Bajnokok Ligája
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Akkor lehet onnan vette át azt a hírt egy magyar sportoldal, miszerint az egyiknek MENNIE KELL!!!!Realista24 írta:Már megtették. A katalán Sport úgy hozta le a címlapot, hogy Cé és Zidane, közöttük egy nagy papírszakadás
Szóval mutatni kell a fukkot estére!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane okos, ha te is, nem lesz gond.Kerlon írta:Nem, de még frusztráltabb lesz és még nagyobb feszültség körülötte. És rászállnak majd Zizoura, mint te rám.
Már megtették. A katalán Sport úgy hozta le a címlapot, hogy Cé és Zidane, közöttük egy nagy papírszakadásAz sem jó, de a média miatt muszáj lesz. Úgy meglovagolnák ezt a sztorit, hogy csak na... "CR a Las Palmas ellen lejön, durcázik, elküldi az anyjába Zidane-t... Nem kezd egy bajnokok ligája rangadón... széthúzások vannak a csapatban, CR Zidane ellen fordul, el akar igazolni"
Főleg ha nem kezd és még ki is kapunk, akkor lesz itt buli...
Nagyon fontos lenne nyerni estére, mert tényleg ki fogják csinálni a csapatot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az sem jó, de a média miatt muszáj lesz. Úgy meglovagolnák ezt a sztorit, hogy csak na... "CR a Las Palmas ellen lejön, durcázik, elküldi az anyjába Zidane-t... Nem kezd egy bajnokok ligája rangadón... széthúzások vannak a csapatban, CR Zidane ellen fordul, el akar igazolni"Realista24 írta:Amúgy meg, ha nem ülteti le, akkor az jó?
Főleg ha nem kezd és még ki is kapunk, akkor lesz itt buli...
Nagyon fontos lenne nyerni estére, mert tényleg ki fogják csinálni a csapatot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem, de még frusztráltabb lesz és még nagyobb feszültség körülötte. És rászállnak majd Zizoura, mint te rám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tekerjél magadon kettőt vissza kérlek, mert megint a rosszabbik stílusodat hozod.Kerlon írta:Persze, tegyük le C-t a padra, mert frusztrált. Biztos megnyugszik majd tőle.
Amúgy meg, ha nem ülteti le, akkor az jó? Érzi, hogy ő a kiskirály és bármit megtehet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, tegyük le C-t a padra, mert frusztrált. Biztos megnyugszik majd tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Inkább ma legyen egy jó nagy verés, mint tavasszal.
Főleg ha tanulnak is belőle.
Én nyögvenyelős X-t várok.
Cé flusztráltsága nem jó jel...én kihagynám a kezdőből.
Lucas jobban rászolgált hogy kezdjen. Meg aztán ő még vissza is jár védekezni.
De úgy se lesz semmi ebből. Ronaldo kezd. S ha nem talál egy gólt az első 30 percben, akkor szét fog teljesen csúszni.
Főleg ha tanulnak is belőle.
Én nyögvenyelős X-t várok.
Cé flusztráltsága nem jó jel...én kihagynám a kezdőből.
Lucas jobban rászolgált hogy kezdjen. Meg aztán ő még vissza is jár védekezni.
De úgy se lesz semmi ebből. Ronaldo kezd. S ha nem talál egy gólt az első 30 percben, akkor szét fog teljesen csúszni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Mindjárt jön a "igen Peti, még".ericco írta:Most már látok esélyt a győzelemrepetiamadridista írta:úgy érzem agyonvernek minket holnap..
szerintem 3al jobbak lesznek.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Most már látok esélyt a győzelemrepetiamadridista írta:úgy érzem agyonvernek minket holnap..
Merci Zizou!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyèrtelmű.De ami engem a legjobban idegesít,mikor kivonja magát percekre látványosan a játèkból.Azt meg nehezrm viselem.Mèg tőle is.Öziltől is agyfaszt kaptam mikor ilyenekkel jött...ericco írta:Természetesen túloztam. Biztos volt nyertes párharca, de a próbálkozásaihoz mérve, vagy ahhoz, azelőtt hány sikeres csele volt, ez szinte nulla. Kb mint a szabadrúgásoknál: legutóbb is berúgta szépen, a Wolfsburg ellen szétugrott a sorfal, stb., de ha odaáll, akkor a legtöbb madridista nem lát benne már feltétlen gólveszélyt.
Rakd meg akkor...ja "úgy se nyerek"petiamadridista írta:úgy érzem agyonvernek minket holnap..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Tobbiek nem latszottak annyira kedvtelelnnek, Benzema Modric meg a tobbiek nevetgeltek is ... de Ronaldo teljesen frusztralt volt ....ikarus93 írta:Az egész csapaton látszik hogy mennének haza csak legyenek túl a holnapi meccsen.schranzer írta:Epp most neztem az edzest a Signal Parkbol ... hat mit mondjak, Ronaldo nem valami happy ...
- ikarus93
Az egész csapaton látszik hogy mennének haza csak legyenek túl a holnapi meccsen.schranzer írta:Epp most neztem az edzest a Signal Parkbol ... hat mit mondjak, Ronaldo nem valami happy ...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
úgy érzem agyonvernek minket holnap..
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Epp most neztem az edzest a Signal Parkbol ... hat mit mondjak, Ronaldo nem valami happy ...
- ericco
- Kapcsolat:
Természetesen túloztam. Biztos volt nyertes párharca, de a próbálkozásaihoz mérve, vagy ahhoz, azelőtt hány sikeres csele volt, ez szinte nulla. Kb mint a szabadrúgásoknál: legutóbb is berúgta szépen, a Wolfsburg ellen szétugrott a sorfal, stb., de ha odaáll, akkor a legtöbb madridista nem lát benne már feltétlen gólveszélyt.
Merci Zizou!
- morientes
Szerintem amikor megcsinálta azt hogy megetette az egyikek,aztan oxival továbbhúzta a másik mellett uttánna meg bebaszta 16 körül az kb a szezon vège felè lehetett..Veidt írta:Az a 3 valójában 1. De még így is siralmas.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- morientes
Mondjuk ezt barokkos túlzásnak èrzem...Embert már nem vert meg kb 3 éve,
Nem kapunk ki dortmundban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ericco
- Kapcsolat:
Tavaly is ugyanez volt. De akkor legalább az eredmények jöttek, a játék képe ugyanúgy elkeserítő volt. Rá lehetett ezt fogni Benitezre, meg, hogy eredménycentrikusság, de a tizenegyedikhez vezető úton is párszor sikerült majdnem leverni a lécet. Ha attól elvonatkoztatunk, nem volt jó szezonunk, egy tizenegyespárbaj választott el minket az újabb nulla kupás szezontól. Ezért nem vagyok nyugodt, mert lehet itt kibeszélni a dolgokat a formaidőzítésre, stb, de az igazság az, hogy lassan két éve, a győzelmi széria óta ugyanazon a nem túl magas szinten maradt a csapat. Elég sok az aggasztó előjel.Chris írta:Nulláról azért még nem beszélnék két döntetlen után. Majd ha a Dortmund ellen jön egy jó nagy verés, akkor már lehet gödörről beszélni. Egyelőre én csak annyit látok, hogy le vannak eresztve. Az okokat meg csak találgatjuk. Az előjelek tényleg nem jók.
A BBC pedig olyan, hogy imátkozni kell, hogy legalább az egyik fogjon ki jó napot, mert ha nem így van, rohadtul egysíkuvá válunk támadásban, és nézhetjük, ahogy Ramos a 75. perctől az ellenfél tizehatosában várja az íveléseket, mert más váratlant nem tudunk húzni. Nem Zidanet hibáztatom, bár az ő dolga lenne B, C, D, stb felállást, taktikát, rendszert kidolgozni, de nagyképű, jóllakott, durcizó játékoskkal ez nehéz...
Las Palmas ellen az volt a baj, hogy elöl alig volt mozgás, beindulás. CR-nek, Balnek nem hagytak területet (még egy falusi edző is tudja már ezt), szinte mínusz két ember. Ronaldo ilyenkor mezőnyben is használhatatlan. Embert már nem vert meg kb 3 éve, passzolni pedig akkor passzol, ha passzol, amikor neki jó, vagy már nincs választása.Las Palmas ellen szerintem sem az volt a baj. Vagy nem emiatt kaptunk ki, és ennek ellenére is meglehetett volna. Csak nem kellene hátul mókázni, meg 15 helyzetböl mondjuk 4et be kellene verni.
Persze nem a Barca ellen játszottunk, volt helyzet, de a legtöbb csapat, főleg a Real Madrid úgy működik, hogy egy gólhoz kell 3-4 jó helyzet. Szombaton 3 gól kellett volna, az 10-12 helyzet. Na annyit ez a csapat képtelen összehozni. Max szögletet meg ívelést.
Ami a védőket illeti. Na ott nem tudom, mi lehet a baj. Talán Casemiro hiánya, talán Ramos szertelensége átragadt a többiekre, de a Las Palmas mindkét gólja erősen elkerülhető lett volna. Szabadon maradtak az emberek a tizenhatoson belül. Ezt azért nem érzem akkora problémának, mert ez az amin az edzéseken lehet javítani. De hogy a támadásépítest két éve képtelenek rendesen összehozni a fiúk, na az már elég aggodalomra ad okot.
Merci Zizou!