HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 8., kedd 23:03
Mióta mondom már, hogy ez a 433 nem jó amíg kutyaütő kp-aink vannak. Remélem lassan Carlonak is leesik, így a szezon végére, mikor már lassan mindegy...
Ramos meg nem csk-nak való, hiába jók a képességei, fejben legalább annyira gyenge.
Casillas a végén ő mentett meg minket, 1. gólnál mondjuk nem tudom mit csinált, de később ezt javította bőven. Egyedül rá nem lehetünk mérgesek ma.
Pepenek valahogy nem megy Dortmundban 2 meccsen 4 gól róla. De rá valahogy nem tudok mérges lenne, mert a többi meccsen meg nagyon stabil, ezért nem értem mi a gond.
Coentrao és Carvajal szürkék voltak, rosszat nem lehet elmondani rájuk, de ez is csak azért van, mert voltak annyira rosszak, hogy nem őket kell ma elővenni.
Alonso és Illarra... a két fekete bárány, ők a foci betárcsázós internetei, ez nem való sehova, nem, hogy ide... 34 éves az öreg, mit akarunk már... remélem, hogy csak azért kapott 2 évet még, hogy kapjunk érte pár fillért.
Illarra.. én nem rá vagyok mérges, aki kicsit is ért a focihoz az tudta már nyáron, hogy ez a gyerek semmire nem jó. 24 éves már, illene legalább egy csereszintet hozni, de még attól is messze van.
Di Maria a kétarcú, vagy rajta megy el egy meccs vagy sokat dob a csapaton. De felemásra nem lehet építeni, nem mondom, hogy nem lehet tőle jókat látni, de stabilabb ember kell helyette, nyáron jó pénzért mehet.
Modric semmi különös, de legalább hozta a minimumot. Eszméletlen munkát kell végeznie Xabi mellett. Nehéz így túlteljesíteni.
Bale ha 30 ért hozzuk azt mondom oké, így nagyon kevés, de itt megint nem rá vagyok mérges, hanem azokra akik elhozták, bár ebbe azért ne menjünk bele, mert ki tudja mennyit vonhatunk le az árából így, hogy van egy Adidasos "sztárunk" is, aki kell a szerződéshez.
Benzema szintén... erre nem lehet építeni, két ziccer... ezeket be kell lőni. Tudom, hogy itt nagyobb a füstje a srácnak, így nem sok rosszat lehet rá mondani, nem is akarok senkit sem idegelni vele, úgyis tudjátok a véleményem róla.
Isco kiemelkedni nem emelkedett ki, de higgadtan tartotta a labdát amikor kellett, ha kellett vállalkozott még ha nem is siekresen, alapból vele kezdett volna kezdeni Ronaldo helyén.
Casemiro 2 évvel fiatalabb, mint Illarramendi mégis az ő érkezésével, megszűnt a dortmund dominanciája, nem nagy szám a gyerek, de inkább ő üljön a padon a "filléres" árával, mint egy soha be nem teljesülő vágy, Illarramendi személyében.
Varane ha a fizikuma engedi neki több szerepet kell kapnia, talán Ramos helyett, de nálam ő lenne az első számú, a másik két mostani kezdőnk meg rotálhatná egymást.
Mindent összevéve... amíg nincsenek életképes kp-ink, addig óriási hiba a 433. Elbassz*k vele Iscot és a csapatot is.
Meccs előtt leírtam már, hogy mi lesz a gond... talán egy "ekkora'" szakember, mint Ancelotti is láthatná ezt.
Elég sokan látták, már ezt előre, nem kell hozzá nagy ész, továbbra is tartom, hogy a mai szakemberek csak buta focisták, akik a nevük miatt bekerültek egyből olyan helyre, ahova nem valók. Persze vannak kivételek, Klopp pl. az, negyed olyan kerettel, sokkal vállalhatóbban dolgozik, mint Carlo. Egy valamiben reménykedek, hogy Zidane más, a galaktikusok közül csak őt tudom elképzelni jó edzőnek. Remélem beváltja a reményeket.
Nyáron szerintem különösebb kiadások nélkül megreformálható a keret. Az eladott játékosok árából fedezhető bőven. Egy nagy csapat ellen sem tudtunk idén vállalhatót felmutatni. Szerintem az atm elleni kupameccsek sem voltak azok, nem voltunk annyival jobbak, mint amit az eredmény tükröz.
Ha értelmetlen mondatok vannak, bocsánat érte, elég ideges vagyok, nem olvastam át még1x.
na písz
u.i.: ja és Ronaldo-t csk-nak, benne egyedül több az akarás, mint ebben a sok senkiháziban. Marcelo meg Ramos nem annak való.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
heccsat 2014. április 8., kedd 23:08-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam