Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 8., kedd 23:10

ziro4vr írta:miért, akkor jobb, ha két kutyaütő kp van? modric-dm-xy és xy nem egyenlő sajna xabi, nem egyenlő illarra eddig úgy tűnik, khedira..meg kéne nézni, elméletben jó is lehetne vagy lehetett volna a szezonra valamilyen szinten, de tudjuk miket tol
akkor csak 1 kutyaütő lenne, nem bonyolult a dolog, 4231 Alonso/Di Maria/Illarra- Modric-Isco
Most így sokszor kettő van a rotáció miatt, sérülések miatt.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. április 8., kedd 23:09

Azért srácok.. ne essünk már túl a ló másik oldalára. Otthon lesimáztuk őket, lehetett volna akár 5 gólos előny is, ha a végén még akarunk, vagy kicsit koncentrálunk..

Félreértés ne essék, én sem szeretnék több ilyen meccset látni, de ilyeneket írni, hogy inkább ne jussunk tovább, inkább ne álljunk ki, nem érdemeltünk továbbjutást... hülyeség.

A KÉT meccs alapján az egyiken mi voltunk a jobbak a másikon ők. Mindenki otthon mutatta meg, hogy mizu.

Örülök a továbbjutásnak, jöhet a Manchester! :D

Hala Madrid!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 8., kedd 23:09

Mike írta:
nemhiába mondtuk hogy az a 30 veretlen meccs szart se ér, nem volt komoly erőfelmérő. Persze rohadt nehéz megcsinálni, de a csapat valódi erejét rohadtul nem tükrözi
az Atleticót is meg kell nézni milyen gólokkal vertük, és van rá egy söröm h náluk a kupa sem szerepelt olyan előkelő helyen
a Schalke meg egy gyenge, ezen a szinten rutintalan csapat
ha mi csináljuk szart se ér, ha a bayern a bundásban, ők a királyok?

ért az, igen sokat, aztán jött a barca meccs..arról már beszéltünk eleget..ez van, azóta kisiklottunk, vissza kell találni
Nem illik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 8., kedd 23:07

heccsat írta:Mióta mondom már, hogy ez a 433 nem jó amíg kutyaütő kp-aink vannak. Remélem lassan Carlonak is leesik, így a szezon végére, mikor már lassan mindegy...
miért, akkor jobb, ha két kutyaütő kp van? modric-dm-xy és xy nem egyenlő sajna xabi, nem egyenlő illarra eddig úgy tűnik, khedira..meg kéne nézni, elméletben jó is lehetne vagy lehetett volna a szezonra valamilyen szinten, de tudjuk miket tol
Nem illik.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 8., kedd 23:06

Sierra írta:30 veretlen meccs, kupadöntő az Atléticot lesimázva, 4 illetve 3 pont előny a bajnokságban, 1-6 a Schalke ellen, persze hogy optimistán álltam hozzá, hogy na majd most megmutatjuk. De ahhoz képest kicsit (nagyon) szarul alakultak (alakulnak) a dolgok, szóval ezért. :)
ezekszerint te is bele estél ebbe a csapdába

nemhiába mondtuk hogy az a 30 veretlen meccs szart se ér, nem volt komoly erőfelmérő. Persze rohadt nehéz megcsinálni, de a csapat valódi erejét rohadtul nem tükrözi
az Atleticót is meg kell nézni milyen gólokkal vertük, és van rá egy söröm h náluk a kupa sem szerepelt olyan előkelő helyen
a Schalke meg egy gyenge, ezen a szinten rutintalan csapat

aztán jöttek a komolyabb meccsek és szopást szopás követett...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 8., kedd 23:05

3:0.
Azt hitték azzal tovább is jutottak, majd a 11es,ami kimaradt,és a német gól,ez megtörte a kis piciny lelküket. Szegényeknek.
A játék a szezon legrosszabbja volt,a hozzáállás minősíthetetlen. Mintha be lettek volna nyugtatózva.....kódorogtak a pályán,és olyan elemi hibákat vétettek(és olyan számban) amilyenek még a szezonban nem. Alap passzokat rontottak el....mégpedig veszélyzónában,ez azt jelenti,hogy nem figyeltek,könnyelműek voltak,mintha tudták volna,bármi is lesz,ők jutnak tovább. Kb a tudásuk,képességeik 50%-at ha leadták....ez elfogadhatatlan egy BL elődöntőn. Ez azonnali megoldást kiván,ezzel tovább nyerni nem lehet.
A támadók fent voltak eléggé elöl,mig a kp-a mélyen közel a védelemhez,igy a támadás épitésekben akadozás lépett fel,a nagy területek átjátszása miatt. Ott a BVB könnyen felhozta a labdát,és mi hátrálhattunk.......A kezdő alapból érthetetlen,amikor DM helye meglett találva,ott hetek,hónapok óta a csapat egyik legjobbja,erre feltolja.
Izgalmas meccs volt,ahol a BVB remek volt újra,és igazolta hogy a foci alapja,az akarat,a hit.
Nálunk modricot lehet kiemelni,a többi gyenge volt mint a szomszéd lova,patkolás közben,de a végére elfáradt.

Ami nagyon érdekes és érthetetlen volt a számomra,hogy a 75 . percben,mondtam,na most nagyon nyomni....nyomni fognak a németek,ezt megfogják nyomni mert az utolsó percben is esély lehet.....de nem történt semmi...80 perc....na mondom,most nagy lesz a nyomás rajtunk.....és semmi.....majd az utolsó 5-7 percben már a németek 100%osan elkészültek az erejükkel,és még nekünk volt több lehetőségünk a gólszerzésre. Elfáradt a BVB a végére.....ez hihetetlen.

Vagy :lol: csak azért birtuk a végére jobban,mert 70 percig pihentünk. :lol: :lol:

A média izekre szedi a csapatot,és igaza van most kivételesen,még jó,hogy nem hegyi antireal iván volt a kommentátoriban,adott volna olyant,hogy a hajunk kihullik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 8., kedd 23:05

Nagy az arc,mogotte nulla teljesitmeny... ezert varunk mar 12 eve a BL sikerre. Nem erdemeltunk tovabbjutast,ezek utan felejtsetek el a Bayernt... oruljunk ha a Chelseat megkapjuk..ja megse,Mourinho inkabb leadja a Premier Leaguet csakhogy rajtunk keresztul setalhasson be a dontobe...
:goat:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 8., kedd 23:04

tubatibi írta: Szánalmas produkció, lefociztak minket, akár 4,5-0 is lehetett volna oda. Még a 11-est se tudjuk bevágni?

Mondjuk az első meccsen mi is vághattunk volna nekik ennyit, de azt aláírom, hogy most jobban lefociztak minket, mint mi akkor őket.
Nem kéne teljesen letargiába esni, a srácok sajnos már megint nagyon leszarták az egészet, látszódott... megmutattuk a BVB-nek hogy van keresni valójuk, s ők köszönték a lehetőséget és megragadták.
Amúgy meg akik Bale-t kétforintosozzák azokat megkérném, hogy akkor is jöjjenek amikor 1-2 gólt lőt meg kioszt ennyi gólpasszt meccsenként :lol:
ZIDANE

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 8., kedd 23:03

Mióta mondom már, hogy ez a 433 nem jó amíg kutyaütő kp-aink vannak. Remélem lassan Carlonak is leesik, így a szezon végére, mikor már lassan mindegy...
Ramos meg nem csk-nak való, hiába jók a képességei, fejben legalább annyira gyenge.
Casillas a végén ő mentett meg minket, 1. gólnál mondjuk nem tudom mit csinált, de később ezt javította bőven. Egyedül rá nem lehetünk mérgesek ma.
Pepenek valahogy nem megy Dortmundban 2 meccsen 4 gól róla. De rá valahogy nem tudok mérges lenne, mert a többi meccsen meg nagyon stabil, ezért nem értem mi a gond.
Coentrao és Carvajal szürkék voltak, rosszat nem lehet elmondani rájuk, de ez is csak azért van, mert voltak annyira rosszak, hogy nem őket kell ma elővenni.
Alonso és Illarra... a két fekete bárány, ők a foci betárcsázós internetei, ez nem való sehova, nem, hogy ide... 34 éves az öreg, mit akarunk már... remélem, hogy csak azért kapott 2 évet még, hogy kapjunk érte pár fillért.
Illarra.. én nem rá vagyok mérges, aki kicsit is ért a focihoz az tudta már nyáron, hogy ez a gyerek semmire nem jó. 24 éves már, illene legalább egy csereszintet hozni, de még attól is messze van.
Di Maria a kétarcú, vagy rajta megy el egy meccs vagy sokat dob a csapaton. De felemásra nem lehet építeni, nem mondom, hogy nem lehet tőle jókat látni, de stabilabb ember kell helyette, nyáron jó pénzért mehet.
Modric semmi különös, de legalább hozta a minimumot. Eszméletlen munkát kell végeznie Xabi mellett. Nehéz így túlteljesíteni.
Bale ha 30 ért hozzuk azt mondom oké, így nagyon kevés, de itt megint nem rá vagyok mérges, hanem azokra akik elhozták, bár ebbe azért ne menjünk bele, mert ki tudja mennyit vonhatunk le az árából így, hogy van egy Adidasos "sztárunk" is, aki kell a szerződéshez.
Benzema szintén... erre nem lehet építeni, két ziccer... ezeket be kell lőni. Tudom, hogy itt nagyobb a füstje a srácnak, így nem sok rosszat lehet rá mondani, nem is akarok senkit sem idegelni vele, úgyis tudjátok a véleményem róla.

Isco kiemelkedni nem emelkedett ki, de higgadtan tartotta a labdát amikor kellett, ha kellett vállalkozott még ha nem is siekresen, alapból vele kezdett volna kezdeni Ronaldo helyén.
Casemiro 2 évvel fiatalabb, mint Illarramendi mégis az ő érkezésével, megszűnt a dortmund dominanciája, nem nagy szám a gyerek, de inkább ő üljön a padon a "filléres" árával, mint egy soha be nem teljesülő vágy, Illarramendi személyében.
Varane ha a fizikuma engedi neki több szerepet kell kapnia, talán Ramos helyett, de nálam ő lenne az első számú, a másik két mostani kezdőnk meg rotálhatná egymást.

Mindent összevéve... amíg nincsenek életképes kp-ink, addig óriási hiba a 433. Elbassz*k vele Iscot és a csapatot is.
Meccs előtt leírtam már, hogy mi lesz a gond... talán egy "ekkora'" szakember, mint Ancelotti is láthatná ezt.
Elég sokan látták, már ezt előre, nem kell hozzá nagy ész, továbbra is tartom, hogy a mai szakemberek csak buta focisták, akik a nevük miatt bekerültek egyből olyan helyre, ahova nem valók. Persze vannak kivételek, Klopp pl. az, negyed olyan kerettel, sokkal vállalhatóbban dolgozik, mint Carlo. Egy valamiben reménykedek, hogy Zidane más, a galaktikusok közül csak őt tudom elképzelni jó edzőnek. Remélem beváltja a reményeket.
Nyáron szerintem különösebb kiadások nélkül megreformálható a keret. Az eladott játékosok árából fedezhető bőven. Egy nagy csapat ellen sem tudtunk idén vállalhatót felmutatni. Szerintem az atm elleni kupameccsek sem voltak azok, nem voltunk annyival jobbak, mint amit az eredmény tükröz.

Ha értelmetlen mondatok vannak, bocsánat érte, elég ideges vagyok, nem olvastam át még1x.
na písz

u.i.: ja és Ronaldo-t csk-nak, benne egyedül több az akarás, mint ebben a sok senkiháziban. Marcelo meg Ramos nem annak való.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2014. április 8., kedd 23:08-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 8., kedd 23:03

A sok szerencsétlen megoldások, hozzáállás miatt már komolyan azt kívántam essünk ki, így nem lehet, nem szabad bejutni az elődöntőbe. Ez gáz volt, nagyon gáz. Nem tudom, hogy mit akart Ancelotti, talán megint kiesni egyértelmű helyzetből, passz. De ez katasztrófa volt. Fogalmas sincs, hogy kit kapunk az elődöntőben (ha tippelnem kellene, Chelsea az), de ilyen hozzáállással inkább ki se menjünk a gyepre. Kíváncsian várom a folytatást és remélem innentől kezdve nem lesznek ilyen "castilla-s" meccseink. Nagyon sok gyenge egyéni teljesítmény volt, ugye... Bale, Illara, Xabi és stb.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 23:00

Ez a két baszk, én bírom meg imádom Sir Xabit, de ő már nem kezdőszint. Főleg nem a fiatal gyenge klónjával. :roll:
Kell Modric mellé két vérbeli kp-s jöjjön Kroos és Pogba. :coffee: Legyen már végre egy gyors középpályánk, ne traktorok játszanak ott. :(

Varane újból lehetne kezdő, mert a végén tiplizni fog. :ike:
Szánalmas produkció, lefociztak minket, akár 4,5-0 is lehetett volna oda. Még a 11-est se tudjuk bevágni?
De még az arcból se fognak visszavenni, pedig mostmár harcolni kéne és KÜZDENI azért a kibebaszott BL-ért és kupáért. :-@ :-@ :-@

Kíváncsi lennék, hogy egy Klopp , Simeone kaliberű edző mit csinálna. Bár az igaz, hogy ezeknek akkora arcuk van, hogy még arról is magasról tennének. :)
Inkább jöjjenek küzdeni akaró játékosok a csapatba, mintsem ilyen elkényesztetett anyám asszony katonái. :shutup:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:58

Matt009 írta:
Sierra írta:Tiszta szégyen ez az egész.
Nem tudom mit hoz a jövő, milyen irányba akarunk fejlődni, de ez rohadtul nem jó irány, és nem tudom mi kéne, hogy végre tényleg egy olyan csapatot láthassunk, amilyenre évek óta vágyunk.
2 hete még röhögtél rajtam, hogy ilyeneket írok. Hol marad az optimizmus SIerra?
Két hete kicsit másképp állt a zászló. :) De az a kettő inkább 3-4.
30 veretlen meccs, kupadöntő az Atléticot lesimázva, 4 illetve 3 pont előny a bajnokságban, 1-6 a Schalke ellen, persze hogy optimistán álltam hozzá, hogy na majd most megmutatjuk. De ahhoz képest kicsit (nagyon) szarul alakultak (alakulnak) a dolgok, szóval ezért. :)

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 8., kedd 22:58

elmentünk a ruhr vidékre 3-0 után, h mi vagyunk a janik, seggbedugott kézzel is lehozzuk majd a meccset simán. ehelyett kihagyunk egy büntetőt, majd rúgatunk velük két gólt (mert a gólok előtt mi hibáztunk hatalmasakat), azon kívül pedig rúghattak volna még kb 4et, ha iker nem véd így. támadószekció 0. dupla nulla volt ma. kabaré, elment kb 2 gólhelyzet azon, hogy nem tudjuk átvenni a labdát. ha ki is alakulhatott volna valami elől, mindig egyedül akartuk megoldani. azért szerezhettünk volna gólt, de weidenfeller is hozta a jó formát.
xabi alonso lassúsága a bl legjobb 8 csapata közé továbbra sem fér már bele (igazából a legjobb 16ba se, csak jól jártunk a gyenge schalkéval)
az elején említett hozzáállásbeli problémán pedig az edzőnek kell tudni segíteni. nagy meccseken sajnos eddig ezt nem nagyon láttuk, a kupadöntő érdekes lesz így. :|

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 8., kedd 22:57

Dupla D írta:nem vonnék le túlzott következtetéseket a meccsből.
a gond hogy ez már a sokadik ilyen volt...

és sajnos nagyon igaz az h beképzeltek vagyunk. Legalábbis jópáran. Főleg Ramos, de nyugodtan meg lehet kövezni. És sajnos neki szava is van az öltözőben...

Carlo teljesítményére meg szavak sincsenek
egész évben
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 8., kedd 22:56

ancelotti egy óriási fogyatékos.

felküld egy ilyen felállást egy ilyen mentalitással...

egyetlen dolgára tudom azt mondani, hogy nagy ötlet volt, és az di maria kkp-ként játszatása, de most azért csak be rakta a támadóhármasba, hogy az a 2 gyökkettő világfogalmatlana összeállhasson ismét.

varane a padon, dm 11eseket lövöldöz... benzema meg elesik amikor egymagában vihetné a kapura. de mind1, ma úgysem lőtte volna be az fix.

bale is nevetséges foshalmaz volt.

mondanám, hogy szégyenlem magamat a sok nímand helyett, mert ők nyugodt lélekkel fognak lefeküdni, de őszintén, ez a csapat még annyit sem érdemel.

szerk: gondoljatok bele mi lett volna ha a két szerencsétlen mellett modric helyett khedira lett volna a 3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asszem most hogy ebbe belegondoltam ma már nem fogok tudni aludni :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. április 8., kedd 23:00-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:56

Nem tudom Ancelotti mennyire ludas a motiválásban, ő lehet hogy elmondja a magáét, csak a srácok szarnak rá... Csak akkor nem értem miért magasztalják az egekig, hogy ilyen jó edző, nagyon jó ember is, viszont közben leszarják amit mond?
Vagy tényleg nem elég tökös, és nem tudja rendesen feltüzelni a srácokat 1-1 ilyen meccs előtt.
Ilyen szempontból egy Klopp kaliberű edző kéne, na az tudna intézni szavakat a srácokhoz. Bár lehet azt is leszarnák ezek a pénzéhez beképzelt kis faszok.

És azért Kloppot írom, mert ma olvastam egy rövid interjút Bajner Bálint főszereplésével, aki szépen felvázolta mik is az alapvető problémák a magyar fociban. Na és akkor ugye szóba került Klopp.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 8., kedd 22:55

Egyebkent aki szerint nem Di Maria volt a leggyengebb,az nem tudom mit nezett ma... kihagyott egy tizenegyest,mindenhova passzolta a labdat csak feher mezeshez nem,nulla szerelesi kiseret,rossz beadasok,rossz megoldasok tomkelege... rosszabb volt mint Illarramendi. Nagyon gyenge teljesitmeny egy nagyon gyenge csapatban.
:goat:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 8., kedd 22:53

A Dortmundnak gratula, emelt fővel estek ki, így ki lehet. Ikernek szintén pacsi. A többieket és Carlót inkább hagyjuk. WC deszkát csapjanak a bránerükre.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 8., kedd 22:52

Sierra írta:Tiszta szégyen ez az egész.
Nem tudom mit hoz a jövő, milyen irányba akarunk fejlődni, de ez rohadtul nem jó irány, és nem tudom mi kéne, hogy végre tényleg egy olyan csapatot láthassunk, amilyenre évek óta vágyunk.
2 hete még röhögtél rajtam, hogy ilyeneket írok. Hol marad az optimizmus SIerra?

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 8., kedd 22:52

Botrányos volt a mai teljesítmény, szinte mindenki gyengén teljesített...szokás szerint kikaptunk egy nagycsapattól...valamint Ancelotti is ismét mellé trafált. Gratulálok a Dortmundnak mert sokkal jobban teljesítettek, nagyon megérdemelték volna a mai meccs alapján a továbbjutást.
Ebből a csapatból továbbra is hiányzik a tűz, az akarat és a győztes mentalitás...ezért nem lesz ebből egy kupa sem szezon végén...

Vissza: