Pedig az a koncert sehol nem volt a 2010-es Soundos koncertjükhöz képest. Az immersion azon kevés lemez egyike, ami a több mint 2 éves telefonomon az első pillanattól kezdve rajta van.fiore írta:az elsőről még nem hallottam, de jónak ígérkezik
a pendulumot pedig volt szerencsém élőben hallani két éve a volton, ott tetszett :-) (igaz, itókásan a skrillex is isteni volt tavaly )
Zeneklub
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Zeneklub
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pendulum nekem is egy régi ismerősöm!
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
az elsőről még nem hallottam, de jónak ígérkezik
a pendulumot pedig volt szerencsém élőben hallani két éve a volton, ott tetszett :-) (igaz, itókásan a skrillex is isteni volt tavaly )
.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Közben sajna mennem kell, úgyhogy bemásolom ide azt a hsz-t, szóval ajánlok, bocsi. Jövő héten már tied a pálya.
Sokat gondolkodtam, mit is ajánljak nektek, az azonban hamar biztossá vált, hogy az első lemez nem lesz más, mint a Fleetwood Mac - Tango In The Night. :-) 11-12 éves koromban orrba-szájba hallgattam, de még ma is akárhányszor le tudom pörgetni, egyszerűen zseniális album.
Róluk annyit kell tudni, hogy egy angol-amerikai alapvetően rockegyüttesről van szó, de egyáltalán nem keményvonalas rockot, metált, satöbbi nyomnak, tipikusan 70-es, 80-as évekbeli hangzásvilág az övék. Ez a lemez éppen 1987-es, a 14. (!) a sorban, és szerintem a leginkább eltalált produkció tőlük. Ekkor volt talán tökéletes a felállás: Lindsey Buckingham, Stevie Nicks, Christine McVie, John McVie, Mick Fleetwood. Fantasztikusan egyedi hangúak mind, kivétel nélkül mindig a hozzájuk stílusban illő dalokat éneklik, szóval nagyon nagyot üt ez az album, legalábbis nálam all time top5 minimum. Remélem, nektek is tetszeni fog.
A második már korántsem volt ennyire egyértelmű, először Borgore csodás lemezét, a The Filthiest Hits...So Far címűt akartam berakni, de aztán rájöttem, hogy mivel dubstepről van szó, valószínűleg kikergetnék vele a világból pár tagot. Úgyhogy az elektronikus vonalnál maradtam ugyan, mert nálam ez a fő vonulat, de valamivel szolidabb albumot találtam ki nektek. Ez pedig a Pendulum - Immersion.
Őket szerintem nem kell bemutatni senkinek, ausztrál együttesről van szó, szerintem alapjában határozták meg a modern zene elektronikus vonalának fejlődését azokkal a ragyogóan zseniális albumokkal, mint az In Silico vagy a Hold Your Colour. A legjelentősebb, és számomra legkedvesebb mégis az Immersion, elképesztően jól összerakták ezt az albumot a srácok, remek számok vannak rajta, van, amelyik alig-alig elektronikus, és inkább a vokálra megy rá, más csak electro, dubsteppel keverve, és van egy rockos szám is In Flames közreműködésével. Nálam all time top5 ez is, a The Island Part 1 pedig örök kedvenc.
Na, ennyi lenne, jó hallgatást. :-)
Linket találtok a blogon, akik el vannak maradva,azok pedig igyekezzenek.
Sokat gondolkodtam, mit is ajánljak nektek, az azonban hamar biztossá vált, hogy az első lemez nem lesz más, mint a Fleetwood Mac - Tango In The Night. :-) 11-12 éves koromban orrba-szájba hallgattam, de még ma is akárhányszor le tudom pörgetni, egyszerűen zseniális album.
Róluk annyit kell tudni, hogy egy angol-amerikai alapvetően rockegyüttesről van szó, de egyáltalán nem keményvonalas rockot, metált, satöbbi nyomnak, tipikusan 70-es, 80-as évekbeli hangzásvilág az övék. Ez a lemez éppen 1987-es, a 14. (!) a sorban, és szerintem a leginkább eltalált produkció tőlük. Ekkor volt talán tökéletes a felállás: Lindsey Buckingham, Stevie Nicks, Christine McVie, John McVie, Mick Fleetwood. Fantasztikusan egyedi hangúak mind, kivétel nélkül mindig a hozzájuk stílusban illő dalokat éneklik, szóval nagyon nagyot üt ez az album, legalábbis nálam all time top5 minimum. Remélem, nektek is tetszeni fog.
A második már korántsem volt ennyire egyértelmű, először Borgore csodás lemezét, a The Filthiest Hits...So Far címűt akartam berakni, de aztán rájöttem, hogy mivel dubstepről van szó, valószínűleg kikergetnék vele a világból pár tagot. Úgyhogy az elektronikus vonalnál maradtam ugyan, mert nálam ez a fő vonulat, de valamivel szolidabb albumot találtam ki nektek. Ez pedig a Pendulum - Immersion.
Őket szerintem nem kell bemutatni senkinek, ausztrál együttesről van szó, szerintem alapjában határozták meg a modern zene elektronikus vonalának fejlődését azokkal a ragyogóan zseniális albumokkal, mint az In Silico vagy a Hold Your Colour. A legjelentősebb, és számomra legkedvesebb mégis az Immersion, elképesztően jól összerakták ezt az albumot a srácok, remek számok vannak rajta, van, amelyik alig-alig elektronikus, és inkább a vokálra megy rá, más csak electro, dubsteppel keverve, és van egy rockos szám is In Flames közreműködésével. Nálam all time top5 ez is, a The Island Part 1 pedig örök kedvenc.
Na, ennyi lenne, jó hallgatást. :-)
Linket találtok a blogon, akik el vannak maradva,azok pedig igyekezzenek.
- GT37
Basszus... Most szedtem össze az ajánlásomat, már meg is írtam a hsz-t... Nem gond, ha beelőzök? Jövő héten jöhetsz. :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Elnézést, külföldön voltam. Meccs után jövök az ajánlással, ha még nem késő. :-)
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
holnap meghallgatom, itthajjakmeg! esetleg ma éjszaka.
- GT37
Elnézést a dupláért.
Sajnos most időhiány miatt mégsem tudok jönni az ajánlással, úgyhogy gkovi még holnap délutánig kap haladékot. :-) Ha nem jelentkezik, bedobom a két albumot, amire gondoltam.
Sajnos most időhiány miatt mégsem tudok jönni az ajánlással, úgyhogy gkovi még holnap délutánig kap haladékot. :-) Ha nem jelentkezik, bedobom a két albumot, amire gondoltam.
- GT37
Közlemény következik.
Ha ma este 7-8-ig nem jelentkezik gkovi, aki a következő ajánló, akkor én veszem át a helyét, hogy pörögjenek az események.
Természetesen azok, akik el vannak maradva fiore ajánlásával, azok pótolhatják menet közben.
Ha ma este 7-8-ig nem jelentkezik gkovi, aki a következő ajánló, akkor én veszem át a helyét, hogy pörögjenek az események.
Természetesen azok, akik el vannak maradva fiore ajánlásával, azok pótolhatják menet közben.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Escape The Fate - Dying is your latest fashion
na ez is letudva.
munkahelyen hallgattam meg. pár dalt még a kollégám is végig kellett hallgassanak
azt kell mondjam, hogy neki jobban tetszett, mint nekem
annyi volt a probléma, hogy sok volt egyszerre.
de azért volt pár kellemes dallam is.
6/10
na ez is letudva.
munkahelyen hallgattam meg. pár dalt még a kollégám is végig kellett hallgassanak
azt kell mondjam, hogy neki jobban tetszett, mint nekem
annyi volt a probléma, hogy sok volt egyszerre.
de azért volt pár kellemes dallam is.
6/10
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Házi csinálás alatt meghallgattam teljesen ezt is. Félig már letoltam múlt hét elején.
Tetszett. Nem volt rossz. De semmi extra igazából. Voltak kellemes dallamok, jó részek, de nem volt olyan, hogy egy számra felkaptam volna a fejem, hogy na ez király. Nem hagyott maradandó nyomot, csak úgy volt, nem volt rossz, de igazán nagyon kiemelkedően sem rossz, de attól még hallgatható zene, és tetszettek a dalok.
Volt a srác, aki tényleg énekelt, és rohadt jó hangja volt szerintem, geci jól énekelt. Meg jó volt amúgy a hangszerelése az egésznek. Viszont a hörgéstől az agyf sz kerülgetett, már bocsánat. Nem bírom, sőt utálom. Nem csak itt, mindig is. Nagyjából úgy vagyok vele, mint a rappel, és a pusztán, tisztán csak gépekre hagyatkozó "zenével", nem tudom elismerni, mint zene, mint éneklés. Mert nem az. Legalábbis szerintem. Szerencsére nem vitték túlzásba, és csak kevés szerepet kapott.
7,5/10
Házi csinálás alatt meghallgattam teljesen ezt is. Félig már letoltam múlt hét elején.
Tetszett. Nem volt rossz. De semmi extra igazából. Voltak kellemes dallamok, jó részek, de nem volt olyan, hogy egy számra felkaptam volna a fejem, hogy na ez király. Nem hagyott maradandó nyomot, csak úgy volt, nem volt rossz, de igazán nagyon kiemelkedően sem rossz, de attól még hallgatható zene, és tetszettek a dalok.
Volt a srác, aki tényleg énekelt, és rohadt jó hangja volt szerintem, geci jól énekelt. Meg jó volt amúgy a hangszerelése az egésznek. Viszont a hörgéstől az agyf sz kerülgetett, már bocsánat. Nem bírom, sőt utálom. Nem csak itt, mindig is. Nagyjából úgy vagyok vele, mint a rappel, és a pusztán, tisztán csak gépekre hagyatkozó "zenével", nem tudom elismerni, mint zene, mint éneklés. Mert nem az. Legalábbis szerintem. Szerencsére nem vitték túlzásba, és csak kevés szerepet kapott.
7,5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- GT37
No problem, emberek, megvárunk mindenkit, legalábbis addig, amíg gkovi nem jelentkezik. :-)
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
az úgy volt, h péntek reggel elmentem dolgozni.. és most értem haza. holnap is megyek, csak kedden tudom meghallgatni a második ajánlást, pedig szeretem őket. bocsi.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is csak holnap este tudok jönni az maradék értékelésemmel
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- GT37
Akkor még várunk egy kicsit az új ajánlással, pláne, hogy még a leendő ajánló, gkovi sem értékelte az előzőeket.soadroli írta:Én kérnék egy kis haladékot, a hét végére pótolom az újat is, ha jön. Csak most érettségire készülgetek, ha már egész évben nem tettem
Amúgy jó, hogy szólsz, nekem sem ártana már készülni valamit holnapra. Csak most még Barça-meccs...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én kérnék egy kis haladékot, a hét végére pótolom az újat is, ha jön. Csak most érettségire készülgetek, ha már egész évben nem tettem
Anti Fitness Club
Kellemes volt, ugye ez nem az én stílusom, de tényleg egy minőségi album volt minden szempontból.
1-2 kicsit keményebb szám is lehetett volna, ha értitek mire gondolok. Nem okozott egyáltalán csalódást, sőt... :-)
7,5/10
Teljesen korrekt volt ez is, talán egy kicsit egysíkú volt, de jó volt ezt az albumot is végighallgatni.
Itt tényleg nem voltak elvárásaim, de nem volt ezzel semmi baj.
7/10
Kellemes volt, ugye ez nem az én stílusom, de tényleg egy minőségi album volt minden szempontból.
1-2 kicsit keményebb szám is lehetett volna, ha értitek mire gondolok. Nem okozott egyáltalán csalódást, sőt... :-)
7,5/10
Teljesen korrekt volt ez is, talán egy kicsit egysíkú volt, de jó volt ezt az albumot is végighallgatni.
Itt tényleg nem voltak elvárásaim, de nem volt ezzel semmi baj.
7/10
- GT37
gkovi, Roli, többiek, hallgassátok csak az albumokat, közeledik a határidő. :-)
(Amúgy jó az aláírásod, passzol az enyémhez. )Marci77 írta:...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jó album volt. egy átlagos kb,de tetszett.Mondjuk Jútubon zavart,hogy 2perc némaság volt mindig...
Legyen 6,5/10 :-)
Jó album volt. egy átlagos kb,de tetszett.Mondjuk Jútubon zavart,hogy 2perc némaság volt mindig...
Legyen 6,5/10 :-)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
én már a hét elején meghallgattam mindkettőt, de megszeretném még egyszer hallgatni őket és csak utána írni róluk, erre csak ma délelőtt/után lesz időm.GT37 írta: Ferni, többiek, hallgatjátok a muzsikákat? :-)