a jó öreg HDMI
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy jó szárítógép 120-150ezer.
Nem lehet egyszerre dugni és szűznek is maradni.
Nem lehet egyszerre dugni és szűznek is maradni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csatlakozok, mi is ezt hallottuk mindenhol.wZoLee7 írta:Volt tervben ilyen, de mindenhol azt mondtak h nem jok azok amik egyben vannak'shutterisland írta: van itt valaki, akinek van mosogepe amely egyben szarito is ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Volt tervben ilyen, de mindenhol azt mondtak h nem jok azok amik egyben vannak'shutterisland írta: van itt valaki, akinek van mosogepe amely egyben szarito is ?