OFF
Re: OFF
Szerintem a Borsodi az egyik legszarabb magyar sör, semmi íze mondjuk egy Dreherhez képest.
Nálam Dreher az abszolút kedvenc, aztán Soproni, utána Ászok.
Nálam Dreher az abszolút kedvenc, aztán Soproni, utána Ászok.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha már sörök, akkor az én egyértelmű favoritom a Borsodi... Jó, mert kesernyés, nem úgy, mint a többi magyar, savanykás, savas, vizes "vetélytárs". De ínségesebb időkbe Kőbányai... Jobb, mint az Ászok vagy a Soproni.
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
http://www.vezess.hu/vezetunk/2016/07/0 ... gyar-lany/
Olyan szívesen megnézném egy jó kis alkudozás után a képét, amikor közlik vele, hogy nem kell
Olyan szívesen megnézném egy jó kis alkudozás után a képét, amikor közlik vele, hogy nem kell
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mintha nem lenne elég meleg nélkülük is...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Sajnos ebből sem lesz semmi... Pár nap aztán újra az utcán.hehe írta:elkapták a tegnapi 1-es vilis köcsögcigányt a yardok este 10 körül, remélem jól agyonverik az előzetesben a balfaszt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az a baj, hogy amit művelnek, az már régen túlmutat a fartúráson, van itt már politika, egyház és minden egyéb, a sok libsi így éli ki magát.Kerlon írta:engem még annyira se érdekelnek, hogy megnézzem miért tüntetnek, menjenek aztán buzuljanak a 4 fal között.
azt a tiszteletet és toleranciát várják el maguk felé másoktól, amit ők kurvára nem adnak meg.
engem még annyira se érdekelnek, hogy megnézzem miért tüntetnek, menjenek aztán buzuljanak a 4 fal között.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elnézve a tiédet, a cuncimókus itt nem én vagyok.Kerlon írta: ezzel a profil képpel meglepő, hogy te itt vagy te kis cuncimókus
Hehének meg +1
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézem a képeket a pride-ról, ennyi kibaszott szutykot és köpedék embert bazmeg, és rá pluszba az undorító táblák és kiírások....Kerlon írta:én is ezen töprengtemRemy írta:Erdekes, hogy akkor van a legnagyobb csend a forumon, amikor tart a felvonulas.
basszák meg magukat mind, fasznak mutogatják magukat, kurvára nem érdekel kik ezek.
ezzel a profil képpel meglepő, hogy te itt vagy te kis cuncimókusziro4vr írta:Érdekes hogy Ennyire érdekel a téma.Remy írta:Erdekes, hogy akkor van a legnagyobb csend a forumon, amikor tart a felvonulas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
én is ezen töprengtemRemy írta:Erdekes, hogy akkor van a legnagyobb csend a forumon, amikor tart a felvonulas.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Erdekes, hogy akkor van a legnagyobb csend a forumon, amikor tart a felvonulas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hat ezt visszaolvasva mi a tokom volt ez? Az csak egy dolog, hogy sokan még a thc hatását sem ismerik, de ez a paraszt meg elhitte, hogy o itt a tokom #swag #yolo full partyarc... Az ilyennek az ip címet es a kommentjeit elkene küldeni, csak egy nyomozonak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet,hogy kóla nélkül páros és páratlan évben is Realos lenne
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams