Jaj, hagyjuk már.. Mindenki cuccozik, a prolitól a tudósig, mindenki.nmate írta:Intelligencia kérdése minden.
A fesztivál fogalma meg pont erről szól, a legális drogozásról.
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. július 1., péntek 23:56
Jaj, hagyjuk már.. Mindenki cuccozik, a prolitól a tudósig, mindenki.nmate írta:Intelligencia kérdése minden.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 1., péntek 23:53
Ilyenre gondoltál?Barca&Real írta:Figyelj, ki mit szeret. Nekem kell egy kis kakaó a bulikához, anélkül már nem is indulok el sehova.
A zene meg nálam itt kezdődik.
Ez meg kb. a himnuszom volt, ezen a bulin pl. ott is voltam
Mondjuk az meglepett, hogy a lightosabb fesztiválokon senki nem él ilyen szerekkel.
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. július 1., péntek 23:48
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 1., péntek 23:37
Te vagy egy k*rva nagy troll vagy vagy nemtudom..Barca&Real írta:El kell kapni a "ritmust", és akkor nagyon lehet élni.Marci77 írta: Tudom milyen zene megy ott, meg tavaly Strandról is hallottam. Mennyei tényleg,mert belehalnék ha 0-24ben menne a katter
Ha tehetném, egész évben ott csapatnám.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 1., péntek 23:35
Szerencsére nem csak vicces, hanem menő is vagy.Barca&Real írta:"Kokszos", az... Mert szeretek szórakozni?! És ki az a Norbi? A Schobert?
Egyébként meg...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 23:34
"Luicito, ez most hitelbe megy" azzal a hangsúllyal zseniálisBarca&Real írta:Egyébként meg...
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. július 1., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 1., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. július 1., péntek 23:19
El kell kapni a "ritmust", és akkor nagyon lehet élni.Marci77 írta: Tudom milyen zene megy ott, meg tavaly Strandról is hallottam. Mennyei tényleg,mert belehalnék ha 0-24ben menne a katter
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 1., péntek 23:16
Tudom milyen zene megy ott, meg tavaly Strandról is hallottam. Mennyei tényleg,mert belehalnék ha 0-24ben menne a katterBarca&Real írta:Úgy a 3.-4.napon már elég sok a zombi. Mondjuk kivesz az emberből a több napos 0-24 csapatás. Egyébként a zene mennyei, érdemes meglesni egyszer neked is.Marci77 írta: Hát te hülye vagy Má nemrosszbu- De te tudod. BmyLake már csk ilyen. (arról nincs tapasztalatom,és nem is lesz)
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. július 1., péntek 23:12
Úgy a 3.-4.napon már elég sok a zombi. Mondjuk kivesz az emberből a több napos 0-24 csapatás. Egyébként a zene mennyei, érdemes meglesni egyszer neked is.Marci77 írta: Hát te hülye vagy Má nemrosszbu- De te tudod. BmyLake már csk ilyen. (arról nincs tapasztalatom,és nem is lesz)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 23:11
Van olyan jó barát a google, hogy bízzak benne? De tesztelem majd amúgy, ha más nem, akkor valamire csak jó lesz.Sierra írta:Ha a márka hű a jelentéséhez, akkor működnie kell.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 1., péntek 23:07
Ha a márka hű a jelentéséhez, akkor működnie kell.M1Ö írta:Lement 3 oldalnyi komment, de még mindig nem tudom, hogy a vanish csodákra képes-e? Imádom ezt a fórumot.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 1., péntek 22:59
Hát te hülye vagy Má nemrosszbu- De te tudod. BmyLake már csk ilyen. (arról nincs tapasztalatom,és nem is lesz)Barca&Real írta:Kóla, laszti, meg ilyenek..rashidm írta: Mert te mit szoktál csinálni fesztiválon a csajozáson kívül?
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. július 1., péntek 22:37
Kóla, laszti, meg ilyenek..rashidm írta: Mert te mit szoktál csinálni fesztiválon a csajozáson kívül?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 22:35
Addig rúgdosnám (a fehér konzerv cipőmben, ti szemetek ) míg darabokra nem törne az kib*szott arca... Szerencsétlen öreg...Sierra írta:Újabb véglény
Tegnap is valami őrült hadonászott késsel az 1-esen... És én nap mint nap ezen a villamoson utazom.
Nem tudom, de komolyan. 2 20on ezer forintos cipőm volt eddig, de azok sem bírták 3 nyárnál tovább. Azért csinálom így, hogy veszek egy olcsót meg viszonylag olcsót és akkor azzal kihúzok egy évet. De rajtam tényleg rohadt gyorsan szét mennek. Mondjuk hozzá tartozik, hogy ha buli van, akkor buli van és ilyenkor abszolút nem vigyázok rá.defender3 írta:Mondja meg nekem valaki, hogy hogy a fenébe lehet alig fél év alatt leamortizálni egy cipőt. Nekem van olyan, ami van vagy 8 éves és, amikor az volt a mindennapi akkor se kíméltem utána meg végképp nem mégsincs komoly baja. Eddig csak 1 pár volt olyan, amit 1 év alatt leamorizáltam de az csak 4000 Ft volt. Mondjuk a többi se nagyon volt 10000 felett pedig Dassler tesóktól voltak...
csak a szanaszét baszott rock and roll!!!!mondjuk én csak B my lake-re szokta menni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 1., péntek 22:33
Csak páros évben.ziro4vr írta:De te ratyi vagy.Barca&Real írta:Elég vicces, hogy fesztiválokon inni szoktatok. Könyebben is meg lehet oldani ezeket a dolgokat. De ti tudjátok, mondjuk én csak B my lake-re szokta menni. Ott lehet mások a szokások
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 1., péntek 22:33
Mert te mit szoktál csinálni fesztiválon a csajozáson kívül?Barca&Real írta:Elég vicces, hogy fesztiválokon inni szoktatok. Könyebben is meg lehet oldani ezeket a dolgokat. De ti tudjátok, mondjuk én csak B my lake-re szokta menni. Ott lehet mások a szokások
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem